HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Trøndertaxi

Skriv din anmeldelse av Trøndertaxi!
(4.3) (basert på 4 anmeldelser)
Kategori:
Adresse: Brøsetvegen 145B,7048 Trondheim
Område: Østbyen (Stokkan)
Telefon: 07373
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Trøndertaxi
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Trøndertaxi
Beskrivelse:
Driver med persontransport utenfor rute. En del av kollektivtilbudet i Trondheim.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
4 anmeldelser av Trøndertaxi:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
27.02.2008
Trøndertaxi er forsåvidt helt greit, det er i grunn ikke så mye å si på det. Synes taxi selskapene stort sett er like. Men jeg synes norgestaxi og trøndertaxi har alt for dårlig helge tilbud. Hvor ofte ringer man ikke til taxi og før høre "Du er nr 20 i køen" Og i 3tiden kommer du nesten ikke gjennom en gang.. har ring som nr 96 i køen. Stod ikke og ventet på det for å si det slik...

Jeg synes det er dårlig i en stor by. Spesielt med det faktum at de vet når presset kommer.
Men gud bevare meg. Jeg skjønner at dette ikke er helt enkelt heller. Men mener at en del bedre burde de klare og få til.

Ellers vet jeg ikke så mye om selskapet generelt, bruker det bare til og fra fest. Kjører egen bil ellers :P¨

Men har en oppfordring. Bruk de små taxi selskapene også. Slik at tilbudet kan bli forbedret =)
Spesielt bra: Taxi er taxi for min del
Spesielt dårlig: Vanskelig og bruke i helgene. Da tenker jeg på kveldene osv.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Trøndertaxi!

René S

René S

46 anmeldelser
5 Vibb-venner
25.02.2008
Har tatt meg friheten til å vurdere de to taxiselskapene vi har her i Trondheim opp mot hverandre. Selv om jeg kjører litt deltid for Norgestaxi selv, skal jeg gi en uavhengig og god redegjørelse.

Litt om Trøndertaxi:
Persontransport utenfor rute har eksistert i Trondheim siden 1880-årene, den gangen med hestedrosjer. Da de første bilene kom til landet litt ut på 1900-tallet ble det kjøpt inn to "humbere" for å kunne drive transporten med automobil. Antallet biler økte og i 1916 valgte eierne å slå seg sammen til Trondhjems Drosjeeiers Forening, som i dag er Trøndertaxi med 201 løyvehavere. Utviklingen har skjedd gradvis med telefon i bilene og ulike takstametervarianter.
(Kilde: Trøndertaxis hjemmeside)

Produktet:
Trøndertaxi har flust med biler for ulike behov. Vanlige personbiler, som man kan få utstyrt med barnesete eller sykkelstativ om man ber om det i bestillingen, og maxitaxier for opptil 16 passasjerer og med plass til inntil 4 rullestoler. De tar også sight-seeing oppdrag med timespris og de har fast pris til og fra Trondheim Lufthavn Værnes (kr 295 pr person).

Priser:
Firmaet opererer med tre ulike takster. T1 = man-fre 06-18, T2 = man-fre 18-06 og helg 06-24, T3 = helg 00-06. T1 er den billigste og gjelder dagtid på hverdager. T2 gjelder altså både natt-hverdag og dagtid-helg, mens T3 kun gjør seg gjeldende natt-helg. Forståelig?

For enkelthets skyld tar vi for oss to ting; minstepris og kilometerpris (gjelder vanlig taxi med maks 4 passasjerer).

Minsteprisen er den du må betale uavhengig av distanse, uansett om du så tar taxi til naboen.

Hos Trøndertaxi er den kr
68 på T1
85 på T2
101 på T3

Kilometerprisen er det du betaler per kjørte kilometer utover det taxien har på takstameteret når den kommer. Husk at den bare har praktisk/økonomisk betydning om turen blir dyrere enn minstepris.

Hos Trøndertaxi er den kr:
19 på T1
23 på T2
27 på T3

Sammenlign med Norgestaxi ved å lese anmeldelsen av dem.

På flytaxi har de som nevnt en fastpris på kr 295 (Norgestaxi har 260) per hode. Denne må bestilles gjennom sentralen og du vil bli samkjørt med andre som skal til Værnes.

TT vs NT (denne delen er lik i begge anmeldelsene):

Det er ingen tvil om at konkurranse har vært bra for brukerne av taxi i Trondheim. Selv om prisene har gått opp, noe som har vært nødvendig for at taxiyrket skal gå ant å leve av, har de ikke skutt til værs slik forutsetningene for næringen kunne tilsi. Husk at drivstoff har blitt dyrere, bompenger osv... Takk Norgestaxi konkurransen!

Uten å tenke på pris, som du selv kan sammenlikne, opplever jeg at folk har ulike ting som spiller inn for om de ringer 07373 eller 08000.

Noen kunder foretrekker NT fordi de praktiserer servicen med å ringe når de står utenfor huset ditt istedenfor å bare trykke igang taksten og vente. Ikke alle ser jo innkjørselen sin fra stuevinduet.

Andre synes rett og slett det er så viktig med konkurranse at de bruker NT bare fordi de er minst.

Noen verdsetter at de med en gang får snakke med en person hos NT, mens de hos TT får en maskinstemme som ber deg taste ditt og datt.

Noen prøver rett og slett det ene nummeret først, og ringer det andre om det er for lang kø. Noen har dårlige opplevelser med det ene og ringer konstant det andre.

Det finnes også de som foretrekker TT. De har mange flere biler og er mye bedre spredd enn NT. Hvilket gjør at de som regel kan møte opp raskere ute i bydelene. NT holder seg som regel på holdeplassene i Midtbyen pga liten mulighet for å få turer i bydelene (for få som ringer). Derfor er TT mer spredd.

For øvrig bør det bemerkes at alle kunder med rekvisisjon fra trygdekassen KUN kan bruke Trøndertaxi, da det er de som har anbudet på dette.

Uansett hva du legger vekt på av de fordeler om ulemper som jeg har listet opp angående de respektive firmaene, vil jeg framheve at alle sammen gjør sitt beste. Man utfører samme jobben, bare litt forskjellig. Velger å gi begge terningkast 5. Døm selv...


Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Trøndertaxi!

Nedfossbakk T

Nedfossbakk T

36 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.03.2008
Som nevnt er Taxi taxi og vanskelig å si noe mer om det. Likvell kan man jo prøve å nevne at Trønder Taxi er ubrukelige på telefonservice og til tider frekker sjofører. Dårlig dårlig.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Trøndertaxi!

Hardpunk A

Hardpunk A

12 anmeldelser
2 Vibb-venner
29.10.2008
Hva kan man si. Helt greit Taxi selskap. Om jeg skulle si noe forskjell på de to i byen, tror jeg TrønderTaxi har flere taxier og er lettere å få tak i

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Trøndertaxi!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Kartvisning for Trøndertaxi:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Rune B

Flamenco PizzaFlamenco Pizza

Flamenco pizza er faen ubrukelige. Ringte og bestilte mat for 2 timer siden, og fyren ringte meg opp for å få kortnummer. Han får det, så venter jeg til det har gått 1 time og 30min (1 time er garantien deres) og ringer de opp for å høre hvor maten blir av. Dama som svarer sier hun skal sjekke, o...

Les mer »


Ella

Toni & Guy - GrünerløkkaToni & Guy - Grünerløkka

Endelig har jeg funnet en dyktig frisør!! Jeg dro til Toni & Guy etter en svært mislykket fargebehandling hos en annen frisør. Frisøren på Toni & Guy måtte rette opp i alle feilene forrige frisør hadde gjort. Frisøren på Toni & Guy var superdyktig og hun forklarete hva hun kunne gjøre...

Les mer »


lisa a

Scirocco HairdresserScirocco Hairdresser

Her er det bare å holde seg unna, har nettopp begynt i ny jobb i området, og tok sjansen uten å ha lest hva som er skrevet om salongen rundt omkring på nettet. Det er vel tydelig at dette ikke kan vare. Om de får konkurranse på cc vest så er det nok over og ut for denne salongen.

Jeg bl...

Les mer »


Pål

Super GrillSuper Grill

Enig med kommentaren til Egil, spiser der omtrent en gang i uken sjæl og det er en utmerket kleinekebab. Kjøttet er godt stekt og ellers holder kebaben utvilsomt samme nivå som de fleste andre gatekjøkken kebaber i Oslo. Som regel ganske rask og hyggelig betjening, men dette varierer mellom de so...

Les mer »


Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


HERREMOTE I OSLO
   Herremagasinet
Norges største på herreklær i store størrelser ligger i Storgata

   Insomnia
Hippe herrklær som de fleste kan gå i finner du på Grünerløkka

   Menswear
En av de beste butikkene i byen for en ny dress finner du i Hegdehaugsveien


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste