HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

KaffeKoppKafe Adamstuen

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!
(4.4) (basert på 8 anmeldelser)
Kategori: Café og hurtigmat (Kaffebar), Dagligvare og takeaway
Stikkord: Kaffe, Kaffi, Espresso, Capuccino, Cappuccino, Americano, Barista, Caffe latte, Cortado, Machiato, Kaffe, Coffee, Lunch, Cafe, Espresso, Caffelatte, Cappucino
Adresse: Ullevålsveien 82A,0454 Oslo
Område: St Hanshaugen (Lindern)
Telefon: 22 46 75 07
  KaffeKoppKafe Adamstuen
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
8 anmeldelser av KaffeKoppKafe Adamstuen:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
21.03.2009
Adamstuens beboere må jo ha et lite sted å drikke sin kaffe de også. Men lite plass er ikke nødvendigvis synonymt med lite hyggelig - selv om KaffeKoppKafe kunne tatt seg bryet med å by litt mer på seg selv, by på litt mer særpreg. Men når det først er litt lite og trangt, synes jeg det er fint at lokalet er mørkt, slik at man kan få stearinlys-effekten. Streit nok.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Marit

Marit

334 anmeldelser
25 Vibb-venner
19.06.2008

I den lille rolige rundkjøringen finner du kaffekopp café. Inne er det lite og lite inviterende, men kaffen er anstendig, og ute er det store skolegård-bord som inviterer veldig til kaffe. Serveringen kunne ha vært litt raskere, og de som jobber der ikke fullt så ivrige på å stenge en halvtime før. Av og til har jeg kommet kvarteret før stengetid og da er maskiner skrudd av. Irriterende, de holder ikke åpent SÅ sent.Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Kristin

Kristin

36 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.10.2011
GOD kaffe, veldig hyggelig atmosfære. Laidback og hyggelig.
Gode priser på god mat! Spiser ofte laaang søndagsfrokost her, og topper det med byens beste sjokolademuffins om jeg har samvittighet :)
Spesielt bra: Kaffe. Beste chai latte jeg har smakt. Sørg for at det er gutta som lager kaffe'n - de kan det helt klart best!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
21.02.2008
Jeg føler dette er et sted man heier på hvis man bor i nærheten. Hvis den ligger mer enn 1km unna der du bor reserverer du deg retten til å være både kritisk og uentusiastisk. Jeg bor ca. 0.5km unna, så jeg må være meglersk.

Trivelig nok, ganske anonymt sted med et fiffig navn. Ja, de har mye god brødmat her, men ikke noe å hoppe i taket for. Trådløst nett, og som regel bra med sitteplasser. Dette er sannsynlig vis fordi de er heller ukjente, og ikke har masser av besøkende. Lokalet er heller lite, så hvis mer enn to barnevogner skal plasseres må man begynne å stable i høyden.

Tja... jo... helt greit. OK. Bob-bob. Medium. Midt på treet. Helt fair. Decent. Mediocre.


Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
27.11.2007
Mange har sansen for dette stedet, men jeg skjønner ikke helt hvorfor.
En vennine av meg spesielt, er alltid keen på å dra hit. Hennes argument; generøse kaffeporsjoner. Men de gangene jeg gir meg føler jeg dette som liten trøst.
Hele stemningen på KaffeKoppKafè minner litt om en kantine eller en sliten veikro.
Selv om kaffen blir servert i store kopper, hjelper det lite hvis den smaker vondt. Det jeg har smakt av matutvalg har vært utrolig lite tilfredsstillene, her referer jeg til en knusk tørr crossant.
Økologisk utvalg løfter dessverre ikke ratingen for meg, når hele stedet skriker Skeidar chic furu-hælvete akkompanjert av trakte-trailer kaffe.

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Marthe

Marthe

14 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.04.2011
En bortgjemt perle med knallgod kaffe. Jeg sparer gjerne ukas kaffemocca til jeg vet at jeg skal forbi Kaffekoppen på Adamstuen.

I og med at dette ikke er en av de upersonlige og kommerse kaffekjedene som har gjennomsyret resten av byen kan ting ta litt lenger tid enn med samlebåndskaffen du får på Kaffebrenneriet. Men det er absolutt verdt å vente på.

Et sted man absolutt burde besøke utenom lunsjtid, da de spiller digg musikk og det er fin stemning i det halvmørke lokalet. Tror de har sjenkebevilgning og?
Spesielt bra: Kaffe Mocca! Stort pluss at man kan få den i liten størrelse og med lettmelk.
Spesielt dårlig: Nada! :)

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Duell

Duell

9 anmeldelser
3 Vibb-venner
27.11.2007
Dette er kaféen i all sin klassiske herlighet. Jau da, ivrige barnevognfører og løsjrush hører med, men sitter du lenge nok får du jafset deg gjennom uendelige rekke lekkerheter. I tillegg til å nyte de rolige halvtimene fra tid til annen.
Kan anbefale Skagensandwichen, brødet de har er fabelaktig. Kaffekopp skilter med økologiske bakevarer som stammer fra samme sted som fetter Bugge på Løkka har. Kaffen renner ut av maskinen i alle varianter, det finns smuti, fersk jus, brus og most og hylleblomst. Matmenyen er en kameleon på kveldinga og forvandler seg fra bl.a bagels, salat og supper til burgere og ny tapasmeny. Alko har dem óg, happyhour fra 18-23 på vinglass til 42.- Det er dugandes for en vestkantskafé!
Alt dette til tross for at kafélokalet er relativt knøttlite og du danser vertikal limbo for å komme deg inn til bordet i hjørnet med mesteparten av kaffen fortsatt i koppen. Trivelig måte å få nye venner, men ikke det optimale stedet å skrive erotiske noveller uten å invitere sidemannen til å lese korrektur.


Spesielt bra: Valgets gastro-kvaler er deilig luxusproblem.
Spesielt dårlig: Ikke noe for selskap over fire.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!

Christine

Christine

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.01.2008
Etter et år i Kina, med middagsdelikatesser som hundekjøtt, supper bestående av kongepadder og andre kjøtt typer jeg verken våget eller frivillig ville lære meg å uttale i frykt for hva som kunne ende opp på tallerkenen forran meg, tok jeg meg flere ganger i å lenkte etter byens definitift beste bagles på Kaffe Kopp Kafé! Og ikke minst den gode, gamle brokkoli suppa deres som smaker yppelig! Videre må jeg få si meg dypt uenig i Emilys såkaldte kaffesmak, deres egenblanda Husets espresso, burde heller hete DEN ENESTE espresson! Is Moccaen er som god smøring for halsen og glede for sjelen...mmm, sjokolade!

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av KaffeKoppKafe Adamstuen!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for KaffeKoppKafe Adamstuen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.0)Baker Hansen - Adamstuen

3.

-(5.0)Kokken og Slakteren

4.

-(6.0)Orange Inc

5.

Moshi Moshi

6.

-(4.0)Adamstuen Antikvariat Eivind BergmannSiste 5 anmeldelser samme kategori
Giovanni

Brattlikollen PizzaBrattlikollen Pizza

Kan hende det kun var et engangstilfelle, men kebaben jeg fikk servert på brattlikollen pizza var ikke bra.

Det var noe galt med kebaben jeg fikk, det var kjøttet, dressingen og ikke minst størrelsen. Spurte om stor kebab, fikk en liten en og betalte for stor. Kebaben smakte rart, og dress...

Les mer »


Ingrid H

Rimi - VG-husetRimi - VG-huset

Har vært innom her en del ganger. Av og til sitter det en blid, ung gutt bak kassen, men ganske ofte (dessverre) sitter det og en ung kvinne der som er alt annet enn blid. Tygger tyggis og virker nesten frekk når hun ber om betaling.. Var innom og handlet en dag, kjøpte to yoghurter på tilbud, ko...

Les mer »


ria I

L'oasis MazzeL'oasis Mazze

Kokken mistet noe av maten vår på gulvet inne på kjøkkenet, mens jeg og venninnen min så det!!. Jeg gikk bort for å se hva kokken gjør videre. Han prøvde å ta det opp og legge det tilbake, i det han så meg så stoppet han opp. 2min senere kom han bort og sa..at han lagde "på nytt". løgn...

Les mer »


martin

Café MistralCafé Mistral

jeg og en kamerat dro en snartur innom her en torsdag kveld.. han bestilte lammestek m rødvinsaus, jeg tok en burger grande som de kalte det..
maten kom fort på bordet men hva fikk vi. Joda jeg fikk en velkjent frossen burger fra storcash som ikke var stekt men lagt frossen i ovnen med en hau...

Les mer »


william

Kebab Biten avd. BislettKebab Biten avd. Bislett

Kebabiten har altfor billige priser til at virksomheten de driver umulig kan være helt legitim. Uansett jeg har spist her noen ganger, det har skjedd mer enn en gang at magen har kranglet etter et besøk her. Gå heller på et annet kebabsted i området (feks Bislett eller Balkan) om man vil ha kebab...

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste