HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Cafe Beirut

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!
(4.2) (basert på 11 anmeldelser)
Kategori: Restauranter, Natteliv, Restauranter (Arabisk), Natteliv (Bar/Pub), Café og hurtigmat (Café, Lunch), Mat, drikke og events
Stikkord: Møter, Konferanser, Bryllup, Julebord, Events, Jazzfrokost, Sportsbar, Romantisk, Tapas, Restaurant Oslo, Forretter, Salater, Kylling, Tobakk, Lammekjøtt, Oksekjøtt, Fisk, Supper, Desserter, Rødvin, Hvitvin, Utdrikningslag, Middelhavsrestaurant, Østen, øl, Vin, Eksotisk, Valentines
Adresse: Grensen 10,0159 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 22 34 02 38
Kontakt: Hjemmeside
Cafe Beirut
Cafe Beirut
Cafe Beirut
Cafe Beirut
Cafe Beirut
Cafe Beirut
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
MIDDELHAVSRESTAURANT
Cafe Beirut serverer mat fra hele middelhavet. Her kan du nyte retter fra Libanon, Marokko, Persia og Frankrike - en oase midt i det travle Oslo, ned en trapp fra gateplan.

Vi har også flere nasjonaliteters retter på menyen, så det ikke bare snakk om en kulinarisk opplevelse - også en reise i internasjonal kjøkkenkunst. Etter matens gode opplevelse kan du sette deg tilbake og føle deg hensatt til østens mystiske rike. Musikken forvandler lokalet til et møte med club a la London, Paris eller New York.


Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
11 anmeldelser av Cafe Beirut:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Mari

Mari

15 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.05.2009
Var her sammen med kjæresten min, vi fikk rabatt kort av jobben min, som vi kunne bruke her,
men her er det noe rart som skjer!!!Det er litt sånn porno sted faktisk...det prøver å være et trendy sted med hvite møbler og neon lys-YEPP du hørte riktig neon lys og hvite møbler - sammen!!! Litt too much alt sammen. Maten smakte helt ok, men det så skikkelig ekkelt ut-sånn som maten du får på sånne gatevogner i India-men du fikk den nå på en tallerken
Vi var helt alene der også - fredag kveld...hmmm
Spesielt bra: eh...uhm....hmmm..jaaa...servitøren var veldig søt og hyggelig.

Var denne anmeldelsen...? (4) (6)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Vanessa V

Vanessa V

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
11.11.2008
Vet ikke om dette er et enkelttilfelle (fullt mulig det er det), men jeg har svært dårlige erfaringer med dette stedet. Kjøttet var brent og hardt og var altfor salt og smakløst. Det var brukt hamburgerdressing som virkelig ikke var god og det var lite grønnsaker. Pitaen var faktisk uvanlig god! Tror faktisk jeg med trygghet kan si at dette er den beste pitaen jeg har smakt i Oslo. Drar kebaben opp en karakter faktisk.

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Michelle

Michelle

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.11.2009
Ett av favoritt stedene mine, har reist mye i midtøsten og er enormt glad i maten derfra. Har faktisk kokebøker fra bl.a iran og lager nå min egen Hoummos, baba ganouch, grillspyd etc etc....
Men det er jo tidkrevende, så ofte tar jeg "snarveien" hit":)
Spesielt bra: Mezze (småretter) hjemmelaget brød, grillspyd

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

nurket n

nurket n

9 anmeldelser
2 Vibb-venner
21.05.2009
Sinnsyke spyd med kjøtt, servitøren var kjekk så da var det greit å vente på å bestille.Ingen magedans den kvelden :( men sterk arabisk kaffe fikk meg til å glemme. Jeg kommer igjen!!
Spesielt bra: maten maten
Spesielt dårlig: ingen magedans

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Ole J

Ole J

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.05.2009
Dette var en positiv overraskelse, deilig mat, super vin og ukomplisert betjening som gjorde at aftenen ble meget vellykket. Anbefales
Spesielt bra: mat, vin og service

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Tor-Erik

Tor-Erik

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.05.2009
Jeg har både spist på Cafe Beirut i Stockholm og Momo's og Moro's i London (Favorittene til Madonna). Her er det vanskelig å få bord og veldig fine restauranter. Da jeg var på Cafe Beirut i Oslo ble jeg overrasket over hvor lite jeg hadde hørt om stedet. Det ligger litt gjemt i kjelleren av Mona Lisa huset. Men jeg må si at det er en Oase som ikke er oppdaget enda! På menyen fant man hele middelhavet presentert, og jeg fant mange av mine favoritt retter der. Fantastisk utvalg av vin og maten var fersk og god (ikke boksemat slik man finner mange steder). Fantastisk fint design, service og amosfære. Jeg anbefaler alle som er opptatt nye trender i restaurantverdenen og god mat å besøke dette stedet!!!
Spesielt bra: Stil, mat, vin, utvalg!

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Irene S

Irene S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
13.05.2010
Jeg og samboern hadde reservert bord på Cafe Beirut for å feire forlovelse og bursdag. Da vi kom dit måtte vi stå lenge og vente på hjelp, til tross for at det kun var et bord med gjester der. Da vi endelig fikk kontakt med betjeningen var de ikke så opptatt av at vi hadde reservert bord, men ville bare sette oss ned ved det kanskje minst koselig bordet i lokalet. Poenget med at jeg ønket at de skulle se på reservasjonen var jo nettopp pga feiringen, og at vi derfor kanskje ville blitt gjort litt stas på av betjeningen. Men den gang ei. Servitøren var uengasjert, småsur, og vanskelig å komme i kontakt med. Han var mye mer opptatt av det ENE andre bordet, og det var så vidt han gadd å komme når vi vinket på ham. Fatølet vi bestilte smakte utrolig surt, akkurat som at det ikke hadde blitt tappet av på ukesvis. Servitøren virket fornærmet da vi påpekte at ølet ikke smakte helt normalt. Når maten endelig kom var den overstekt/nærmest svidd, og det smakte ikke godt i det hele tatt. Da vi hadde betalt (med kort) stakk servitøren av med bankterminalen og kortet som forsatt stod i. Vi måtte rope inn til kjøkkenet for å få tak i kortet igjen.. det var både pinlig og grusomt irriterende. Hele opplevelsen var bånn i bøtta. Angrer stort på at jeg la vår merkesdag til denne fæle kafeen. Strykkarakter!
Spesielt bra: Overhodet ingenting!
Spesielt dårlig: Service, mat, helhetsinntrykk!

Var denne anmeldelsen...? (5) (5)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Symra  H

Symra H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.05.2009
vi var fire stykk og skulle spise på Mona Lisa der var helt fult. Vi fikk tilbud om gå ned til Cafe Beirut. Vi ble overrasket over dette stedet. Det ligger litt gjemt i kjelleren av Mona Lisa På menyen er hele middelhavet presentert,og servitør kommer med også sine anbefalinger.Fantastisk utvalg av god vin, grillet retter. Nytt lysanlegg og morderne design gir deg 5 stjerne følelser av stedet,vi var fornøyd med mat og service og god atmosfære. Vi anbefaler alle som er opptatt oppleve noe nytt må drar ditt. bonus vi fikk meget vakker mage dans men vi spiste ,og vi skal drar igjen ditt neste uke.
Spesielt bra: god grill mat med smak av Beirut.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Dag O

Dag O

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.05.2009
Var her med en gjeng kompiser og tok noen øl på gateplanet og bestemmte oss for å spise litt eksotisk mat nede i kjelleren. Vi syntest maten var utrolig god. Har spist på Libanesisk før og salater og kjøttet var i stil med forventningene. Servicen var også veldig bra!!
Spesielt bra: mat og service.
Spesielt dårlig: måtte vente litt på den fjerde øllrunden.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

182182

182182

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.01.2013
Veldig ufresht sted. Luktet klor fra toalettene som befinner seg over gangen. Dette er toaletter for hele bygningen med fem/seks restauranter.

Tekstilene på veggene virket skitne, og det hang fortsatt en prislapp på taklampene (fra indiska)

Maten var helt ok, men vi satte veldig liten pris på den innpåslitne servitøren som virket TYDELIG opptatt av å selge så mye som mulig. Dette er en del av jobben dems, men dette ble bare ubehagelig. Ved bestillingen ropte han til kokken "bare en åtte retters" (meze). Og så fortsatte han å prate på arabisk. Han virket litt småirritert over at vi ikke brukte mer penger på restauranten. Dette satte vi liten pris på, og det var rett før jeg konfronterte ham.

Maten var ellers helt ok, men ikke noe mer enn det....
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Servitøren, toalettlukta

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!

Thomas

Thomas

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.01.2013
Byens beste kebab. Uten tvil. Persille og mye bra og friske grønnsaker. Bra pris. Ordentlig og velsmakende kjøttdeig, mange ganger bedre enn Bislett Kebab m.fl. Middels lokaliteter. Kunne godt hatt lesestoff tilgjengelig. Stolene langs vinduene er i stykker. Intet vann tilgjengelig til maten, må i så fall kjøpe. Dårlig. Men: Veldig god og velsmakende kebab. Viktigst.
Spesielt bra: Kebab, kjøtt, grønnsaker, pris, kvalitet, smak
Spesielt dårlig: Lokalene. Ikke vann tilgjengelig til maten

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Cafe Beirut!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Cafe Beirut:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(2.7)Burger King - Grensen

3.

-(3.0)Amplifier Rockbar

4.

-(4.9)Bare Jazz

5.

E. Gabrielsen

6.

-(6.0)DesignTorget GrensenSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


marvin l

Malik´s BistroMalik´s Bistro

Skal du ha burger i Oslo, og ikke er så fancy på're, så er det Maliks du skal besøke.

Maliks lages Oslos desidert beste burger. Bedre enn f.eks Noah, Mecca, Friday´s, Harveys, Egon og andre gatekjøkken. De er utrolig proffe på burgermakeri; brødet er sprøstekt, kjøttet er gjennomstekt,...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste