HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

IKEA Trondheim

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!
(4.4) (basert på 20 anmeldelser. Kjedeanmeldelse(r) ikke inkludert)
Kategori: Kjøpesenter/varehus (Kjøpesenter/varehus), Shopping
Adresse: Landbruksvegen 2,7047 Trondheim
Område: Midtbyen (Strindheim)
Telefon: 81544000
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden IKEA
  IKEA Trondheim
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
20 anmeldelser av IKEA Trondheim:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Geir H

Geir H

205 anmeldelser
3 Vibb-venner
15.04.2008
Altså, dersom du som student i oppstartsfasen er bekymret over at andre har samme bestikk, kopper eller tallerkener som deg, vel...da er det bare å ønske lykke til og god bedring.
IKEA har så SYKT mye kjekke saker at med mindre du skal innrede hele det tydeligvis monstrøst store hjemmet ditt med IKEA-varer, så står du ikke i fare for å miste personligheten din osv.

Det jeg syns er best med IKEA er ikke sofagruppene og slikt, det er alle de småtingene man ikke forstår man trenger før man flytter hjemmefra; skittentøyskurver, en stol eller to, noen gafler, kopper, tepper, håndklær, lys...f--n, det er i grunn MYE en trenger av småting. Og det fins ikke noen bedre plass å hive med seg et par kilo med stæsj/stasj (korleis staver eg slike ord, mon tru?). Prisnivået er fantastisk for oss studenter, og andre som er ute etter å spare en krone eller ni.

Jeg antar de fleste er kjent med IKEAS enorme størrelse og tilhørende mengde kunder. Dette vanskeliggjør at de ansatte kan hjelpe deg til enhver tid. Men trenger du hjelp til å kjøpe et kubbelys og to duker? Seriøst?

Til slutt; ja, det er urkjedelig å anmelde IKEA etter at 3000 har gjort det før deg, men en god ting kan ikke sies for ofte. For all del; er du ute etter å innrede hele kåken med et visst særpreg bør du gå på loppemarked eller svinse innom det som fins av Bohus, Skeidar og lignende slik at det blir litt stilblanding. Men til alt det andre du trenger er IKEA en soleklar vinner.

Var denne anmeldelsen...? (5) (4)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
09.05.2008
Når alt er blitt sagt om IKEA, hva kan man så si om akkurat denne filialen?

1. IKEA Trhm er for det første relativt lett ankommelig, men du skal helst være bileier med stort bagasjerom om du har intensjoner om å kjøpe store varer. Buss 11 går direkte fra sentrum.

2. IKEA Trhm har det sedvalige utvalget, men, tørr jeg påstå, lider fortsatt på grunn av nyhetsfaktoren: De går stadig tom for varer, og det tar ET ÅR å få levert varene om du velger dette. Jeg ventet i tre måneder på en madrass. Det burde ikke vært mulig.

3. Telefonkø. Dette er et generelt IKEA-problem og kan forderve selv den mest stabile mage. Har du penger i fleng og all verdens med tid, kan du gjerne prøve å få tak i IKEA, men sjansen for at du får det til på kort tid, er omtrent lik null.

4. Maten. Maten er billig, og du får dine kjøttboller og dine pølser og din presskannekaffe. Det er nesten obligtorisk å spise når man er på IKEA, og IKEA Trhm er ikke dårligere enn sine likemenn.

5. Varene. Si hva du vil, men det er billig. Kvaliteten på møblene er så som så, men du får både fine kleshengere, planter, lys og sengetrekk til en rimelig penge.

Vet du hva du vil og hva du skal, er IKEA et greit alternativ, men pass på så du ikke går i IKEA-fellen og får en leilighet lik 90% av Trondheims studentbefolkning. Du får fullgode møbelalternativer gratis (Gratisbutikken) og rimelig (Fretex) også andre steder. Det er både mer miljøvennlig og sjelfullt.
Spesielt bra: Gode enkeltprodukter
Spesielt dårlig: Lite sjelfullt og dårlig kvalitet på møblene, men enkelte godbiter. Stor forbruksfare og lite miljøvennlig. Elendig telefonservice og elendig leveringstid

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 Vibb-venner
18.10.2007
IKEA, IKEA. Hva gjør at alle liker deg?

For de som ikke er kjent med den Svenske møbelgiganten er det et usannsynlig svært varehus med alt du kunne trenge til hus, garasje, uthus, kontor, hytta eller lignende.

Førstegangs-flyttere kan dra med seg en startpakke med billig kjøkkenutstyr, fruen velge og vrake blant vaser og lysestaker, mens den sarte kan prøveligge senger natten lang. Stedet og utvalget er stort og det meste er billig.

Men nettopp størrelsen gjør at det ikke er enkelt å bare stikke innom etter noen småting. Før du i det hele tatt har rekognosert deg frem til midten av senteret har klokken løpt to timer og du skulle sikkert vært opptatt et annet sted.
Spesielt bra: Billig, lange åpningstider
Spesielt dårlig: Tar lang tid.

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
01.11.2007
Ikea er en kjent og billig plass for alt du kan trenge, Stort sett i alle fall.
Men ikeas store ulempe er den enorme butikken. Det tar eviglang tid å gå gjennom hele butikken.
Det er også veldig stor pågang i butikken å dette synes veldig på personale.

Når jeg er der og handler avklarer jeg først hva jeg trenger, så drar jeg dit. Det er sikkert sinnsykt mye folk der hver dag.. Å dette merkes på personalet. Bare lær deg at sannsynligvis bør du klare deg selv. Alle gammle damer over 40 kommer til å holde personale opptatt i timer!! Da tenker jeg på sånn relative småting osv. Hvis du handlere hele kjøkken\bad innredninger er det litt lettere å få hjelp. Har sikkert med at damene over 50 er mere bekymret over om teppet er laget med rett stoff enn at kjøkken innredningen deres er slitt. =)
Spesielt bra: Billig || bra || Godt utvalg ||
Spesielt dårlig: Til tider vanskelig å få hjelp || Ikke verdens beste kvalitet =)

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

André

André

85 anmeldelser
4 Vibb-venner
12.12.2007
Alle studenters og småbarnsforeldres drømmefabrikk! Den verdenskjente kjeden har en enorm påvirkningskraft, status, og meget godt grep på oss nordmenn. Men dette er vel ikke så rart når man ser på alt ifra utvalg og funksjonalitet, til pris og design. For her er det veldig mye bra, men også mye mindre bra og stilmessig forferdelig. Slik sett er også IKEA varierende i stil og design, noe som bare gjør sjappa enda bredere og mer appellerende. Her traver alt ifra foreldre med to par tvillingbarnevogner, studentvennegjengen, bortkomne skrikerunger, til eldre mennesker med rullatorer. Det hele er som et eneste stort familiekollektiv i mer eller mindre skjønn forening, helt til man kommer til kassen og forbanner alle sine medhandlende venner og de milelange køene!

IKEAs avdeling i Trondheim, på Leangen, ligger akkurat passe langt utforbi selve bysentrummet til at stakkarslige studenter og nyetablerte må ta buss og taxi for å komme seg hjem til hyblene sine, som regel med hender og føtter fulle av handleposer. For i dette ligger hele IKEA konseptet, nemlig at man alltid handler mer enn det man kom der for! Det er særlig butikker som IKEA og Clas Ohlson som har dette fenomenet med at man nærmest plukker med seg fem ganger flere ting enn det man skulle dit for å finne. Det bugner over av paller, hyller, og stabler av ting man ikke visste fantes eller at man hadde lyst på. Du finner liksom alltid en unnskyldning for at, ja, men dette trenger vi jo! At sannsynligvis halvparten av byens befolkning også har det samme bryr man seg vel mindre om der man plukker og mikser oppi handlevogna. Men sant nok, det kommer til et punkt da de tusen norske hjem til slutt ser ut som, ja nettopp, en IKEA-katalog. Skjønt også her har kjeden et kort i ermet, da den stadig fornyer seg og får nye varer, utvalg, og design hver sesong. Slik unngår kjeden at vi går lei, men bare får tent lysten og "behovet" for mer IKEA varer.

Matavdelingen kommer vi selvfølgelig heller ikke utenom ved IKEA. For etter å ha travet i flere timer og plukket med seg så mye at man (mot sin vilje) må hente et gult bærenett, så blir man jammen meg fort sliten og sulten! Deres kjente svenske kjøttboller er vel nesten like kjent som selve varehuset. Disse er ikke UTROLIG gode, men absolutt noe man må prøve ved første anledning. Ellers er utvalget begrenset, og med skikkelig kjipe og utvanna dessertporsjoner, men det bør man vel kanskje regne med når det også er så billig. Dette er uansett ikke noe restaurant, man skal da bare sitte ned for å hvile beina og fylle magen med noe.
Spesielt bra: utvalg, funksjonalitetsvarer og en del interessant design, priser, evner å skape handleglede.
Spesielt dårlig: ofte alt for mange mennesker samlet på et sted, som følgende kan være stressfremkallende! Mye tull og tøys, og noe som estetisk ser helt grusomt ut.

Var denne anmeldelsen...? (4) (4)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

René S

René S

46 anmeldelser
5 Vibb-venner
06.03.2008
Tilbrakte nesten to hele dager på Ikea-huset på Leangen da jeg flyttet til Trondheim, så leiligheten min består stort sett av varer derifra. Grunnen; Billig! Billig! Billig!

Foruten de upåklagelige lave prisene er det lett å finne andre ting å peke på hos Ikea. Hvorfor er det ikke flere ekspeditører til å hjelpe deg i butikken? Hvorfor må jeg skru sammen møblene mine selv? Hvordan skal jeg få møblene hjem?

Saken er at i Ikea-prisene er ingenting inkludert. På den måten unngår du å måtte betale for hjelp du ikke behøver. Du kan selvsagt få de til å skru sammen møblene for deg og kjøre dem hjem til deg, men det koster selvsagt ekstra. Er det ikke greit å slippe unna så billig som mulig om du klarer å ordne disse tingene selv? Monteringen er enkel og idiotsikker (når jeg får det til, klarer alle det). Byggesettet er flatpakket, så det er greit å bære eller få plass til det i bilen/bussen. Tilhenger får du låne om du handler stort.

Hos Ikea får du pengene tilbake om du ombestemmer deg etter et kjøp. Det er et gode du egentlig ikke har krav på om det ikke er en mangel ved gjenstanden du har kjøpt. Kjekt!

Ikea er rett og slett fantastisk når du skal møblere et hjem og ikke har altfor høye krav til interiørisk variasjon. Billig, stort og effektivt. Varehuset er enormt, men rimelig oversiktlig. Konseptet er enkelt; Du noterer rad- og hyllenummeret på de varene du liker i butikken, og finner dem enkelt igjen (flatpakket i esker) i selvbetjeningslageret som er siste stopp før diskene. Over hele huset er det piler mot utgangen om du skulle gå deg vill.
Spesielt bra: Billig!

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Arnt

Arnt

56 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.11.2007
Ja, IKEA er veldig stort. Det tar ofte lang tid å finne frem til det man skal ta.

Ofte er det veldig lurt å ha satt seg skikkelig inn i hva du vil ha på forhånd ved å bruke papirkatalogen og/eller nettsidene, da timene fort kan fly vekk hvis du bruker lang tid på å surre rundt og lure på hva du egentlig vil ha. Det er også lite hjelp å få, de ansatte er ofte veldig opptatte eller nedrent av 20 barnefamilier på en gang som lurer på alt mulig. Faktisk skryter IKEA av at det er veldig vanskelig å få service (for da blir alt så billig), forstå det den som kan.

MEN hvis du vet 100 % hva du vil ha, er villig til å bruke litt tid på å navigere rundt i varehuset og rote rundt i varelageret, og ikke har 10 tommeltotter (flatpakkene er noen ganger litt vrien å sette sammen), er IKEA et bra valg, først og fremst fordi de er så billige, og kvaliteten er også ganske grei.

Jeg har hørt at IKEA-møbler skal være av elendig kvalitet, men jeg har hatt en del IKEA-møbler opp gjennom årene, og i min erfaring er de av ganske grei kvalitet, ganske bra for prisen du får dem for. Så etter min erfaring er det rett og slett ikke sant at IKEA-møbler er av dårlig kvalitet. Jeg har opplevd møbler av langt dårligere kvalitet fra andre varehus som tar langt høyere pris enn IKEA.

Ett tips er å møte opp på et litt "uortodoks" tidspunkt, i arbeidstiden eller tidlig på lørdagsmorgenen. Det verste rushet på IKEA er fra ca. 12-14 og utover dagen på lørdagene.
Spesielt bra: Billig, OK kvalitet for pengene, direkte buss til byen, gratis tilhengerleie, veldig greit å få byttet inn varer, egen billig restaurant.
Spesielt dårlig: Dårlig hjelp å få, du må klare deg på egen hånd. Stor og uoversiktig, ofte fullt av folk. Litt overhypet. Du må sette sammen møblene selv.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Malene N

Malene N

31 anmeldelser
4 Vibb-venner
30.05.2008
Anbefales ikke for folk som ikke vil gå så mye. Gedigent varehus som tar år og dag å gå gjennom, men en kan heldigvis ta snarveier.

Passer ypperlig for studenter som ikke har så god råd. De har til og med egene busser som går fra byen til ikea. Og henger utleie for de som har bil men kanskje ikke den største bilen.

Her har du også mulighet til å få spist middag hvis du skulle blitt sulten på veien "å det blir du nok!". Og mett blir du for en rimelig penge =)
Spesielt bra: priser, utvalg, ja ikea rocks
Spesielt dårlig: Ikke serlig raskt. Tidvis mye folk aka mye kø.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Robert N

Robert N

34 anmeldelser
3 Vibb-venner
05.11.2007
IKEA tilbyr deg et rikelig utvalg til lave og konkurransedyktige priser.

IKEA Leangen er sentralt plassert på Leangen i Trondheim. Hit kan man enkelt komme seg med linje 11 fra sentrum og er man villig til å gå noen meter kan man også benytte linje 7 og 36 fra sentrum.

Når man kommer inn inngangen i IKEA blir man møtt av en trapp som leder inn i fristelse. Vet du hva skal ha og vet hvor det kan du droppe trappen og jukse litt ved å gå inn en "hemmelig" dør. SLik at du havner rett i avdelingen for husholdningsartikler.

Men la oss ta trappen. Når du kommer opp er det som å føle seg i himmelen. Flotte utstillinger og lave priser. Og produktene ser ikke så verst ut heller må jeg.

Så var det det. Vet du ikke hva du skal ha er du egentlig kommet til h******. For IKEA har så stort utvalg at du vet ikke hva du skal velge, og vil du få hjelp av noen av de som jobber der bør du sette av en god del timer.

Men vet du hva du skal ha er det egentlig ganske enkelt å finne frem. Noter varehylle nummeret på varen og plukk med deg noen av de 100 unyttige gjenstandene som frister deg på veien. Men før du tar turen ned trappen.

Stopp en liten tur innom restauranten til IKEA. Veldig god mat til en billig penge. Men vær der ikke i rushen for da kan det ta laaaang tid å få mat. Her spiser også mange som ikke handler men bare spiser der.

Etter at magen har fått sine varer går du ned trappen og videre mot lageret. Der finner du omsider alle de tre delene som skulle til etter å gått rundt i 30 minutter. Hvorfor kan ikke ting ligge samlet istede for at vi skal trave hele lageret. Jaja...

I kassen blir det sikkert bedre, men nei da. Sure medarbeidere og lang køtid pga nye medarbeidere som scanner en vare 2 ganger, feilpriser etc.

Så min vurdering er at ting kan bli bedre på IKEA. Derfor havner de midt på treet.
Spesielt bra: gode bussforbindelser, rikelig utvalg, lave priser
Spesielt dårlig: kundeservice, køtid, litt system på lager

Var denne anmeldelsen...? (3) (2)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Nedfossbakk T

Nedfossbakk T

36 anmeldelser
0 Vibb-venner
07.03.2008
Hvem pokker vil ha innredning like naboen over gata og alle andre naboer i alle andre land. Nei hjem skal være hjem og ikke en oppkast av standariserte "smarte løsninger".

Men vad billigt dom har det!

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Tove B

Tove B

33 anmeldelser
4 Vibb-venner
30.10.2007
Alle er så glade i IKEA. Alle bortsett fra meg. Jo visst er de billige, jo visst har de det meste, men makan til rotete system har jeg aldri vært borti! Nå skal det da sies at jeg, mamma å pappa brukte litt over 4000 kroner på møbler og styr når vi var der, og da forventer man kanskje litt med vilje fra de som jobber der. Men nei da, grinete mennesker i kassa, sure lager menn som ikke orker å hjelpe deg med noe, og masse rot å tull i butikken og på lageret gjorde IKEA opplevelsen mindreverdig for meg. Si meg en ting, hvorfor kan ikke ting som hører sammen ligge på samme hylle i lageret? Er det for enkelt det eller? Det eneste de har som er verdt å nevne er soft isen, den er god! Og så er TV-bordet mitt fint da.

Men vis du liker billige og bra møbler, og ikke bryr deg så veldig mye om litt rot å styr, så ta deg en tur på IKEA.
Spesielt bra: Billig er det, og de har noen da fine møbler
Spesielt dårlig: Sure tryner er ikke morsomt på handel.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Per R

Per R

20 anmeldelser
1 Vibb-venner
07.12.2007
Poenget med å skrive anmeldelse av en film forsvinner litt når alle har sett den, og litt på samme måte er det med Ikea. Har du ennå ikke satt dine ben i dette gigantiske virvaret av sofaer, billige kjøttboller og sære, svenske guttenavn - ja, så er det enten på ren trass, eller det er fordi du vet så altfor godt hvordan dette huset tygger opp deg og din lommebok, og spytter dere ut igjen med en gratis tilhenger bakpå, full av stæsj du ikke visste du ville ha.

Likefullt - på tross av at et besøk hit virker nær obligatorisk for dragvollinger, gløshauginger og histinger - tar jeg meg tid til en liten omtale. Det er ikke det at du ikke finner bedre kjøttboller og wienerpølser andre steder, eller at Billy-bokhylla og Gullatulla-strykebrettet ikke kan fåes like billig på Skeidar, Fretex eller, for den saks skyld, Finn.no. Det som er, er at her finner du alt under et tak. Og er det noe vi kunder liker, så er det jo nettopp det.

Så er dette en bra ting, eller en dårlig ting? Vel, jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Min årlige semesterstart-utflukt der jeg går til ankaffelse av årets interiør, vitner riktignok om at jeg er fornøyd: Det ER billig på Ikea, det ER mye fint der og kjøttbollene ER faktisk ganske gode.

Men er ikke hele greia egentlig litt trist? At vi alle drar på det nøyaktig samme stedet, spiser den samme maten og ender opp med de samme stuene, soverommene, Bodilene, Bertilene, Börjene, Björringene og gudvethva?

Kall meg gammeldags, men jeg synes det. Uten at det stopper meg fra å fortsette årlig hamstring av samme bord som naboen, lik seng som mamma og den lampa som alle kompisene mine også har. Alt er jo under ett tak. Også er det jo så billig.

Spesielt bra: Godt utvalg, bra priser, gode kjøttboller
Spesielt dårlig: Ikke like bra kvalitet på alt, alle ender opp med det samme

Var denne anmeldelsen...? (2) (5)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Millan

Millan

22 anmeldelser
1 Vibb-venner
09.12.2007
IKEA, himmel og helvete under samme tak.

Hva er det som drar oss utover mot IKEA? Før eller siden ender vi alle opp utenfor, selv den som svor høylytt om "aldri mer" forrige gang. Vi vet hva vi går til, men alikevel kommer vi tilbake igjen. Mystisk.

Et besøk på IKEA fungerer best om visse bud observeres og følges.
Numero uno: aldri i august! ALLE skal på IKEA i august og risikoen for å bli gal er stor.
Nr to: planlegging og rekognosering. Et besøk skal planlegges nøye, hvis ikke er det stor risk for en ny Irak invasjon og et ubytte bestående kun av nips og duftlys.
Nr tre: et IKEA besøk er ikke gjennomført i en håndvending. Still forberedt og vær åpen for tap av tropper underveis (sofa avdelingen burde være i 1 etg!)
Nr fire: vær selvstendig! De ansatte har en tendens til å teleportere ut av avdelinger bare sånn uten videre.

Ikea er ikke det beste stedet, men det har absolutt alt på et sted. Skal du først fylle en hybel og er forberedt på investere noen timer, hvorfor ikke.

Spesielt bra: Utvalg, pris og åpningstider
Spesielt dårlig: følelsen av å ha løpt et maraton ved utgangen

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Anette H

Anette H

10 anmeldelser
6 Vibb-venner
20.02.2008
Ikea er et sted for seg selv. Man må sette av nesten en hel dag om man har tengt å virkelig gå inn for å lete etter produkter man ikke visste at man trengte.
Det er et lite eventyr å se på alt de har i denne butikken, og jeg elsker å se på alle forslagene de har laget for inventar i din leilighet eller i ditt hus! Jeg er spesielt begeistret over deres forslag på inventar av en leilighet på 35 kvm.
Siden jeg selv bor i en leilighet på bare 25 kvm, så er det velig inspirerende å se på hvilke løsnnger man kan få til! Men jeg må inrømme at 10 kvm til, hvor jeg bor nå, ikke hadde vært en uvelkommen tilsettning.

Maten på ikea tilsvarer mer eller mindre den prisen de har. Kaffen ligner mer på svart vann, så jeg fåreslår at du heller går for å kjøpe deg brus. Jeg fikk høre av en bekjent at encroteén de selger i resturanten på ikea faktisk er veldig god, og at man er heldig som finner slik mat for 120 kr heller enn 200 kr nå for tiden.
Dette kan jeg ikke si noe på selv, siden jeg for det meste bare bestille kjøttboller.

Etter et måltid, så er det turen ned til første etasje. Det er der alle gullkornene ligger. Alle småtteriene man ikke visste at man trengte. Det er vel spesielt jenter som er mest glade i å plukke med seg ting og tang, tror jeg, men hva faen, til slike priser, så har vi råd til det også!

Og takk gud, hvor glad jeg ble når heg fannt en vannpumpe med herlig og kaldt vann! Man blir sliten og tørst om man velger å bruke mange timer i dette varehuset, og da er det sikkert og visst at man blir glad av å finne en vannpumpe med plastbegere helt plutselig! Det er som å finne et vannhull i sahara. Deili var det.

Ha en lang og fornøyelig dag, med de mange små eventyr Ikea kan gi deg!
Spesielt bra: hele opplevelsen
Spesielt dårlig: tar lang tid

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

gina  h

gina h

21 anmeldelser
0 Vibb-venner
20.02.2008
Ikea, Ikea, Alle kjenner vel deg. Det store blåe på lengen er stappet med alle dingser og duster du kan trenger til huset ditt. Billige priser og stort utvalg er vel heller ikke noe dumt. Men aller best er at de har alle varene på lager slik at du slipper å vente på noe. Har du ikke vært der, dra dit en tur.


Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Lasse L

Lasse L

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.12.2007
IKEA - et mekka for den nyinnflyttede studenten som ikke har noe annet å innrede kåken sin med enn et knippe ymse spillkonsoller og bladsamlinga. Her serveres du alt du måtte ønske av interiør og møbler til en billig penge, det eneste du trenger å gjøre er å navigere deg frem i den håpløse jungelen som er varehuset deres på Leangen.

IKEA i Trondheim er et must å besøke for alle som vil ha suksessfulle nachspiel med søte NTNU-studiner som vet å verdsette den pastellfargede plysjsofaen din.
Spesielt bra: Utvalget og prisen.
Spesielt dårlig: Håpløst å finne frem.

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Mari L

Mari L

8 anmeldelser
1 Vibb-venner
20.12.2007
Du kjem kanskje til IKEA med ei handleliste og ein intensjon om å kjøpe ei hylle og den billigaste lampa i Noreg. Etter å ha gått gjennom freistingslabyrinten endar du opp med ei handlevogn full av plastikkdingsar, syntetiske puter og anna tilfeldig skrot. Dersom du ikkje er heldig nok til å finne snarvegane fram til restauranten sit du i klemma.

For også mat er billig i det svenske varehuset, og i forhold til prisen er den slett ikkje verst. Etter ei velfortent pause frå kjøpestresset kan du følge saueflokken og pilene vidare mot målet: den store kassakøa. Når du har havna her kan du skimte den etterlengta friske lufta utanfor, men først skal du sende tinga gjennom kassa - ting du ikkje ana du hadde plukka med deg. Når du har kome gjennom og pengelens og fullpakka prøvar å kome deg inn på bussen, startar panikken. Kva har du gløymt å kjøpe?

IKEA legg forholda til rette for bruk-og-kast-kulturen, samtidig som dei har smarte løysingar for oppbevaring og kjeldesortering. Prisen er det i alle fall ikkje noko å seie på, og fleire av produkta har faktisk eit tilfredsstillande kvalitetsnivå (sjølv om du kanskje må leite gjennom mykje skrammel før du finn dei). Ein tur til IKEA er vel obligatorisk for ein fersk student som ikkje har allverda med pengar, og butikken i Trondheim har godt utval og ryddig system. Likevel må du bu deg på å gå eit stykke for å finne det du skal ha i denne enorme butikken.
Spesielt bra: Prisen

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Hone

Hone

7 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.05.2008

Jeg har handlet nesten alle møblene her hjemme fra ikea og eg tror nesten jeg kan sette dem sammen. det jeg mener er at jeg har vært kunde hos ikea veldig mange ganger, men har ikke noe som helst negavtiv å si. Mener mange andre her har fått frem poengene. God kvalitet, smarte varehus og billige priser

jeg lurer på - er egentlig Ikea et kjøpesenter.


Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Hans -

Hans -

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.04.2008
Joda, Ikea er billig. Joda Ikea har alt på lager. Likvell heller jeg mot nedfossbakk. Hvorfor pokker skal man fylle huset med alt det andre har. Stikk på boliga som har gratis levering og sinnsvakt bra service så får du noe du kommer til å ha lenge og som ikke alle andre har.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!

Kall

Kall

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.05.2008
Hey, hey. Billig møbler og rimelig kjøkkenutstyr. jeg smelter for mindre. Ikea er min kompis+

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av IKEA Trondheim!
-

Maria

03.02.2009
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Jeg elsker IKEA! Det er et fenomen, akkurat som Melodi Grand Prix. Jeg elsker det fordi det sier noe om oss mennesker, nå og også i ettertiden. Fremtidens sønner og døtre vil få bevis på at vi likte å handle billig, skru det sammen selv og spise middag i et varehus.

Også se på svenskefargene, da!!!

Var denne anmeldelsen...? (1) (3)

-

Sofie

19.05.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Jeg elsker å hate ikea. I et tidligere forhold hadde vi én viktig strategi for å unngå uenigheter: Dersom vi tok turen på Ikea skulle vi på forhånd ha bestemt oss for hva vi skulle ha, samt funnet ut sånn høvelig hvor i varehuset vi kunne forvente å finne det, og så legge en slagplan som måtte følges til punkt og prikke. Selvsagt med muligheter for innlegg av tikronerssoftis eller lignende når den strabasiøse Ikeaferden var ved veis ende. Vi avsluttet vårt forhold med en vennskapelig tone oss imellom vel bevart.

Er det noe man må unngå å kun eie med Ikeas logo meilset inn så er det nettopp ostehøvel. Alt fra seng til sofa (nei, det er IKKE nesten det samme), kan man med fordel skaffe seg fra Ikea av både økonomiske, praktiske og rent estetiske (skeidar er krise) årsaker, men ostehøvelen, den må du kjøpe et annet sted. Så veit du det. Men trivelig. Det er det ikke.


Var denne anmeldelsen...? (8) (9)

-

Eirik M

20.04.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Hmmm...

Det er ekstremt praktisk å kunne møblere en hel leilighet for under 10 000,- kr. Men på en annen side så blir man litt skeptisk til at alt kommer fra ett sted.

Hva skjer hvis IKEA får for mye makt? De vil kunne ta over verden uten for mye bryderi.

For alt vi vet så har de plantet noen mystiske brikker inn i alle møblene de har solgt. Møbler som finnes i så og si alle hjem i hele den vestlige verden. Og ved å trykke på en knapp kan de sette i gang en ny verdensorden. Møblement og dekor vil gjøre opprør og sette alle i et stort trefengsel. Tro meg...

Ok, det var kanskje et litt drøyt scenario... Men pass opp! IKEA er ikke til å stole på!


Var denne anmeldelsen...? (0) (6)

-

Linn

25.03.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Alle møblene til Ikea har herrenavn med unntak av et dosete, noen grytekluter og et forkle. Iallefall da jeg sjekket produktlisten deres i fjor. Det var et slag i trynet, selv for en ikke-feminist. Men det er jo ofte slik at det er damene som handler møbler og annen innredning og Ikea har sikkert gjort en eller annen undersøkelse på at damer kjøper møbler med herrenavn fremfor damenavn..

En jeg kjenner drar til Ikea et par ganger i måneden for å spise middag. Han er riktignok noen-og-seksti, men har mye penger og insisterer på at maten der er minst like god som på en fancy restaurant.. Jeg fortalte han i går at jeg så på tv at den ene Ikea´n var plaget av en skjære som fløy rundt inne i lokalene - også på kjøkkenet der den fantastiske maten lages. Den utgjorde visst en helsefare på grunn av bakteriene. Jeg skal ikke spise på Ikea lenger. Ikke min noen-og-seksti år gamle bekjent heller.

Men Ikea har mye bra møbler til en billig penge og de har alt du ikke visste at du trengte som gjør livet så mye mer fantastisk. Tre ganger tre hurra for Ikea: hipp hipp hipp....


Var denne anmeldelsen...? (8) (5)

-

Tabasco

27.02.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

JEg har blitt kjent med en myte at menn ikke liker ikea. Vel jeg er mann og jeg ser jeg ikke er alene her om å si at jeg liker ikea. Det er noe nokså fantastisk å bevege seg gjennom drømmeværelser med tekster som kan fortelle deg ting som: "soverommet er en liten oase". Aha.. er det slik det henger sammen, tenker man og klarer alltid. Vær jævla forbanna gang, går jeg på det, at jeg endre opp med så utrolig mange merkverdige dupledingser som er så utrolig nyttige at jeg aldri har tenkt på de før.
Advarsel! En seng blir alltid til ti høns.

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

-

Andreosa

21.02.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Alle vet hva IKEA er. IKEA har skapt en folkebevegelse. IKEA har alt. Flytter man inn et sted og trenger møbler, ja da drar man selvfølgelig på IKEA. Mens jeg skriver denne anmeldelsen snakker til og med faren min om IKEA. Han skal kjøpe møbler til hytta. IKEA IKEA IKEA! Lett å si er det også. Ingen med talefeil høres dumme ut når de sier IKEA. De kan si IKEA uten at folk stusser eller trekker på smilebåndet.

Ja, IKEA er jommenmeg inkluderende. Ganske billige også, selv om noe varierer i kvalitet. Bestikket falmer fort og teppene loer, mange av møblene må du pent bygge selv. Avdelingen på Furuset er en gigantisk blå boks som får plass til ørten tusen kunder. De selger hyller som heter Ivar, og i kafeteriaen har de svenske kjøttboller og pølser til fem kroner stykke. IKEA-bussen er gratis. Jeg har hørt om uteliggere og andre fattigfolk som tar gratis buss for å spise pølser til fem kroner stykke. IKEA passer til og med barna dine mens du handler. Yes, tenker du. Yes, tenker IKEA. Alle er glade.Var denne anmeldelsen...? (3) (4)

-

Henning S

31.08.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Ikea har etablert seg i store deler av verden, som et billig sted med mange praktiske løsninger. Amerikanerene har vel etterhvert tatt til seg dette som det ultimate stedet for å handle Europeiske møbler, noe som for de er veldig eksotisk. Og joda, her kan du få mye bra for en grei pris. Litt av problemet er angsten jeg får når jeg går der inne i de store lokalene. Om det er seg på Furuset eller Slependen. Man blir litt paralysert når man går inn der. Et must når du legger turen til Ikea er selvfølgelig å spise mat på restauranten. Her serverer de ymse middagsretter, hvor min favoritt er svenska kjøttbullar (mmmmmm....kjøttbullar) også er det gratis, ja du hørte riktig, gratis påfyll av brus. Hvilken glede. Og ikke nok med det, buss til Ikea er også gratis. Her kunne kanskje Oslo kommune lært litt og innført gratis kollektivtrafikk i hovedstaden. et lite problem med ting du handler på Ikea er at det alltid blir en hel haug med skruer til overs etter ferdigmontering, noe jeg håper skyldes Ikeas gavmildhet ovenfor kunden ved å sende med litt ekstra, siden skruer, muttere og lignende stadig forsvinner.
Spesielt bra: Kjøttbullar og prisen på div. varere
Spesielt dårlig: Å traske inne i varehuset for lenge, kan bli psykotisk av mindre

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

-

Tamara D

31.08.2007
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Knitre, knitre, knitre - aaaaah, den nye IKEA katalogen er kommet, nå skal jeg bruke et par timer på å se på alt jeg ikke trenger og litt jeg trenger og mye jeg har lyst på som jeg iallefall ikke har plass til! Ny oppbevaringsmodul kanskje? Var det IVAR eller LACK som man hadde fra før? Jajamennsann, søta bror har fått det til - et kollektivt sug etter smarte løsninger, masseprodusert interiør og lommebokvennlige priser. Hmmm, kanskje man skulle dratt en tur og tittet litt, ja man skal jo ikke KJØPE noe nei, for noe tull - bare se littebittegranne... 4 timer senere står man bakerst i køen av svulmende handlevogner fyllt til randen med SULTAN, PRUTA, 365+ etc. Dessuten frister det jo å slenge men noen gule batterier og en grønn plante sånn fordi man kjeder seg i køen ;) "titta, det kostade 590spenn det - på väd tog pengerna vägen??"
Spesielt bra: Det er jo IKEA - alle vet hva det innebærer
Spesielt dårlig: Det er jo IKEA - alle har NOE fra IKEA

Var denne anmeldelsen...? (5) (7)

   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for IKEA Trondheim:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Michael R

Telebutikken - JernbanetorgetTelebutikken - Jernbanetorget

Hei.
Hadde bare lyst til å skrive noen ord, da det sikkert er sjelden noen sier ifra om noe som er positivt.
Jeg kjøpte en Samsung Galaxy S 6 på lørdag med lader som ikke funket, som dere uten videre byttet for meg idag.
Jeg bestilte telefonen en måned i forkant, og dere fulgte meg opp m...

Les mer »


Anna A

Lefdal - AlnabruLefdal - Alnabru

Dårlig kundebehandling!!! hadde en playstation som var på reperasjon, og fikk beskjed om å hente det i butikken deres på STORO i og med at de ikke hadde noen på lager. Jeg dro til Lefdal STORO og der hadde de heller ikke noe på lager, så de sendte meg ned igjen til ALNA for å få pengene derfra. ...

Les mer »


Halvor M

Paléet KjøpesenterPaléet Kjøpesenter

Paléet har endret seg mange ganger i løpet av sin levetid og gjennomførte en stor oppgradering sist i 2014. Alt er ennå ikke helt på plass. Butikkene i 2. etg forbi The Room (kafeen), ligger litt klemt ut mot gaten eller opp etter veggene innad. Derimot er Paléet som helhet blitt mer tiltalende o...

Les mer »


Halvor M

Tilbords - House of OsloTilbords - House of Oslo

De startet så stort, men ligger nå litt bortgjemt på plan 2 i House of Oslo. Dette er en kompakt butikk som har litt av alt som kjeden fører. Konkurrentene Illums og Jernia ligger rett ved, så det krever sitt. En fattig trøst er at de fleste andre konkurrentene har gitt opp underveis siden 2006.

Les mer »


Halvor M

Hemtex - House of OsloHemtex - House of Oslo

Hemtex har vært lagt ned i Norge siden 2010 - det samme er butikken deres på House of Oslo.

Les mer »


HERREMOTE I OSLO
   Herremagasinet
Norges største på herreklær i store størrelser ligger i Storgata

   Insomnia
Hippe herrklær som de fleste kan gå i finner du på Grünerløkka

   Menswear
En av de beste butikkene i byen for en ny dress finner du i Hegdehaugsveien


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste