HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Datakjeden - Trondheim

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!
(4.1) (basert på 14 anmeldelser)
Kategori: Film, musikk, teater, mm (Musikk, Spill), Lyd/bilde/data (Tele, PC & data, Hi-Fi), Fritid og hobby
Adresse: Fjordgata 46,7010 Trondheim
Område: Midtbyen
Telefon: 81 51 18 00
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Datakjeden
Datakjeden - Trondheim
Datakjeden - Trondheim
Datakjeden - Trondheim
Datakjeden - Trondheim
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Datakjeden - Trondheim
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
14 anmeldelser av Datakjeden - Trondheim:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Geir H

Geir H

205 anmeldelser
3 Vibb-venner
22.03.2008
Behjelpelige og kunnskapsrike folk bak disken som tar vare på oss som syns DOS var komplisert.
Prisene er noe stivere enn f.eks hvis du bestiller på nettet, men slik er det nå en gang. Kan være sykt mye folk her, derav kølapp-systemet man ellers finner hovedsaklig på postkontor og skatteetaten.
Bra beliggenhet.


Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

André

André

85 anmeldelser
4 Vibb-venner
14.09.2008
Studentbyen Trondheim både trenger og bør absolutt ha en egen databutikk hvor flinke og dyktige folk gjør det de kan som best, nemlig hjelpe oss stakkars uvitende, panikkanfallende og mindre datakyndige med den hjelpen vi trenger. Enten det er snakk om førstehjelp for å få fikset pcen i kjelleravdelingen, eller det er andre teknisk avanserte problemstillinger i hovedetasjen, så får man absolutt den hjelpen man trenger.

Når det gjelder vareutvalget så er dette til tider litt varierende, i hvert fall om man går over hyllene og bare kikker der. Til tider litt glisne varehyller gjør derimot kanskje ikke så mye når de varene som faktisk er der ofte er av ypperste klasse. Prismessig virker det heller ikke så galt, skjønt jo bedre varekvalitet, jo høyere også i pris.

Med eget kølappsystem, noe som absolutt trengs i denne ofte overfylte butikken, må en vær så god stille seg i kø, om du har aldri så mye problemer med pcen eller er i et akutt behov for ny router. Dette funker meget godt, du får god hjelp fra dyktige og faglig sterke folk!Var denne anmeldelsen...? (8) (0)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
28.01.2008
Personlig likte jeg Datakjeden veldig.
Det å kunne sitte hjemme å sammenligne priser for så å dra til midtbyen for å bare hente ut akkurat de varene du trenger og få de rett i hendene. Et genialt konsept!

Personalet har god innsikt i dataverdenen og er ikke alt for "geek" at det har godt på bekostning av sosial inteligens =)

Veldig gode priser sammenlignet med konkurentene sine og hyggelig betjening gjorde besøket fortreffelig =) Og etterhvert som teknologien drar avgårdet, regning jeg med det blir mange ny besøk hos datakjeden =)
Spesielt bra: Personalet og Prisene
Spesielt dårlig: Det merkes at de har stor pågang, slik at noen varer kan være utsolgt =\

Var denne anmeldelsen...? (7) (1)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
14.12.2007
Har man lite peiling på data, pc, internett, mp3-spillere og andre tekniske duppeditter, og samtidig ser seg vill i internettbutikkene, er dette et av Trondheims greieste alternativer. Som en av få butikker i Trondheim har denne faktisk til en hver tid nok ansatte tilgjengelige til å hjelpe en forvirra kunde. De viser deg rundt, begrunner fordeler og ulemper ved de ulike produktene og får deg sjelden til å føle deg lurt. Gjennomført god service.
Spesielt bra: Anbefales om du får noia av nettbutikker

Var denne anmeldelsen...? (6) (3)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 Vibb-venner
21.09.2007
Nerdete personell med bunnløs kunnskap nok til å fremføre en muntlig doktoravhandling om livshistorien til hardisk-oppfinnnerens bestemor og hennes opplevelse av andre verdenskrig sett i sammenheng med duppedittene i hjørnet derborte.

Spesielt morsomt er det at bedriften innehar en "dataambulanse" som kjører rundt i helgene og livner opp fester med singstar. Bra priser og bra utvalg.
Spesielt bra: Dataambulanse
Spesielt dårlig: Mye folk dvs kø

Var denne anmeldelsen...? (0) (5)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Raffen

Raffen

49 anmeldelser
2 Vibb-venner
19.11.2007
Datakjeden som butikk er helt grei. De har det meste en gjennomsnittlig pc-bruker trenger. Skal du ha noe litt spesielt er det litt verre, jeg har opplevd bestillingstiden som litt lang. Virker litt som om nettbutikken deres lister opp alt mulig rart, men når du prøver å bestille kan det virke som om datakjeden er nødt til å forhandle om produktet hos leverandøren først og ikke bare ta det ned fra en stor hylle på et lager. Det som imidletid er kjempebra hos datakjeden i trondheim er den tekniske avdelingen. Hvis du går rundt hjørnet fra butikken i fjordgata, ned på baksiden utpå brygga så finner du teknikerne. Her kan du få hjelp til alskens mulige problemer du måtte ha med ditt datautstyr. De foretar blant annet gjenoppretting av døde harddisker. Kjekt hvis pcen tok kvelden ike før hovedoppgavn var ferdig. De kan hjelpe deg med virus eller innstalleringer eller oppklokking. Ikke så altfor ille priser og kjempehyggelige gutter som gjerne forsøker å filtrere ut hva du faktisk trenger hjelp til i et manglende datateknisk vokalbular. Pluss på terningen for det.
Spesielt bra: Teknikerne i kjelleren

Var denne anmeldelsen...? (6) (0)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Jan Fredrik R

Jan Fredrik R

31 anmeldelser
5 Vibb-venner
26.02.2008
Med beliggenhet i Fjordgata er Datakjeden lett å finne og deres brede åpningstider gjør at de også er lett tilgjengelige.

Etter personlig erfaring er det meget varierende hvor mye kø en må tåle der nede. Noen tidspunkt kan en være heldig og butikken er nærmest tom, en annen dag så vil køen ingen ende ta. Så vær beredt på å vente. Om du tåler å vente (litt), så vil du møte en god og bred kompetanse innenfor data hos en betjening som generelt er godt serviceinnstillte.

På toppen av dette har de også et ganske så allright utvalg av varer og prisene er gode.

Nylig kjøpte jeg en ny pc fra gjengen der nede, og tross at det ble litt tull skal de ha ros for arbeidet og innsatsen de la ned for å rette opp i de problemer og misforståelser som oppstod.

Neste gang jeg trenger noe datautstyr står de høyt på listen om jeg orker kø den dagen.

Dersom du tåler kø og trenger datahjelp, eller ganske enkelt veit hva du vil ha; sjekk om de kan hjelpe.

Spesielt bra: God service, god kunnskap og brede åpningstider
Spesielt dårlig: Masse folk, mye venting.

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Robert N

Robert N

34 anmeldelser
3 Vibb-venner
05.11.2007
Hvor mange medarbeider fra Datakjeden trenger man for å få til en utskrift. Tre.

Dette syns jeg var direkte uproft av Datakjeden. Da jeg skulle innom butikken deres og forhøre meg om priser på ny pc ble jeg møtt av en medarbeider som trodde jeg var stok dum tydeligvis. Men jeg vet jeg kan litt om pc og derfor viste hva jeg trengte.

Så etter å funnet frem til varene jeg trengte og skulle skrive det ut fikk han det ikke til. Vel skal ikke skrive anmeldelsen pga denne hendelsen men generelt sett syns jeg servicen på Datakjeden er laber, medarbeider som ikke viser nok iniativ til å få fullført et salg og generelt sett.

Flotte åpningstider og greit utvalg trekker de imidlertidig opp fra gjørma.
Spesielt bra: åpningstider, utvalg
Spesielt dårlig: lite initativ, service

Var denne anmeldelsen...? (4) (7)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Tove B

Tove B

33 anmeldelser
4 Vibb-venner
29.10.2007
Jeg har alltid sett på meg selv som en datanerd, og har derfor besøkt Datakjeden, både på nett og i butikken, mange ganger. Der har de alt, og har de ikke det i butikken, bestiller de det for deg. Betjeningen er alle kunnskapsrike som bare det når det gjelder data, spill, samme hva det nå skulle være og de er ytterst hjelpsomme når du først får snakke med dem, siden det ofte er mye kø.

Når det gjelder pris er Datakjeden en av de mest reale, og du trenger ikke krangle med dem om nedsatt pris hvis det er noe, slik som du må ofte andre plasser. Utvalget er topp, spesielt i kabel 'veggen' deres.
Spesielt bra: Betjeningen som kan så å si alt!
Spesielt dårlig: Mye folk, du må ta deg tid til å vente

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Marius J

Marius J

27 anmeldelser
6 Vibb-venner
31.10.2007
Datakjeden er en kjempebutikk når det kommer til datautstyr, både på nett og i butikken. De har i utgangspunktet gode priser som slår de fleste andre slike butikker jeg handler fra og i tillegg gir de rabatter og priskutt her og der.

Dette er fremdeles ikke det som gjør Datakjeden til en super butikk, det er nemlig de ansatte. Det virker som om alle de som jobber her har blitt programmert om til å være superhyggelige mot kundene sine, og når de i tillegg har svært god ekspertise og erfaring, samt en velutstyrt butikk føler jeg nesten ikke at det er noe viktig at man blir utsatt for litt ventetid i form av kø og lignende.

Spesielt bra: Stort sett alt ved butikken
Spesielt dårlig: Køtiden kan bli kjedelig

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Alan

Alan

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.10.2008
Jeg vet faktisk ikke om noen andre databutikker i Trondheim enn Datakjeden og Mamoz. Hva kunnskapsnivå anngår, så vil det nok variere en del uansett hvilken butikk du kjøper fra, Datakjeden ikke noe untak.

En selger burde jo prøve å veilede deg til et produkt du blir fornøyd med, men det er ikke alltid dette går helt etter planen for kundens del hos datakjeden. Jeg har opplevd å kjøpe produkter (printer) som jeg følte jeg ikke var fornøyd med i etterkant. Det blir feil og jeg velger nok Mamoz neste gang.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Ragnar

Ragnar

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.10.2008
Datakjeden er i mine øyne det absolutt dyreste alternativet i Trondheim når det kommer til Spillutvalg. Der er det elendig utvalg i butikken og det koster mye mer enn Spaceworld og Spiderman. Mulig du kan få det billigere ved å bestille på nett først og hente i butikken, men å stikke innom Datakjeden for å finne spill anbefales ikke.

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Einar M

Einar M

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.10.2010
Jeg har bare godt å si om Datakjeden. Jeg har vært kunde der noen ganger nå, og alle gangene er jeg blitt møtt med smil og en service som jeg må si er meget god. Du blir behandlet som en kunde dem vil ta vare på og som dem vil yte den beste service som en kan få. Jeg har kjøpt min siste stasjonære PC med skjerm hos Datakjeden og jeg er kjempefornøyd med kjøpet. Kan trygt slå fast at det er den beste PC jeg har hatt noen sine for jeg har hatt en del PCer gjennom årene. Det er derfor med stor glede jeg kan anbefale Datakjeden. Du blir godt imotatt og du får en service som det sømmer seg for en god forretning. Jeg kommer så avgjort til å gjøre mine datainnkjøp hos Datakjeden også i fremtiden.


Spesielt bra: Hyggelig og imøtekommen betjening. Bra utvalg i data av alle slag. Gode og sikre varer som ikke er så altfor dyre.
Spesielt dårlig: Ingen ting som jeg mener er spesielt dårlig.

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!

Terje Justin Ø

Terje Justin Ø

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
08.12.2009
Samtlige på Datakjeden vet hva de driver med. Kan ikke den du snakker med svare på det du spør om, er han snar til å sjekke med de som vet, og du får svar umiddelbart.
Har vært kunde (til tider masete)i mange år.
Har alltid blitt godt mottatt som den mest verdifulle kunde. Dette har jeg lagt merke til gjelder alle kunder.
At de er litt dyrere enn andre, er en bekreftelse på god service og kvalitet. Dette er ikke amatører!
Her har andre butikker noe å lære.
Æ e kjæmpefornøyd!!!!!
Spesielt bra: Service og pris.
Spesielt dårlig: Notting!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Datakjeden - Trondheim!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Datakjeden - Trondheim finnes i følgende lister:
"Lyd, bile og data", av Raffen


Kartvisning for Datakjeden - Trondheim:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Michael R

Telebutikken - JernbanetorgetTelebutikken - Jernbanetorget

Hei.
Hadde bare lyst til å skrive noen ord, da det sikkert er sjelden noen sier ifra om noe som er positivt.
Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S 6 på lørdag med lader som ikke funket, som dere uten videre byttet for meg idag.
Jeg bestilte telefonen en måned i forkant, og dere fulgte meg opp m...

Les mer »


Anders

Norli - UniversitetsgatenNorli - Universitetsgaten

Handlet hos Norli Universitetsgaten i oktober 2014, nærmere bestemt i rekvisitaavdelinga. Selv om det bare var to-tre kunder i butikken klarte betjeninga å lage mye stress bak disken, bl.a. ble ekspeditøren min avbrutt midt i scanninga fordi en annen ansatt kom og viftet med en telefon han måtte ...

Les mer »


Anders

Tanum - BogstadveienTanum - Bogstadveien

Handlet hos Tanum Bogstadveien i oktober 2014. Hyggelig betjening. Rent og ryddig lokale. Sortimentet er greit nok, men passer best for lesere av populærlitteratur. For lite kontorrekvisita, og manglet to konkrete, helt normale varer jeg etterspurte. Derimot mye spennende når det gjelder gavearti...

Les mer »


Hege A

Arcimboldo - Kunstnernes HusArcimboldo - Kunstnernes Hus

Usedvanlig god mat til en god pris! Men, elendig service. Det er veldig trist, når maten er så bra. 20 min er drøyt å vente på å få bestille mat, spesielt etter å ha spurt to ganger. Upersonlig og lite hyggelig betjening. Det var den yngste mannlige kelneren som reddet denne restauranten fra å ik...

Les mer »


Magnus

MobilfiksernMobilfiksern

Leverte inn Xperia Z1 for å bytte skjerm. Ble fortalt det tok 2 dager. Etter 3 uker var telefonen "fikset". Skjermen stod da et par mm utenfor dekselet. Mistet den i gulvet med beskyttelsesetui - knuste selvfølgelig..

Hold dere langt unna. Betjeningen er dessuten like interessert...

Les mer »


HERREMOTE I OSLO
   Herremagasinet
Norges største på herreklær i store størrelser ligger i Storgata

   Insomnia
Hippe herrklær som de fleste kan gå i finner du på Grünerløkka

   Menswear
En av de beste butikkene i byen for en ny dress finner du i Hegdehaugsveien


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste