HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Zaika Indian Cuisine (Stengt)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!
(3.4) (basert på 8 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Indisk/pakistansk), Mat, drikke og events
Stikkord: stengt
Adresse: Munkedamsveien 20,0250 Oslo
Område: Sentrum
Telefon: 22 83 33 30
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Zaika Indian Cuisine (Stengt)
Zaika Indian Cuisine (Stengt)
Zaika Indian Cuisine (Stengt)
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Zaika Indian Cuisine (Stengt)
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
8 anmeldelser av Zaika Indian Cuisine (Stengt):
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
28.03.2007
Glasset er halvtomt, så det negative først: den indiske restauranten Zaika er plassert i de gamle lokalene til den tidligere italiano-kongen Costa. Mørkt og dysert ligger Zaika under den svære broen som går over Munkedamsveien ved konserthuset. Det ser rett og slett ikke spesielt koselig ut fra utsiden. I inngangspartiet sitter det en dame og krever penger for å henge av seg jakken. Damen var hyggelig nok hun, men jeg synes det er en uting dette med å ta garderobepenger, et skikkelig etterslep fra åtti-tallets større spisesteder. Så utrolig obvious at det går rett i foret på eierne, liksom, og irriterende når man har betalt mye for maten og gitt bra med tips i tillegg. Og til slutt, det siste lille jeg har å sette fingeren på: interiøret ser ut som en veikro, eller et gammet festlokale. Og utsikt ut på den trafikerte Munkedamsveien og en bensinstasjon er fæl.

Men der stopper dritten fra meg! For Zaika er rett og slett et lite, indisk funn som fortjener å bli løftet opp fra den triste jammerdalen under broen. Jeg har ikke vært på ekstremt mange indiske restauranter i Oslo, men jeg har vært på en del - og Zaika er helt på nivå med de/den beste. Spesielt må man trekke frem kjempegod service fra en indisk eller pakistansk mann (med verdens mest behagelige stemme - hvis det er lov å si..), kjempe-, kjempebra mat (lam - kokkens spesialitet), stort utvalg i sauser (mild/sterk), chutney, raita, etc og helt uoppfordret får man papadums (i mengder!) og masse friske grønnsaker. Glimrende. Det var alt for mye mat for meg (og jeg er en stor gutt, som legen sa til meg forleden). Kr 220 kostet retten min, som jeg synes var veldig grei price/performance.

Som følge av eksteriør/interiør er ikke Zaika et sted for en helaftens, romantisk middag, men som alternativ til f.eks Agra, eller som en alternativ restaurant til det meste før en film eller en konsert, kan Zaika anbefales på det varmeste!


Var denne anmeldelsen...? (8) (4)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

Aleksander

Aleksander

79 anmeldelser
13 Vibb-venner
01.05.2008
Hvor spiser kvasi inderne middagen sin? Slike som hun utlending-politikeren foreksempel? Jo, de spiser på Zaika.

Jeg kan ikke all verden om indisk mat. Men har en viss snøring på forskjellen mellom tikka og tandoori, kan mene litt av hvert om nanbrød og raitamiks men aller mest om service, innstilling og stemning på restaurantene i byen.

Zaika scorer derfor nokså høyt på matkvalitet med tanke på at indere selv sitter og spiser her. Jeg synes den var god, og porsonene var store for de som er opptatt av det.

Nanbrødet som jeg egentlig tror heter noe annet, er søtt og smaker boller. Det er helt sinnsykt godt faktisk, men jeg aner ikke hva det er laget av eller hva det inneholder, så bare spør etter det søte nanbrødet hvis du er interessert.

Stedet er stort, luftig mellom bordene og ikke så indiskinspirert som mange av disse restaurantene har en tendens til å dekorere i.

Hyggelig kelner han var balansert og profesjonell, men det er også en ulempe ved dette stedet. Da jeg var innom, jobbet han tydeligvis alene. Maten tok det femti minutter å få servert, og vi var flere i lokalet som begynte å bli utålmodige på kelneren etterhvert.

Mulig de bommet litt på besetningen 1.mai og at det kom altfor mye folk i forhold til budsjettet, men det er stort sett det eneste jeg trekker for i denne omgang.

Indisk smaker stort sett likt uansett, og jeg klarer ikke å skille mellom kvaliteten på rettene, alt er jo rødt, gult, krydret og veldig mørt.

grei pris på hovedrettene, som ligger i sjiktet 200 kroner. Og det er alt å si om stedet.

Oppsummert: Indisk akkurat slik du vil ha det, bra lokale innvendig, litt treg service, men det kan være et engangstilfelle. Og et sinnsykt godt nanbrød eller hva det var. Jeg anbefaler dette stedet uten å mukke
Spesielt bra: Alt i alt en god stem,ning, og det er noe jeg setter høyt i trivselsen på restaurant
Spesielt dårlig: 1.mai er en fridag for de fleste. Husk det til neste år, curryman

Var denne anmeldelsen...? (8) (6)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

Hans Erik

Hans Erik

181 anmeldelser
32 Vibb-venner
17.04.2007
Kjære Jotta. Takk for et utmerket tips! Takket være deg testet jeg Zaika her på tirsdag for første gang. Det var knallbra saker. Spiste hvitløksmarinert lam som smeltet på tunga og sendte ånden på langtur. Fikk skikkelig god, gammeldags kjeft da jeg kom hjem til dama. Det ble også inngående kommentert på jobb dagen etter. Etter en lengre løpetur i går (ja da, det blir jo en del trening), og godt med utsvetting, tror jeg kroppslukten nå endelig er i synk igjen. Men det er verdt det!

Spesielt bra: Suveren service og nyyyydelig indisk mat!!
Spesielt dårlig: Ikke det at det gjør meg så mye, men interiøret er vel ikke akkurat anno 2007

Var denne anmeldelsen...? (4) (3)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

jotta

jotta

20 anmeldelser
1 Vibb-venner
13.03.2007
Beste indiske i byen, god service med forklaringer på hva du spiser for dem som ikke vet det,
Spesielt bra: maten
Spesielt dårlig: belligenheten under trafikkmaskinen vika er ikke særlig tiltrekkende

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

Jo Thomas

Jo Thomas

7 anmeldelser
1 Vibb-venner
01.03.2008
er et av de bedre idiske stedene i byen med mother india og bombay darbar...maten er meget god porsjonene store og helt grei service...det eneste som trekker noe ned på dette stede er interiøret..kan absolutt anbefale zaikedar mix-med biff,kylling og scampi..tror denne pirrer smaksløkene til de fleste..

Og lurer på seriøsiteten til de andre innleggene med ternigkast 1... er det Jaipur folkene...lol
Spesielt bra: maten-varme tallerkner til maten+++
Spesielt dårlig: interiøret,men skal da spise..

Var denne anmeldelsen...? (7) (1)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

hanne n

hanne n

1 anmeldelse
1 Vibb-venner
06.01.2008
I går var jeg i oslo med samboeren min og et vennepar av oss. Vi skulle på vika kono, så vi parkerte like ved, og bestemte oss derfor for å spise på Zaika. Besøke begynte dårlig fra vi kom inn.
De var ikke spesielt glade for at vi ikke hadde bestilt bord, så vi ble plassert på et bord der det kun var dekket på til 2 stk. Det kom til slutt en kelner og slang ned bestikk til 2 til og så og si "kastet" serviettene oppå bestikket igjen. Skikkelig stiling.
Etter 10 min fikk vi omsider menyen. Det var mye som fristet, men vi fikk fort tak i en kelner og spurte om han kunne anbefale noe. svaret vi fikk var: "Spørr en annen a, jeg har ikke tid til det her"!- veldig hyggelig. Så vi fikk bare finne det ut selv. Vi bestemte oss, og lukket deretter menyen-som et tegn på at vi hadde bestemt oss!Men ingen virket interessert i å ta opp bestillingen vår. Så vi satt der, med menyen lukket i 15 min.Skikkelig irriterende.
Omsider kom det en for å ta i mot bestillingen.Det var ikke ETT smil å få!Kelneren gav oss beskjed om at det kunne ta litt tid.
Jaa..litt ventetid kunne vi overleve, men noe mer en en havtimes tid trodde vi ikke at det skulle ta. Men neida,der tok vi feil!
Vi ventet på maten i 1 time og 15 min før maten kom!i Mellomtiden hadde to andre bord, som kom 20 min etter oss fått mat.Men unnskyldningen vi fikk var bare:"vi hadde teknisk feil!"
Herregud...merkelig at det ikke skjedde noe tull med de andre sitt måltid?!!
Så når vi var ferdige spurte vi raskt etter regning. Men det skulle ikke slutte der. når vi reiste oss opp etter å ha betalt 1400 kr og skulle gå for å hente jakkene våre, så møtte vi en sur kelner som omtrent skrek "Gå å sett dere a, det er så stappfullt med mennesker her"!!

Hæ??sett oss?- Vi prøvde å si at vi måtte gå for vi skulle rekke en kino, og ble igjen overrasket over svaret fra den samme kelneren:" Ja har dere tenkt til å hoppe over da eller?"
Er det mulig å være så uhøffelig mot kundenne sine?Dette er en restaurant jeg aldri skal sette mine føtter igjen. Det absolutt værste stedet jeg har spist noen gang!
Spesielt bra: Kommer ikke på noe!
Spesielt dårlig: ALT!

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

Anne-Grete F

Anne-Grete F

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
01.12.2008
Maten var god men det var også alt. Har aldri vært borte i makan til slett service. Aldri mer!
Spesielt bra: Ingenting
Spesielt dårlig: Det meste

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!

Silje

Silje

1 anmeldelse
1 Vibb-venner
06.01.2008
Vi har også vært gjester på denne restauranten nylig, og er av akkurat samme oppfatning som hanne h. Vi fikk dårlig service av en sur servitør som nærmest fikk oss til å føle at vi var en byrde. Det tok også oss over en time å få maten servert, og det eneste som smakte var brusen vi fikk servert til. Jeg kan godt forstå at det på en restaurant kan dukke opp ting som resulterer i forsinkelser, da er det spesielt viktig at betjeningen kan beklage forholdene og kanskje koste på seg et smil. Vi fikk hverken en beklagelse eller et smil. Det virket nesten som om det hadde kunder de prioriterte der inne og at vi ikke gikk under den kategorien. P.g.a. dårlig service rakk ikke vi heller vår kino, som sikkert hadde vært langt mer vel anvendte penger. Enig med deg, ikke et sted vi vil tilbake til!
Spesielt dårlig: Service..

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Zaika Indian Cuisine (Stengt)!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Zaika Indian Cuisine (Stengt):
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

-(6.0)Friskis & Svettis - Vika

3.

-(5.0)Oslo Konserthus

4.

-(4.0)Vika Kino

5.

-(2.0)Gossip Room

6.

-(3.0)Vika Rens & SømSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste