HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Lavera

Skriv din anmeldelse av Lavera!
(3.3) (basert på 6 anmeldelser)
Kategori: Skjønnhet (Skjønnhetssalonger), Helse og skjønnhet
Adresse: Kirkeveien 114A,0361 Oslo
Område: St Hanshaugen (Marienlyst)
  Lavera
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
6 anmeldelser av Lavera:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

steff

steff

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.04.2011
Benyttet meg av et groupon tilbud og tok brasiliansk her. For det første var det et svært vindu i behandlingsrommet med utsikt mot kirkeveien. Ikke særlig kult å ligge på et bord uten truse når folk kan se inn. For det andre var det uhygenisk der, behandlingsrommet var skittent, hudpleieren hadde hull i uniformen og verst av alt; HUN DYPPET SPATELEN I VOKSEN FLERE GANGER! ÆSJ. Har aldri vokset meg et sted hvor de gjør dette! Tenk når en kunde først har vært der og vokset underlivet så kommer en annen kunde og får samme voks og bakterier i ansiktet hvis hun f.eks. skal vokse overleppen! æsj æsj æsj. og tenk hvor mange kunder det går på en voksbøtte!!! I tillegg brukte hun helt feil teknikk og det gjorde behandlingen mer smertefull enn nødvendig. Man skal aldri vokse et område to ganger rett etter hverandre fordi huden er så følsom (hvis det blir noen småhår igjen skal man bruke pinsett egentlig) men hun dro voks både 2 og 3 ganger på samme sted.. Ikke så rart at hun måtte det med tanke på at hun bare brukte EN strips på å ta alt. Hun la forresten stripsen på låret mitt hele tiden så jeg ruslet ut derifra med låret hengende fast i buksen.. Kan også nevne at hun ikke brukte hansker (æsj?!) så det var voks overalt. På toppen av det hele kom hun inn og ut flere ganger mens jeg kledde på meg, ganske ubehagelig siden andre kunder ser rett inn i rommet...
Spesielt bra: at hun var hyggelig og imøtekommende
Spesielt dårlig: at det var så ekstremt dårlig hygiene

Var denne anmeldelsen...? (9) (2)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Brukeren

Brukeren

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
07.09.2011
Jeg benyttet meg også av et Groupon-tilbud på Lavera Klinikk i Kirkeveien, og kjenner meg igjen i anmeldelsen til "steff". Etter å ha gått derfra satt jeg igjen med et inntrykk av at det var uhygienisk og lite profesjonelt. Fotbehandling inkluderte f.eks. kun klipping av negler, ikke filing & fiksing av neglbåndene osv. Dette dekket hun bare til med neglelakk. Filene hun brukte var også totalt slitt og ikke rengjort før bruk. Ved voksing av legger brukte hun samme tøystykke til det ytterste, og resultatet var ikke bedre enn at jeg måtte barbere leggene da jeg kom hjem. Det ble ikke tilbudt noe håndkle for å dekke til lårene mens leggene ble vokset, og med fullt innsyn fra veien føltes det ganske sjenerende.
Spesielt bra: hyggelig person
Spesielt dårlig: uhygienisk

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Alex L

Alex L

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
05.05.2011
Jeg brukte min kupong som jeg hadde kjøpt hos Groupon her. Ble tatt i mot med god Te, og en smil. Dette satte jeg veldig pris på. Stedet luktet god, var ordentlig, ryddig. Virket som Marina (hun som behandlet meg), hadde greie på hva hun drev med. Fikk anbefalt fantastiske kremer som i ettertid har fungert utmerket.


Spesielt bra: Service, Smil, Lyst og fint.
Spesielt dårlig: Lite venterom.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

ma k

ma k

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.05.2012
Enten må de ha byttet eier, eller skjerpet veldig inn. Hun heter Marina jeg har vokset meg hos henne to ganger. Hun dobbel dipper aldri. Stedet lukter alltid godt og ser alltid rent ut. Hun virker veldig profesjonell og møter alltid opp med et smil og uniform. Jeg har vært flere steder men vet at jeg kommer til og holde meg til henne.
Spesielt bra: Hyggelig

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Cara

Cara

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.06.2012
Tok brasiliansk voksing. Hudpleieren brukte altfor varm voks. Fikk 1 gradsforbrenning og enkelte steder også 2 gradsforbrenning m blemmer. Voksingen ble ikke utført riktig da hun vokset store områder og vokset flere anger på samme sted. Hatt store smerter I etterkant. Tok kontakt Med Lavera I etterkant fikk ikke engang tilbud om å få pengene tilbake. Kommer aldri til å benytte meg AV dette stedet Igjen,fraråder fra å bruke dette stedet!!
Spesielt bra: Abssolutt ingen ting
Spesielt dårlig: Alt

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Lavera!

Sofie

Sofie

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.06.2012
Jeg kjøpte en letsdeal kupong her. Altså, Hun kvinnen som utførte dette på meg var kjempe flink. Jeg liker og få tatt store partier det går mye fortere. Hun var kjempe flink. Hun var veldig søt og smilte mye. Jeg var veldig fornøyd. Jeg så alt som hadde blitt skrevet og følte jeg måtte si min mening, ettersom jeg gikk ut med en positiv opplevelse av hele salongen og kvinnen.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Lavera!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Lavera:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Toscana

3.

-(6.0)Kristines Franske Fristelser

4.

-(4.0)Baker Hansen - Adamstuen

5.

-(5.0)Kokken og Slakteren

6.

-(3.0)Coop Prix - UllevaalSiste 5 anmeldelser samme kategori
Astird N

CosmobeautyCosmobeauty

Har vert her to ganger. Ene gangen for påsetting av glenegler, andre gangen for etterfyll. For det første var fikk jeg blodsår på alle neglebåndene, noe som gjorde kjempevondt, for det andre ble resultatet kjempedårlig og etter et par dager begynte neglene å falle av. Jeg kom inn igjen etter noen...

Les mer »


Tariq C

Oslo elektrolyseklinikkOslo elektrolyseklinikk

Very effective and speedy results I got from this klinikk. Thank god I,am hair free now. Electrologist is deeply devoted, and master of her profession and very honest to her clients.

Les mer »


lina B

Saxoføn FrisørSaxoføn Frisør

Er super fornøyd med behandling jeg har fått av saxoføn frisør igår, klipp_stripe_vask_hårkur og føn alt for 1450.- . Hun var veldig flink og nøye i håret mit da jeg fått akkurat hva jeg ønsket ;) jeg kommer sikkert tilbake hit

Les mer »


Lucas H

Oslo HudklinikkOslo Hudklinikk

Kom inn for å bestille en time. Det var ikke noe resepsjon, men et venterom så jeg satt meg ned å ventet. Tiden gikk og når jeg hadde ventet i 20 min gadd jeg ikke mer. Jeg ringte derfor klinikken, til tross for at jeg faktisk satt der på venterommet. Da jeg fikk svar var det en meget uhøflig dam...

Les mer »


Elise

Oslo HudklinikkOslo Hudklinikk

Jeg er ikke enig i all kritikken av denne klinikken. Greit, det kan være vanskelig å komme igjennom på telefon (og de legger ikke på, det bare høres sånn ut, så vær tålmodige, folkens!). De burde få et enklere bookingsystem, men sånn er nå det.

Jeg ville fjerne to føflekker, og fikk time a...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste