HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Underwater Pub

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!
(4.2) (basert på 20 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Stikkord: Akvarium, Opera, Halvliter, kro, fotball, øl, sprit, bartender, barkeeper, Bar, Pub
Adresse: Dalsbergstien 4A,0170 Oslo
Område: St Hanshaugen
Telefon: 22 46 05 26
Kontakt: Hjemmeside
Underwater Pub
Underwater Pub
Underwater Pub
Underwater Pub
Underwater Pub
Underwater Pub
Underwater Pub
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
Velkommen til oss!

Mesaninene (øverst) med småbord, som er bra hvis du kommer sammen med noen, og har nok med det.., men det er også bra oversikt over hvem som kommer og går. På mesaninene er det blåest, fordi dette er rett under vannflaten, hvor du forresten kan se at det henger "to pilsnere i en snor, etter en båt...", hvis det sier deg noe. baren oppe, importert fra London, antikk fra slutten av 1880-årene m/ original rød marmor etc. med Siebe Gormann dykkehjelm innerst. Luften ble pumpet inn på baksiden fra manuelle luftpumper, som vi har oppe og nede. Barstoler hele veien, for deg som vil være litt sosial, og med byens beste sittehøyde. Fra denne baren får du servert alt vi har av øl, mineralvann, te, kaffe, vin, drinker etc., og som regel kan du også be om at de leverer en (meget bra) pizza fra en pizzeria i Ullevålsveien. God oversikt over det meste, og bra utsikt til storskjermen. Tropisk korallrevsakvarium i akvarierommet. Litt lysere enn ellers, men det er grønt rundt deg, fordi du er på bunnen. Her kan du også se hva som skjer med trebåter som har ligget lenge under vann, dvs. hvorfor man stort sett kun finner porselen og krittpiper. Men Sjøfartsmuseet har lånt ut den best bevarte båtspanten av eldre dato. Forskjellige undervannsmotiver i bordplatene for eksempel av verdens beste akvarium i Monterey, beste vrak (Tyrkia) og verdens mest sjarmerende undervannsdyr (manatee). Peisestuen er for deg som er litt mer sosial, med mindre du velger å spille backgammon eller sjakk ved sjakkbordet. Flaskesett på veggen og bilder fra proffdykking i hjørnet. Peisestuen, hvor det også er TV (når det passer), er også bra for større grupper, baren nede, hvor du får øl, vin og mineralvann. Bra oversikt på operakveldene (og ellers). et. Antikke hjelmdykkestøvler på veggen, og bilder av innehavern' med moderne proffdykkeutstyr og slangedykke- utstyr. Flaskesettene (tappetårnene) er fra gamle dager. Kanskje er det Nordens eldste pusteventil (Poseidon) som er festet til det ene.

I underwater er det lydanlegg fra Bose Professional, med muligheter til å variere lydstyrken på forskjellige steder. Det er ganske stemningsfullt under vann...

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
20 anmeldelser av Underwater Pub:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
20.01.2008
Selv om jeg er en erketypisk landkrabbe, trives jeg som en fisk i undervannskonseptet til Underwater Pub på St. Hanshaugen. Snakker vi Oslos mest gjennomførte konseptsted her? Kanskje, for det føles så ekte at lukten av saltvann, tang og tare planter seg i underbevisstheten.

Dette er ellers den perfekte lokalpub - både med og uten rutinealkiser. Stearinlys og dunkel belysning åpner for romantikk, jovvial sjømannsstemning åpner for div. kompisrunder med pils. Hei og hå!

Men hvorfor de velger å arrangere operakveld to ganger i uka, forblir noe uvisst. Her henger for eksempel gamle bilder av Rein Alexander - før han ble feit, og før han fikk skjegg og langt hår. Undervannskonsept og opera, liksom? Henger like mye på greip som film noir-tema og ABBA-kvelder.


Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Morten H

Morten H

96 anmeldelser
11 Vibb-venner
19.10.2009
«Det er en pub med maritimt motiv, du kommer til å føle deg hjemme!» sa en venn av meg 20 minutter før jeg for første gang satte mine ben på Under Water. Den opplevelsen lærte meg to ting. Den første er at Under Water, til tross for live-opera på tirsdager (noe som er sykt stilig), ikke er et sted jeg kommer til å besøke igjen med mindre jeg må. Den andre er at jeg muligens trenger nye venner.

Og det er ikke det at Under Water er et ille sted i seg selv. Lokalene er fine nok, prisene er ikke avskrekkende og det er et av få steder der det er «ekte mennesker bak bardisken», men det holder ikke. Rett og slett fordi kommunikasjon på Udner Water er en utøvelse i umulighet. Musikken er altfor dårlig (noe jeg kan tilgi dem) og altfor høy (noe jeg ikke kan tilgi). Dette fører til at folk roper. Og når noen roper for å kommuniserer må også andre rope for å overdøve han første som ropte. Det er en så ond sirkel som du får det. Noe som er rimelig synd fordi på tirsdager, når de har live-opera så er det ingen som ser behovet for å kommunisere i en så stor grad, men man lener seg heller tilbake og nyter showet.

Hadde det bare vært som på tirsdager hver dag så hadde de havnet rimelig høyt på lista over ålreite steder i Oslo.

Spesielt bra: Operakveldene
Spesielt dårlig: Umulig å kommunisere

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
06.06.2008
Jævlig merkelig sted!

Det er en rekke punkter på checklisten min her, som du må igjennom før du stikker bort på Underwater Pub for å drikke. Checklisten kommer her:

1. Drømmer du om å sitte i en klam ubåt?
2. Takler du klaustrofobiske sammenhenger?
3. Liker du opera?
4. Liker du øl?

Om du svarer JA på alle disse er det bare å spenne på seg skøytene, ta rennafart og flytte inn på Underwater Pub.


Spesielt bra: opera
Spesielt dårlig: ubåt

Var denne anmeldelsen...? (7) (12)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Emily P

Emily P

307 anmeldelser
14 Vibb-venner
04.02.2008
Lokal svømmeglede for den ølglade!

Undervannstemaet er virkelig gjennomført i hvert eneste hjørne av lokalet, de har til og med akvarium i underetasjen, og øltappene er inni oksygentanker.

Dette er en hyggelig pub for en laid back fredagspils og et par ganger i uken møter operaentusiaster opp til et forrykende show av div. opera artister.

Her kan man møte på alle og enhvermann- folk fra ungdomsskolen, turister, lokale hang-arounds og G-kjendiser, men det påvirker ikke stemningen.

Pilsen er notorisk billig, og når Underwater pub er et av de stedene som er lengst åpen i området ender folk ofte opp hit utover kvelden.Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
04.02.2008

Date, anyone? Hvis du er en player, så er Underwater pub det ideele stedet for å skape en komfortabel stemning raskt, for dette er en av de koseligste pubene i oslo. Hvis ikke blått lys, akvarier og live opera en gang i uka kan gjøre opp for dårlige sjekketriks, så hjelper ingenting.

Men vær raskt ute, for denne lille safranklumpen blir mer og mer populær for de strickly single også. Fredager og lørdager har vært preget av fullt hus, og med senere stengetid kan dette fort bli allemannseie.

Det er visstnok også et veldig pop sted å arragere bursdag, men jeg syns personlig det er litt irriterende, for da stenger de av hele nedre dekk på skuta. Vennligst frastå fra dette.
Spesielt bra: Stemning!

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
31.12.2008
Underwater pub er stedet hvor en litt eldre amerikansk film kunne hatt en samtale mellom hovedpersonene, eller en dialog type "coffee and cigarettes". Mørkt og dypt under havet er utseende med rekvisitter fra gammelt dykkeutstyr og diverse vann asosiasjoner.

Da jeg inntrer er det en eim av folk i alle etasjer, ettersom det er cirka 3-4 etasjer og du kan se alle de forskjellige høydene me en gang en trer inn. Kan få en liten støkk fordi alle kan se deg, så tre lua godt over hodet hvis du er av den sjy noia typen. To koselig damer i baren som tapper pils, med ett par eldre karer i baren noen kjærestepar rundt mo på krakkene og noen høylytte yngre jævler drankene nedenunder. Dette gir det aspektet en skal ha i en bar.

Jeg møter god venn som sitter der med dama si. Vi slenger litt ord frem og tilbake, pøver ut tankegangen til hverandre og vri spisemaskinen så den lager språket vi forstår som norsk. En rolig kveld sådan, hvor pilsen renner ned med passelig hurtighet. Jeg tar tidlig kvelden og vi trasker hvert til vårt.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
11.09.2007
Nedi nederste etasjen får man følelsen av å sitte i ubåt. Vi satt oss en kveld ved akvariet, men følelsen ble ikke særlig forsterket ettersom det fløt to halvdaude fisker nedi der. Akvariet var skittent og en jobb for dyrevernsnemda. Synes heller ikke ølen er særlig god der heller, vet ikke hva de har for merke, men sånn har vi nok ikke hjemme i Fredrikstad for sånn har jeg aldri smakt ølen før. Kanskje er det saltvannet som har skvulpa i ølfatet for stilen er så gjennomført at det nærmest lukter
av saltmat og sjømat og penger og gull. Hei, fadderi og fadderullandei!


Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Linn

Linn

116 anmeldelser
15 Vibb-venner
02.04.2008
Jeg får litt klaustrofobi. Iallefall etter noen øl for mye. Det er mørkt der nede, og på veggene er det fake vinduer ut til havet.. det er døde fisker i akvariet, og litt for mye dykkertema for fulle sinn. Jeg tenker skumle typer med harpuner fra gamle James Bond-filmer og må opp for å trekke luft..

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Johannes R

Johannes R

73 anmeldelser
2 Vibb-venner
20.03.2008
Dette stedet digga jeg ikke. Har vært der en gang. Trur det blir siste også. Mørkt, klamt og merklig feeling i hele lokalet. Not my cup of tee.

Kanke utdype det egentlig. Er bare en feeling jeg har ved stedet.

Prøv det ut og se hva du syntes.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Kari-Annesin

Kari-Annesin

55 anmeldelser
3 Vibb-venner
03.04.2008

et par lunger tømmes
& lokalet fylles
en ren arie går ned
med den høye c`n til topps
vi er kråkeboller & plankton
vi er steinbitt & sjøanemoner
i et utelivsakvarium
ei blåøyd studine faller
for vinternettene mine
høster renter
av mine utsvevde innskudd
jeg spiller tilbakeholdende
hun trygler om mer
jeg er kongen på haugen
og gir henne nok
til at hun vil ha
enda mer
gjennom nattas skakke gater
snøvler hun & ler
om den nye operaen
som snart ligger
under vannVar denne anmeldelsen...? (0) (3)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Henning S

Henning S

58 anmeldelser
4 Vibb-venner
20.08.2007
Underwater pub er egentlig et ganske greit sted, selvom det er først når man kommer ned i kjelleren at det skikkelig "under water" følelse. Uansett et fint sted å trekke inn på kveldstid for å ta en rolig halvliter og snakke litt. Billig tirsdags pizza reklameres det for også, uten at jeg har fått mulighet til å smake den enda. Kommer tilbake med oppdatering da det er gjort.

Ps: Jeg klarer å styre entusiasmen for opera kveldene, men da er det jo bare å holde seg unna.


Spesielt bra: Stemningen
Spesielt dårlig: Nei

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Anders

Anders

41 anmeldelser
9 Vibb-venner
09.08.2007
Underwater Pub er slik en pub er ment å være: mørk, ølluktende og masse kriker og kroker å gjemme seg bort i. Undervannstemaet er ikke sånn veldig gjennomført her, men de har satt opp et akvarie med tre små fisker i. Dette er en perfekt lokal pub, som passer godt til den lokale alkoholikeren såvel som en tur ut med gutta. Løp og kjøp...
Spesielt bra: akvarium
Spesielt dårlig: fiskene i akvariumet

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Kantanielle  I

Kantanielle I

10 anmeldelser
6 Vibb-venner
20.03.2008
Det sier kanskje en hel del om meg at jeg etter fem besøk på Underwater ikke hadde reflektert noe særlig over navnet på stedet, ei heller over gullfiskene som sies å bo der. Når jeg nå likevel kommer med denne bekjennelsen, er det for ikke å skremme bort eventuelle gjester med klassiske beskrivelser som 'undervannstema', 'nautisk' og 'dykkedrakt'. Dette fordi slike beskrivelser snarere hadde fått meg til å unngå stedet - ikke besøke det. Men jeg ramla altså inn en kveld, entusiastisk over at det fantes et sted på St.hanshaugen som ikke stenger før siste 37-buss seiler mot byen. Skjønt, det er ikke mulig å _ramle inn_ på Underwater; inngangsdøren er nemlig så heavy at jeg med mine relativt små biceps har store problemer med å åpne den uten å lage lyd. Da er det kjekt at det foran denne døren ofte står en ganske voksen kar med store muskler og lite hår; like smilende som den øvrige betjeningen. Pass det imidlertid for trappa: Den kan ramles i.

Var denne anmeldelsen...? (10) (15)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Petter

Petter

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.10.2008
Underwater er alltid fett! Her finner du alt slags rare folk. Betjeningen er rask og hyggelig. Lunch her også verdt å sjekke ut!
Spesielt bra: Den herlige ubåt-følelsen i kjelleren.
Spesielt dårlig: Ikke noe spesielt.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Per Erik L

Per Erik L

10 anmeldelser
1 Vibb-venner
08.02.2008
Hørte jeg vannhull? Ja, det gjorde jeg. Og et sted som fyller alle kriteriene for en kul pub og litt til, er nemlig Underwater. Her får du fort følelsen av å være veldig "nautisk". Stedet er dekorert med dykkedrakter, akvarium o.l, uten at det blir teit. Hele stedet virker gjennomført, og helhetlig. Bartenderene er greie og smiler pent, og kan sakene sine. Da jeg var her var det lite folk, men tror ikke du blir dyttet veggemellom når det fyller seg opp, da Underwater er stort og over 2 etasjer, og St.Hanshaug folk er veldig kultiverte. Er du keen på en øl, eller et glass vin i lystig lag, burde du ta deg en tur. Er du utpreget fan av opera er det operakvelder et par ganger i uken. Så uansett om du er landkrabbe eller sjøulk, så ta deg en tur.
Spesielt bra: Stedet, Kule dekorasjoner, god stemning
Spesielt dårlig: Akvariene kunne du planter poteter i, de stenger nedre etasje ved arrangementer

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

anne

anne

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.06.2008
For å beskrive Underwater, må man begynne allerede med døra.

Den er hentet opp fra et vrak på havbunnen. Den er så tung at de har satt hjul og en advarsel på den.
Inne er puben mørk, med skjeve trapper og dekor/tema fra under vannet.
Tirsdag og torsdag er det opera, med sangere fra Den Norske Opera! og tro det eller ei ingen cover!
En jovial pubeier forteller litt om stykkene i en uformell tone, slik at også vi som ikke kan så mye om opera kan få litt innblikk.

Underwater har også gjort kunststykket å gjøre avtale med spisestedene rundt, slik at du kan bestille alt fra sushi til pizza i baren.

Det er heller ikke noe i veien for å bare stikke innom og ta en øl.
Men smør deg med tålmodighet, her går det ikke fort i baren. (På store kvelder har de heldigvis bar både oppe og nede).

Dette er et sted du burde oppleve, om så bare for en gang.

MEN HUSK: hold kjeft under forestillingene. Ikke hvisking.. ikke snakking NADA! Ellers får du fort dårlig naboskap til de andre i lokalet.

Spesielt bra: Atmosfære, opera, ingen cc, mat
Spesielt dårlig: treeeeg bar, liten plass

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Ole B

Ole B

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.07.2011
Et sted er ikke bedre enn det svakeste ledd i betjeningen. Og Underwater har jammen fått et svakt ledd i sine rekker som burde lært seg noe om høflighet og kundebehandling.
Spesielt bra: Hyggelig dørvakt.
Spesielt dårlig: Om vedkommende ikke har fått sparken til neste gang.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Cornelius  W

Cornelius W

20 anmeldelser
0 Vibb-venner
15.02.2007
Underwater er et klassisk vannhull på Sankt Hanshaugen. Stedet har alt jeg søker i en lokal bar og jeg har brukt stedet mye. Operakveld (live) hver tirsdag og torsdag i kjelleren.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Travis

Travis

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
17.03.2012
Det er viktig med gode puber i området der man selv bor. Særlig i de tilfeller der det ikke er så mange av dem, rett og slett.

Servicen har jeg opplevd som tilfredsstillende (til og med dørvaktene). De som jobber bak bardisken følger godt med, så man føler seg rettferdig behandlet.

Jeg synes det er for lite vin i vinglassene man kjøper.

Folk man snakker med er som regel hyggelige og oppegående her.
Spesielt bra: Lokalet
Spesielt dårlig: For høy musikk for å være pub

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!

Haikukongen

Haikukongen

28 anmeldelser
3 Vibb-venner
13.12.2014

tida flyter på dypt vann

hun som drikker juice

har en arie i halsen


Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Underwater Pub!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Underwater Pub finnes i følgende lister:
"På date i Oslo", av Andreosa
"Lysløype St.Hanshaugen", av Andreosa


Kartvisning for Underwater Pub:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.6)Kaffebrenneriet - St.Hanshaugen

3.

-(4.5)Kiwi - Waldemar Thranesgate

4.

-(4.8)Schrøder Restaurant

5.

-(5.6)Albertine Indisk Tandoori

6.

-(3.2)Apotek 1 St. HanshaugenSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste