HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Dattera til Hagen

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!
(3.9) (basert på 23 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Stikkord: Dans, Konserter, Bar, Pub
Adresse: Grønland 10,0188 Oslo
Område: Gamle Oslo (Grønland)
Telefon: 22 17 18 70
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Dattera til Hagen
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Dattera til Hagen
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
23 anmeldelser av Dattera til Hagen:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Anna V

Anna V

30 anmeldelser
2 Vibb-venner
12.05.2011
Å komme inn i bakhagen til Dattera er som å komme inn på at sommerfugllystig, lykkelig tivoli. De varme lampene, de fargesprakende stolene & bordene og de friske voksdukene gjør at en selv også lyser opp av å komme hit.

For 150kr får du en burger så spekket med snadder at du virkelig føler at du gjør et godt kjøpt. Istedenfor triste pommes frittes får du oljebakte amandinepoteter overstrødd med maldonsalt. Nam! Ulike kremer og dressinger rundt den storslagne burgeren gjør at du føler du har flere ulike retter på tallerkenenen på en gang. Nam nam.
Spesielt bra: Stemning
Spesielt dårlig: Pris på drikke

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
16.11.2008
Dattera til Hagen er et forvirrende sted! Det er et sted uten en "rød tråd".

Har hatt noen kjedelige samtaler med dørvaktene her. En dust studerte visakortet mitt farlig lenge, før han forsto at jeg var ti år eldre enn det som krevdes for å komme inn. Tror han bare kjørte prinsippgreia, men faen heller ; jeg har viker høyere enn pete doherty.

Jeg har havnet innom her et par ganger, men det har aldri vært tilfredstillende. Nede er det boring, med for mange farger etter min smak. Musikken er også kjip. Oppe er det litt danskebåt stemning, med masse dansing og jeg er ikke så veldig glad i å danse.

Jeg har vært på noen kjedelige konserter her også. Da åpnet de et rom jeg ikke visste var der, og vips befant vi oss i en garasje og hørte på gitarpop.

Utovertiss?Innovertiss? Doesnt mather på doen på Dattera til Hagen. Her er det unisex. Og det er koselig det! Så lenge man ikke skal legge en høylytt kabel!


Spesielt bra: æh ikke no, det er varmt der, de har øl
Spesielt dårlig: dørvaktene, kjedelig sted

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
22.04.2009
Gode dj-bookinger. Tridvis litt for stor tetthet av trendnisser og folk som _er_ no. Lokalene har sin sjarm, koselig førsteetasje, mer intim andreetasje. Det er likevel et sted jeg aldri finner noen naturlig holdepunkt. Foran baren er det stappfullt, likeså rundt de få bordene i andre etasje. Hadde det ikek vært for musikkprogrammet, hadde nok gåturen bort til Grønland ofte føltes litt for lang.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
12.03.2008
Dattera til hagen blir litt gullklumpen i søla på mange måter.

Fine lokaler, bakgård, og flust med vakre mennesker som flørter i hjørnene. Det eneste problemet er at det ligger på Grønland. Og det er ikke uten grunn at uttrykket "Location, location, location" - oppstod.

Kan man betale en eller annen ekstremt rik fyr med for mye fritid til å flytte dette stedet med 16 helikopter og en haug med stålvaiere?


Var denne anmeldelsen...? (2) (4)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
17.09.2007
Vil du på et lite dansevors, så jogger du lett opp i andre etasje, forbi unisexdoen og bort foran djen. All dans er lov, og folk med stiv stil med mye vrikk innabords sjefer gulvet. Nede er det stivere og vanskeligere å kose seg. Er det de litt sure bartenderne, den rare bordoppstillingen eller de småoverlegne stamgjestene som lager de bittelitt fiendtlige vibbene? Jeg vet ikke. Oppe er best, i hvert fall!Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Camilla

Camilla

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.06.2011
Var på Dattera i dag, kommer tilbake igjen og igjen på grunn av den superkoselige bakgården, samt store og gode "tapas" (som imidlertid har lite likhet med den spanske originalen;) til en rimelig pris.

Uoppmerksomme servitører trekker ned. Vanligvis er de bedre innendørs enn i bakgården, kanskje de blir distrahert av den koselige stemningen der ute? I dag ble vi helt fascinert av en av dem som i utrolig grad klarte å overse alle som ville ha kontakt. Med mumieaktig ganglag, stivt blikk og helt manglende mimikk så hun rett fremfor seg og var tydelig uinteressert i å få solgt mat og drikke. Pluss at hun klarte å ta i mot bestilling, levere drikke og mat og regning uten å si ett eneste ord til oss! Ikke ett!

En annen ting: Når jeg bestiller en tapas som skal inneholde to ingredienser (feta og tomater), er det fint om de to tingene er med. Mozzarella er langt, langt fra feta.
Spesielt bra: Koselig bakgård, og prøv eplejuicen med isbiter og lime!
Spesielt dårlig: Mumieaktig, uoppmerksom servitør

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
18.09.2007
Dattera til Hagen har mange beilere, men klarer aldri å bestemme seg for hvem hun vil velge. Derfor er det et ymse folk som henger på dattera. Det er kunstnerne som loffer opp og ned Grøndlandsleiret og bestemmer seg for å ta en øl på den rare puben med de rare sofaene og de rare maleriene. Det er dresskledde menn som har hørt at bartenderne på dattera er høye, slanke og vidunderlige, det er geeken som sitter aleine i hjørnet, men som er en jævel på dansegulvet. Jentene fra idolvorset, og vennene til djene. En rar miks som gjør at folk blir sittende stille i stolene og myse mot dansgulvet hvor damene fra idolvorset har våget seg frempå.
Spesielt dårlig: Ymse

Var denne anmeldelsen...? (1) (6)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

lasse h

lasse h

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.04.2011
Først gangen jeg var der bestilte jeg en chilli-burger, det var grei nok smak på den. Problemet er at jeg ikke er så glad i kremert burger, blir tørt og veldig kjedelig. Ble servert med 3 bitte små ovnsbakte poteter.
Var der igjen i dag, tenkte å gi dem en sjangse til. Da menyen der ikke er så spennende, så ble det burger denne gangen også. Valgte bacon-burger, ba denne gangen om å få den medium stekt. Servitøren vår mente det ikke var bra å spise kjøttdeig når den ikke var gjennomstekt.
Noe jeg er sterkt uenig i. Denne gangen var burgern litt mer saftig, men alt for lite kjøtt. De tre potetene var også kalde.
Blir nok siste gang jeg drar ditt for å ete, stikker heller på på Mc`ern rett borti gata
Spesielt bra: Beliggenheten, ok priser
Spesielt dårlig: Burgerne, støyende lokaler

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Liv

Liv

53 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.10.2009
Veldig, veldig bra tapas.
Koselig stemning, hyggelige priser, store porsjoner og deilig mat. Kanskje Oslos beste tapas?
Spesielt bra: Nesten alt
Spesielt dårlig: pittelite minus for halvgod manchego i gigantiske porsjoner

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
07.02.2008
Dattera til Hagen hadde en såkalt fri oppdragelse i sine yngre dager, noe hun benyttet flittig til å opponere mot foreldrene - blant annet ved å bosette seg på Grønland, innrede leiligheten med de sterkeste fargene hun fant i maleskrinet og dessuten invitere et mangfold av mennesker opp på rommet. Men eplet faller som kjent ikke så langt ifra stammen, og hun har nå innsett at profitt er det eneste som betaler regninger. Ikke idealisme og naivt ungdomsopprør. Money talks, bullshit walks. Slik har man luket ut det hardbarkede grønlandsklientellet, og sitter igjen med de som like gjerne vanker på løkka. Ofte på Fru Hagen. Merkelig med det.
Spesielt bra: Løkka i sentrum
Spesielt dårlig: Løkka i sentrum

Var denne anmeldelsen...? (2) (10)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Hannah

Hannah

15 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.12.2010
Ganske folketomt forrige lørdag, men det har lite å si, for det jeg skriver om her er DJ'ene - for noen teite folk! Det var INGEN på dansegulvet, så jeg dro med meg gjengen på dansegulvet, men de ga fort opp da sangene var sugne (og jeg danser til det meste!).. det var bare noen ekle utlendinger som prøvde seg - lite hyggelig.. Men saken er nå den at jeg prøvde å prate med dissa DJ'ene flere ganger.. ba de se på gulvet og observere at det ikke var noen der heller enn å stirre ned på mixebordet. De nektet å spille alt fra slagere - nyeste - julemusikk.. jeg spurte om alt! Men kjekt å vite - dit drar vi hvert fall aldri mer:/
Spesielt bra: Hyggelige bartendere:)
Spesielt dårlig: Uspiselige og trauste DJ'er!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
23.01.2007
Dattera fungerer ikke bare til kvelds -og sommerbruk. Stedet har faktisk kvaliteter som lunsjsted også. Kyllingsalat på meg og linguistine m/kylling på følget var absolutt godt nok til å tilfredsstille både gane og mage. Men ærlig talt; det forventer man av et middels oppegående kjøkken.

Litt mutt servering i dag, men pluss for godt brød (dog ikke hjemmelaget) og fin-fin aioli. Herlig tilbakelent salong å innta maten i. Så tilbakelent at man kan la seg friste til en cowboystrekk midt på lyse dagen.
Spesielt bra: Den myke stolen i hjørnesalongen

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
18.01.2007
Hakket mer sjel her enn på Café con bar, synes jeg. Stor meny som lar deg velge blant alle dagen-derpå-klassikerne og standard-burger'n, men hvor du også kan få halveksotiske sandwicher eller salater.

Veldig mye telys, som alltid er i veien når man skal spise fordi bordene har dusteform og amøbestørrelse. De beste plassene er faktisk i en av hjørnesalongene.

I helgene kan det være bra trøkk her!
Spesielt bra: Bra lunsj/bar-meny og super bakgård om sommeren
Spesielt dårlig: Kjipe bord

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Maiken

Maiken

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.02.2011
Koselig inne, RÅTT i bakgården!
Her har du litt av alt og alt av alle!!
Avslappa og god stemning!!
Så må vi ikke glemme Prøverøret på onsdager; LOVE IT!!
Selv om det noen ganger er de samme greiene så ler jeg like høyt!
Perfekt midt i uka for et avbrekk fra pensumboka. Passer fint at det er ferdig ti, så får jeg litt søvn også :)
Øl og chilinøtter smaker ikke bedre enn på Dattera!
Spesielt bra: Stemningen, white russian a la dattera, prøverøret

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Iceberg

Iceberg

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.09.2009
Hjelp jeg har forvillet meg inn på baren til Samfunnsvitenskap og Humaniora, nei vent det er jo bare Dattera til Hagen jo. Her risikerer man å havne i en halvintellektuell fyllesamtale. "I hvilken grad vil du si at post-modernismen fremdeles har legitimitet i dagens diskurs?"

Men stort sett er det akademikere som vil glemme pensum for en stund, ha det gøy og drikke og danse bort natta.

Åpningsreplikk:
Iceberg: Hei, jeg tipper du studerer sosiologi.
Hun: Nææh, hvordan visste du det?!
(Ikke si det er pga. den kjipe panneluggen, for guds skyld ikke si det er pga. den ultrakjipe panneluggen hennes)
Iceberg: Fordi du har sånn samfunnsviter pannelugg.(FAEN!!)
Hun: Er det typisk samfunnsvitere å ha sånn lugg?
Iceberg: Ehh, jeg må på do jeg. (tusle ned hvor det seff ikke er noen do)

Er det sløsing å bruke spenn på drosje bort til Sosialen?

Spesielt bra: De har Sambuca der, OK bakgård.
Spesielt dårlig: Ugg, lugg, pannelugg, ligger ved siden av Gloria Flames

Var denne anmeldelsen...? (1) (10)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Jamie O

Jamie O

78 anmeldelser
2 Vibb-venner
08.05.2007
Dattera til Hagen er bra utested på Grønland. Er vel to (kanskje tre) etasjer. Bra musikk.

Jeg skulle innom her og drikke Bloody Mary sammen med en god venn. Klokken var bare ca 12, så formen var fin. Det var ikke kø, men i døren sto en kar som så ut som om han konkurrerte i å holde pusten. Han var svært opptatt med å sjekke, dobbeltsjekke og trippelsjekke legitimasjonen til en gjeng med 22-23 åringer foran oss. Dette skulle han kombinere med å se morsk ut. Et par av dem fikk beskjed om å forsvinne - ikke fordi de var for unge, men fordi "det var bare slik det var". Da det var vår tur virket det ikke som om vår unge alder var problemet (kremt). Min kompis - nesten kjøreklar etter min objektive vurdering - fikk høre: "Du! Ikke gå inn. Still deg her ved meg. Se meg i øya. Er du i form da? Ser ganske sliten ut. HEI! Se på meg! Du ser jævla sliten ut - kanskje du skal ta deg en tur rundt kvartalet?!" Ærlig talt, mann. Etter 7 sekunders eye-balling bare nikket han oss videre. Jeg hadde utrolig lyst til å spørre om han likte Taxi Driver, men det ville trolig betydd nesa i grusen.

En ass wipe av en dørvakt, altså, som gjør at stedet mister en prikk på min terning, men ellers er Dattera til Hagen svært bra. Bloody Mary´en var jammen ikke verst - jenta i baren kunne triksene for å lage den bra. Det gir én tommel opp fra meg.


Var denne anmeldelsen...? (2) (6)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

brian f

brian f

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.09.2011
var her ned kollegaer og synes det var et kjempehyggelig sted. Liker bakgården med alle lampene, men litt dyrt øl, kun 0,4 glass.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

SINEM

SINEM

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.06.2011
Koselig sted med bra utvalg i menyen :)

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Kristin

Kristin

15 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.04.2008
Hit går jeg aldri i helgene. Alt for mye folk, kø og dårlig musikk.
Men på hverdager eller på dagtid fungerer Dattera helt utmerket. De har ganske god mat og uteserveringen er fantastisk :) Perfekt om man ikke gidder å lage middag selv, eller vil ha en kaffepause etter shopping på lørdag formiddag.
Spesielt bra: Uteservering og de morsomme trynene på gutter som tror de har gått feil når de møter meg på vei ut av unisexdoen!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Aron S

Aron S

19 anmeldelser
2 Vibb-venner
23.10.2007
Akustikken er så dårlig at man må sitte svært tett for å høre hverandre. Overvekt av jenter som gjester. Røde vegger. Servicen er ikke så bra, her kan man risikere å kjøpe en drink for så bli beordret til helle den i seg, fordi det nå skal stenge. Eller at kelneren aldri kommer, som vi har opplevd i den kule bakgården opptil flere ganger. Synes maten har pleid å være smakfull.
Spesielt bra: Glade døtre
Spesielt dårlig: Sure døtre

Var denne anmeldelsen...? (6) (3)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Robert R

Robert R

34 anmeldelser
2 Vibb-venner
06.01.2007
Dattera er et topp-topp utested på Grønland. Bra mat i første etasje og uteservering i bakgården på sommeren. Bra musikk i begge etasjer på kveldstid. Litt kjipe dørvakter. Litt for dyr pils.
Spesielt bra: Frøkenene på kveldstid
Spesielt dårlig: Musklene i døra

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Evelyne L

Evelyne L

6 anmeldelser
1 Vibb-venner
27.06.2007
Bra mat, men servitørene tror jeg kunne ha bruk for en lykkepille eller to før de møtte på jobb. Det virker som alle har en dårlig dag, uansett tid på døgnet, måneden eller året.
Spesielt bra: Variert meny
Spesielt dårlig: Forferdelig service

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!

Silje

Silje

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.06.2013
Jeg og kjæresten min sto i kø med 3 andre venner, disse tre vennene av meg hadde sitti og drukket hele kvelden da vi skulle ut på dattera. Vi var i kø i 1tiden en natt til søndag. Jeg og kjæresten min hadde drukket veldig lite (jeg hadde drukket 3 glass vin og kjæresten min 2, sidenklokken 1800 til 0100). Da vi kommer i køa holder kjæresten min rundt meg, og vi kysser litt som vanlige par gjør, dørvakten som selvfølgelig er en utlending slipper inn mine 3 meget berusede venner og ber så meg om min legitimasjon. Jeg gav han den mens jeg fortsatt holdt kjæresten min i handen. Da han ikke viker blikke fra bankkortet mitt og sier "Du er for full, gå ut" blir jeg helt sjokkert og trodde han tullet. Det viste seg at han ikke tulla, og jeg ble utsatt for trakassering av dørvaktene pga. min legning, ville ikke slippe meg inn selv om 3 andre dørvakter står å sier at de oppfatter meg helt edru. Flott å ansette homofobe dørvakter! ...... og bli nektet inngang på en uteplass MIDT på Grønland av en utlending i mitt eget land pga at han er homofob? Nei vett du hva... sånne folk og plasser holder jeg meg god for......... for noe bullshit
Spesielt bra: nada
Spesielt dårlig: Slippe inn drita folk, og sender hvem de som er edru og på kanal.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Dattera til Hagen!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Dattera til Hagen finnes i følgende lister:
"Grønland: mer trend, mindre brunt!", av Andreosa


Kartvisning for Dattera til Hagen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.0)McDonald's - Grønland

3.

-(3.6)Gloria Flames (Stengt)

4.

-(2.0)Kiwi - Grønland 18

5.

-(4.4)Venner Restaurant & Bar

6.

-(4.5)Evita Espressobar - SmalgangenSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste