HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Tiger

Skriv din anmeldelse av Tiger!
(5.0) (basert på 5 anmeldelser)
Kategori: Film, musikk, teater, mm (Musikk), Fritid og hobby
Adresse: Hammersborggata 17,0179 Oslo
Område: St Hanshaugen (Sentrum)
Telefon: 22207350
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Tiger
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Tiger
Beskrivelse:
CD, vinyl, magasiner, t-skjorter, konsertbilletter. Genre: Punk, hardcore, metal, hip hop, indierock

Ligger vis á vis John Dee (Rockefeller) i Hammersborggata 18 i Oslo sentrum.

Åpningstidene er 12-18 alle dager utenom torsdag (12-19) og lørdag (11-17).

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
5 anmeldelser av Tiger:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
03.12.2007
Tiger er en sånn platesjappe hvor all musikken er "godkjent kul". Og med "godkjent kul" menes "godkjent av de kule", og med "de kule" menes en selvutnevnt indie-åndselite som har gjort seg til forvaltere av såkalt "kul smak". Jobber du her, er det derfor vondt å svelge at noen kommer og spør etter et band du aldri har hørt om.

Uke 1:
Jeg spør etter siste skiva til det britiske nyvæivbandet The Others, og ser at fyren bak kassa, han som føler seg kulere enn meg bare fordi han har flere tatoveringer, begynner å svette verre enn Motorhead-Lemmie, når han svetter ut rusen.
"Nei.. øh.. shit. Faen, det kom nettopp en fyr og kjøpte den siste vi hadde inne. Men den skiva er skikkelig fet, ass! Helt rått, får´n inn i neste uke".

Uke 2:
Samme greia, bare at han bak kassa har fått ny tatovering. "Øh... noen kjøpte nettopp den siste". "Når får dere den inn neste gang?". "Neste uke!"

Uke 3:
Samme gamle visa, enda en ny tatovering. Fortsatt ingen The Others-skive, noen "kjøpte den for to sekunder siden".

Jeg skjønner greia: han blir ikke kulere enn meg lenger hvis han innrømmer at han trodde The Others var en film med Nicole Kidman. Sånt kaller jeg ikke mye kult. Jeg kaller det sørgelig narsissisme.

Når det er sagt, har de fått plass til utrolig mye kul musikk her - cd´er, som vinyler. For let´s face it: minus alt det undergrunnshypa crapet, er det nok av kult blant det såkalt "godkjent kule". Mye av det finner du på Tiger, særlig hvis du jakter på nisjegenre innen rock, punk eller hardcore.

Bla deg frem og oppdag nye band. Anbefales!Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Tiger!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
01.04.2008
Det finnes få steder jeg føler meg mindre uhipp enn på Tiger. Men nå skal jeg stå fram og si at jeg har aldri hørt om NOEN av bandene de har. INGEN. Punktum finale. Og vet du hva? Jeg står for det.

Jeg kan leve med at jeg ikke vet hvem "Punky Brewster and the decapitated bunny ears" er. Heller ikke "My wallsocket is hurting your grandma". De er sikkert veldig flinke til å spille og sånn.

Men for all del; kudos til de som vet det.


Var denne anmeldelsen...? (2) (5)

Skriv din anmeldelse av Tiger!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
16.10.2007
Liten, uavhengig platesjappe som selger mye bra indie, punk, hip - hip og det de kaller "pling plong". Veldig selektivt utvalg og alle platene er "riktige" i forhold til tidens konsesus fra musikkfolket. Kanskje ikke så rart når noen av de som setter konsensusen i Oslo blant annet er tiger.
Og jeg liker det. Før i tiden hadde jeg en platesjappe i Fredrikstad hvor en gammal fyr ga oss skiver vi burde høre på. Det viste seg å være bra skiver. Tiger er på mange måter blitt vår nye "gamle platesjappementor".


Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Tiger!

MissD

MissD

17 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.11.2008
Jeg synes Tiger er den beste platebutikk i hele byen. Det er en veldig liten butikk, så har bare plass til ting som er aktuelt. Men jeg altid finner en plate jeg har veldig lyst til å kjøpe. Det er også et bra sted å kjøpe konsert billetter. De man får der er mye finere enn på andre steder. Jeg har aldri opplevd at folk som jobber der prøver å være "too cool for school".

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Tiger!

Ronin R

Ronin R

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
29.03.2009
For alle som er glad i vinyl og glade i litt mer underground band er tiger sjappa! Det eneste som er skummelt med tiger er vel det faktum at jeg aldri drar dit uten å kjøpe noe, for de har nemlig alt for mange gromme band i katalogen sin. At den fisen litt lenger over meg synes tiger er teit fordi han ikke visste om noen av bandene der sier vel mer om hans trangsynthet og smale evne til å utforske nye ting enn det han får servert. Tar du nemlig to steg ut av mainstrømmen så finner man mye gull, og som oftest har de dette på Tiger. Er selv utrolig glad i vinyl og setter så umåtelig stor pris på at Tiger tar inn de fleste nye underground vinyl utgivelser av alt fra Neurosis til Devendra Banhart! Anbefales på det sterkeste.
Spesielt bra: Vinyl utvalget
Spesielt dårlig: hmm..

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Tiger!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Tiger:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Megazone

3.

Belleville

4.

Gullhår

5.

-(6.0)Oslo Kongressenter

6.

-(5.3)Visage Makeup StoreSiste 5 anmeldelser samme kategori
Anders

Norli - UniversitetsgatenNorli - Universitetsgaten

Handlet hos Norli Universitetsgaten i oktober 2014, nærmere bestemt i rekvisitaavdelinga. Selv om det bare var to-tre kunder i butikken klarte betjeninga å lage mye stress bak disken, bl.a. ble ekspeditøren min avbrutt midt i scanninga fordi en annen ansatt kom og viftet med en telefon han måtte ...

Les mer »


Anders

Tanum - BogstadveienTanum - Bogstadveien

Handlet hos Tanum Bogstadveien i oktober 2014. Hyggelig betjening. Rent og ryddig lokale. Sortimentet er greit nok, men passer best for lesere av populærlitteratur. For lite kontorrekvisita, og manglet to konkrete, helt normale varer jeg etterspurte. Derimot mye spennende når det gjelder gavearti...

Les mer »


Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

Les mer »


182182

NasjonalbiblioteketNasjonalbiblioteket

Lite brukervennlig. Fint for akademikere, og andre som trenger historisk materiell. Men ubehagelig for normale brukere som bare vil inn og studere, eller finne seg en god bok.
Og det at du må legge fra deg PC-veske og lignende er mistroisk. Hva gjør du når du holder en PC og skal på do? Setter...

Les mer »


Eystein G

SkirurgeneSkirurgene

Var innom disse fantastiske menneskene hos Skirurgene for et par år siden, for å blokke ut alpinstøvlene mine, da jeg sleit med at støvlene pressa feil steder. Servicen når man kommer inn ?
Upåklagelig. Servicen generelt ? Upåklagelig.
De var kjempehyggelige og hjelpsomme hele gjengen. De ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste