HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Lavera

Skriv din anmeldelse av Lavera!
(3.3) (basert på 6 anmeldelser)
Kategori: Skjønnhet (Skjønnhetssalonger), Helse og skjønnhet
Adresse: Kirkeveien 114A,0361 Oslo
Område: St Hanshaugen (Marienlyst)
  Lavera
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
6 anmeldelser av Lavera:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

steff

steff

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.04.2011
Benyttet meg av et groupon tilbud og tok brasiliansk her. For det første var det et svært vindu i behandlingsrommet med utsikt mot kirkeveien. Ikke særlig kult å ligge på et bord uten truse når folk kan se inn. For det andre var det uhygenisk der, behandlingsrommet var skittent, hudpleieren hadde hull i uniformen og verst av alt; HUN DYPPET SPATELEN I VOKSEN FLERE GANGER! ÆSJ. Har aldri vokset meg et sted hvor de gjør dette! Tenk når en kunde først har vært der og vokset underlivet så kommer en annen kunde og får samme voks og bakterier i ansiktet hvis hun f.eks. skal vokse overleppen! æsj æsj æsj. og tenk hvor mange kunder det går på en voksbøtte!!! I tillegg brukte hun helt feil teknikk og det gjorde behandlingen mer smertefull enn nødvendig. Man skal aldri vokse et område to ganger rett etter hverandre fordi huden er så følsom (hvis det blir noen småhår igjen skal man bruke pinsett egentlig) men hun dro voks både 2 og 3 ganger på samme sted.. Ikke så rart at hun måtte det med tanke på at hun bare brukte EN strips på å ta alt. Hun la forresten stripsen på låret mitt hele tiden så jeg ruslet ut derifra med låret hengende fast i buksen.. Kan også nevne at hun ikke brukte hansker (æsj?!) så det var voks overalt. På toppen av det hele kom hun inn og ut flere ganger mens jeg kledde på meg, ganske ubehagelig siden andre kunder ser rett inn i rommet...
Spesielt bra: at hun var hyggelig og imøtekommende
Spesielt dårlig: at det var så ekstremt dårlig hygiene

Var denne anmeldelsen...? (9) (2)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Brukeren

Brukeren

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
07.09.2011
Jeg benyttet meg også av et Groupon-tilbud på Lavera Klinikk i Kirkeveien, og kjenner meg igjen i anmeldelsen til "steff". Etter å ha gått derfra satt jeg igjen med et inntrykk av at det var uhygienisk og lite profesjonelt. Fotbehandling inkluderte f.eks. kun klipping av negler, ikke filing & fiksing av neglbåndene osv. Dette dekket hun bare til med neglelakk. Filene hun brukte var også totalt slitt og ikke rengjort før bruk. Ved voksing av legger brukte hun samme tøystykke til det ytterste, og resultatet var ikke bedre enn at jeg måtte barbere leggene da jeg kom hjem. Det ble ikke tilbudt noe håndkle for å dekke til lårene mens leggene ble vokset, og med fullt innsyn fra veien føltes det ganske sjenerende.
Spesielt bra: hyggelig person
Spesielt dårlig: uhygienisk

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Alex L

Alex L

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.05.2011
Jeg brukte min kupong som jeg hadde kjøpt hos Groupon her. Ble tatt i mot med god Te, og en smil. Dette satte jeg veldig pris på. Stedet luktet god, var ordentlig, ryddig. Virket som Marina (hun som behandlet meg), hadde greie på hva hun drev med. Fikk anbefalt fantastiske kremer som i ettertid har fungert utmerket.


Spesielt bra: Service, Smil, Lyst og fint.
Spesielt dårlig: Lite venterom.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

ma k

ma k

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.05.2012
Enten må de ha byttet eier, eller skjerpet veldig inn. Hun heter Marina jeg har vokset meg hos henne to ganger. Hun dobbel dipper aldri. Stedet lukter alltid godt og ser alltid rent ut. Hun virker veldig profesjonell og møter alltid opp med et smil og uniform. Jeg har vært flere steder men vet at jeg kommer til og holde meg til henne.
Spesielt bra: Hyggelig

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Cara

Cara

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.06.2012
Tok brasiliansk voksing. Hudpleieren brukte altfor varm voks. Fikk 1 gradsforbrenning og enkelte steder også 2 gradsforbrenning m blemmer. Voksingen ble ikke utført riktig da hun vokset store områder og vokset flere anger på samme sted. Hatt store smerter I etterkant. Tok kontakt Med Lavera I etterkant fikk ikke engang tilbud om å få pengene tilbake. Kommer aldri til å benytte meg AV dette stedet Igjen,fraråder fra å bruke dette stedet!!
Spesielt bra: Abssolutt ingen ting
Spesielt dårlig: Alt

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Sofie

Sofie

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.06.2012
Jeg kjøpte en letsdeal kupong her. Altså, Hun kvinnen som utførte dette på meg var kjempe flink. Jeg liker og få tatt store partier det går mye fortere. Hun var kjempe flink. Hun var veldig søt og smilte mye. Jeg var veldig fornøyd. Jeg så alt som hadde blitt skrevet og følte jeg måtte si min mening, ettersom jeg gikk ut med en positiv opplevelse av hele salongen og kvinnen.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Lavera!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Lavera:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Toscana

3.

-(6.0)Kristines Franske Fristelser

4.

-(4.0)Baker Hansen - Adamstuen

5.

-(5.0)Kokken og Slakteren

6.

-(3.0)Coop Prix - UllevaalSiste 5 anmeldelser samme kategori
Dina

CosmobeautyCosmobeauty

Vil fraråde folk fra å bestille time hos cosmo beuty. Makan til dårlig service skal man lete lenge etter. Uproft og dårlig ledelse!!! Ikke la dere lure av letsdeal kuponger eller group on! Det er rett og slett lureri!!! De er kun ute etter pengene dine.

Les mer »


Sara B

Néroli HudpleieNéroli Hudpleie

Den bästa salongen med underbar personal! Här blir du omhändertagen av otroligt kompetenta och härliga tjejer som vet precis var de håller på med. Kände mig som en prinsessa när jag gick därifrån :)

Les mer »


Siri B

Dugg - GrünerløkkaDugg - Grünerløkka

Har brukt Dugg i omtrent et år, og vært veldig fornøyd frem til nå. Min frisør sluttet, og jeg fikk dermed en ny. Jeg ble ikke fornøyd med klippen, men sånn var det bare. Ingen kompensasjon, ingen unnskyldning.

Les mer »


alina s

CosmobeautyCosmobeauty

Helt grusom opplevelse, kjøpe Lets Deal her. Behandlingen først var helt grei (forming og farging av bryn/Vipper), men tror jeg fikk den eneste gode behandleren der. Ville likevel aldri betalt full pris. Man føler seg som en liten dritt når man kommer hit, nedlatende personale som er mest opptatt...

Les mer »


Bernt S

På Håret - BogstadveienPå Håret - Bogstadveien

Benyttet fritiden på jobbtur til å ta en høyst nødvendig klipp av håret. Søkte opp frisører i sentrum, og endte tilfeldig her. Veldig trivelig frisør som pratet akkurat så mye eller lite jeg la opp til.

Hårvask med massasje av hodebunn er alltid et høydepunkt hos frisøren, og her var det ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste