HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

7-Eleven - Theresegate

Skriv din anmeldelse av 7-Eleven - Theresegate!
(3.8) (basert på 4 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Café og hurtigmat (Annet), Film, musikk, teater, mm (Filmutleie), Café og hurtigmat (Kiosk), Dagligvare og takeaway
Adresse: Thereses gate 39,0354 Oslo
Område: St Hanshaugen (Fagerborg)
Telefon: 22462884
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden 7-Eleven
  7-Eleven - Theresegate
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
4 anmeldelser av 7-Eleven - Theresegate:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
28.11.2007
Av en eller annen grunn støter jeg alltid på enten på Askil Holm eller Espen Lind når jeg handler her. Ikke akkurat noe å rope halleluja for, men jeg er likefullt glad for at jeg har denne lille seven-sjappa så og si rett over gata. Effektiv service og kort vei hjem. Seven stiller opp til alle døgnets tider. På Seven i Theresesgate har de dessuten alltid et lite smil på lur. Greit nok.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av 7-Eleven - Theresegate!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
07.03.2008
Når man har vært ute og gått en tur på søndagskvelden, og finner ut at man verken har brøk, pålegg, melk eller kaffe til morgenen etterpå, blir man plutselig flere hakk mer takknemlig for at det finnes småkiosker rundt omkring.

Denne 7-Eleven har reddet meg fra en dyster mandags morgen mang en gang. Og det kommer sikkert til å skje igjen...


Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av 7-Eleven - Theresegate!

Lars R

Lars R

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.06.2011
Servicen er av lav standard, selv til å være 7-Eleven. Jeg pleide handle her innimellom for 3-4 år siden, på grunn av fleksible åpningstider. Flere ganger manglet de ganske ordinære varer. Jeg har betalt overpris her, for et pizzastykke der osten på toppen ikke var smeltet og deigen var rå. Da fristet det ikke lenger med flere besøk. Kaffen her er ikke topp 5 i Thereses gate, maten ikke engang topp 10. Som et rent eksperiment, spurte jeg en gang han som jobbet der om han ante veien til Bislett stadion
"Sorry, jag er från Sverige" var svaret.
Spesielt bra: Ingen kø i minibank-automaten
Spesielt dårlig: Tilberedning av mat

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av 7-Eleven - Theresegate!

Joakim R

Joakim R

35 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.11.2007
Jeg kjøper i ny og ne trikkebillettene mine her, og om morgenen så har de en ekspeditør som er så entusiastk og sprudlende at jeg av og til begynner å lure. Han drar alltid avgårde med en "Ha en fin trikketur!" og Nam nam pizza er godt du" Men høydepunktet var helt klart en kunde som hadde kjøpt leskedrikken Kuli, og han drar av med "Kos deg med Kulien" Priceless

Var denne anmeldelsen...? (1) (6)

Skriv din anmeldelse av 7-Eleven - Theresegate!
-

André

21.09.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

7 Eleven kjeden er et verdenskjent merke og etablert kjede man støter på nærmest uansett hvilket land man er i. Man kan si hva man vil om slike gigantiske kjeder og deres etablering i alt fra storbyer til mindre utkantsstrøk og til og med på Bakklandet! Sistnevntes plassering skapte jo for noen år siden ramaskrik over at denne neonsjappa skulle dumpe ned i gamle og erverdige Bakklandet, huff, for en skandale?! I dag har sikkert skrikene stilnet og sinnet lagt seg, skulle man tro, og 7 Eleven er i dag etablert flere steder i byen. Sånn er det bare.

Som butikk/storkiosk tilbyr den et ørlite utvalg av frossenpizza, tørrvarer og kjappe matvarer man kan lage selv. Men det er på bakevarer og ferskvarer av sorten pizza, pasta, calzone, muffins og donuts det satses mest på. Dette er kjapp og rask mat man spiser i farten og som ikke trengs varmes opp noe særlig. Sunn mat eller ikke, det er vel heller ikke poenget her.

Likhetene med Narvesen og Easy 24 er kraftig slående, og man kan jo spørre seg om det er nødvendig. Forskjellen mellom 7 Eleven og Narvesen ligger vel mest i at Narvesen stenger tidlig på kvelden og ikke har særlig med matutvalg. Der Narvesen satser på blader, satser 7 Eleven på maten.

Spesielt bra: Kjapp og grei mat, sentralt.
Spesielt dårlig: utvalg og pris.

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

-

Arnt

03.11.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

7-11 er en kjede som har festet sitt grep om Trondheim de siste årene. Nå finner du dem overalt i og rett utenfor Midtbyen. Det gjør at 7-11 er lett tilgjengelig uansett hvor du ferdes i Trondheim.

I utgangspunktet er 7-11 en grei kioskkjede fra USA som ikke skiller seg så veldig mye fra de norske kjedene (Mix, Narvesen).

Men det som 7-11 taper på for min del er utvalget i blader (jeg er glad i blader, og finner aldri det samme utvalget der som hos Narvesen), og kvaliteten på bakerivarene.

Bakerivarene hos 7-11 smaker veldig "masseprodusert", altså ikke godt i det hele tatt. Inspirasjonen har de antagelig hentet fra amerikansk junkfood, husk de kommer fra USA. Bakerivarene hos Narvesen smaker iallefall bedre.

7-11 har også et problem med prisene. Antagelig fordi de kan holde åpent i helgekveldene og på søndagene, og dermed kan utnytte seg av folk på bytur i helgene og andre i akutt nød. Iallefall, alt er DYRT hos 7-11.

7-11 ser også ut til å være basert på en "bruk-og-kast"-tankegang. Mye av den varme maten og drikken du får der er pakket inn i ørten lag ikke-resirkulerbar emballasje, noe som gjør at en får inntrykk av at 7-11 ikke er så veldig opptatt av miljøet.

Men noe er iallefall bra. De har et ganske bra utvalg med tanke på at de er små søndagsåpne varene. De varme matvarene smaker også nokså OK hos dem. Men de høye prisene på dem kan dessverre forårsake en bitter ettersmak, uansett hvor gode de enn måtte være.
Spesielt bra: Tilgjengelighet, utvalg
Spesielt dårlig: Priser, kvalitet på bakerivarer, miljø, dårlig utvalg av blader/aviser

Var denne anmeldelsen...? (17) (6)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for 7-Eleven - Theresegate:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.8)Vital Beauty Salong

3.

-(4.1)Kaffebrenneriet - Bislett

4.

-(4.4)Cafe Nero

5.

Bislet urmakerforretning

6.

-(5.7)Bislet Optiske - SynsamSiste 5 anmeldelser samme kategori
marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Magnus W

Den Gode CafeDen Gode Cafe

Ny eier & nytt konsept!

Velkommen til et hjemmekoselig spiseri som gir assosiasjoner til bonderomantikken. Her serveres Italiensk pizza med en svensk vri. Alternativer som "Flygande Jacob" med kylling, bacon, banan, peanøtter og curry gir en litt annerledes pizza opplevelse enn den man...

Les mer »


sakina maria

Texburger - SentrumTexburger - Sentrum

TEXBURGER (UNIVERSITETS GATE) HAR ÅPNET IGJEN!!!!!!!!!!

Les mer »


Roger H

Coop Obs! - VinterbroCoop Obs! - Vinterbro

Skulle handle på Coop i dag, men dette var siste gang der. Halvfull vogn så kommer jeg til grønnsakene. Står ingenting om hva som skal veies eller ikke så valget blir å ta med alt til vekta. Og hva skjer 2 Vekter ute av drift og den ene er det 10 stk i kø før meg. Og de hadde masse å veie. Så ett...

Les mer »


Halvor M

Baker Hansen - RuseløkkveienBaker Hansen - Ruseløkkveien

Kakene og maten er gode her, men kaffen er varierende. Det verste er vel kaffen på selvserveringskannene, den varierer i styrke og surhet. Anbefales dessverre ikke!

Vika terrassen gjennomgår nå et ansiktsløft, jeg håper Baker Hansen får mer plass, for det er trangt innvendig og utvendig m...

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste