HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Oslo Hudklinikk

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!
(4.7) (basert på 13 anmeldelser)
Kategori: Skjønnhet (Hud- og fotklinikker), Helse og skjønnhet
Adresse: Hegdehaugsveien 36B,0352 Oslo
Område: Frogner (Homansbyen)
Telefon: 22462920
  Oslo Hudklinikk
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
Hudklinikk i Oslo.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
13 anmeldelser av Oslo Hudklinikk:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Merete

Merete

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
28.09.2011
Jeg må si jeg heller ikke er enig i den negative omtalen om verken Maya eller Roar. Jeg har gått til disse legene i ca 7-8,år og de har alltid hjulpet meg med mine problemer. Jeg hadde et tilfellet i sommer hvor jeg gikk innom, istedet for å ringe, og når Maya så problemet ga hun meg time på dagen - etter stengetid! Jeg må si at de begge er utrolig dyktlige i sitt fag, men spesielle mennesker. De har kanskje ikke verdens største sosiale antenner, men de gjør det ytterste de kan for å hjelpe pasientene sine! Jeg vil anbefale Oslo Hudklinikk på det STERKESTE!!!
Spesielt bra: Ingen negative kommentarer å komme med!
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (10) (5)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

kathrine

kathrine

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
04.01.2011
Jeg synes det er trasig å lese de dårlige anmeldelsene av Oslo Hudklinikk. Jeg har gått til både Dr. Bjerke og Tigalonowa i en god del år nå og jeg føler meg veldig godt ivaretatt og behandlet. Flere ganger pr. uke er jeg innom der for å ta lysbehandling og Maya er alltid hyggelig og omtenksom. At hun er stresset har jeg alltid oppfattet som et tegn på at hun virkelig bryr seg om pasientene sine og vil alle det beste, men så strekker ikke tiden hennes til så mye som hun skulle ønske selv.Jeg har anbefalt oslo hudklinikk til venner og bekjente og alle har vært veldig fornøyd med hjelpen, kunnskapen og behandlingen de får der.

Var denne anmeldelsen...? (11) (2)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Åse H

Åse H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
15.10.2010
Hei. Er ikke enig i den negative omtalen av Maya Tigalonowa.Når jeg ringte fikk jeg time i løpet av en uke,da hviste det seg at jeg måtte fjerne et utslett i ansikte,det fikk jeg time til uken etter.Kjempe flink til å forklare hva hun skulle gjøre før og under opperasjonen og på kotroller etterpå. Dette er en lege med høy kompetanse.
Spesielt bra: Alt
Spesielt dårlig: Ingen ting

Var denne anmeldelsen...? (9) (1)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Urszula S

Urszula S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
20.01.2010
Lege Maja Tigalonova, er en meget dyktig lege. Hun hjalp meg og mine nærmeste flere ganger med med veldig gode resultater. Jeg stoler på henne og hennes kunnskap 100 %, og anbefaler henne ofte til mine venner og bekjente. Dersom man ønsker den beste behandlingen, bør man absolutt velge Oslo Hudklinikk, da Maja vet bedre enn de fleste om hva hun driver med. En skal se langt og lenge etter en bedre hudlege, bare så det er sagt.
Spesielt bra: Alt
Spesielt dårlig: Ingen ting

Var denne anmeldelsen...? (10) (1)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Morten

Morten

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.06.2009
Jeg fant nummeret til denne klinikken da jeg søkte etter hudklinikker på nett. Denne klinikken var den første jeg forsøkte på listen. Det var en dame som tok telefonen som virket både stresset og sint. Da jeg forsøkte å stille noen spørsmål (hadde aldri vært på en hudklinikk før) ble jeg avbrutt og spurt om jeg kunne komme til poenget. Gjennom hele telefonsamtalen, som varte i toppen 2-3 minutter, fikk jeg kjeft (!) og sure enstavelses-svar. Da jeg spurte om dette var normal service som de møtte pasientene sine med la hun bare på røret...
Spesielt bra: Kom aldri forbi booking av time
Spesielt dårlig: Kundebehandling

Var denne anmeldelsen...? (14) (2)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Camilla

Camilla

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
30.05.2012
Må også si at det var en meget lite service innstilt person jeg snakket med på telefonene. Fikk vel følelsen av at personen (en mann) helst ikke ville snakke med meg og at Oslo hudklinikk helst ikke ønsket seg noen pasienter. Telefonåningstid (eneste mulighet til å få time..) en time til dagen! Det holder liksom ikke helt i dagens samfunn.
Spesielt bra: Nei - jeg gav opp. Prøver meg et annet sted!
Spesielt dårlig: Veldig dårlig service

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Guro

Guro

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
17.06.2012
Er ikke enig med all kritikken, synes Dr. Tigalonowa alltid tar seg god tid til deg når du har time, at hun kan virke stresset på gangen i venterommet er vel nettopp fordi hun ønsker å bruke all sin tid på pasientene.

Hun har fjernet føflekker og gitt meg meget god behandling på min hudsykdom (psoriasis). Har vært på Aleris også, men Tigalonova er vel så flink, og flår ikke lommeboken din.

Jeg mistenker de som har vært misfornøyde med servicen at de egentlig har pratet med telefonsvareren- man kan ta den for å være "live". Har måttet bytte og avbestille time et par ganger- og det har gått veldig greit.

Alt i alt vil jeg anbefale henne på det sterkeste! Hun er en lege som virkelig bryr seg.Spesielt bra: Hennes kompetanse.

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

marie

marie

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
26.08.2012
Jeg har vært på Oslo Hudklinikk én gang (i forrige uke). Jeg er enig i at det å bestille time var en utfordring, mye venting og pausesetting og slikt. Men når jeg først fikk snakke med legen fikk jeg time dagen etter (mitt problem var ikke akutt). Jeg hadde time hos dr. Bjelke, og han var utrolig hyggelig, mild og profesjonell. Jeg er veldig fornøyd med ham. Synes det er leit at det er så mange dårlige omtaler her, lurer litt på hva som er bakgrunnen for det.. ser jo ut til at flere av de andre som skriver her faktisk aldri har vært der, men har problemer med å booke time. Jeg forstår at det er irriterende, men synes det er litt uheldig å slenge ut enere på det grunnlaget som vil hefte ved denne bedriften i lang tid fremover.
Spesielt bra: Dr. Bjelke! Veldig koselig fyr.
Spesielt dårlig: Timebestilling var jo ikke helt enkelt - de burde skaffe seg en løsning for timereservering på nett.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Sørnæs A

Sørnæs A

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.09.2012
Har vært jevnlig på besøk og behandling. Utrolig hyggelige og dyktige. Min mor (90år) fikk hjelp neste dag med test av kreft. Meget fin solbehandling. Oslo Hudklenikk anbefales på det varmeste.
Spesielt bra: Dyktige og rett på sak.
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Karolina

Karolina

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
08.01.2014
Jeg var med min 5 år gammel datter hos Tigalonova og jeg kan ikke forstå det andre skriver her. Vi hadde en hyggelig samtale, hun forklarte alt og svarte på alle spørsmålene jeg stilte, og til slutt ga hun stor klem til min datter. Hun var hyggelig og varm både på telefon og under kontroll. En lege på 30 min svarte på alle mine spørsmålene, mens andre (ofte norske leger) klarer ikke diagnostisere et problem eller svare på et spørsmål; og man må bruke mye tid for å pendle frem og tilbake og ikke alltid få vite hva er feil. Anbefaler Tigalonova !

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Elise

Elise

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
09.09.2014
Jeg er ikke enig i all kritikken av denne klinikken. Greit, det kan være vanskelig å komme igjennom på telefon (og de legger ikke på, det bare høres sånn ut, så vær tålmodige, folkens!). De burde få et enklere bookingsystem, men sånn er nå det.

Jeg ville fjerne to føflekker, og fikk time allerede uken etter. Når jeg kom dit hadde de full kontroll på hvem som skulle til hvilken tid, selv om de kan virke noe stresset. Klinikken var full av "stampasienter", så de blir virkelig tatt vare på, noe jeg også fikk merke. Jeg hadde dr. Bjerke, og han forklarte meg det jeg ville vite og understreket at dette ikke var noe å være nervøs for. Selve fjerningen var smertefri, og ikke minst veldig rask (5 minutter!). God service og forklaring i etterkant fikk jeg også.

Klinikken har ikke samme sterile utseende som andre kanskje har, men de gjør en veldig god jobb og jeg vil absolutt anbefale de videre.
Spesielt bra: Dr. Bjerke - rask men grundig.
Spesielt dårlig: Bookingsystemet kunne trenge en oppdatering - for å gjøre hverdagen deres litt lettere også!

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Lucas H

Lucas H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
09.09.2014
Kom inn for å bestille en time. Det var ikke noe resepsjon, men et venterom så jeg satt meg ned å ventet. Tiden gikk og når jeg hadde ventet i 20 min gadd jeg ikke mer. Jeg ringte derfor klinikken, til tross for at jeg faktisk satt der på venterommet. Da jeg fikk svar var det en meget uhøflig dame (avvisende undertone, stresset og ansvarskrevende) som tok telefonen. Jeg fikk knapt sagt at jeg satt på venterommet før jeg ble avbrutt. Hun sa "vent litt så skal jeg sette deg over til en lege". Ok tenkte jeg, trenger jeg virkelig å snakke med en lege for å bestille en time? Jeg la derfor på røret noe irritert og forsøkte å ringe igjen. Det var den samme damen som tok røret og denne gangen sa jeg med en gang ifra om at jeg satt på venterommet. Da hun skjønte det la hun brått på røret.

Da hun kom ut i venterommet begynte hun å forklare at det var lunsj så det var ingen som kunne ta telefonen (wtf... hun tok jo telefonen og sa hun skulle sette meg over til en lege). Uansett, jeg skjønte at det var språkproblemer her. Hun snakket veldig dårlig norsk og det virket heller ikke som om hun var helt oppegående. Hun fortsetter å snakke med den veldig uhøflige tonen og forteller at jeg kan komme tilbake for en time om en uke. Når jeg spør henne hvem jeg har fått time hos sier hun "ja det er meg det". Og jeg tenker bare eeehhhh wtf ER DU LEGE? For et useriøst og tåpelig sted. Så nei.. jeg gadd ikke å komme til time etter en sånn opplevelse.

Jeg har ikke store krav til slike klinikker, men når de ansatte er så uhøflige og har såpass dårlig holdning blir det for dumt å konsultere de om medisinske råd. Kjære leser, ikke kast bort tiden din på denne klinikken. Det finnes mange andre gode klinikker der ute. Jeg hadde aldri giddet å skrive dette innlegget om det hadde vært noe bagatellmessing. Så tenk deg godt om!
Spesielt bra: Overhodet ingen ting
Spesielt dårlig: Alt!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!

Bjørn

Bjørn

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
19.10.2014
Jeg og min familie har i mange år gått hit med ulike hudproblemer. Alltid topp behandling av svært dyktige leger. Anbefaler ofte Oslo Hudklinikk til venner og bekjente.
Spesielt bra: Alt
Spesielt dårlig: Ingenting

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Oslo Hudklinikk!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Oslo Hudklinikk:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(4.5)Il Moro - Majorstua

3.

-(1.0)Accessorize - Hegdehaugsvn.

4.

-(6.0)La Bionda Frisør - Majorstua

5.

-(4.3)Bianco - Bogstadveien

6.

-(3.6)Pasta Basta BogstadveienSiste 5 anmeldelser samme kategori
Dina

CosmobeautyCosmobeauty

Vil fraråde folk fra å bestille time hos cosmo beuty. Makan til dårlig service skal man lete lenge etter. Uproft og dårlig ledelse!!! Ikke la dere lure av letsdeal kuponger eller group on! Det er rett og slett lureri!!! De er kun ute etter pengene dine.

Les mer »


Sara B

Néroli HudpleieNéroli Hudpleie

Den bästa salongen med underbar personal! Här blir du omhändertagen av otroligt kompetenta och härliga tjejer som vet precis var de håller på med. Kände mig som en prinsessa när jag gick därifrån :)

Les mer »


Siri B

Dugg - GrünerløkkaDugg - Grünerløkka

Har brukt Dugg i omtrent et år, og vært veldig fornøyd frem til nå. Min frisør sluttet, og jeg fikk dermed en ny. Jeg ble ikke fornøyd med klippen, men sånn var det bare. Ingen kompensasjon, ingen unnskyldning.

Les mer »


alina s

CosmobeautyCosmobeauty

Helt grusom opplevelse, kjøpe Lets Deal her. Behandlingen først var helt grei (forming og farging av bryn/Vipper), men tror jeg fikk den eneste gode behandleren der. Ville likevel aldri betalt full pris. Man føler seg som en liten dritt når man kommer hit, nedlatende personale som er mest opptatt...

Les mer »


Bernt S

På Håret - BogstadveienPå Håret - Bogstadveien

Benyttet fritiden på jobbtur til å ta en høyst nødvendig klipp av håret. Søkte opp frisører i sentrum, og endte tilfeldig her. Veldig trivelig frisør som pratet akkurat så mye eller lite jeg la opp til.

Hårvask med massasje av hodebunn er alltid et høydepunkt hos frisøren, og her var det ...

Les mer »


TID FOR EN KLIPP ?
   Gossip Hair
Populær trendy frisør i Industrigata

Tom`s Klipp
Hyggelig lokal frisør på Alna

   Hair Zone
Koselig frisørsalong i Sporveisgata


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste