HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Nille Trondheims Torg

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!
(2.2) (basert på 6 anmeldelser)
Kategori: Gaver, ting og tang, Shopping
Adresse: Kongensgate 11,7013 Trondheim
Telefon: 73504095
Kontakt: Hjemmeside
Se andre på kjøpesenteret Trondheims Torg
  Nille Trondheims Torg
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
6 anmeldelser av Nille Trondheims Torg:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Geir H

Geir H

206 anmeldelser
3 Vibb-venner
01.12.2008
Grusomt sted. Hva fins det av verdi her, egentlig? Svaret er ingenting. Nederst i Trondheim Torg finner du en butikk uten noen funksjon, og som er så trang og j-vlig at du vil opparbeide deg en sunn klaustrofobi. Varene er skitne, virker brukt i grunn, og du får mye bedre ting til en tyve-kroning mer i en normal sjappe.

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 Vibb-venner
21.04.2008
Prille Lille Nille er en ubrukelig butikk. Som direkte konkurrent til f.eks Europris tilbyr de samme småsøplete varene temmelig billig men mangler det store utvalget, den gode plassen og de spennende som duppedittene du ikke finner andre steder. Jeg finner rett og slett ikke bruk for denne lille Nillebutikken.

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
05.03.2008
Nille ligger nede i trondheim torg. I en liten butikk som minner på størrelsen på stua mi. Det er trangt og dårlig utvalg.
Hva er egentlig vitsen med nille hvis de ikke kan lage et utvalg som fungerer? Jeg orker ikke en gang gå ned dit fordi det alt for dårlig utvalg.

Det er nevnt at det er vankelig å finne, men er ikke helt enig med det. Det er et stort skillt med Nille på og peker ned trappen. Det som kanskje kan va litt forvirrende er jo at når du går ned trappen kommer du til Peppes(tror det var det som lå der). så må du ned enda en liten trapp, slik at det ser ut som du er kommet til rot kjelleren. Da har du funnet nille. Men de har merket godt at nille skal være rundt om i det området =)
Spesielt bra: Nei
Spesielt dårlig: Ja

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!

Lotte-M

Lotte-M

84 anmeldelser
1 Vibb-venner
25.01.2008
Stedet:
Nede i kjelleren ved siden av Peppes. Hva er det med Nille og kjellere forresten, tåler de ikke dagens lys? Ligger merkelig nok i kjelleren på Mercur og..kanskje billigere leie.
Grå og kjedelig butikk som ikke innbyr til kjøpelyst. Det er så mye rart her! Noe ser ål'reit ut, mens annet igjen ser ut som juggel rett og slett.
Er her kun for å kjøpe telys. Man får nemlig en big-pack med 100 stk til 50 kr, som brenner lenge. Jo, også kjøpte jeg lim her. Og det funket fint.
Det er bare helheten med hele butikken. Ukoselig og fjong. Godteri fra tyskland som smaker plast og stearinslys som brenner ned i en fart som får deg til å stresse ved å ha de tent på bordet. Ser ut som tiden går så fort liksom!

Utvalget:
Rart. Masse rare ting. Hobbyting, leker, album, bestikk, engangskopper, lys og så videre. Tror du finner det du trenger, hvis du ikke krever allverden av kvalitet.
Men det er jo spennende da, alle disse rare produktene som er relativt ukjente på form og smak. Kan være stedet for å kjøpe ei tulle-gave eller kalendergaver for eksempel. Ikke gaver i andre annledninger!!
Billig og minimalt med kvalitet er stikkordet!

Service:
Er ei som er kjempehyggelig her, og ei som mest er opptatt av å rydde og svarer med en selvfølgelig tone hvis man spør hvor ting er. Vet heller ikke om man skal forvente stort mer av disse kjellerfolka. Er jo litt stusselig der nede.


Spesielt bra: billig
Spesielt dårlig: fjongt

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!

Arnt

Arnt

56 anmeldelser
1 Vibb-venner
14.11.2007
Dette er en "alt-mulig-butikk" i kjelleren på Torget. Det er veldig tydelig at butikken har fått en av de dårligste, om ikke den dårligste plassen på Torget. Butikken ligger godt bortgjemt og vanskelig å finne i kjelleren, og har en veldig trang og "innestengt" følelse. Butikken er også ganske kaotisk, det er ikke så lett å skjønner hvor man skal lete hvis man først leter etter noe.

Betjeningen virker ikke så entusiastisk heller, får litt følelsen av at det er likegyldige fjortisjenter som står bak disken.

Utvalget er midt på treet, dette er en ganske liten Nille-butikk og utvalget blir deretter. Det er litt vanskelig å si nøyaktig hva denne butikken har, det er alt mulig av småting liksom.

Hvis pris betyr alt for deg kan det være du finner en viss verdi i denne butikken. Men hvis du også setter pris på trivelige og oversiktlige lokaler og en serviceinnstilt betjening bør du holde deg laangt unna denne butikken.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!

Robert N

Robert N

34 anmeldelser
3 Vibb-venner
18.12.2007
Nille er og forblir Nille.

Men denne Nille butikken på Torget i Trondheim unngår jeg stort sett og handle i. Har vørt der to eller tre ganger og inntrykket mitt er at de skal ha størst mulig utvalg på flest mulig kvadratmeter.

Det blir veldig trangt og intimt inne i butikken og lokaliseringen på senteret er heller kanskje ikke akkurat noe pluss. Håper ikke de betaler mye i leie for den plassen. Vet man ikke at Nille ligger så finner man det ikke. Bortgjemt under en trapp.

Prisene på Nille er lave, men da får man også produkter som kan knekke når man sier hallo til de, har erfaring med akkurat det. Og skal man bytte så må man lete litt for å finne det samme produktet.

Nei dessverre trekker lokalisering, kvalitet og utvalg for denne butikken ned på totalkarakteren. I tillegg har de en betjening som man skulle tro hadde blitt truet til å jobbe der.
Spesielt bra: svært lite
Spesielt dårlig: svært mye

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Nille Trondheims Torg!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Nille Trondheims Torg finnes i følgende lister:
"5 raske kontorrekvisita i sentrum", av Petter H


Kartvisning for Nille Trondheims Torg:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


INTERIØRBUTIKKER I OSLO
   Fem Sanser
En oase av en blomsterbutkk på St. Hanshaugen

   Stilverk - House of Oslo
En kul og litt anneledes designbutikk

   @home
Kule møbler, lamper og accessories du bare finner i denne forretningen på Grünerløkka

   Konzept-HP
Mange flotte tepper, lamper og andre interiørprodukter i Fredrik Stangs gate


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste