HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Sanguine

Skriv din anmeldelse av Sanguine!
(5.4) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Fransk, Kontinental), Mat, drikke og events
Adresse: Kirsten Flagstads plass 1,0105 Oslo
Telefon: 21422142
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Sanguine
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Sanguine
Beskrivelse:
Brasseriet ligger i foajéområdet, der du kan nyte utsikten over Oslofjorden.

I brasseriets uteområde sitter du så å si i vannkanten.

Her kan du få alt fra gode, høye smørbrød til dagens 3-retters, og barna har sin egen meny. Brasseriet har rundt 130 plasser inne, og en stor, flott uteservering hele sommerhalvåret.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Sanguine:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

JBS

JBS

118 anmeldelser
14 Vibb-venner
21.04.2009
I seem to be the only person admitting to the fact that the emperor wears no clothes. Or at least ugly clothes. Except from the colour, I find the Opera building rather ugly with its hard and hostile shapes. Like the rest of the area, including the bar code, once finished. The best angle is from the sea side, hence hardly anyone sees it. For people in town, it all only creates distance to the sea. Better not think about it, or I'll get an ulcer.

But luckily, this doesn't prevent Brasserie Sanguine from being a rather nice place for a meal. We had booked a table for four, and the restuarant get a + for having reserved a table by the window for us. The good start was followed by a delicious fish soup accompanied by a chablis, served by a friendly waiter. You don't have to see a play to enjoy the restaurant, but for us it was a great and highly recommendable start of an evening at the Opera.

Spesielt bra: As intro to an evening at the Opera
Spesielt dårlig: A visit will expose you to the horrible Oslo architecture and traffic machine

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Sanguine!

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
22.05.2008
Sanguine Brasseri i Oslo's vakreste bygg, vårt Snøhettadesignede Operahus, er en folkelig perle ut mot havet. Etter å ha tatt selve bygget i øyesyn og vandret rundt på taket, kan det hende småsulten melder seg. Da ligger Sanguine perfekt plassert med både ute -og inneservering, utsikt mot havnen, en godt komponert meny og et omfattende vinkart. Akustikken inne er fabelaktig, selv med et stort gjennomtrekk av folk vil det være mulig å føre en privat samtale mellom to personer uten å la seg forstyrre. I det fine maiværet valgte vi derimot å befinne oss utendørs, og ble vennlig tatt imot av betjeningen. Lunsjmenyen besto av enkle småretter som supper, salater og smørbrød - pluss et par varmretter og desserter. Vi gikk for fiskesuppen, med øl og hvitvin som kjapt kom på bordet. Det var relativt rolig den ettermiddagen vi var der, så maten ankom bordet rykende varm etter en kort ventetid. Utsøkte biter av kamskjell, laks, steinbit og reker lå i en kremet mousse av en suppe. Godt! Den hvite vinen var balansert mot syren i suppen, og selv om porsjonen var beskjeden ble man passelig mett. En kaffe etter maten samtidig som man nøt solen om ettermiddagen satte prikken over i'en. Prisnivået var også langt ifra avskrekkende, noe som er bemerkelsesverdig med tanke på at et sted som dette kunne tatt "havne-tillegg" på lik linje med Aker Brygge (og dermed falt i fellen dyrt+middels kvalitet = business). Dermed blir konklusjonen at Sanguine er et hyggelig bekjentskap nede ved sjøen, og et sted som kan anbefales selv uten representasjonskonto eller noen spes anledning. Bienvenidos a Oslo, casi como Sydney ahorita!
Spesielt bra: Utsikt, beliggenhet, folkelighet og prisnivå
Spesielt dårlig: Containerhavnen til venstre... Håper de forsvinner snart!

Var denne anmeldelsen...? (30) (5)

Skriv din anmeldelse av Sanguine!

Ingo

Ingo

17 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.04.2011
Jeg har spist tiramisu på Brasserie Sanguine, og den var minst like god som den jeg har spist i Italia. For det alene, fortjener de en 6-er. I tillegg er det laidback og avslappet selv om det er på Operaen.

Spesielt bra: Tiramisuen

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Sanguine!

Ingo

Ingo

17 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.02.2011
Spiste der i går, og maten var helt fantastisk. Var litt bekymret for at prisen kom til å være stiv siden det ligger inne i Operaen, men det var ikke et problem, prisen var fornuftig både på mat og drikke.

Valgte dagens 3-retters, men jeg liker ikke fisk og hovedretten var fisk - og da fikk jeg bytte den med kjøtt uten problem. Fleksible, og flinke servitører og god mat. Og helt fantastisk tiramisu.
Spesielt bra: Tiramisuen! Maten, servicen og at det ikke var prispåslag for utsikten.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Sanguine!

Elvira

Elvira

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.04.2009
Digg mat - definitivt et godt kjøkken. Egen barnemeny, velvillige med tanke på allergikere (har hatt med to forskjellige allergikere to av gangene jeg har vært der, og begge har skrytt av maten), og ellers mat som lever opp til Fursets standard.
Fin uteservering på sommeren, litt liten i fjor, men har hørt rykter om at den blir større sommeren som kommer.
Overraskende bra service til operaen å være, både hovmester og servitør har vært blide og imøtekommende ved alle tre besøk, og det er mer enn hva som kan sies om billettluka i samme hus...:(

Mine eneste to minuspoeng er for:
1: Ankomst til uteserveringen - via en godt gjemt glassdør ved kjøkkenet, man må følges for å finne frem. Mistenker at dette kan være en arkitektonisk flaw...
2: Høyttalerne i taket som på kveldstid annonserer pauser i operaforestillingen. Men det må man jo tolerere når man sitter i operaens foyer.

Spesielt bra: Imøtekommende mennesker, god mat
Spesielt dårlig: Vanskelig å finne veien ut til uteserveringen

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Sanguine!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Sanguine finnes i følgende lister:
"Uteservering med utsikt", av Kojak


Kartvisning for Sanguine:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.6)Den Norske Opera

3.

-(4.5)Restaurant Argent

4.

Scala Restaurant / Tosca Bar

5.

-(2.0)Dressmann - Østbanehallen

6.

-(2.1)Peppes Pizza - Oslo SSiste 5 anmeldelser samme kategori
Magnus S

LemongrassLemongrass

Lemongrass er ett spennende tilskudd til Oslos restauranter og byr på mat fra Karibien. Annerledes og godt. På drikkekartet finnes det mye spennende øl, rom og annet fra Karibien
Lokalet er stort og koselig og servicen er kanskje Oslos beste. Vi var en gjeng på 7 stk som kom uanmeldt og måtte ...

Les mer »


Magnus S

RevolverRevolver

En venn av meg skulle spille konsert på Revolver så da falt det seg jo naturlig å spise på Revolver før konserten, som forøvrig var annonsert til 20:00 på nettsiden, men til 21:00 på plakatene på stedet, sistnevnte var den korrekte så det ble en del ufrivillig dødtid.
Men tilbake til kjøkkenet...

Les mer »


Magnus S

Døgnvill BurgerDøgnvill Burger

Gode burgere er blant det beste som finnes mener jeg, derfor gledet jeg meg stort til å besøke Døgnvill. Stedet ligger like ved Mathallen, men ser såpass anonymt ut at jeg slet litt med å finne det. Innsiden er også ganske kjedelig og anonym. Servicen derimot er veldig personlig. Servitøren var s...

Les mer »


Andreas

Trafalgar PubTrafalgar Pub

Kunne vært og var et hyggelig sted før den nye eieren kom på plass. Han liker tydeligvis hverken meg eller dama mi og tør ikke snakke med meg personlig om hva som er problemet. gjenglemt og bortglemt. de kan heller ikke lage irish coffee osv på riktig vis. absolutt ett trivlig men rævva sted. let...

Les mer »


martin

Café MistralCafé Mistral

jeg og en kamerat dro en snartur innom her en torsdag kveld.. han bestilte lammestek m rødvinsaus, jeg tok en burger grande som de kalte det..
maten kom fort på bordet men hva fikk vi. Joda jeg fikk en velkjent frossen burger fra storcash som ikke var stekt men lagt frossen i ovnen med en hau...

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste