HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Bowling 1 & Gokart

Skriv din anmeldelse av Bowling 1 & Gokart!
(3.0) (basert på 3 anmeldelser)
Kategori: Arrangementer og aktiviteter (Gokart, Bowling), Mat, drikke og events
Stikkord: Gokart, Aktiviteter
Adresse: Heggstadmoen 55,7080 Heimdal
Område: Heimdal (Heimdal)
Telefon: 72848700
Kontakt: Hjemmeside
  Bowling 1 & Gokart
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
3 anmeldelser av Bowling 1 & Gokart:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
14.10.2008
Ser at det er litt forskjellige inntrykk på denne plassen. Har ikke merket så mye til dårlig vedlikehold.. Men så har jeg igrunn ikke serlig peilig på gokarter da.

Det jeg vet med gokartene er at jeg har ikke oppdaget at gokarten har vært noe betydelig dårligere enn de andre sine som jeg har kjørt sammens med.

ELlers så er det jo mange andre ting å bruke pengene på der. Som spillemaskiner til fotballspill og diverse.. Bowlig selvfølgelig og.. men det kommer etterpå :)
Jeg syns ofte at mange av automatene er i ustand. Og dette gjentar seg gang på gang... DÅrlig vedlikehold? eller. Ikke vet jeg. Men det blir irriterende å komme inn en plass hvor det står fullt av automater og 2 av dem virker.. Jaja....

Ellers så bør de kanskje vurdere å bytte ut mange av automatene.. det er kommet spillmaskiner enn ps1...

Bowlingen er helt normal.. bare dobbel så mange baner :P Og på lørdag er det disco :P

Btw så er det alkahol servering der :P:P
Spesielt bra: alkahol servering :P , fin alt muligplass :P
Spesielt dårlig: litt dårlig vedlikehold på automater.. Kanskje dårlig på andre ting og?

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Bowling 1 & Gokart!

sendrum j

sendrum j

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.03.2008
Helt greit senter på heimdal. Både bowling baner og Gokart. Noe dyrere gokart enn på fossegrenda, men om du drar på kino kan du få en rabbatt kupong som gir deg en gratis runde her. Smart.

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Bowling 1 & Gokart!

Bjørn B

Bjørn B

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.04.2008
Denne anmeldelsen gjelder kun gokart hos Bowling 1.

Problemene starter egentlig med en gang du kommer innenfor døren med særdeles treg og uoppmerksom betjening. Det er for det meste ungjenter som betjener både matservering og bowling samt gokart, så det kan ta en stund før du blir ekspedert. Hvis du har reservert tid er det ikke alltid de har fått med seg dette, noe som er fryktelig frustrerende spesielt når man har booket en stor gruppe.

Det største problemet er dog den tekniske standen til selve gokartene (sist testet av meg i februar 2008). Vedlikeholdet har, helt siden de begynte med gokart, vært veldig inkonsistent. Noen ganger er gokartene knapt i kjørbar stand. Du kan risikere å få en kart som drar til ene siden, som knapt svinger overhodet og som har nærmest ikke-fungerende bremser. Lufttrykk kontrolleres ikke og noen ganger har kartene dekk som er veldig dårlig matchet. Det er såpass store individuelle forskjeller på gokartene at det er vanskelig å ha noen form for løp: alt avhenger av hvor dårlig gokart du får og dette fjerner mye av moroa hvis man kjører gokart regelmessig.

Mens man er på banen er det også veldig varierende oppmerksomhet fra personalet. Som et minimum bør det til enhver tid være en person som holder øye med banen for å varsle dersom noen snurrer eller stopper på banen, og eventuelt assisterer slik at man slipper å risikere liv og lem ved å hoppe ut av gokarten og dytte den ut igjen selv. Det er ofte ingen som holder øye med det som foregår på banen.

Det later også til at personalet ofte ikke ser an de som skal kjøre. Jeg kjører ofte sammen med folk som har betydelig erfaring med å kjøre på bane. Noen ganger kjører jeg med nybegynnere som trenger litt hjelp og instruksjon på banen. Avhengig av sammensetningen av den gruppen som kjører er det litt ulike behov. Personalet er ofte mer opptatt av antall kjørte minutter og sine egne "standardprosedyrer".

Det er litt synd at oppfølgingen fra Bowling 1 er såpass stemoderlig, for det er egentlig en morsom bane. Den har relativt mye grep ettersom det er asfaltunderlag, og den har en helt grei layout. Den er ikke noen fantastisk enkel bane å kjøre forbi på helt uten kontakt (mest fordi gokartene er i så dårlig stand), men det er i alle fall to naturlige punkter der man kan sette inn angrep. For lengre løp kan den være ganske fysisk krevende.
Spesielt bra: Morsom bane.
Spesielt dårlig: Veldig dårlig vedlikehold av gokartene.

Var denne anmeldelsen...? (18) (4)

Skriv din anmeldelse av Bowling 1 & Gokart!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Bowling 1 & Gokart:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Magnus S

LemongrassLemongrass

Lemongrass er ett spennende tilskudd til Oslos restauranter og byr på mat fra Karibien. Annerledes og godt. På drikkekartet finnes det mye spennende øl, rom og annet fra Karibien
Lokalet er stort og koselig og servicen er kanskje Oslos beste. Vi var en gjeng på 7 stk som kom uanmeldt og måtte ...

Les mer »


Magnus S

RevolverRevolver

En venn av meg skulle spille konsert på Revolver så da falt det seg jo naturlig å spise på Revolver før konserten, som forøvrig var annonsert til 20:00 på nettsiden, men til 21:00 på plakatene på stedet, sistnevnte var den korrekte så det ble en del ufrivillig dødtid.
Men tilbake til kjøkkenet...

Les mer »


Magnus S

Døgnvill BurgerDøgnvill Burger

Gode burgere er blant det beste som finnes mener jeg, derfor gledet jeg meg stort til å besøke Døgnvill. Stedet ligger like ved Mathallen, men ser såpass anonymt ut at jeg slet litt med å finne det. Innsiden er også ganske kjedelig og anonym. Servicen derimot er veldig personlig. Servitøren var s...

Les mer »


Andreas

Trafalgar PubTrafalgar Pub

Kunne vært og var et hyggelig sted før den nye eieren kom på plass. Han liker tydeligvis hverken meg eller dama mi og tør ikke snakke med meg personlig om hva som er problemet. gjenglemt og bortglemt. de kan heller ikke lage irish coffee osv på riktig vis. absolutt ett trivlig men rævva sted. let...

Les mer »


liv

SmalhansSmalhans

Det er lenge siden jeg har hatt en så dårlig opplevelse av en restaurant. Vi var tre stykker som hadde bestilt i god tid og skulle treffes etter fire måneder for å hygge oss. I restauranten var det så tett med bord at det var vanskelig å bevege seg. Bordet vårt hadde så vidt palass til 3 tallerke...

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste