HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Indian House

Skriv din anmeldelse av Indian House!
(4.6) (basert på 10 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Indisk/pakistansk), Mat, drikke og events
Stikkord: Indisk restaurant, Indisk mat, Tandoori, Indisk, Uteservering, Ekte Indisk, Nanbrød, Takeaway
Adresse: Fred Olsens gate 11,0152 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 22 41 79 00
Kontakt: Hjemmeside
  Indian House
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
Indian House er berømmet for sin gode mat, og godt besøkt av strøkets forretningsfolk, familier og ikke minst kjennere av det indiske kjøkken. Indian House ligger strategisk nær T-bane, Oslo Sentralstasjon, Flytoget, bussterminalen, bybuss- og trikkestopp. Og nå som operapublikummet har forflyttet seg til Bjørvika, får de en av Oslos beste indiske restauranter i sin nærhet.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
10 anmeldelser av Indian House:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Em

Em

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.10.2010
Indian House ligger ikke akkurat i Oslo beste strøk, men bare man kommer innenfor døren føler man seg velkommen og komfortabel igjen. Lokalen er hyggelig, toalettene er helt ok standard og viktigst - de dufter rent.

Vi får flott mottagelse av en hyggelig servitør, vi er dog de første på plass denne torsdagskveld. Jeg bestilte Aloo Samosa og det smakte "helt greit". Ikke veldig friske smaker og de har valgt å pudre maten med curry - noe som faktisk var forferdelig. Men fint presentert og ok smak. Videre bestilte jeg Murg Lasni Tikka, Tandoori Kylling, noe som vår hyggelige servitør anbefalte. Kyllingen var litt tørr og sausen ikke så spicy som jeg ønsket den - men det var gode smaker. Naanbrødet var virkelig kjempegodt! Jeg skal ærlig si at jeg har smakt bedre indisk mat i Oslo, men dette er ikke et dårlig sted - absolutt ikke. Et stort pluss for 0.66 liter King Fisher og Cobra - de finner du ikke hvert sted. Servicen var korrekt og hyggelig, kanskje ikke så varm og åpenhjertelig som jeg ellers er vant til på indiske restauranter, men vår servitør var til stede og gjorde det han skulle.

Helt ok spisested, men de kunde gjort så mye mer med det!

Spesielt bra: Interiøret og King Fisher

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

HP

HP

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.10.2009
Sett dette stedet fra trikken i alle år, men aldri helt funnet anledning til å oppsøke naboen til ølstedet som starter servering før vi andre har stått opp. Fant til slutt en passende anledning, og fikk oppleve en klassisk-maksimalistisk restaurant med jevn kvalitet på matvarene.

+ Servitør med egen PDA for bestilling!
+ Gode nanbrød
- Lett mentalt fraværende servitør som synes jobben var gjort da maten var levert
- Nabo til det øleste av det øleste i byen
Spesielt bra: Servitør med egen PDA for bestilling!
Spesielt dårlig: Beliggenhet vegg i vegg med byens tørsteste, samt kommentarer fra nærstående om hvitløksånde i to dager - pleier å vare én dag...

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Nina B

Nina B

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.07.2009
Veldig ålreit sted i forhold til prisen. Maten er veldig god og smakfullt fandert hvis du spør personalet om anbefaling. Hvis du kjører safe på ting som vanligvis smaker godt andre steder blir du nok heller skuffet.

Servicen er ganske begredelig, det er mer vanskelig å få kontakt med personalet når du trenger noe enn hva som er tilgivelig. (tilgivelse i et ikke-religiøst perspektiv)

Dette er ikke mitt yndlingssted for indisk mat.
Men hvis du skal ta en full aften med forrett, chai-te, hovedrett, lassi, nanbrød, raita og dessert er dette stedet å dra til, for her kan du få et fantastisk måltid til prisen av hva en hovedrett med nanbrød koster andre steder.

Toalettet har en praktisk beliggenhet.
Spesielt bra: Nanbrødene
Spesielt dårlig: Servicen

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

vaar h

vaar h

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.02.2011
For etpar år siden var jeg her og spiste meget godt, husker det hele som en fin opplevelse med herlig mat og god service. Jeg vet ikke helt hva som kan ha skjedd her, har stedet skiftet eiere? Maten var svært middelmådig, vi bestilte popadoms for å spise mens vi ventet, men de kom ikke, derimot kom all maten i løpet av foruroligende kort tid. Nan-brødene var bløte og deigete. Selve kjøttrettene var helt ok, men ikke mer. Vi bestilte søt mango-chutney, da servitøren kom med det han kalte chutnmey, påpekte vi at det var mango-pickles og ikke chutney. Han hadde aldri hørt om søt mango-chutney!! Han var ikke indisk eller pakistansk...kanskje han var en dårlig informert vikar? I såfall synes vi det er pussig at han holdt en såpass arrogant tone som han dessverre gjorde.
Raitaen smakte utvannet yougurt. Ølet (Cobra og Kingfisher) smakte derimot fortreffelig. Men det er dessverre ikke nok til at vi kommer til å besøke dette stedet igjen.
Spesielt bra: Ikke noe.
Spesielt dårlig: Servitør visste ikke hva søt mango-chutney var!!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Sunday's Worst Enemy

Sunday's Worst Enemy

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.11.2007
Jeg har vært her (altfor) mange ganger, og det er rett og slett forbi maten er meget god. Stabilt god, gang på gang. Spesielt hovedrettene. Det eneste som trekker ned er forrettene, som er ganske midt på treet. Et eksempel er pakoraen som er overstekt og servert med noen usle agurkskiver.

Alt i alt er dette stedet er en bortgjemt perle. Utvilsomt god stemning og meget god mat, et sted jeg ofte går tilbake til.
Spesielt bra: Hovedretten
Spesielt dårlig: Forrettene

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Silje

Silje

1 anmeldelse
1 Vibb-venner
13.05.2009
jeg er veldig glad i indisk mat og derfor kommer jeg hit, det er byens beste indiske restaurant som tylbyr mye mat og bra servis. man får store posjoner med mat og det koster ikke mye...

lokalen er veldig fin. det er en fin stemmning der, spessielt fargene som gir deg en følelse for å være et helt annen sted. det er nesten som å være i india, det eneste som minner deg på at du er i Norge er utsikten.
de har nå fått uteplasser og det er veldig fint der ute...

servisen er veldig bra, de kommer til deg noen ganger for å kjekke om alt er bra. de er veldig muntre og har et smil på fjeset når de tar imot deg.. de er høflige, og flinke til å snakke med kundene.
de er ikke rundt deg hele tiden, de kommer når det er nødvendig. når jeg er der alene så kommer de og snakker med meg, og hvis jeg er der med venner så gir de deg rom til å snakke med dem jeg er sammen med. det beste med dem er at de er høflige og ser ut til å være veldig snille...
Spesielt bra: maten og servisen
Spesielt dårlig: ingen ting...du får alt som trengs

Var denne anmeldelsen...? (0) (4)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Anette C

Anette C

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.05.2007
Å komme fra de grå bakgatene rundt Oslo S og inn i Indian House, er som å stige inn i en helt ny og fullstendig annerledes verden.

Det første du vil oppdage er stemningen som slår imot deg når du trer inn i denne restauranten. Musikken, lyset og ikke minst interiøret gir en følelse av indre velvære, og straks slapper man helt av. Her er det selvfølgelig farger av mørke rødt, grønt og gull, slik som hører en indisk restaurant til, og en lav klingende musikk fyller rommet.

Når det kommer til maten til Indian House, er dette en av deres store pluss. Ikke bare er maten utrolig velsmakende, men den er også billig nok til at man kan komme tilbake både titt og ofte. I tillegg er porsjonene store, så mett skal du nok bli! I gjennomsnitt ligger en hovedrett på rundt en hundrelapp, og med nan-brød og drikke til må du ikke ut med mer enn 150 - 200 kroner for en god middag i en herlig atmosfære.

Restauranten driver også med catering, noe som kan være et flott alternativ for et intimt middagsselskap. Med slik mat er selskapet dømt til suksess!

Når vi kommer til det negative er det bare én ting som er verdt å nevne om Indian House. Og det er servicen. For til tross for at man som oftest får det man vil ha, når man vil ha det, så skal du se lenge etter et smil fra personalet. Selv om de er høflige, er de sjelden hyggelige. Dette er derfor med på å ødelegge den flotte atmosfæren hos Indian House, og gjør at det helhetlige inntrykket trekkes ned.

Til tross for skuffende service får Indian House terningkast fem av meg. Dette på grunn av herlig mat, flotte omgivelser og en god atmosfære. Om personalet lærer seg å smile og være imøtekommende vil terningen derimot fort snu seg om til en sekser!
Spesielt bra: Atmosfæren og maten
Spesielt dårlig: Lite imøtekommende personale

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Bjørg S

Bjørg S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.03.2009
Dette er en god restaurant etter prisen
Jeg har spist her flere ganger gjennom flere år. Maten er god, og servicen er meget bra.
Spesielt bra: Maten og servicen
Spesielt dårlig: beliggenheten for tiden med graving, bygging og kaos utenfor

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Tommy P

Tommy P

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.12.2012
Meget fornøyd med maten og servicen.

Har prøvd mye variert på menyen, og alt har falt i smak. Gode porsjoner som er i samsvar med prisen.


Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Sitter litt tett inntil hverandre

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!

Matvraket

Matvraket

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
18.07.2013
Jeg begynte å gå hit da Mister India forsvant... Og nå er jeg stamgjest.

Jeg kommer til stadighet tilbake, og er veldig fornøyd. Gode sauser, kylling og lam er perfekt.

Forrettene er akkurat passe størrelse, og gør at du vil ha mer. Lunchtilbudene er stort sett svært gode, har prøvd disse ved flere anledninger.

Strøket er så som så, men dette er ikke den eneste restauranten i området så det trenger man ikke tenke på.

Veldig nært kollektivtilbud, så enkelt å komme til og fra.

Servicen varierer ettersom hvem som jobber, men stort sett er den veldig god. Lokalene er veldig ekle, men koselig dekorert. Ikke den aller mest "fancy" restauranten, men man trenger ikke kle seg overdådig for å være flott! :)
Spesielt bra: Det aller meste!
Spesielt dårlig: Ikke noe jeg kommer på.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Indian House!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Indian House:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.3)Krogh Optikk - Karl Johan

3.

FotoKnudsen - Karl Johan

4.

-(1.0)McDonald's - Karl Johan (LAGT NED)

5.

-(2.0)BIK BOK - Arkaden

6.

-(5.0)Nikita - Karl Johan



Siste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


EN ROMANTISK AFTEN ?
   Klosteret Restaurant
Candlelight dinner i Oslos mest romantiske restaurant

   Ekebergrestauranten
Nydelig mat og interiør med byens beste utsikt


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste