HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Åhléns - Trondheim

Skriv din anmeldelse av Åhléns - Trondheim!
(5.3) (basert på 3 anmeldelser)
Kategori: Interiør (Tekstil), Shopping
Adresse: Olav Tryggvasons gate 30,7011 Trondheim
Område: Midtbyen
Telefon: 73870770
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Se andre i kjeden Åhléns
  Åhléns - Trondheim
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Åhléns - Trondheim
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
3 anmeldelser av Åhléns - Trondheim:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Lotte-M

Lotte-M

84 anmeldelser
1 Vibb-venner
27.01.2008
Sted og utvalg:

1. Etasje:
Denne store butikken kan man bruke lang tid i. Og det med god samvittighet, for man vil nødig overse noe her inne. Alt er så fint..
Med sine to innganger kan man på en måte velge hvilket førsteinntrykk man vil danne seg. Den som ligger på hjørnet, i enden av dette kvartalet gir deg en hel masse å se på av puter, lamper, kort, innpaknings-"utstyr", vaser, stearinslys, pynteting og nips. Masse nødvendig, eller unødvendig, men bare pent!
Blir man noen gang ferdig her inne, og klarer å dra seg innover kommer man til stoffavdelingen. Stoff ala gardinstoff altså. Her kan man kjøpe ferdigsydde gardiner, som er relativt kjedelige. Eller i metervare, i masse stilig og fargesprakende stoffer. Fyller de flestes smak og behov. Men vent til du får hjelp her, så blir du garantert fornøyd!
Litt videre kan man velge og gå opp i andre etasje, eller kikke litt på barneleker og tegneutstyr, ta et skritt videre og kikke på håndklær og såper og alt annet man kan dekorere et baderom eller toalett med.
Og da nærmer man seg brått kjøkkenavdelingen, med den første/andre inngangen. Her finner man det meste av glasser til kjøkken og spisestue. Duker, tallerkenunderlag, servietter (som har den kuleste dekoren) og visper, boksåpnere etc. Man finner det meste altså.
Er du litt lat og ikke gidder å gå tilbake til trappen opp i andre etasje, kan man her ta rulletrappa!! Det er det ikke mange "små" butikker i Norge som har altså! Får følelsen av å være i et stort magasin, der man durer opp til nye og uutforskede lekkerbiskener.

2.Etasje:
I fjor åpnet Åhlens i Norge for merket Muji, som jeg tror er japansk. Så her oppe selges det en del ting med enkelt, stilrent og samtidig spesielt design. I disse tider er vi så vant til mønstre og farger, så Muji-tingene kan virke litt kjedelig i grunn. Men veldig stilig er det.
Alt fra kontorrekvisita til baderomsartikler til soveromsutstyr ala sengetøy og til entré-ting som hyller, hengere osv. Tegnestifter, hullmaskiner, veggur, duftlys, såper, kremer..for å nevne noe. Absolutt verd å ta en titt. Her er tingene noe dyrere enn nede, men kanskje er kvaliteten deretter.

Betjening:
Kjempehyggelige damer, og en gutt. Mange av de er svenske (aner jeg en smule diskriminering av oss nordmenn?) Veldig hjelpsomme og kan dette med sying og vet hva de har i butikken. Her får man nesten garantert hjelp, for de bruker å være ganske mange.

Dette er et sted for gutter og menn, såvell som oss damer. Stilene dekker de flestes behov, tør jeg å påstå.


Spesielt bra: Retrostilen som de har innført siden i sommer

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Åhléns - Trondheim!

André

André

85 anmeldelser
4 Vibb-venner
17.02.2008
Den svenske interiørkjeden kom til byen for mange år siden, og kan på flere måter sammenlignes med både IKEA og Granit. Skjønt Åhlens tilbyr for det meste små og bærbare ting og tang til hjemmet, hvor varene hører til hovedområder som bad, kjøkken, og stue/oppholdsrom.

En helt egen stil og også enkelte egenproduserte varer har Åhlens også. Disse, som for eksempel såper og barneleker, er rimelige og et absolutt godt alternativ til andre mer kjente merkevarer. Butikkens rene, oversiktlige , og smakfulle stil er meget tiltalende og kundevennlig. I tillegg til mange gode priser og enkelte tilbud, skaper dette en trivelig og fin atmosfære.

Trenger du bare småting til heimen, litt fornying eller oppfriskning av duker eller kjøkkenutstyr så er Åhlens butikken å stikke innom. Den er også ypperlig som gavebutikk, da du i hvert fall slipper å risikere å komme borti merkevarer eller noe som 'alle andre har fra før'.

Spesielt bra: det egne utvalget/varene, greie priser.
Spesielt dårlig: Lite, men enkelte stive priser, mest på store og solide varer.

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Åhléns - Trondheim!

Rama Lama

Rama Lama

10 anmeldelser
2 Vibb-venner
17.12.2007
Like utenfor Olavskvartalet i Olav Tryggvasons gate finner man Åhléns.

Her kan både tid og penger få føtter å gå på hvis man tilfeldigvis roter seg innom for en tilfeldig titt. Personlig har jeg en tendens til å bli veldig fascinert av alt det forskjellige man kan finne her. De har absolutt varer som dekker et bredt spekter.

Eksempler på dette er: metervare, puter, håndklær, sengetøy og andre huslige tekstiler; baderoms-utstyr, hvilket inkluderer reisevennlig emballering for diverse toalettsaker i disse "flyvennlige" tider, hårstrikk uten de irriterende metallbitene som spiser opp håret; godt utvalg av kontorutstyr, skrivesaker, fotoarkivering og lignende; det meste innen kjøkkensaker, lys, servietter, pynteting og annet dill-dall.

De har faktisk så mye forskjellig rart her, at hvis det er noe du lurer på hvor du finner er dette et godt sted å starte. Selv liker jeg 2.etasjen godt hvor man finner baderomssaker og kontorutstyr i samme etasje (hvor mange butikker har det?) ;)

I tillegg er de som jobber der hyggelige og hjelpsomme. Prisene er det ikke noe å si på. Det finnes sikkert noe her som alle steder som kan regnes som dyrt, men jevnt over har de normale til billige priser. Dessuten pleier de spille bra musikk her, noe som sikkert er grunnen til at jeg kan bli gående her i timesvis for å høre "ferdig" mens jeg shopper.
Spesielt bra: Stort og bra utvalg i forskjellige kategorier.
Spesielt dårlig: Ikke noe.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Åhléns - Trondheim!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Åhléns - Trondheim:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Les mer »


Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Les mer »


Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

Les mer »


M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Les mer »


Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!

Les mer »


INTERIØRBUTIKKER I OSLO
   Fem Sanser
En oase av en blomsterbutkk på St. Hanshaugen

   Stilverk - House of Oslo
En kul og litt anneledes designbutikk

   @home
Kule møbler, lamper og accessories du bare finner i denne forretningen på Grünerløkka

   Konzept-HP
Mange flotte tepper, lamper og andre interiørprodukter i Fredrik Stangs gate


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste