HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Elkjøp Giganten - Sartor Senter

Skriv din anmeldelse av Elkjøp Giganten - Sartor Senter!
(3.0) (basert på 1 anmeldelse (kjedeanmeldelse))
Kategori: Lyd/bilde/data (Hvite- og brunevarer), Shopping
Adresse: Sartor Senter 1,5343 Straume
Område: Straume
Telefon: 81532000
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Elkjøp
Se andre på kjøpesenteret Sartor Storsenter
  Elkjøp Giganten - Sartor Senter
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
Ingen anmeldelser av Elkjøp Giganten - Sartor Senter
Ingen lagt inn enda. Vær den første!
Skriv din anmeldelse av Elkjøp Giganten - Sartor Senter!
-

Sara H

21.07.2011
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Som en tidligere har nevnt; Elkjøp er det perfekte stedet å gå til hvis du er lite teknisk, og har lyst til å legge tilliten din hos maktsyke, pengegriske og inkompetente selgere.

De prøver bare å selge i motsetning til expert.På expert føler jeg meg så velkommen, de spør etter mitt behov og prøvr å dekke ut ifra det jeg har behov for eller er på utkikk etter.. ikke å selge det dyreste osv... ellr bare vise meg ting for å selge og noe som ikke passer meg som kunde.+
Spesielt dårlig: grådige selgere,maktsyke,

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

-

Tamara D

08.08.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Part one: Kaffetrakter.

Satans elskede oppvaskmaskin.

Sammenhengen er kanskje ikke så innlysende, derfor ser jeg mitt snitt til å utdype tema. Jeg skulle gjerne framlagt saken på en generell basis (svakhet i trakteren etc). Må dessverre innse at det hele var sviende selvforskyldt. Jeg puttet kolben til min gamle trakter i oppvaskmaskinen. Den gikk istykker, surprice... Jada, jeg vet at den skulle vaskes for hånd. MEN JEG LIKER TING SOM KAN PUTTES I MASKINEN. Jeg er et produkt av samtiden. Jeg forventer effektivitet. Enough said.

Slik ble det at jeg oppsøkte Elkjøp - elsket og forhatt i samtlige kretser. Fordomsfri så langt det lot seg gjøre innledet jeg kontakt med en kundeveileder (les: salgsfremmende mellomledd). Jeg hadde et spørsmål. Kaffetrakter? Lenger kom jeg ikke før han startet selgerwikipedia i kaffemaskinenes fortreffeligheter.

"Den eksklusive sølvmodellen i polert aluminiumsutførelse med to-trinns bryter for varmeplaten, som hindrer fordamping ved mindre kaffemengder. Vannspreder for unik utnyttelse av smak og aroma. Kalkindikator. Godkjent av Norsk Kaffeinformasjon, noe som sikrer et godt resultat. 1600 watt. Dette betyr at den er meget rask og at du får perfekt kaffe hver gang. Varmeelementet for trakting slår seg av når traktingen er ferdig, noe som gjør kaffetrakteren veldig sikker i bruk. Et 2 trinns varmeelement under kannen gjør at kaffen holder riktig temperatur også etter at traktingen er ferdig. Kommer med 5 års garanti."

Det hele var mest sannsylig klippet og limt leverandørinfo - fyren likte tydeligvis å høre sin egen stemme. Imponerende? Niks, faktisk så lite at jeg skled sakte ut sidelengs mens han holdt foredraget - jeg tviler på at han engang la merke til at jeg ble borte underveis. Kanskje holder han på ennå, for alt jeg vet...

Det kom strengt tatt ganske tydelig frem at de opererer med høye bonussatser på produktsalg, jo dyrere produkt de kan prakke på deg - jo mer klingende mynt inn på konto. På et sett gjør det at de har mer kompetanse om de dyre produktene og dermed er overbevisende i sin argumentasjon. Men jeg ville ikke ha argumentasjon, jeg ville ha noe som laget kaffe! Get it, kaaaaaaaaaffe? Ikke Moccamaster 33884848494000000 turbo beta omega.

To be continued...
Spesielt bra: Utvalg? Kampanje? Snikksnakk?
Spesielt dårlig: Utdyping mest sannsynlig overflødig.

Var denne anmeldelsen...? (12) (34)

-

Eirik M

21.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Elkjøp er det perfekte stedet å gå til hvis du er lite teknisk, og har lyst til å legge tilliten din hos maktsyke, pengegriske og inkompetente selgere.

I en tid hvor teknologi og informasjon er så tilgjengelig for alle bør man kunne holde seg for god til å bli lurt av flåsete kjeder som bruker billige merker og slapp service.

Stikk innom et sted som har spesifikk kunnskap om det du skal kjøpe og hør med dem. Eventuelt, stikk innom www.hardware.no. Der kan du sammenligne priser, se anmeldelser og lese andre brukeres erfaring.

Nå som Internett har kommet så langt kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor noen vil la seg utsette for en teknologisk tarmskylling som Elkjøp.


Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

-

Eskil N

29.01.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Elkjøp tror jeg har det beste konseptet som finnes.
"Finner du det billigere noen andre plasser, så får du det for den prisen"

Men hvordan skal andre bedrifter igrunn slå den? Det er faktisk umulig. Det er en grunn til at jeg bruker elkjøp. Det er gode priser på sånn generelt vanlige forbruks ting. Og det varmer en students fattige hjerte <3.

Det må da sies at det er ikke akkurat innredet hjemmekoslig i elkjøp butikkene. Men personalet er alltid hyggelig og man får svar på det meste. Desverre er noen litt mere ivrigere i og selg enn andre. Jeg er av den typen som lett blir irritert hvis det kommer en ungdom og skal starte og forklare meg hvorfor jeg skal velge den modellen til 500,- mere når jeg vet at den jeg allerede har funnet vil fungere helt greit til min bruk.

Grunnen til at elkjøp ikke slår en 6 i mitt terningkast er nokk på grunn av køen som på visse tidspunkt er veldig stor. BLir veldig lei av å vente i 30min for å få svar på enkle ting når de i
tele avdelinga står tomme. Det konseptet er teit. Men men.. eller takk for mange flotte handler =)
Spesielt bra: Best priser!
Spesielt dårlig: kø (av og til) spes. lørdager

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

-

Petter H

09.10.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Som god kunde av kjeden ved flere av de ulike utsalgsstedene har jeg tre gjennomgående erfaringer.

Kompetansen hos de ansatte kanskje ikke alltid nok til å gi svar.

Kjeden har en ekstremt hyppig, tidvis irriterende markedsføring.

Det er ofte stor varehus med stort sortiment og det meste på lager. Kudos.

Elkjøp er en bra kompis om jeg vil ha vaskemaskin,kaffetrakter eller kjøleskap. Skal jeg ha mobiltelefon, pc eller hjemmekino, drar jeg på spesialforretninger med bredere kompetanse, bedre service og dypere vareutvalg.
Spesielt dårlig: service

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

-

Jonas T

29.05.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Jeg har tidligere anmeldt spaceworld og gitt dem stryk fra a til å. Ekjøp skiller seg fra spaceworld på ett punkt, de er noe rimeligere. Når det er sagt, må jeg få si at elkjøp er en skikkelig sleip og luguber sjappe. Lenge har de solgt "super-maskiner" til intetanende familier som etter noen måneder må oppgradere fordi pc'n fra elkjøp inneholdt steinalderkomponenter til en dyr pris. Elkjøp har også vært i media utallige ganger for å ha hatt luretilbud, priser som er mange ganger høyere enn resten av markedet, og for å selge brukte varer som nye. Ett eksempel finner du her: http://www.dinside.no/php/art.php?id=371968
Dette er bare ett av hunde eksempler.

Hvis du finner en vare i elkjøp som også lefdahl har, er den nesten garantert billigere hos lefdahl. Dette er fordi (det var ihvertfall sånn) det er samme eiere, og lefdahl har et slagord som sier "alltid billigst". Derfor justerer de prisene på elkjøp noe over det de selger på lefdahl.

En positiv ting med elkjøp er deres 30-dager retur policy. Dvs at mange "kjøper" et monster av en tv og lydanlegg i forbindelse med f.eks. OL eller VM. Når disse produktene blir returnert til elkjøp etter endt konkurranse, blir garantien mellom elkjøp og leverandøren brutt, og elkjøp kan ikke lenger selge de med garanti. Da er det mange mindre butikker som kjøper disse produktene for å reparere de selv dersom noe skulle skje. Dermed kan du sikre deg et skikkelig kupp hos mindre forretninger etter OL eller VM, for eksempel.
Spesielt bra: 30 dager fri retur
Spesielt dårlig: Lureri og fanteri

Var denne anmeldelsen...? (5) (7)

-

Hans Erik

18.05.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Å kjøpe seg en ny TV, kjøleskap, PC eller oppvaskmaskin er for de fleste en forholdsvis stor investering. For å blir stolt eier av en slik type innretning må man bla opp +/- 10 000 kr. Ikke mange av oss er eksperter på slike ting og derfor synes vi det er en trygghet å kunne gå til en butikk hvor de har den kunnskapen vi mangler og kan fortelle oss hva vi bør se etter.

På Elkjøp finner du ulike typer selgere. (1) Du har de som kan mye om produktet du er på utkikk etter og hjelper deg med spørsmålene dine og gjerne gir deg noen svar du ikke kom på spørsmålene til på egenhånd også. (2) Så har vi ekstrahjelpene, som det ser ut til å være veldig mange av. Disse er ikke spesielt interessert i fagområdet og har først og fremst kunnskap om hva ting koster og hvor kassa er. De er ikke opptatt av kundebehandling, og tenker primært på ting som hvordan de skal få råd til å rigge russebilen sin med det feteste anlegget. (3) Så har vi "teknofreak"-selgerne. Disse brenner for enkelte av duppedingsene Elkjøp selger. De gutta her (for det er oftest hankjønn på disse typene, noe som kanskje er like greit?) kan være en kilde til uante mengder produktinformasjon. Eller betydelig irritasjon. Noen av dem er ikke særlig opptatt av å selge, men synes det er fantastisk å få briljere med din dybdekunnskap.

Som kunde har jeg blitt alt fra veldig imponert til særdeles oppgitt over kundebehandlingen. Prismessig synes jeg det er forholdsvis vanskelig å vurdere Elkjøp. Noen illusjon om at det er spesielt billig tror jeg bare vi kan legge fra oss. Enkelte kampanjeprodukter kanskje. Når vi i tillegg vet at de to største aktørene i Oslo-området, Elkjøp og Lefdal, har samme eiere, skjønner man at priskrigen ikke akkurat herjer landet. Alt i alt skulle vel Elkjøp kvalifisere til noe slikt som en litt snill 4'er fra meg.


Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

-

Arthur A

11.04.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Elkjøp er bra på det som er kjernekonseptet, nemlig å tilby et bredt vareutvalg til en fair pris. Selv benytter jeg stort sett Elkjøp fremfor de andre kjedene, men skal jeg ha noe spesielt benytter jeg spesialistbutikker eller nettet. Min erfaring er at Elkjøpbutikkene er godt drevet og betjeningen er vennlige og kan stort sett svare på de spørsmålene jeg har hatt.
Interiørmessig er imidlertid alle butikkene jeg har vært i utrivelige.
Spesielt bra: Har det meste til en grei pris

Var denne anmeldelsen...? (4) (7)


Siste 5 anmeldelser samme kategori
Michael R

Michael R

Telebutikken - JernbanetorgetTelebutikken - Jernbanetorget

Hei.
Hadde bare lyst til å skrive noen ord, da det sikkert er sjelden noen sier ifra om noe som er positivt.
Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S 6 på lørdag med lader som ikke funket, som dere uten videre byttet for meg idag.
Jeg bestilte telefonen en måned i forkant, og dere fulgte meg opp m...

Anna A

Anna A

Lefdal - AlnabruLefdal - Alnabru

Dårlig kundebehandling!!! hadde en playstation som var på reperasjon, og fikk beskjed om å hente det i butikken deres på STORO i og med at de ikke hadde noen på lager. Jeg dro til Lefdal STORO og der hadde de heller ikke noe på lager, så de sendte meg ned igjen til ALNA for å få pengene derfra. ...

Halvor M

Halvor M

Paléet KjøpesenterPaléet Kjøpesenter

Paléet har endret seg mange ganger i løpet av sin levetid og gjennomførte en stor oppgradering sist i 2014. Alt er ennå ikke helt på plass. Butikkene i 2. etg forbi The Room (kafeen), ligger litt klemt ut mot gaten eller opp etter veggene innad. Derimot er Paléet som helhet blitt mer tiltalende o...

Halvor M

Halvor M

Tilbords - House of OsloTilbords - House of Oslo

De startet så stort, men ligger nå litt bortgjemt på plan 2 i House of Oslo. Dette er en kompakt butikk som har litt av alt som kjeden fører. Konkurrentene Illums og Jernia ligger rett ved, så det krever sitt. En fattig trøst er at de fleste andre konkurrentene har gitt opp underveis siden 2006.

Halvor M

Halvor M

Hemtex - House of OsloHemtex - House of Oslo

Hemtex har vært lagt ned i Norge siden 2010 - det samme er butikken deres på House of Oslo.
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Elkjøp Giganten - Sartor Senter:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerLYD/BILDE/DATA I OSLO
   Hi-Fi Klubben - Grensen
Godteributikk for Hi-Fi interesserte

   Telebutikken - Oslo City
Telebutikk med god rådgivning og hyggelig service

   Stereofil
Kvalitets Hi-Fi på St. Hanshaugen


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste