HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Sparkjøp - Strandgaten

Skriv din anmeldelse av Sparkjøp - Strandgaten!
(4.5) (basert på 2 anmeldelser)
Kategori: Klær og sko (Dame, Herre, Barneklær), Shopping
Stikkord: 55 23 17 50, Dameklær, Damesko, Herreklær, Herresko, Barneklær, Barnesko
Adresse: Strandgaten 17,5013 Bergen
Område: Bergenhus (Strandkaien)
Telefon: 55 23 09 90
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Sparkjøp
  Sparkjøp - Strandgaten
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Sparkjøp - Strandgaten
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
2 anmeldelser av Sparkjøp - Strandgaten:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Sofie

Sofie

170 anmeldelser
3 Vibb-venner
02.05.2008
Jeg har grunnet klestraumer fra barndommen lenge hatt et anstrengt forhold til Spar Kjøp. De dagene katalogen dumpet ned i min families postkasse markerte sesongens skiftninger sikrere enn selve været. Etter mottakelseseremonien var det tid for avkryssning, bønnesending, bortdrømming og forhandlinger det duftet EU-medlemskap, før bestillingsblanketten blei sendt og venting satte inn. Ventingen på pakken som innebar mer spenning enn samtlige pakkere en ventet til jul og bursdag. Venting på pakken fra SPAR KJØP.

Jeg hadde stygge klær som barn. Mye takket være ovennevnte anekdotes rot i virkeligheten. Men man vokser da til. Man lærer seg å le av tidlige tiders elendighet. Og gradvis går det opp for en at det ikke er Spar Kjøp det er noe galt med, men de menneskene som handler alle klærne sine der.

Ullundertøy, garn, handduker, sengetøy og kosmetikk (fra Boots) kan man trygt investere i fra den gamle postordretraveren, særlig om man har tilgang til denne nokså romslite butikken som befinner seg i strandgaten. Prisene er lave, kvaliteten grei og betjeningen hyggelig. Og så får man jo ett og annet barndomsminne med på kjøpet, gjerne.

Var denne anmeldelsen...? (2) (8)

Skriv din anmeldelse av Sparkjøp - Strandgaten!

Stine B

Stine B

82 anmeldelser
5 Vibb-venner
01.05.2008
"SparKjøp- her kan du handle alt du trenger til hele familien og hjemmet".

Sparkjøp er så harry og nittitals at det er umulig å ikke elske. Hele kjeden minner meg om en gammel tante som stemmer Frp og handler sprit og pølser på svenskegrensa.

Sparkjøp-katalogen er jo et kapittel i seg selv med alt fra formløse bommullsbukser og musegrå spasersko til sexleketøy. Jeg visste faktisk ikke før jeg flyttet til Bergen at det fantes egne butikker i kjeden, som riktig nok ikke selger sistnevnte artikler. Tror jeg.

Butikken har naturlig nok et mindre sortiment enn katalogen, men utvalget er fremdeles ganske stort. Her selger de klær for dame, herre og barn, artikler for hus og hjem, kosmetikk, sko og underholdning. Alt til en lav pris, og muligens noe dårlig kvalitet.

De fleste klærne er lite pene både i passform og utseende. Men som i de fleste butikker går det an å være heldig og finne noe som duger også her. Ensfargende topper, ullklær fra "Eva" og sokker er eksempler på trygge kjøp. I hus og hjem avdelingen er ensfargende håndduker et lite tips. Sykt billig er det iallfall.

Bare det at de har egne kategorier på nettsidene som heter "varmeflasker", "underskjørt" og "drakter" sier litt om målgruppen. Eller kanskje ikke, underskjørt til 49 kroner er et varp, og er perfekt til å ha under en stikkete ullbunad for eksempel.

Av kosmetikk for herrer finnes blant annet "Super Ray Kvisvik" (som i Raymond Kvisvik) gaveeske, dobbeldusj, roll-on og parfyme.

Betjeningen er hjelpsom og det trengs for butikken er ganske uoversiktelig.

Mye ræl og mye dårlig kvalitet, men billig, billig, billig. Man skal heller ikke undervurdere underholdningsfaktoren ved et besøk i denne butikken.
Spesielt bra: spenningen i jakten på et kupp
Spesielt dårlig: alt det stygge og kjipe stæsjet

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Sparkjøp - Strandgaten!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Sparkjøp - Strandgaten:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerSiste 5 anmeldelser samme kategori
A.Thoresen

Urmaker Malmnes ProtidUrmaker Malmnes Protid

Dro innom en lørdag ettermiddag hvor det var mye kunder i butikken. Snakket med en ung frøken for høre med de om de kunne bytte batteri på 4 klokker og fikse noen fjærpinner.
Ble bedt om å komme tilbake på mandag for levere inn klokkene, fordi det var så mye kunder i butikken. Det var altså ik...

Les mer »


Magnus

MobilfiksernMobilfiksern

Leverte inn Xperia Z1 for å bytte skjerm. Ble fortalt det tok 2 dager. Etter 3 uker var telefonen "fikset". Skjermen stod da et par mm utenfor dekselet. Mistet den i gulvet med beskyttelsesetui - knuste selvfølgelig..

Hold dere langt unna. Betjeningen er dessuten like interessert...

Les mer »


Bent H

Indiska - StorgataIndiska - Storgata

For en butikk og for en butikksjef, oser av lykke for jobben sin.Var innom Indiska Storgata 1 for ca 14 dager siden, sammen med min Kone, i kassen sto en bli veldig hyggelig selger, jeg ba henne gi butikksjefen ros for en velfungerende, spennende og utrolig flott butikk. Selger ropte på butikksj...

Les mer »


Helge B

Alna SenterAlna Senter

Idiotene i styret for Alanbru senter har nylig besluttet og introdusere 1 times parkering på parkeringsplassen foran hovedinngangen. Jeg kjøpte varer for ca. 3000 fra Meny og Biltema og var anslagsvis 4 minutter for sent ute i forhold til den timen man har på å handlre. Parkeringsvakten fra Q-par...

Les mer »


Helge B

Alna SenterAlna Senter

Idiotene i styret for Alanbru senter har nylig besluttet og introdusere 1 times parkering på parkeringsplassen foran hovedinngangen. Jeg kjøpte varer for ca. 3000 fra Meny og Biltema og var anslagsvis 4 minutter for sent ute i forhold til den timen man har på å handlre. Parkeringsvakten fra Q-par...

Les mer »


DAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste