HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Parkteatret Bar

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!
(3.8) (basert på 13 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Stikkord: Utepils, Røyk, Bar, Pub
Adresse: Olaf ryes plass 11,0552 Oslo
Område: Grünerløkka (Grunerløkka)
Telefon: 22 35 63 00
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  Parkteatret Bar
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Parkteatret Bar
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
13 anmeldelser av Parkteatret Bar:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
17.06.2008
Det er så lite puter, farger og kultur i caféen at kaffen smaker sur amerikano. Eller er det så sur kaffe at det blir vondt å sitte og blekt å leve. Her går det tregt med servering og kulemager med innovernavlestreng er litt i veien.

Jeg kan ikke uttale meg stort om scenen, men på tensing-konserten jeg var på var det høy nok lyd på. Det var fint at de fikk lov. Parkteateret scene er nemlig et kulturhus. Men hvor er kulturen i caféen, og når ble café vår kultur og er tensing, nei så langt vil jeg ikke gå.Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Morten H

Morten H

96 anmeldelser
11 Vibb-venner
19.10.2009
Løkka er, jevnt over, et sted jeg best liker å besøke på formiddag/tidlig ettermiddag. Det er det perfekte lunsjsted. Når du finner et sted der det er plass ved et bord. Noe det sjeldent er.

For meg er Parkteateret Bar en liten oase av et sted. Jeg har aldri opplevd å ikke få et bord der. Som ved trylleslag så er det alltid noen som skal gå idet en av mine venner og jeg kommer dit og som raust spør om vi vil ha bordet. Nesten som magi rett og slett.

Og ingenting er bedre enn å sitte på en hyggelig bar/kafe og se på livet som går forbi. Dette nytes selvsagt best med en øl. Noe de serverer med et smil her.

Og for en som ikke liker løkka er det befriende å finne steder som kan utfordre fordommene mine. Veldig befriende.
Spesielt bra: Alltid plass(!)

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
23.05.2008
Absolutt et sted å besøke på dagtid, eller på hverdagskvelder. Køene i helgene er brutale, for å si det mildt, og det er på ingen måte verdt ventetiden.

Nå som sommeren kommer kan det lønne seg å sitte ute og ta et glass, for så å forsvinne inn i natten når bermen kommer. Hold alle fluktruter nærme synsvinkelen din, og sitt på én skinke, så burde det gå bra.


Var denne anmeldelsen...? (4) (5)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Andreosa

Andreosa

412 anmeldelser
32 Vibb-venner
11.10.2007
Stille venninne-café for ammende Løkka-mødre på dagtid, mørk bar for rødvinsdrikkende SVere på kveldstid. Veldig satt på spissen, selvfølgelig, for det vanker flere forskjellige typer folk her - fra vanlige dødelige til vintagefreaka Løkka-nisser med mariusvest.

Dagens dram kan abefales, generelt er de flinke med drinker på Parkteatret. Det blir fort fullt her, særlig etter konsertene på Parkteatret Scene.

Pluss for trivelig uteservering.

Var denne anmeldelsen...? (6) (5)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
15.08.2007
På parkteateret kan man site i ro og mak og glane på Grünerløkkas catwalk som stresser forbi utecafeene. De har de deiligste juicer og iskaffer og serverer alltid med et smil. På scenen kan man oppleve alt fra alternativ teater og drag-kings til wrestling og rockekonserter.

Spesielt bra: GOd iskaffe!
Spesielt dårlig: blir så innmari fullt i sola

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
02.08.2007
Form over funksjon. Nei - vent: Form, ikke funksjon.

Parkteatret Bar er et hyggelig sted å hygge seg med alkohol. Nå om sommeren går det også an å sitte utendørs og trekke inn den deilige duften av et femtitalls glødende sigaretter. Klientellet er ungt. Det er en homogen gruppe mennesker som holder til Parkteatret.

Men hvem i helvete har installert den idiotiske bardisken!? Den er jo skjev - har en helning på 30 grader.

Denne latterlige, så-hipp-at-den-fungerer-100%-mot-sin-hensikt type bardisk provoserte meg. Som å gå med en regnjakke laget av papir.

Jeg satt fra meg ølglasset mitt i baren og tuslet ut av Parkteatret Bar. Bak meg hørte jeg at en idiot knuste et glass. Hater slike folk.


Var denne anmeldelsen...? (3) (9)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
03.03.2008
En gledelig oppdagelse under årets by:Larm at Parkteateret har en kredibel dansescene med gode djs. Mr. Oizo var et av årets høydepunkt under festivalen, uten at bookingen av artisten hadde noe med festivalen å gjøre. Morsomt med teater-scene, og når et femtitalls folk står på selve scenen, og resten befinner seg på det fullstappa gulvet, skjønner du at det blir fest. Men skal du på do, så planlegg i god tid. Idiotisk løsning og trange lokaler. Og selve baren - den vet jeg lite om, men scenen var knall.
Spesielt bra: lokalene

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
03.05.2007
Få steder er mer Grünerløkka enn det gamle kinolokalet Parkteateret, eller bare Park blant venner. Interiøret er frekt 50-talls som så mange andre steder på Løkka. Hobbyfilosofer og kaffeslarvende venninner sitter side om side, også som så mange andre steder på Løkka. Likevel synes jeg stedet har sjel og vennlig aura. Hygge fra ende til annen.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Iceberg

Iceberg

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.06.2009
Jeg har problemer med partysvensker og hipstere, og disse to kombinert er utålelig, dessverre er Parteatret fullt av begge to kategorier. Jeg aner ikke hvor disse fordommene kommer fra, men som med fordommer flest er det vel ingen logisk grunn til å ha de.

Men egentlig vil jeg like Parteatret, mange venues i nærheten og mange unge folk jeg bare vet er pene bak hipsterklærne sine.

Jeg vil egentlig like Parkteatret hvor jeg ble åpna av den søte, norske jenta.
Jeg vil egentlig like de søte, svenske tjejene som henger der.
Jeg vil egentlig like uteserveringen på Parkteatret.
Jeg vil egentlig like at de har konserter der med band jeg aldri har hørt om.
Jeg vil egentlig like at de har sånn 90-tallsironisk distanse til det meste i livet sitt.

Men likevel sitter jeg på Karl Johan og slurper Carlsberg.

Spesielt bra: Mange andre utesteder i umiddelbar nærhet
Spesielt dårlig: Usentralt med mindre man er en partysvenske som bor syv stk. i en treroms på løkka

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Joakim R

Joakim R

35 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.07.2007
Jeg var engang på et julebord som ble arrangert på Parkteatret. Det var det åpen bar hele kvelden, og det skal sies at det var en hel del mennesker der, som drakk iherdig i flere timer. Etter en stund så ble det et ganske så stort dansegulv der. Og som de som har vært på Parkt. så er det skeivt gulv der, det heller nedover mot scenen. På dette julebordet, så hadde det blitt sølt så utrolige store mengder øl at det hadde bare blitt et utrolig glatt dansegulv, Og veldig fulle folk som danser har ikke den beste balansen, så det var en hel del falling. Og hvis de var ekstra uheldige så sklei de ned i den stadig voksene dammen av øl ved scenen.
morsomt

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Kamikaze

Kamikaze

16 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.07.2008
Ikke spesielt kult sted selv om noen personer syntes det. Ekstra ille at drinkene går i golvet p.g.a. den patetiske bardisken. Egentlig bare et sted du blir-med-til, tar en øl og kommer deg ut før dine bekjenter har merket at du har stukket.
Spesielt bra: liten kø til tidet, grünerløkka, ok pils
Spesielt dårlig: dustested

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Daniel J

Daniel J

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.03.2008
Det var en tid hvor jeg ville kastet full pott for Parkteatret, men vi har i den senere tid dessverre sklidd litt fra hverandre Parkteatret og jeg. Det er i første rekke ikke Parkteatret selv som er skyld i distansen, men heller klientellekkasjer fra mer sentrumsnære utesteder. Hyppigheten av pjokker med capsen bak fram, som ved midnattstider finner det for godt å synge sanger for meg og andre i baren, er for oppadgående. Det samme er nærværet av besøkende blottet for politiske standpunkt, eller standpunkt overhodet - annet enn "Vodka battery er digg!!" Ikke overdriv, tenker jeg.

På den positive siden er musikken gjerne god (av typen alternativ) og bartenderne vet hva de holder på med. Du har muligheten til å oppleve drinker som utesteder ellers ikke tar seg tid til å mikse, og klassikerne har den lille x-faktoren som sjelden oppleves andre steder.

Forresten bør også fasilitetene nevnes. Selv på herretoalettet har jeg omtrent aldri opplevd kø. Relativt imponerende for et breddfullt utested.

Kort oppsummert; opplevelsen er ikke alltid like stabilt god som tidligere, men man kan fortsatt støte på en skikkelig god kveld. Anbefales for deg som ikke nødvendigvis liker technotrance i siste remix og bevisstløst fulle blondiner.

Spesielt bra: smakfulle drinker, drevne bartendere, gode og køfrie toaletter.
Spesielt dårlig: noe kø utenfor utover kvelden, tidvis for ungt og lite opplyst klientell.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!

Martin B

Martin B

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.11.2012
Vel vel! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne?
Har hatt noen litt dårlige erfaringer som er vanskelig å slette. Fikk servert en amercano som var gul og gjennomsiktig. Det viste seg at bartenderen lagde americano med vanlig trakterkaffe:-S. Jeg klagde (på en høflig måte), hun lagde en til men denne gangen viste hun meg steg for steg at hun gjorde riktig.
En annen gang var det en Rockefyr som serverte meg som må ha hvert fyllesjuk og oversensitiv. Ved bestillingen ble han sur og grinete fordi jeg ikke bestemte meg for hva jeg ville ha raskere. Kunden før meg hadde nemlig også bestilt bloody mary. Nå måtte han ta fram juicekartengen igjen. Livet kan være tøft!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Parkteatret Bar!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Parkteatret Bar finnes i følgende lister:
"Hipp i Oslo sentrum, mars 2010", av Andreosa
"Nettverking med media, kultur- og kjendiser", av Andreosa
"Topp 3 beste drinker", av Andreosa


Kartvisning for Parkteatret Bar:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.0)Grünerhaven

3.

-(3.5)Kaffebrenneriet - Grunerløkka

4.

-(4.0)Villa Paradiso

5.

Optimal Optikk

6.

-(4.8)Godt Brød - GrünerløkkaSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste