HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Manolo

Skriv din anmeldelse av Manolo!
(4.0) (basert på 1 anmeldelse)
Kategori: Natteliv (Nattklubb/diskotek), Mat, drikke og events
Adresse: Bygdøy Allé 5,0257 Oslo
Område: Frogner (Skillebekk)
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Manolo
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Manolo
Beskrivelse:
Tidl. Hammertson.

Åpningstider:
Fredag- søndag : 21.00-03.00

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
1 anmeldelse av Manolo:

WestEndBoy

WestEndBoy

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.01.2011
Hammertson er tilbake og sannelig står det fortsatt det på kvitteringen. Men nå heter det altså Manolo.

Det er altfor lenge siden jeg hadde tatt meg en utetur, så jeg tenkte jeg skulle sjekke ut «gode, gamle Hammertson».

Midtpunktet Solli plass & omegn i Oslo forvandler seg som kjent i helgene til et «hotspot» av unge, fagre mennesker på jakt etter lykken - eller de vil bare å bli sett. Jeg tror nok DET i seg selv gjør en stor andel av klientellet lykkelige, faktisk.

Og jeg medgir gjerne at jeg gikk til Manolo for å se - og flere med meg så det ut som. «Vi ser dere kanskje ikke som individer, men som de skjønnhetene mange av dere er.»

Denne lørdagen var det et bra gjennomsnitt av vakre mennesker. Men det var langt mellom smilene, dessverre. Nesten alle av dem har alvorlige miner og ser mest ut som om de vil gå hjem eller venter på sin meglerkjæreste/romvenninne/modellvenn (stryk det som ikke passer).

Med unntak av de som absolutt skal filme & fotografere venninnene sine annethvert sekund eller i ethvert «ledig» øyeblikk borte fra gjengen eller skal sjekke iPhone 4 - det er SMS-er og Facebook-oppdatering, muligens? «Hvor er du, når kommer du?».

De fleste pikene så ut som om de enten var modeller, kunne være det eller ville være det. Da har man vel lov å virke ekstremt høy på pæra, da sikkert?

Det var ikke mange pene damer med en «stygg» venninne - eller skal vi si, normal venninne - for å si det slik. DET er jo alltids en grei innfallsvinkel for en prat på mange andre steder.

Sånn sjekkemessig strever jeg litt med Manolo-konseptet. Kanskje er jeg bare ute av trening? Det skal anføres. Men ikke det at det er mulig med annet enn blikkontakt eller «dulting»/dansing, uansett. DET kan de fleste klare, selv om denne danse-tett-på-tafsingen faktisk er litt harry etter min smak, om du da ikke kjenner damen litt fra før av.

Musikken ble ganske raskt ekstremt høy, både i diskoteket oppe og nede. Dette er noe av det høyeste lydnivået jeg noensinne har opplevd. Her må det finnes regler for maksimalt lydnivå? Dette var over alle støvelskaft.

Verken Tao på Venetian eller Jet på The Mirage (begge i Las Vegas) - som jeg besøkte for for ikke lenge siden - hadde så VOND lyd. Og der var det faen meg høy lyd.

Da hjelper det ikke mye at musikken var mye bedre på Manolo - en fin miks av moderne hits, blandet med gode slagere fra Michael Jackson, Madonna, mfl. Med nevnte lydnivå er det egentlig bare trappen eller gangen der nede du har sjanse til å si «hei» og en påfølgende setning eller to til til eventuelle potensielle pikelill, før sjansen er over. Å si noe inne i de to diskotekene vil i alle fall ikke bli hørt av noen av partene. Kanskje man skal sende SMS til hverandre?

Ellers kan jeg påpeke at jeg la merke til «diskriminering» av dørvaktene. Det var en aktiv avisning i døren av mennesker som eierne/vaktene tydeligvis ikke «likte». Det var vakter med både norsk og utenlandsk utseende som avviste etnisk norske, som ikke var overstadig beruset eller endog beruset som jeg kunne se, med dumme unnskyldninger som «feil skjorte» eller «det er et sted lengre opp som passer bedre for dere». Åpenbart var de ikke «pene» eller «unge» nok, hva vet jeg.

I tillegg virker det som om de spør mange om legimitasjon og ikke bare de som ser altfor unge ut. Dette er da også som USA. Heldigvis ser jeg fortsatt ut som en 26-åring, så jeg gled greit inn med svart bukse, skjorte og jakke - og nygredd hår. Er du ren og pen, så kan de i alle fall ikke «ta deg» på det.

Og selv om det «gode, gamle» herretoalettet fortsatt er fornøyelig med stirrende damer over tissefanten, så manglet begge de to kranene et håndtak. Man måtte dermed ta tak i kranehodet for å få vasket hendene. Slikt sømmer seg ikke et «high class west end»-sted som Manolo.
Spesielt bra: Damene, musikken og stedets eleganse.
Spesielt dårlig: Ekstremt høyt lydnivå, mange «høye på pæra»-damer og uhygienisk toalett.

Var denne anmeldelsen...? (10) (12)

Skriv din anmeldelse av Manolo!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Manolo:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.7)Champagneria

3.

-(5.5)Mares Restaurant

4.

-(4.5)Fru Burum's

5.

-(1.0)Fredrik & Lousia - Frogner

6.

-(5.1)Jewel of IndiaSiste 5 anmeldelser samme kategori
Jan B

Andy's Pub Sportsbar - SentrumAndy's Pub Sportsbar - Sentrum

Dørvaktene er like trivelig som klamydia. Antakeligvis de verste i bransjen?

I tillegg er det åpenlyst narkotikasalg på herretoalettet.

Skal du se fotball? Styr unna.
Skal du ut fredag eller lørdag? Styr enda mer unna.

Les mer »


Anders

Far EastFar East

Var på Far East i september 2014, ca. ti år siden forrige besøk. Kunne lettet konstatere at stort sett alt var som før. Menyen, bordplasseringen og selvsagt de samme hyggelige prisene, for å nevne noe. De hadde til og med matretten jeg bestilte i 2004, som jeg ikke nølte med å prøve igjen. Nr. 28...

Les mer »


Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

Les mer »


Dolsi

Sir WinstonSir Winston

White trash sted nr 1 i sentrum.

Les mer »


Eivind O

StargateStargate

Elendig sted, billig øl, veldig variert klientell. De har to typer øl, pils og bayer. Jeg kjøpte en gang bayer, det skulle jeg ikke ha gjort. Den var gammel og sur, antakelig som følge at den koster hele 5 kroner mer per glass enn pilsen. Dette er tydeligvis ikke Stargates klientell villig til å ...

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste