HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

De Ville`s

Skriv din anmeldelse av De Ville`s!
(4.5) (basert på 4 anmeldelser)
Kategori: Natteliv (Bar/Pub), Mat, drikke og events
Adresse: Kirkegata 34,0153 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: +47 22 41 44 40
Kontakt: Hjemmeside | Epost
  De Ville`s
Legg inn dine egne bilder
Kontakt De Ville`s
Beskrivelse:
De Ville´s play good old rock n´roll combined with new and alternative tunes. Bartenders mix the music while serving you drinks. Treat them well and you might even get to choose a song.

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
4 anmeldelser av De Ville`s:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Kenneth S

Kenneth S

9 anmeldelser
1 Vibb-venner
22.10.2010
Bra musikk, hyggelig personale og et litt uoppdaget sted.
Spennende!
Spesielt bra: Prisene og det lille bakrommet...
Spesielt dårlig: Ikke noe dårlig ved dette stedet.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av De Ville`s!

Paul W

Paul W

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
06.02.2011
Oppdaget De Ville's ved en tilfeldighet ved leting etter en litt brun pub med god musikk under et weekendbesøk i tigerstaden. ACDC over høyttalerne trakk meg og jenta jeg var med inn, og da vi oppdaget at stedet i tillegg hadde Hansa på tårnet fremfor Ringnes, valgte vi å sitte gjennom et par pils og se stedet litt an. Like etter ankomst begynte "Devils Rejects" av Rob Zombie å rulle over skjermene i lokalet. De to bartenderne som var på jobb var oppmerksomme, hyggelige og effektive, og gjorde jobben sin så godt at vi følte oss hjemme og godt ivaretatt.

Når jeg var på toalettet brøt bartenderen inn da en eller annen fyr gav løs på å sjekke opp jenta jeg var med og meldte klart i fra at det var greit å ligge unna. Strengt tatt ikke nødvendig da hun har bein i nesa og klarer seg fint selv, samtidig som det er utrolig okei å vite at jenter kan sitte alene i baren og vite at de ansatte ved stedet følger med og passer på at de ikke blir plaget av usjarmerende fulle menn.

Alt i alt en utrolig kul kveld - vi hadde ingen problemer med å sitte kvelden ut. Til tross for at det var en fredag, var det ikke for mye folk der, noe som passet oss ypperlig, og de som var der var i godt humør og tidvis var det allsang rundt baren til musikken som ble levert av to svært konsekvente dj'er. Ingen sporadiske sjangerhopp eller forsøk på å levere låter ingen andre ville høre - rett og slett fantastisk god stemning. La ikke merke til noe oppløp til bråk mellom gjester, og de få ordene vi utvekslet med dørvaktene var hyggelige og gjennomført med smil i ansiktet.

Stedet har også en liten konsertscene (som med fordel kunne hatt litt høyere teknisk standard) som potensielt kan levere knallgode intimkonserter.

Prismessig veldig okei, faktiske halvlitere (0,5 istedet for 0,4) gjorde prisene enda mer okei.
Spesielt bra: Personalet som gjorde en knallgod jobb, stemningen på stedet. Overbeviste en kresen bergenser om at det er verdt å ta turen innom der ved en senere anledning.
Spesielt dårlig: La ikke merke til noe som var spesielt dårlig.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av De Ville`s!

Øyvind H

Øyvind H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
04.07.2009
Noen venner av meg dro meg med til dette stedet. Jeg hadde på meg en russisk marineoffiser-hatt kjøpt på et marked i Ungarn sommeren før. Jeg hadde knapt satt foten innenfor døren før en frekk liten hissigpropp av en bartender påstod hatten var hennes, angivelig fordi hun hadde mistet en slik hatt en uke i forveien (og det finnes selvsagt bare én slik hatt). Hun slang rundt seg med skjellsord og opptrådde så truende hun var i stand til. Hun kalte meg også uintelligent, foran hele forsamlingen, på det grunnlag at jeg angivelig skulle ha stjålet hatten fra henne og så kommet tilbake til samme utested med den en uke senere. Dørvaktene var selvsagt på hennes side i saken og prøvde faktisk å hindre meg i å forlate stedet. En av de jeg hadde med meg var vitne på at jeg kjøpte hatten, og de to andre kunne bekrefte at jeg hadde brukt den på en fest flere måneder i forveien. Bartenderen ignorerte dette fullstendig. Jeg var til og med villig til å oppgi telefonnummeret til en kompis i Ungarn som også var der da jeg kjøpte hatten. Også ignorert. Jeg skrev en e-post til dem etter hendelsen og forlangte en unnskyldning, men har etter to måneder fortsatt ikke hørt noe. Slike folk skulle aldri fått lov til å jobbe med kunder. Hadde jeg ikke vært så forbløffet akkurat da skulle jeg anmeldt det som forsøk på tyveri på der og da.
Spesielt bra: Tja...
Spesielt dårlig: Håpløs bartender

Var denne anmeldelsen...? (7) (4)

Skriv din anmeldelse av De Ville`s!

Pål I

Pål I

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
02.04.2009
Et utested som alltid kommer som førsteprioritering er Deville`s. Fordi: - Dørvaktene er faktisk hyggelige. - Et av de få stedene i sentrum med 20 årsgrense, ikke 29,5 eller 26. - Bra mennesker! - Effektive og flinke bartendere. - Godt overkommelige barpriser. - Uhøytidlig stemning. Anbefales!!
Spesielt bra: Stemninga og gjennomføring.
Spesielt dårlig: Til tider litt mye folk.

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av De Ville`s!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for De Ville`s:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(5.0)Det 11. Bud

3.

-(4.0)Sub Scene / Sub Cafe

4.

Club 112

5.

-(2.0)Subway - Kirkegata

6.

Bitch ClubSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


UT I KVELD ?
   Katedralen Pub & Spiseri
Populær nabolagspub i Parkveien

   Clodion Art Cafe
Tradisjonsrik kunstnercafe på Frogner

   Venner Restaurant & Bar
Hyggelig restaurant og bar på Grønland

   Beck´s
Liten koselig pub på Bekkestua


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste