HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Carlings - Liertoppen

Skriv din anmeldelse av Carlings - Liertoppen!
(3.0) (basert på 1 anmeldelse (kjedeanmeldelse))
Kategori: Klær og sko (Dame, Herre), Shopping
Stikkord: Jeans, Bukser, Diesel, Levis, Denim, Tees, T-shirt, T-skjorte, Lee, Nudie Jeans, Replay, Wrangler, Bjørn Borg, Frank Dandy Superwear, fornarina, Superdry, Miss Sixty, Encore, Saddler, Poco Loco, Vailent, Dameklær, Damesko, Herreklær, Herresko
Adresse: Drammensveien 201,3420 Lierskogen
Område: Lierskogen
Telefon: 32 85 41 35
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Carlings
Se andre på kjøpesenteret Liertoppen kjøpesenter
  Carlings - Liertoppen
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
Ingen anmeldelser av Carlings - Liertoppen
Ingen lagt inn enda. Vær den første!
Skriv din anmeldelse av Carlings - Liertoppen!
-

Ardi

01.10.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Det er lenge siden jeg kjøpte klær her. En ting er utvalget som appellerer mest til band-folk, men det som jeg ikke kan fordra er at det er skittent i butikkene. Jeg tror ikke de vasker i det hele tatt. På tide at Varner Gr. oppgraderer disse butikkene snart.

Var denne anmeldelsen...? (7) (5)

-

Johannes R

02.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Kjeder er dritt! Kleskjeder er enda mer dritt! Er du keen på de samme klærne som alle andre? Nå skal jeg ikke vær forkjemper for at alle skal skille seg ut eller noe. Men det er bare prinsippet at alle skal ha de samma trykkene på t-skjortene, de samme buksene, de samme genserne, de samme jakkene, osv. som plager meg. Det verste er t-skjortene, de har noen fete trykk, men det er alltid en annen fyr som har den samme der du er. Det suger! Buksene er vel det beste. Bukser er bukser. Eller ikke. Men de har bra bukser, med lite krims krams. Det er bra. Alle fortjener gode bukser!

Carlings er blitt en egen look. Carlings er blitt en egen type mennesker. For meg er ikke det positivt. Å sluke alt fra et sted å ta det til seg er jo bare hårreisende. Nikke dokker kaller jeg det. Bra for Carlings. Dritt for oss. Jeg velger å ikke henge meg på den linja der. Stil kan ikke kjøpes. Den må bygges.


Var denne anmeldelsen...? (6) (8)

-

Tamara D

18.01.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

"Jeg liker svensker, jeg liker svensker, jeg liker svensker..." Dette er et mantra jeg må nynne i hodet mitt hver eneste gang jeg setter føttene innenfor en Carlings-butikk. Ikke fordi jeg ellers har noe imot svensker, tvert om, mange av mine gode venner er ifra nabolandet. Nei, det er bare det at jeg ikke liker svensker på Carlings. Merkelig nok har jeg samme greia med rosiner, jo takk jeg liker rosiner jeg - BARE IKKE I BOLLER! Sånn, du skjønner dealen. På den andre siden skal det sies at de har kule klær, dessverre - bra utvalg av jeans finner man knapt noe annet sted. Så det er bare å sette igang å nynne... (Evt. syng så høyt at de tror du er gal, og du får kikke i fred).
Spesielt bra: Pushing denim, kårny nok et passende slagord
Spesielt dårlig: Rosinboller

Var denne anmeldelsen...? (6) (25)

-

Andreosa

25.07.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Jeg tror ikke alle er klar over hvor mye Carlings betyr for det norske innvandrermiljøet, men det er ikke lite. Og vi snakker forresten ikke om pakistanere, somaliere eller vietnamesere her - men svensker. For der Pakistaneren kjører trikk og Vietnameseren driver restaurant, jobber Svensken på Carlings (eller som bartender, men det er en annen historie). Kleskjeden Carlings har bistått nasjonen vår med svensk arbeidskraft siden gudene vet hvor lenge. De setter sitt preg på butikkene, med motebevisst åndsnærværelse og bachelorgrad i Nudie-jeans (og jeans generelt). Svensker kan jo mer om mote enn oss nordmenn, hevdes det (det jobber forresten nordmenn på Carlings også, altså - sånn hvis du lurte).

Carlings er ellers en av Oslos ledende kjeder innen casual-urban mote. Her selges klær i samme stil som på Henitz&Mauritz, men på Carlings er klærne kulere, dyrere - og av bedre kvalitet. Fasongen holder seg. Jeansene ser fortsatt freshe ut etter xxxx-antall bruk. T-skjortene krymper ikke oppover i lengden - du slipper å ufrivillig flashe magen i tide og utide som en annen fjortizberte. Som talsmann for de tynneste gutta i klassen, gir jeg herved klesutsnittet to tomler opp. Carlings selger klær som faktisk passer til kroppen din. OK, en del av t-skjortene/genserne blir litt i overkant yalla for min smak (store, intetsigende logoer av typen "1979 bodysurfing" smurt utover brystkassa), men det skal ikke stikkes under stoler eller kommoder at det finnes mye kult blant det mer ordinære utvalget.

Servicen på Carlings er god. Nesten litt for god. Den er med andre ord ikke upåklagelig. "Litt for god" = til tider ganske slitsom. Flere av selgerne er blide og imøtekommende, men pass opp; de blir fort pushy, og begynner gjerne å prakke på deg klær du ikke har bruk for (eller liker for den saks skyld). Det gode humøret blir påtatt, intensjonene utspekulerte. I det hele tatt ligger det noe utspekulert i begrepet "mersalg". Og jeg liker det ikke. De snilleste jeg kjenner har kommet labbende ut av Carlings med tre par boxershortser til 200 kroner stykket, en t-skjorte de ikke trengte og et belte de kjøpte fordi kjæresten til den deilige kassadama hadde et tilsvarende (og han var " bara jättesnygg" med det beltet).

Selv har jeg lært av mine feil. Jeg har blitt beinhard (ta det til deg som et godt råd).


Var denne anmeldelsen...? (17) (40)


Siste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Anders

Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Anders

Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

M.J.

M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Thomas

Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Carlings - Liertoppen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Dynamic Events

3.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

4.

Peppes Pizza

5.

ULTRA - Asker

6.

-(2.0)Rimi - AskerholmenDAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste