HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Egon - Tårnet

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!
(4.4) (basert på 27 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Nordisk), Mat, drikke og events
Adresse: Otto Nielsens veg 4,7052 Trondheim
Område: Østbyen (Tyholt)
Telefon: 73873500
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden Egon
Egon - Tårnet
Egon - Tårnet
Egon - Tårnet
Egon - Tårnet
Egon - Tårnet
Legg inn dine egne bilder
Beskrivelse:
Man-tor: 11:00 - 23:00
Fredag 11:00 - 23:30
Lørdag: 11:00 - 23:30
Søndag: 12:00 - 22:00

Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
27 anmeldelser av Egon - Tårnet:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
08.09.2008
Skuffende, er vel mest beskrivende for denne opplevelsen. Maten er grei, vanlig Egon-grei, og særlig fajitasen, men er du skikkelig uheldig havner du i etasjen som ikke roterer, og selv boligblokker har utrolig nok begrenset med underholdningsverdi. Ventingen er ofte lang og opprydningen så som så. Jeg opplevde dette som en skitten restaurant. Sikkert barnevennlig og underholdende for førstegangsbesøkende, men ikke nødvendigvis et sted man kommer tilbake til.

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Geir H

Geir H

205 anmeldelser
3 Vibb-venner
24.02.2008
I og for seg kanskje ikke noen vits i å skrive om Tårnet, siden det bare blir repetering av det de fleste alt har skrivd.
Men jeg gjør det! Rett og slett fordi det er et herlig sted med kanskje landets beste utsikt for en restaurant. God mat har de også, og jeg har ikke opplevd noen spesiell lang ventetid her. Dette er restauranten du MÅ vise foreldre på besøk.
Spesielt bra: Utsikt, mat.

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Jon Helge

Jon Helge

96 anmeldelser
2 Vibb-venner
29.10.2008
Egon er det samme overalt. Untatt i tårnet, for der har de utsikten så du slipper å få klaus inne i en eller annen halvmørk kjellerkrok. Det man pleier å gjøre her er å vente lenge på maten som er gatekjøkken ++, og peke på alle hyblene man har hatt. Typisk sted å ta med besøkende til byen for å gi oversikt. Gå dit når arbeidsdagen er slutt, så kan du peke ut nrk-kjendiser (og se hvem som har måne): "DER! Det er han fra midtnytt - wow!"
Spesielt bra: Utsikten selvsagt.
Spesielt dårlig: Det er Egon.

Var denne anmeldelsen...? (1) (6)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Eskil N

Eskil N

161 anmeldelser
10 Vibb-venner
29.01.2008
Den som kom på dette konseptet har nok tjent en del kroner på det jah.. Hele konseptet er sinnsykt genialt og meget spennende.
Men tyholt tårnet er litt mere enn bare fantastisk utsikt og godt mat.

Jeg dro dit sammens med min mor og min bror.
Min mor ikke så veldig flink i orientering akkurat og jeg hadde prøvd å fortelle henne om hvor i trondheim jeg brukte å være osv på forhånd.
Men da vi kom opp i tyholdtårnet, ble det jo fantastisk lett å vise henne. Og da synket det faktisk litt mere inn en bare masse snakk og en masse villmanns kjøring rundt i trondheim.

Det jeg skulle fram til er at hvis det er flere som har litt "treige" foreldre. Så er det bare å dra på tyholt tårnet og peke(så fremt de har brillene med da) på hvor du bor i forhold til byen osv. Fungerer perfekt. Og i løpet av 1time, har du fått vist fram hele byen =)

Ellers så er maten helt ok, og prisene litt stive.
For min del ha det bare gådd mest i pizza, så er litt usikker på alt det andre de serverer. Men det bør absolutt prøves =) Selv jeg som er godt kjent i trondheim ble forvirret innimellom.
Spesielt bra: Utsikten, og hvor lett det ble og utdanne foreldre om trondheim =)
Spesielt dårlig: Stive priser?

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Petter H

Petter H

197 anmeldelser
95 Vibb-venner
22.10.2007
Trondheims landemerke, radiosender og snurrende restaurant. Egon i Tyholttårnet overasker.

74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest uvanlige Egon-restauranten i Norge. Hele andre etasje snurrer (ja, faktisk) rundt sin egen akse. Så etter en times tid er du på utgangspunktet bare mett og ,forhåpentligvis fornøyd.

På søndager er det en fare for å måtte vente en time før man i det hele tatt får ta heisen opp og vente på bord, før man kan begynne å vente på bestilling, mat osv. Ting tar tid. Menyen er den samme som på andre Egon ,så det er fritt frem for å velge mellom alt fra enkel pizzabuffet til tunge biffretter.

Utsikten lager gjør det hele til en opplevelse og, hvem gidder vel syte over 2 timer venting når man kan, på en god dag, kikke utover Trondheim fra toppen med god mat og drikke.
Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: Venting, venting, venting

Var denne anmeldelsen...? (8) (7)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

André

André

85 anmeldelser
4 Vibb-venner
18.05.2008
Tyholttårnet er et av Trondheim absolutte hovedatraksjoner og store stoltheter, og det med grunn. Det er ikke mange steder og byggverk i Norges land man finner av denne sorten. Selve tårnet ruver digert og kollosalt nok i landskapet nærmest overalt hvor i byen du ser tårnet fra. Et umiskjennelig kjennemerke på bylandskapet dette altså. For alle uten høydeskrekk er det et must å besøke tårnet, enten for å spise eller bare for å nyte utsikten. Velger du å innta et måltid i tårnets øverste etasje så er det som regel gode muligheter til dette, bare du holder deg borte fra de største høytider og turistbølgene, for da må du virkelig bestille bord lenge i forveien.

Serveringestilbudet er ikke som det en gang var i tårnet, som på 80-tallet da det var nytt og var av en meget høyere standard og av virkelig restaurantpreg. Men kanskje like greit egentlig, at tårnet har blitt litt mer "billig" i kantene for slik å ikke bare være et spisested for eliten, men for folk flest. Det vil si, prisnivået er vel egentlig enda ikke i det minste sjiktet, men menyen er da likevel overkommelig for de fleste da det her går i Egon-kjedens kjente restaurantmat slik vi kjenner den fra byens andre Egonavdelinger.

Tyholttårnets absolutte styrke og stolthet ligger altså ikke i mat og serveringsmulighetene, men i selve rammen rundt, den roterende restauranten og den formidable utsikten!

Spesielt bra: Den særegne utsikten og snurrende etasje.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Vidar

Vidar

16 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.05.2010
Tyholttårnet er den perfekte resturant å ta med foreldre på bybesøk til, utsikten og opplevelsen rundt er meget bra, spesielt om man kommer etter at mørket har falt.

Maten er dog litt mer bob-bob, smaker som regel helt greit men du blir sjelden mett om du ikke bestiller pizza. Burgern er som på så alt for mange andre resturanter ikke verdt pengene.

3 for maten og 7 for opplevelsen gir 5 på terningen:)
Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: Ingenting spesielt

Var denne anmeldelsen...? (8) (3)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Steffen

Steffen

44 anmeldelser
5 Vibb-venner
24.04.2008
Trøbbel i tårnet? Kan ikke garantere at en tur innom Egontårnet vil hjelpe, men du vil ihvertfall få en twist på tilværelsen.

Folk fra Bæærgæn eller Osjlo på besøk? Ta med dem opp i Tårnet og vis dem at de heller burde bosette seg i åh så vakre Trondheim. De vil nemlig kunne se byen fra alle mulige vinkler, ettersom toppetasjen snurrer rundt. "Åååå så gøøøøiii!" Det er viktig at du nå beholder roen og utskiller en aura av verdensvanthet, som om dette er en helt standard affære her i byen.

Over til maten. Pizzaen er helt grei, uten at man trenger å hoppe i taket over den. Og mens vi er inne på hopping: ikke hopp for mye her inne, du vil jo ikke at restauranten plutselig hopper av akselen og snurrer som en jojo nedover mot sentrum?

Høydeskrekk? Da er kanskje ikke Tårnet rette stedet for deg. Men alle vet jo at om du utfordrer frykten, vil du vinne over den - Face your fears.

Jeg vil avslutte meg å si at Egon Tårnet er et must for alle som ikke sier nei takk til en litt spesiell kulinarisk opplevelse.

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

René S

René S

46 anmeldelser
5 Vibb-venner
03.02.2008
Har besøkt Tårnet noen ganger nå. Sist gang skulle jeg og to kompiser på kino etterpå så vi hadde dårlig tid. Vi bestemte oss derfor for å ringe og bestille maten før vi gikk hjemmefra slik at den ble ferdig til vi kom. Dama som svarte var skeptisk og sa at slik praksis kunne ikke de utføre. Vi måtte møte oss personlig for å bestille. Hvorfor?

Etter litt masing gikk hun til sin overordnede og ba om fritak for det sære prinsippet. Hvorfor gjøre det vanskelig for kundene sine? De hadde jo nummeret mitt om vi ikke kom.

Heldigvis tok de til fornuft og godtok forhåndsbestilling. Takk og pris. Det kan nemlig bli laaang ventetid på søndager. Faktisk er det av og til så stor pågang at det blir venteliste på å få sitte i den øverste delen av restauranten (den som snurrer). Har forresten latt det slå positivt ut at de tross vanskelighetene avvek fra sine prinsipper for å tilfredstille våre behov.

Ellers er Egon-Tårnet et supert sted å være. Selvsagt er det snurrerestauranten 74 meter over bakken som er trekkplasteret, men ikke tro at det er noen karusell. 360 grader i timen er kanskje maks for at gjestene ikke skal få trøbbel med å konsumere maten. Visstnok kan de stille gulvet til å gjøre 360 grader i halvtimen, men det forekommer ifølge personalet bare på firmafester... Hadde vært gøy om de kunne hatt én kveld i uka hvor de satte på toppspeed med gjester ombord.

Når det gjelder maten er den ganske standard Egon. Godt utbud, men lite metthet for pengene. Allikevel, Egon er ikke stedet en student spiser daglig, men om du først skal velge kjeden, syns jeg tårnet går de andre avdelingene i Trondheim en høy gang, bokstavelig talt. God mat, trivelig personale og meget særegne omgivelser. Husk bare at det kun er gulvet som snurrer, ikke vinduene og ramma. Om du legger fra deg noe i vinduskarmen går det ikke lenge før det er på andre siden av byen...

Forresten litt søtt at Egon har hengt opp et skilt i heisen som minner på at det er de som spanderer heisturen og at du derfor må respektere spiseplikten. Sikkert bedre enn ei bomvakt ved inngangen som krever inn heisavgift...
Spesielt bra: Takhøyden (i dobbelt betydning) :)
Spesielt dårlig: Dyrt

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Arnt

Arnt

56 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.11.2007
Dette er en helt vanlig Egon-restaurant, med pizza og annen vanlig Egon-mat. Matopplevelsen kan altså ikke sies å nå samme høyder som selve tårnet.

Det eneste "plusset" som tårnet egentlig har er utsikten, og selv det er knapt et pluss. Kanskje et spennende sted om man er besøkende i byen, men en garvet trondhjemmer ser lite som er spesielt spennende fra tårnet, man har jo allerede vært rundt i byen og sett alt.
Spesielt bra: Utsikten!

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

silje H

silje H

45 anmeldelser
6 Vibb-venner
03.11.2007
Å spise mat og snurre rundt og rundt høres kankskje ikke så lurt ut, men det er faktisk skikkelig kult.

Maten er som all annen Egonmat, men det hele får et stort pluss grunnet god utsikt.

Kan være lang kø, men det er verdt det noen få andledninger. Uten at man orker å overdrive antall besøk her.
Spesielt bra: Å snurre rundt og få sett byen.
Spesielt dårlig: Kan være en del kø...

Var denne anmeldelsen...? (6) (6)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Runar  A

Runar A

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.12.2007
Å ha en restaurant i Tyholttårnet er genialt, enda mer genialt at den snurrer rundt. Tårnet ligger kanskje noe usentralt, men det går buss og det ermulig å gå. Dessuten er det gratis parkeringsplass om du har bil.

Om man da har sansen for Egons matkonsept er det fint sted å spise. Maten på Egon er nå engang lik nesten overalt. Jeg synes maten er god etter forholdene. Den er litt i dyreste laget egentlig i forhold til hva du får på en penere restaurant. Men det er nok mat og litt amerikansk.

I og med at gulvet snurrer men baren står stille kan det av og til bli litt langt å gå, men det overlever man. Konseptet med å bestille i barene selv er grei nok den.

Alt i alt Egon på Tyholt et fint sted å spise. Betjeningen er hyggelig. Men det er utsikten som gjør det! Forutsatt at en skoleklasse ikke tar turen dit da.
Spesielt bra: Definitivt utsikten!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Svein H

Svein H

28 anmeldelser
1 Vibb-venner
11.11.2007
Egon tårnet er trolig den restauranten i Trondheim med den beste beliggenheten. Tårnet ligger et lite stykke utenfor sentrum, men har til gjengjeld en fantastisk utsikt. 74 meter over bakken roterer restauranten rundt sin egen akse med en rotasjon i timen. Dette gjør at man kan få med seg hele trondheim i løpet av middagen sin. Som ved alle Egon restauranter må man selv bestille maten sin ved kassa. Dette gjør at restauranten kan holde utgiftsnivået nede og prisene er derfor heller ikke så verst. Menyen er den samme som ved alle egon restauranter. De har mye god mat til en relativt rimelig penge, men hvis man er på utkikk etter gourmetmat, bør man gå et annet sted. Servitørene er unge og relativt uerfarne, men allikevel hyggelige og serviceinnstilte.
Spesielt bra: Beliggenheten
Spesielt dårlig: Man må bestille maten selv

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Nebbdyret

Nebbdyret

34 anmeldelser
2 Vibb-venner
10.11.2007
Tyholt-Tårnet het det før. Nå er Egon-Tårnet restauranten man drar til kun for å vise frem en turistattraksjon. Her finner man standard utvalg som på enhver Egon-restaurant. Tårnet snurrer heldigvis rundt, og utsikten gjør det hele litt mer spennende men som restaurantbesøk blir dette temmelig kjedelig.
Spesielt bra: utsikten
Spesielt dårlig:

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Per R

Per R

20 anmeldelser
1 Vibb-venner
06.11.2007
Dette er det eneste som minner om storby i Trondheim: Et høyt, høyt tårn med roterende restaurant på toppen, jeg tror jammen ikke engang London har noe slikt. Litt tist da, at det er akkurat Egon som fikk tilslaget på grom-plassen. De har jo allerede en god del restauranter spredd utover resten av olavsbyen, og dermed er det lite annet nytt en selve utsikten som møter deg etter den lange heiskøen opp til toppen.

På den andre siden er prisene og pizzaen helt greie, hvilket sikrer et ålreit måltid på et originalt sted. Pass bare på å unngå søndager da alle ballongene hindrer sikten, og usedvanlig mange utestemmer stort sett umuliggjør noen som helst form for matro.

Spesielt bra: Grei mat og god utsikt
Spesielt dårlig: Sett det før, smakt det før

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Anette H

Anette H

10 anmeldelser
6 Vibb-venner
20.02.2008
Egon Tårnet var noe jeg måtte oppleve to ganger for å få et godt inntrykk.
Den første turen var rett og slett ikke vellyket i det heletatt.
Det var uvære, og det føltes som om hele tårnet svaiet i vinden - men noe var feil med rotasjonen på tårnet, så den snurret heller ikke rundt som den skulle.
I tillegg var det stappfullt der inne. Vi måtte stå å vente i en halv time før vi fikk bord, og etter at vi hadde bestilt maten, så klarte de å glemme å servere den før vi spurte etter den, og da var maten selfølgelig blitt kald.
Et lite mareritt.

Neste gang jeg dro dit var jeg derfor veldig skeptisk, selv om vi alle hadde fått gratise matkupponger som unskyldning for alle problemene, så ville jeg jo ikke trenge å gå igjennom alt på nytt igjen.
Jeg ble positivt overasket, denne gangen var det fint vær ute, det var ikke vind, det var nesten tomt for folk i resturanten og roteringen fungerte denne gangen.
Vi hadde for sikkerhets skyld reservert et bord, slik at vi skulle slippe å stå og vente denne gangen, men det var tydeligvis ikke egentlig nødvendig. Det var ledige bord overalt. Og vi fikk maten i tide denne gangen. Mannen bak disken husket oss også, for hver gang vi bestilte noe nytt, og han ertet oss hver gang. Morrsomt. Faktisk! hehe

Men jeg må bare si at om du skal opp i dette tårnet; velg en uhøytidelig dag, helst ikke i helga, og pass for guds skyld på at det ikke er uvær! Du vil kunne bli sjøsyk av vinden.

Hadde jeg skullet skrevet en anmeldelse bare på den første turen min til dette stedet, ville jeg gitt det ternikast 1, men siden jeg har vært der en til gang, hvor jeg faktisk også ble godt fornøyd, så skal de få en 4er.
Dette er også litt takket være kuppongene vi fikk etter at vi klaget på maten.
Hallelulja for gratis lunch! hehe
Spesielt bra: opplevelsen, personalet, geie priser og god mat
Spesielt dårlig: pass på hvilken dag du velger å dra! Og pass på været. Det kan bli en katastrofetur! Og ikke glem; reserver helst et bord!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Andreas E

Andreas E

19 anmeldelser
2 Vibb-venner
18.11.2007
Kombinasjonen restaurant og karusell høres jo egentlig ikke så ideelt ut. Men siden omdreining per time bare er en, er det ikke pga av adrenalinkicket man drar til Egon-Tårnet.
Maten er god, og menyen er den samme som på alle Egon restauranter. Og som på alle Egon restauranter kunne jo menyen vært litt mer omfattende.
Til tider blir det mye venting både på å få seg bord og så mat. Men det at man sitter 74 meter over bakken og snurrer gjør dette til Trondheims beste restaurant å vente i.Spesielt bra: Utsikten, snurring, opplevelsen
Spesielt dårlig: venting, en meny man nesten kan utenatt

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Lena

Lena

12 anmeldelser
3 Vibb-venner
29.11.2007
Dette tårnet er noe for seg selv, men det å servere mat i toppen av ei stang som itilleg går rundt er å trå over en ekkel linje.
Riktig nok har jeg bare vært der en gang. Men det holdt for meg. jeg er ikke den person som er redd for høyder men dette tok kaka. Vi kom opp med heisen og da jeg trødde ut av den fikk jeg så å si panikk.Det føltes som om jeg var på en båt å at golvet bevegde seg. Etter en stund fikk jeg roet meg ned helt til jeg så ut av vinduet og oppdaget at jeg ikke så det jeg hadde konsentrert meg om i ste.
Det var ikke en fin opplevelse.

Det er sikkert fantastisk for turister men jeg sier Nei takk!
Spesielt dårlig: bevegelig tårn med resturant

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Sigmund Andreas K

Sigmund Andreas K

12 anmeldelser
2 Vibb-venner
12.02.2008
her har vel allerede de fleste anmelderne fortalt det det er å si om tårnet. personlig synes jeg det var en fin oplevelse med bra mat og ok ventetid. resuranten passer seg fint til å ta med dama på date om hun ikke er redd for høyder.
Spesielt bra: utsikt
Spesielt dårlig: litt for mye folk

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

kriss

kriss

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.08.2008
venting venting og atter ventig... her kan du ikke bestille bord, derfor må man stå og vente til man får ett ledig bord. Bruker å feire bursdag her til en nevø, ikke så enkelt å få bord til ti stykker. Men man venter jo bare for å få utsikt mens man sitter å spiser:) bra tegnesaker å ting for barn, kan bli kjedlig i lengden.......
Maten er jo samme som vanlig på egon.

Spesielt bra: utsikten
Spesielt dårlig: mye venting, på bord og mat

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Basilikum D

Basilikum D

9 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.11.2007
For oss som har familie utenbys så er Egon Tårnet obligatorisk hver gang vi har besøk. Derfor er det litt lite spennende med den samme litt kjedelige menyen gang etter gang. Pizzabordet virker litt nedprioritert, så det frister ikke noe særlig.Utsikten er fantastisk, men ventetiden på bord og mat er ikke like fantastisk. Spesiellt på søndager kan den være lang.

Tårnet er virkelig verd et besøk for turister og andre som vil nyte utsikten. Men de store kullinariske utskjeielsene finner du ikke her.
Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: Venting

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Trine L

Trine L

5 anmeldelser
1 Vibb-venner
30.10.2007
Nå er jo ikke egon det mest spennede stedet å spise i Trondheim, men i tårnet er jo opplevelsen mer enn storartet. Tårnet går rundt mens du spiser, og i løpet av en time har du skuet over hele trondheim, samtidig som middagen er fortært.

Absolutt verdt en tur, men mer på grunn av utsikten enn maten...
Spesielt bra: Utsikten!!!

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

johannes

johannes

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
15.01.2010
Jeg synes at det er bra utsikt fra tårnet. det er fint der inne. masse god mat
Spesielt bra: god mat
Spesielt dårlig: ingenting

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Lars Thomas S

Lars Thomas S

3 anmeldelser
3 Vibb-venner
29.10.2007
Alle studenter som bor i Trondheim tar med seg foreldrene sine på middag i Tyholttornet. Fra toppen (75 meter over bakken) har du utsikt over hele trønderhovedstaden, fra Fosen og nesten like inn til Dovrefjell.

Tidligere var det en eksklusiv restaurant i tårnet, men de siste årene har restaurantkjeden Egon høydesterke og sultne gjester. Til glede for noen og ergrelse for andre.

Maten i Tårnet skiller seg ikke ut fra den maten du finner i andre Egon-restauranter, relativt stive priser, men helt OK mat. Pizzabuffet er et greit alternativ for sultne mennesker. Den inneholder to-tre ulike pizzaer, salat og dressinger. Hvitløksdressingen er litt for sterk for min smak og en kan også av og til få inntrykk av at pizzabakinga får liten prioritet i forhold til andre retter. Uansett er det en helt grei spiseopplevelse.

Alt i alt er dette imidlertid en restaurant helt på det jevne.

Det som trekker opp karakteren på denne restauranten er selvfølgelig utsikten, og av den grunn vil jeg anbefale alle som ikke har vært der oppe ennå om å ta en tur.


Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: Pris kontra kvalitet

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Gøril

Gøril

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
21.03.2008
Dette er den absolutt verste restauranten jeg har vært på.
Utrivelige og direkte frekke kelnere, som står å flørter med hverandre i baren som om det skulle vært ungdomsskolen. Uprofesjonell restaurant!
Spesielt bra: Utsikten er det eneste som er bra med plassen.
Spesielt dårlig: Alt annet enn utsikten.

Var denne anmeldelsen...? (1) (4)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Adrian

Adrian

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.11.2012
Synes denne er MYE bedre enn den i Søndre. Om det er noen som aldri har vært i Trondheim før, ta de med ti Tyholttårnet! Det er kjempefin utsikt, klassisk Egonmat (ikke alltid positivt), ikke lang ventetid på alle dager utenom søndag.

På Søndager kan det ta ÅR og få et bord.
Spesielt bra: Fin utsikt, god mat, ikke lang ventetid på de fleste dager.
Spesielt dårlig: Lang ventetid på søndager.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!

Even H

Even H

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
18.02.2014
Spinnende restaurant konseptet er i grunn en veldig god ide. Men samme hvor god ideen er hjelper det ikkje visst restauranten ansetter godt nokk personell. Det kan hende jeg var uheldig med mitt opphold men når jeg skulle bestille var det nesten som bartenderen bestilte for meg. Jeg ville ha en italiensk pizza med pepperoni. Pizzan hadde et vanskelig navn å uttale så jeg tenkte jeg skulle bestille ved å peke på den å si nummeret men det rakk jeg ikkje. Hun bestilte en pizza før hun så hva jeg pekte på og jeg trudde hun forsto meg. Men isteden for å få en pepperoni pizza fikk jeg en skinke pizza med Champingjong og kaniner på, det var en skikkelig nedtur. Spesielt når jeg ikke like rukkula salat og Champingjong-_-
Spesielt bra: Utsikten
Spesielt dårlig: Sørvis

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Egon - Tårnet!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Egon - Tårnet finnes i følgende lister:
"En helg i bartebyen", av Petter H


Kartvisning for Egon - Tårnet:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste