HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Sosialen

Skriv din anmeldelse av Sosialen!
(3.2) (basert på 12 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Nordisk), Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Adresse: Møllergata 13,0179 Oslo
Område: St Hanshaugen (Sentrum)
Telefon: 93281735
  Sosialen
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
12 anmeldelser av Sosialen:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Tamara  D

Tamara D

125 anmeldelser
12 Vibb-venner
25.09.2009
I like! Sosialen er like safe som sjokomelk etter en sen kveld på byen, det er stedet for sjarmtroll, byløver, bygdedialekt og bloggfnugg. Eller alle oss andre:) Med en uovertruffen bakgård, sofagrupper og blikktak skal du lete lenge etter å finne maken! Ute er obligatorisk, inne er litt kjedelig i forhold - det er nesten som to ulike settinger i ett - tror det kan bli en smule nedtur når vinteren setter inn? Forhåpentligvis blir bare bakgårdssusen forflyttet inn med snøen:) Alle ganger jeg har vært der har det tilsynelatende vært smekkfullt ute, og ganske rolig inne - dog alltid klart å få lurt til oss sitteplass, utrolig hva et smil og en hyggelig forspørsel kan utrette! Bra sammensatt klientell, ålright pris på pilsen, bra tilgang på toaletter og hyggelig betjening. Mye bra å si om stedet, kanskje det som trekker ned fra en soleklar 6'er er frykten for at bakgården kun er en sommergreie... Hvor skal man gjøre av seg til vinteren da!? *skumle, skumle tanker*
Spesielt bra: Bakgård! Hyggelige folk! Kjekke gutter! Øl!
Spesielt dårlig: Grue seg til vinteren...?

Var denne anmeldelsen...? (7) (5)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
24.09.2009
Beste bakgården i byen hvis en ønsker å sitte å slappe av og drikke en bedre øl fra utvalget deres. Jeg har tatt en titt på vinhylla deres og den er ikke så ille den heller. De har et herlig tilbud som passer på et sted som heter sosialen, og den kalles dagens hundrings. Denne tallerken er forskjellig hver dag og størrelsen er det ingenting å si på, man blir mett. Stedet har et fint utseende med god plass under taket og bartenderene og kelnerne er trivelige og hjelpsomme. Dette er mitt type sted

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Kristin

Kristin

39 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.01.2011
Her nytter det ikke å klage om man ikke er fornøyd. Vi fikk servert de sureste drinkene i vårt liv og det var ikke snakk om å lage nye - i så fall måtte vi betale for dem også. Etter å ha betalt kr. 134,- pr. udrikkelige drink gjorde vi flere forsøk på å få bartenderen til å innse at han ikke bare kunne slenge sammen noe uten å engang spørre gjestene om hva de ville ha - til ingen nytte. Etter at vi var så uheldige å komme borti glassene så de veltet ble vi bedt om å gå - vi var allerede på vei ut og kommer ikke tilbake. For et drittsted.

Rett rundt hjørnet ligger Café Sør, som har nydelige drinker, hyggelig betjening og funky musikk. Gå dit istedet.
Spesielt bra: Har man først hatt en dårlig avslutning på det som begynte som en hyggelig kveld er det dessverre det siste man husker, så...ingenting.
Spesielt dårlig: Nazi-bartender som ikke har hørt om kundeservice.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Liv

Liv

53 anmeldelser
0 Vibb-venner
21.12.2009
En helt ok uteplass, hverken mer eller mindre. Fine lokaler, shabby toaletter, greie priser, ok musikk, elendig musikkanlegg, klientellet er sånn passe og stedet er overfylt.
Ikke så kult som anmeldelsene her og køen skulle tilsi, men heller ikke helt elendig.
Spesielt bra: beliggenhet og mange andre steder innen kort avstand

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Andreas T

Andreas T

21 anmeldelser
4 Vibb-venner
30.03.2010
Skal du drikke øl og røyke to tjuepakninger i løpet av en kveld, er Sosialen stedet. Med byens største og mest komfortable Høybråten-bakgård er dette stedet å være om du savner nittitallets hangover og illeluktende klær.

Skal du derimot ut og vurderer en matbit i samme slengen bør du styre unna. Vi kom et stort selskap, uanmeldt en lørdag ettermiddag. Det skulle vi ikke gjort. Betjeningen gneldret over at vi ikke hadde bestilt, til tross for at nesten alle bordene i spiseseksjonen var ledig ett par timer til. Når man så er ca 40 mennesker og noen vil spise, andre ikke, så kan det være hyggelig å sitte sammen likevel. Men neida. I spiseseksjonen av Sosialen spiser man. Det hjelper ikke om tre av fire rundt bordet skal ha mat. Den fjerde må pent finne seg i å vente i drikkeområdet.

Maten? Helt middels, litt smakløs kontinental sikringskost til en pris som ikke forsvares av kvaliteten. Servicen? Fra mutt til naggete. Skal du spise bør du med andre ord gå andre steder.

er det litt mystisk at dette stedet tiltrekker seg
Spesielt bra: Høybråten-område med sofaer du kan sove i
Spesielt dårlig: Mat, service, fleksibilitet

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Markus V

Markus V

14 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.10.2009
Dette er anmeldelsen av restauranten på Sosialen. Vi var en gjeng som var ute og spiste på en lørdag ettermiddag, det var kun 6-7 andre i restauranten. mao ikke noe stort trykk i restaurant eller på betjeningen. Vi falt alle for Elgburgeren, som kanskje viste at Sosialen lagde sesongbetont mat. Spennende! Alltid et godt tegn tenkte vi. Da omsider elgburgeren kom på bordet var skuffelsen stor, dette var ingen burger, men en skikkelig tørr og kjedelig industri elgkarbonade. Dersom man lukket øynene og så for seg en elgen så kunne smaken minne om elg, men denne karbonaden hadde vært igjennom så mye trist både der den ble laget og på kjøkkenet at det var lite som minnet kjøtt, mer sånn ekkel farse.

Burgeren var toppet med sånn trist industribrød av et hamburgerbrød, og voldsomme mengder av det de kalte hjemmelaget dressing. Som var en slags aioli. Litt salat og noen ovnsbakte poteter som var ganske kalde og uten smak. Alt i alt. Helt elendig til 160,- kr for en burger. Sett iforhold hva man får for pengene andre steder.

Dersom kokken ikke har "skills" eller kjærlighet for faget til å levere en ordentlig burger så er trolig resten av maten også veldig industri sjit. "Mat på sosialen" er som setningen tilsier, en trist affære.
Spesielt bra: Lokalet var nytt, ryddig og rent.
Spesielt dårlig: Maten, Servicen... også maten..

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Iceberg

Iceberg

11 anmeldelser
0 Vibb-venner
24.09.2009
Ai, ai, ai. Dette er min type plass. Natten er alltid ung på Sosialen. Søte jenter, bra bar, fet bakgård, gratis inngang og lett å komme i kontakt med folk. Folk stimler sammen i bakgården og man trenger bare å snu på hodet å si "hei".

Iceberg: Hei, hvem er du?
Hun: Jeg er Stine.
Iceberg: Å, så hyyyggelig. (legger hånda strategisk på korsryggen hennes)

Dra i gang dansegulvet i bakgården, få stempel å stikke innom Justisen, smette forbi køa etterpå med stempel på hånda, stå i den trange passasjen ut til bakgården å "by på seg selv", kline litt i hjørnet.

Iceberg: Skal vi ikke stikke hjem til meg å ta en pils, bor jo like ved.
Hun: Det kan vi godt.


Som sagt, natten er enda ung og Stine er enda yngre, ho-ho.
Spesielt bra: Bakgården
Spesielt dårlig: En bartender klaget over at gutta nesten bare drikker pils, jeg gav henne carte blanche til en drink, fikk en elendig chilidrink i et femi cocktailglass, ble utledd av gutta. Og hun lurer på hvorfor gutta kun drikker øl??!!

Var denne anmeldelsen...? (1) (12)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Rita

Rita

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.03.2010
Har vært på Sosialen to ganger nå, og har et veldig godt inntrykk av stedet. God stemning, hyggelige mennesker som jobber der og god service. Liker også klientellet som er der og synes lokalet er fresht og fint. Har ikke prøvd maten der enda.
Spesielt bra: Bakgården

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Jan

Jan

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.01.2011
Er ikke helt enig i det som står under her, hvis man er 40 stykker som kommer unameldt så skjønner jeg at den ene servitøren og kokken som står på jobb kan bli litt svette i panna, her tror jeg du som skriver dette burde prøve å lage en festmiddag til 10 personer hjemme en gang for å se hva det innebærer å lage mat til så mange:) Synd hvis de var sure selvfølgelig, det blir jo feil.

Vi var 10 stykker som skulle ut å drikke en lørdag før konsert på sentrum scene og dro på sosialen. Lokalet var helt fullt da vi kom, etter 15 minutters ventetid fikk vi krembordet i enden av lokalet med plass til alle mann. Tre av oss var sultne og vi spurte derfor pent om vi kunne få lov å få noe mat bort til oss selv om vi ikke satt i spiseseksjonen og dette ordna de fint opp i.

Supre kyllingfileter, var fra vestfold fugl, de var så gode at jeg måtte spørre. Dette smakte skikkelig digg.

Drinkene var bar og servicen upåklagelig. Dessuten et kjempekult sted.
Spesielt bra: Service, atmosfære
Spesielt dårlig: Litt dyrt

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Sigrid S

Sigrid S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
08.08.2011
Har i utgangspunktet trivdes godt på sosialen og har besøkt stedet ofte, selv om det til tider er svært overfylt og ubehagelig høy musikk så det ikke går an å prate. Men dørvaktene der er noen skikkelige bøller.

En venn av meg ble beskyldt for å ha trakassert ei felles venninne, noe som ikke var tilfellet. Han ble kastet ut, det hjalp ikke at hun venninnen gikk ut og pratet med dørvaktene og sa at dette hadde hun aldri sagt. De hadde bestemt seg. Vi andre i vennegjengen fikk ikke gå inn igjen og hente sistemann i venneflokken, vi fikk alle beskjed om at vi var for fulle til å komme inn.

Jo mer man prøvde å prate fornuft med disse dørmennene jo mer aggressive ble de. Da jeg tok opp mobilen min, rev de den ut av hendene på meg og slettet videoen. Deretter ble vi bortvist fra stedet og alle andre steder dette dørvaktfirmaet opererer på for alltid, som de sa.

Maken til behandling har jeg aldri opplevd. Både jeg og mine venner pleier nesten alltid å gå innom sosialen når vi går ut, men dette var siste gang jeg satte mine ben på det utestedet.
Spesielt bra: Musikk
Spesielt dårlig: Kundeservice

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Johan Stomsvik E

Johan Stomsvik E

-2 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.08.2011
Var temmelig edru, men slapp ikke inn da vakten mente jeg var overstadig beruset. Aner rett og slett ikke hvordan man kommer inn på dette stedet.
Spesielt bra: Ingenting,

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!

Gaute O

Gaute O

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
16.05.2010
Sosialen er i utgangspunktet et bra sted å gå ut. Bra klientell og kult lokale. Vi måtte hit i går (15 Mai 2010) Pga en veninne som feiret bursdag. De har desverre ansatt en bolerdørvakt på utsiden. Etter å ha stått en halvtime i kø, og mistet det lille vi hadde av promille topper det seg når denne boleren nekter min venn å komme inn siden han vistnok var for blank i øynene. Det hjalp ikke at han faktisk oppførte seg like edru som han var..dørvaktjævelen hadde bestemt seg. Og diskusjon var nytteløst. Dette førte til at vi valgte Justisen, som heldigvis hadde alt vi kunne drømme om, samt en mye hyggeligere dørvakt!
Spesielt bra: Klientellet
Spesielt dårlig: Dørvakten (han utenlandske av de)

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Sosialen!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Sosialen finnes i følgende lister:
"Hæ?!", av Andreosa
"Youngstorget Open", av Andreosa


Kartvisning for Sosialen:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(3.0)Big Horn Steakhouse - Møllergaten

3.

-(5.7)Foto & Video

4.

-(3.8)REMA 1000 - Torggata

5.

Mamma Leone

6.

-(4.3)JamasSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


INDISK IKVELD ?
   Jewel of India
Hot indisk mat i Frognerveien

   New Anarkali
Grunerløkkas beste indiske restaurant

   Jaipur Indian Restaurant & Catering
Hyggelig indisk restaurant på Egertorvet


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste