HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Jadab Indian Restaurant

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!
(4.5) (basert på 8 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Indisk/pakistansk), Mat, drikke og events
Adresse: Brattørgata 5,7010 Trondheim
Område: Midtbyen
Telefon: 73524600
Kontakt: Hjemmeside
Jadab Indian Restaurant
Jadab Indian Restaurant
Jadab Indian Restaurant
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
8 anmeldelser av Jadab Indian Restaurant:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Geir H

Geir H

205 anmeldelser
3 Vibb-venner
01.12.2008
Kvalitetsted, byens beste indiske restaurant.
Kvalitet koster dog, husk det. Men i grunn ikke noe brutalt dyrt sted, og buffeten er godt egnet til å kutte ned matutgiftene dine de neste dagene. Syns det er noe åpent og lite intimt, men pga den gode maten går det greit.

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
26.04.2008
Før fem alle hverdager har Jadab buffet. Av alle gode grunner til å gå på Jadab, er dette uten tvil den beste. For 150 kroner kan du spise så mye du vil. Seks ulike retter, flere typer ris og herlig nanbrød er nok til å gjøre deg mett i flere dager etterpå. For en slunken lommebok er dette genialt. Selv om lokalene kanskje ikke er de triveligste, har de hvite murveggene sin sjarm og følelse av ekte indisk spisested. For det er ikke slik at alt som er indiske er juggelbefengt.

Og maten - den fikk kompisen min til å ville sjekke opp datteren til eieren for å få oppskriften. Jeg tror det sier sitt.


Spesielt bra: Mat som får deg til å ville sjekke opp eierens datter/aønn for å få oppskriften

Var denne anmeldelsen...? (2) (4)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Raffen

Raffen

49 anmeldelser
2 Vibb-venner
31.10.2007
Indisk er digg! Og ganske bra på Jadab. Merk deg at når det står at en rett er sterk på menykartet så er den det. Ikke bli overmodig nå og tenk for deg selv at du liker da sterk mat. "Er nå tross alt på indisk restaurant fordi du vil ha mat med krydder!" Den maten på kartet som ikke er merket med "sterk" eller "svært sterk" den er krydret den også og selv her kan du finne deg selv i å gulpe nedpå reita og hvese over bordet og da kan du takke deg selv for at du ikke tok den sterke.

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Kjetil P

Kjetil P

23 anmeldelser
0 Vibb-venner
09.01.2008
Var tidligere etter min mening den beste indiske restauranten i landet (og jeg har prøvd MANGE). Autentisk mat, kruttsterk om du velger det! Vindalooen er fantastisk, llikedan vegetarrettene. Det som trekker ned nå er at de har kutta ut gratissnadderet du fikk før hovedretten(bla myntesaus og papadoums) og serveringa er treg! Dessuten har prisene gått drastisk i været. Riktignok ble restauranten mye større enn før, men jeg savner "gamle" Jadab! Likefullt, uten tvil den beste indiske i Trondheim!
Spesielt bra: Vindaloo
Spesielt dårlig: Til tider uoppmerksomme og stressa servitører...

Var denne anmeldelsen...? (6) (2)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Rama Lama

Rama Lama

10 anmeldelser
2 Vibb-venner
31.01.2008
Jadab er en av byens indiske spisesteder.
Man finner det "under bakken" i Brattørgata ikke langt fra 3B og Three Lions.
Lokalet er digert og ser mer koselig ut fra utsida enn det er inne. Det minner mye om en stor matsal som er forsøkt pyntet opp med diverse indisk krimskrams. Pluss for festlig rickshaw som står parkert rett ved trappa - man kan bare tenke seg muligheten for at gjester kan finne på å slenge seg på den når de har fått noe innabords...

Servitørene virket ganske uoppmerksomme og stressa, til tross for at stedet ikke en gang var halvfullt. Selv om de kom bortom for å høre om maten smakte, trekker det ned en del at man må etterlyse regningen flere ganger før man får betalt.

Når det er sagt, så er maten av den bedre indiske her i byen. Kjøttet var perfekt marinert og det var rikelige mengder tilbehør. Så selv om prisene var litt stive for et hverdagsmåltid, får man mer enn nok mat for pengene. Man går ikke sulten herfra, da er det mer sannsynlig at man faktisk går fra mat både på tallerkenen og i skålene.

Menyen var særdeles innholdsrik, i så stor grad at man faktisk ikke rekker å lese gjennom alt før de kommer og vil ta ordren din. Det var veldig godt utvalg for vegetarianere, uten at dette gikk utover utvalget for de som vil ha kjøtt. Dessertmenyen virket noe uortodoks, men sjansen for at man faktisk får plass for noen dessert er jo heller minimal. Selv når man er sulten ved ankomst holder det rikelig med bare hovedrett. I allefall hvis man har nanbrød og raita i tillegg.. Og hvem har ikke det på en indisk restaurant? ;)
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Atmosfæren og servicen

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Mmania

Mmania

8 anmeldelser
1 Vibb-venner
18.01.2008
Jadab er byens beste på indisk, og leverer alltid i et ok/på grensa til å være koselig lokale pyntet med IKEA-juggel og varer fra ymse marked i India (tror vi).

Vegetarmenyen er upåklagelig og antas å være den beste byen (ca 15 retter om jeg ikke husker feil?). Grønne venner som er lei av å få alternativene veggispizza eller blomkålsuppe bør definitivt oppsøke denne resturanten.

Maten er smakfull, naturligvis godt krydret og serveres i rikelige posjoner. Litt uforutsigbart når den kommer på bordet dog, uavhengig av hvor mange folk som er der. Noen ganger er de til og med forbausende kjappe, andre ganger motsatt. Servitørene er uansett serviceinnstilte og har en god tone, ikke alle er like oppmerksomme, men innpåslitne er de ihvertfall ikke.

Spesielt bra: Rikelig utvalg med retter, variert meny, gode rådvarer og mye mat for pengene, ikke minst godt øl
Spesielt dårlig: Noe overpriset

Var denne anmeldelsen...? (6) (1)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Carl-Erik

Carl-Erik

3 anmeldelser
2 Vibb-venner
24.05.2010
På Jadab får du kjapp og god mat på et middels prisnivå. Da vi testet take-away sent en søndag i pinsen, fikk vi maten vår på et kvarter. Den var godt pakket inn og holdt seg varm i halvtimen til vi var framme. Maten smakte godt, men var verken bedre eller dårligere enn indisk andre steder. Personalet var hyggelig og fleksible. Vi fikk for eksempel lassi som take away selv om det ikke sto på menyen. Lokalet kan ikke akkurat karakteriseres som koselig, men var greit nok.
Spesielt bra: fleksibilitet og leveringstid

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!

Nebbdyret

Nebbdyret

34 anmeldelser
2 Vibb-venner
17.10.2012
Var i utgangspunktet litt skeptisk til stedet, men maten var utmerket. "Stedet" er en 2'er men maten fortjener en 5'er. Virkelig god mat!

Dette ville vært et kjempekoselig spisested dersom de hadde fikset litt på interiøret og dempet belysningen. Flombelysning er generelt ikke spesielt hyggelig, og jeg håpet lenge på at de skulle "slå av vaskelyset" og åpne på ordentlig. Servitøren glimret også forøvrig med sitt fravær, og siden lokalet langt fra var folksomt virket det litt unødvendig å hele tiden måtte vente og speide etter ham. Likevel, det er verdt å dra dit for matens skyld men ikke atmosfæren.
Spesielt bra: Veldig god mat
Spesielt dårlig: Usexy flombelysning, hyggelig men fraværende betjening

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Jadab Indian Restaurant!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Jadab Indian Restaurant finnes i følgende lister:
"Restauranter og spisesteder", av Raffen

Relaterte lister:
"Zen"
"Restaurant/Café"
"Drikke"


Kartvisning for Jadab Indian Restaurant:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste