HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Taket Bar & Nattklubb

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!
(4.3) (basert på 11 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub, Nattklubb/diskotek), Mat, drikke og events
Stikkord: disco, disko, nachspiel, dans, night club, sprit, Bar, Pub, Nattklubb, Diskotek, Disco, Uteliv, Natteliv, Party
Adresse: Nedre Strandgate 15A,4005 Stavanger
Område: Eiganes/Våland (Tidegeilen)
Telefon: 51 84 37 00
  Taket Bar & Nattklubb
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
11 anmeldelser av Taket Bar & Nattklubb:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Kjetil

Kjetil

74 anmeldelser
2 Vibb-venner
11.08.2009
Et historisk høl av en nattklubb i Stavanger. Stedet for ukritisk fylladansing, snikkikking på blondiner og alt som hører med kveldens siste stoppested. I utgangspunktet plassen for de som ikke tror de er harry, de som mener de er litt classy, men i realiteten så harry en kan få det til å bli (ikke ulikt Hexagon, men "finere" og med et eldre klientell). Et sted jeg elsker å hate, men uansett noe alle med flere utekvelder i Stavanger må ha krysset av lista si.
Spesielt bra: placebomorro i fylla

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Thomas F

Thomas F

56 anmeldelser
3 Vibb-venner
22.11.2007
Dette er plassen jeg havner på alt for ofte. Uansett hvilken dag det er så havner jeg alltid på taket. Jeg liker på ingen måte musikken, men det er noe med folkene, personalet og hele plassen som gjør at jeg storkoser meg her gang etter gang. Du finner meg aldri på dansegulvet og dersom du noen gang skulle finne meg der så kast meg ut med en gang.

Det er litt synd at skjenkereglene er slik som de er i Stavanger, for Taket hadde vært en perfekt klubb for spritsalg, men i og med at det er kommunen som setter en stopper for denne så skal jeg klandre dem for det. Taket er vel en av de plassene som alltid har vært "hipp" og det tror jeg alltid at de kommer til å klare å være. Dersom du er som meg og forsøker å holde deg godt vekke fra dansegulv så har de en fin 2. etasje hvor du kan sitte i litt roligere omgivelser.

Ellers bærer taket preg av høy champagnefaktor og miniskjørt. Menmen, er det noen som ikke liker slikt?

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Masha D

Masha D

10 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.03.2009
Før jeg flyttet til Stavanger var Taket et av stedene jeg fikk anbefalt av en vennine,som jeg anser som en bra dame med noe mellom øra. Men hva som fikk henne til anbefale Taket vet jeg ikke. Midlertidig sinnsyke?

Okey så du blir møtt av hyggelige dørvakter, hvertfall de to jeg ble møtt av men så er det slutt. Her anses stort,tuppert,bleika hår som pent. Tre lag sminke over selvbruninga. Har du ikke champisbøtte på bordet ditt?Hvilken musikk?Du mener VG-lista Topp 20?

Hva som redder Taket fra terningkast 1? At bartenderne var såpass raske at jeg dermed like raskt kunne glemme hvor jeg var.

Var denne anmeldelsen...? (0) (2)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Thomas Andre S

Thomas Andre S

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.01.2008
Eg tror at Taket alltid har vært populert. Eg vettkje kor gammale plassen e, men i ein generasjon nå så har plassen vært på topp. Kver einaste fredag og lørdag så e det kø her. Jentene kose seg på gulvet og me gutter har det fint me å se på. Eg fant nylig ut at de åg e ein 2. etasje på taket, kor me kan slappa litt mer av itte all dansingen. Det kan godt ver at Taket e stavanger beste nattklubb, om de ikkje e så e det vertfall ikkje langt ifra.
Spesielt bra: Jentene og stemningen
Spesielt dårlig: lange køer

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Erlend H

Erlend H

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2008
Jeg føler at Taket er litt sånn "eksklusiv" uteplass. Personlig så synes jeg at musikken er ganske bra og veldig "up to date".

Lokalet er fint og veldig stilig. Likevel er det ofte alt for fullt her inne og det kan være vanskelig å komme inn. Køene er også ofte veeldig lange! Når en førts kommer frem i køen så koster det også en del å komme inn. Det går litt sammen med det eksklusive inntrykket som Taket gir. Kanskje best egnet for "rik ungdom"..

Spesielt bra: Musikken
Spesielt dårlig: Mye folk og kø

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Nicole D

Nicole D

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2008
Jeg liker dansgulvet på taket, men der er litt for mye folk. De er litt for strenge i døren med oss under 22, som ikke alltid er kjekt når man faktisk er over 20.

De i baren er hyggelige, men lokalet synes er litt kjedelig. Nede er det litt for få sitteplasser. Noen sa til meg at det var mer oppe en gang, men der kan man jo ikke danse, så da får jeg heller stå nede.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Thomas D

Thomas D

17 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.11.2007
En veldig populær plass i Stavanger. Er høy partyfaktor, unge jenter i miniskjørt, det drikkes champagne, dansegulvet er stappet av unge dansende mennesker til den hippeste musikken.
Om man bor i Stavanger så vil man garantert møte på venner og bekjente på denne plassen. Det er en av plassene man alltid havner innom i løpet av en kveld ute på byen.
De har et fantastisk uteområde med sitteplasser og border som passer perfekt for dem som vil ut og trekke litt frisk luft, og ikke minst for dem som trenger litt nikotin - påfyll...

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Are N

Are N

15 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2008
Dette er kanskje en av de mest populære uteplassene man finner i Stavanger.. Her ruver musikken og party faktoren høyt under Taket...
Dansegulvet og baren er stappfullt fra start til slutt,,, Her møter man mye hyggelige folk fra forskjellige alders grupper og hyggelige ansatte.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Helene C

Helene C

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2008
Taket er egentlig helt greit. Jeg synes vel egentlig ikke at musikken er noe særlig bra, men det er jo kjekt å danse litt da :-)

Mest positive her er at jeg treffer masse kjentfolk fra skolen å slikt. Ikke like bra er det at de alltid har kø og vaktene kan være noe overlegne. De i baren er veldig kjekke da...

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Onkel S

Onkel S

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.01.2008
Taket havner jeg på 95 % av de gangene jeg er på byen. Ikke nødvendigvis fordi jeg elsker stedet men fordi jeg alltid treffer kjentfolk der. Her er det alltid fullt og partyfaktoren er høy. Stedet har interiørmessig et visst classy preg over seg som forsterkes gjennom blazere og skjorter og høy sjampisføring. Samtidig blir dette inntrykket redusert fordi man alltid i løpet av en kveld ser noen joggebukser, skatesko og capser. Altså forsøker Taket å fremstå som ekslusivt samtidig som de inkluderer alle, noe som har både positive og negative sider. FHM skrev for noen uker siden at Taket kanskje var det eneste utestedet i byen som hadde investert i en god DJ. Ryktene går iallefall om at han tjener fett men at han spiller fletta av de andre DJ-ene i byen skal han ikke ha på seg... Blid betjening og ganske flinke dørvakter(de kunne gjerne spandert på seg et smil eller to). Med litt mer Timbaland-produsert musikk (og lignende) hadde Taket fått en prikk til på min terning. Men som alltid er musikken smak og behag...
Spesielt bra: Party- og babefaktor
Spesielt dårlig: Ikke SPESIELT dårlig men Taket har ganske stive priser... + cover.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!

Tommy L

Tommy L

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
17.01.2008
Jeg har helt siden jeg flyttet til Stavanger blitt tatt godt imot på Taket, og har derfor trivdes utrolig godt der! Ettersom tiden har gått har jeg blitt bedre og bedre kjent med Taket`s fanstastiske personale og de har vist at de setter stor pris på faste kunder altså en vinn-vinn situasjon for begge parter!! Veldig kult sted med mye god musikk og i siste FHM fikk stedet også full pott på at mange, herlige jenter også trives og koser seg på Taket Bar & Nattklubb!! Stavangers beste nattklubb!!
Spesielt bra: Hyggelig og bra personale i tillegg til god musikk og herlige jenter!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Taket Bar & Nattklubb!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Taket Bar & Nattklubb finnes i følgende lister:
"Utesteder", av Masha D


Kartvisning for Taket Bar & Nattklubb:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste