HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Villa Paradiso

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!
(4.0) (basert på 56 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Pizza), Mat, drikke og events
Stikkord: pizza, pasta
Adresse: Olaf ryes plass 8,0552 Oslo
Område: Grünerløkka (Grunerløkka)
Telefon: 22 35 40 60
Villa Paradiso
Villa Paradiso
Villa Paradiso
Villa Paradiso
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
56 anmeldelser av Villa Paradiso:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Martin Diable H

Martin Diable H

250 anmeldelser
12 Vibb-venner
23.11.2008
Veldig, veldig, veldig, veldig god pizza! Villa Paradiso er et spennende sted på Grünerløkka. Jeg vil gå så langt som å si at stedet gjør Løkka rikere. Hvorfor? Jo, blandt annet fordi de har veldig, veldig, veldig, veldig god pizza og fordi serviceinnstillingen til folka som jobber der er usedvanlig god! Kjempehyggelige, observante mennesker, med akkurat passe justerte humoristiske replikker og allikevel fokus på god service! NICE PLACE

Har spist noen lunsjer der, og har aldri blitt skuffet. Deilig å sitte ute der om sommeren, med en kald cola og en veldig veldig veldig VELDIG god pizza.
Spesielt bra: veldig veldig veldig veldig god pizza, service

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Marit

Marit

333 anmeldelser
25 Vibb-venner
20.06.2008
Verdensserien del 2.

Italiensk service er veldig streng. Hvis du bestiller cappuchino på feil tid av døgnet, blir du oversett, ledd av eller satt på plass. I Italia spiser de pizza og pasta. Pastaen håndlages på sopps fabrikker i fjellene. De har ikke Grandiosa i Italia, den blir faktisk laget i Norge.

Var denne anmeldelsen...? (2) (5)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

caramba c

caramba c

97 anmeldelser
1 Vibb-venner
12.06.2010
dette stedet er totalt overoppskrytt synes jeg! Pizzaen er ikke særlig god, og servicen er fraværende! Dessuten masse ammende kvinner, og ellers høy barnevogsfaktor! Ærlig talt!

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Eirik M

Eirik M

324 anmeldelser
4 Vibb-venner
03.03.2008
Jeg blir alltid mistenkelig når en restaurant har "Paradiso" i navnets sitt. Hva er det de prøver å overbevise oss om? Jeg har aldri følt meg i nærheten av noe paradis når jeg har vært og spist ute. Kanskje jeg bare har for høye standarder når det gjelder salige opplevelser.

Dette stedet er akkurat som man ville forvente. Ganske italiensk. Ganske god mat. Ganske hipt. Ganske ganske. Ganske...


Var denne anmeldelsen...? (3) (4)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Ida

Ida

269 anmeldelser
41 Vibb-venner
09.12.2007
Å spise frokost på villa paradiso søndag morgen er utrolig stille, deilig og ikke minst smakfullt. Hyggelige servitører serverer gode retter med den nydeligste balsamicosirupen på topp.
Lunsj kan bli noe annet. Litt mye bebiser som skriker hull i trommhinnene på folk, så hold deg unna den tiden om ikke du har en skrikerunge selv og er blitt motstandsdyktig.
Middag er igjen en deilig opplevelse. Kan ofte være ganske fullt, så bestill bord i god tid. Av og til har de tilbud shvor man får treretter og vin til rundt tre hundre kroner. Dritbra. Ofte blir det en drink eller to også, for det er de døtte meg også gode på!

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Wonka H

Wonka H

40 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.08.2010
Villa Paradisio har vært min favoritt i mange år, men nå har den tapt seg veldig!

Tidligere i uken fikk jeg en bitte liten kald pizza uten noe særlig fyll på. 150kr takk!

Servicen er heller ikke det beste. Prøv heller Olivia Aker brygge, mye bedre pizza.
Spesielt bra: Beliggenheten
Spesielt dårlig: Kald, liten pizza.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Liv

Liv

53 anmeldelser
0 Vibb-venner
03.11.2009
Her får man byens kanskje beste pizza, og det til helt overkommelige priser. Ikke rart at det alltid er fullt og ofte kø her. Anbefaler særlig Parma og Capricciosa. Det eneste som trekker ned fra toppkarakter er litt uhøflig service.
Spesielt bra: Maten, prisene, beliggenheten
Spesielt dårlig: Service og kø

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

JB

JB

16 anmeldelser
0 Vibb-venner
23.05.2011
Det tok litt tid før jeg fant meg til rette her - de første gangene jeg spiste her kjøpte jeg rett og slett kjedelig pizza. Men så oppdaget jeg den med skinke og ruccola, og siden har jeg holdt meg til den. Vi snakker en pizza som er så god at jeg spiser den laaaangsomt i håp om at den skal vare lenger!

Dette er litt sånn kjekkassted der man føler at man trenger seg på om man forsøker å kontakte betjeningen, men sånn blir det kanskje når det er så stort trøkk hele dagen.
Spesielt bra: minst én av pizzaene

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Kristin

Kristin

39 anmeldelser
0 Vibb-venner
28.09.2009
Jeg har kun fått ledig bord på Villa Paradiso to ganger - alle de andre gangene jeg har forsøkt å få et bord der har det vært fullt. De har god mat, men fordi de ikke må jobbe for å trekke folk er servicen helt midt på treet. En i vårt følge fikk en småfrekk kommentar fra en servitør da hun prøvde å hjelpe til med å finne et sted hvor vi kunne få plass. Men vi så en kjendis, kanskje det veide opp?

Det hadde vært ålreit å ha noen flere retter på menyen som ikke inneholdt hvete. Vi var et mellomstort følge som bestemte oss for å bestille flere ulike retter og dele mellom oss, og det var veldig mye hvete å få. God mat, men så mye hvete blir gjerne liggende som en klump i magen.
Spesielt bra: Morsomt å se kokkene lage maten midt i restauranten
Spesielt dårlig: "Alltid" fullt og hektiske servitører

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
14.01.2007
For en liten stund tilbake kåret OsloTV byens beste pizzarestaurant. Pizza da Mimmo på Frogner kom på 1. plass, LaSåda på Majorstua på 2. plass og Villa Paradiso på 3. plass.

Villa Paradiso skiller seg fra disse to andre stedene ved at det er et veldig mye større lokale og at de har en litt mer omfattende meny.

Vi var en gjeng på 6 personer som var der en regnfull lørdagskveld i januar. Jeg hadde ikke vært der før. Til tross for at jeg hadde hørt mye bra, ble jeg positivt overrasket. Vi fikk først noen veldig gode bruschettaer med hhv tomat og mozzarella/parmaskinke. Deretter tok alle pizza (dvs, man kan ikke la være å velge pizza - det er alt de tilbyr som hovedrett). Pizzaen var fantastisk bra - helt på nivå med daMimmo/LaSåda. Til dessert hadde jeg en tiramisu - og det var blant de beste tiramisuer jeg har smakt i Norge.

Forøvrig er det god atmosfære på Villa Paradiso, og god service. Jeg trekker fra seks til fem på terningen pga at vår servitrise ikke fulgte med på ølkonsumet vårt - vi måtte hele tiden mase på mer øl og flere ganger satt vi med tomt glass. På den annen side, gitt formen min dagen derpå, hadde hun kanskje en velmenende baktanke med det..

Var denne anmeldelsen...? (2) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Bill G

Bill G

13 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.12.2010
Koselig restaurant, med fin beliggenhet. Dessverre er Villa Paradiso ein oppskrytt løkka-restaurant. Dårlig service, og følelsen av å sitte på andre gjester når ein er der er ikkje bra.

Pizzaen vart servert kald (hadde dei gløymt den på disken over lenger tid?), servitøren var lite serviceinnstilt, og pizzaen inneholdt ikkje alle ingrediensane på menyen - noko servitøren ikkje informerte om.

Botnen var slapp som ei pannekake.

Vil heller anbefale Café Di Roma, rett ned i gata. Bedre pizza, bedre service og bedre pris.

P.S: Julepynten dei har hengt opp gives me the creeps.
Spesielt bra: Gorgonzola'n
Spesielt dårlig: Service

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Aleksander

Aleksander

79 anmeldelser
13 Vibb-venner
16.01.2008
Hei Mamma og pappa

Her er alt bare fint, jeg har møtt mange nye venner og føler jeg har blitt godt integrert.

Grünerløkka er ikke så ille som jeg først trodde. Mange rare folk her da, men det gjør det jo litt spennende og crazy.

Nesten som hjemme på Sagene, bare at alle går med så artige klær her, og er mye mer internasjonale.

i dag foreksempel var jeg for første gang innom en pizzarestaurant her, og den var fin altså. Skikkelig steinovn som gjorde at smaken nesten ble som da vi ferierte i Italia den gangen. Også er det jo så mange kjendiser her også. Jeg satt ved siden av Maria Mena, det må du si til lillesøster, hun er mye styggere i virkelilgheten, neida...
Også på bordet ved siden av satt Kari Traa og, ja hold pappa fast nå, Ådne Sønderål, han skøyteløperen pappa var så glad i.

Ja her kan jeg virkelig trives. Savner dere litt da, spesielt da de var litt trege med serveringen på restauranten. Men maten var god da, hadde jeg skrevet en anmeldelse ville jeg sikkert gitt den femmer.

Hils Pappa og Søs, hilsen en fortapt sønn på "løkka" (som de kaller det) som stadig vekk oppdager nye og morsomme delikatesser i min nye bydel
Spesielt bra: kjendiser, for å være helt ærlig
Spesielt dårlig: litt trege med maten

Var denne anmeldelsen...? (5) (22)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Cathrine

Cathrine

215 anmeldelser
7 Vibb-venner
04.02.2007
Om det ikke akkurat er paradis på jord, så er det like fullt et sted som er verdt både besøket og pengene. Til tross for mine mange besøk har jeg kun spist pizza her, - og det er vel empiri god nok for at den er langt over middels.

Komi skade for å avlegge et særdeles klamt (men i ettertid ufrivillig komisk) besøk på Valentines Day sammen med en venninne i fjor. Det skal aldri skje igjen. To single jenter som spiser hjerteformet pizza mellom 30 lykkelige par er ganske svett.
Spesielt bra: Pizza fra bakerovn

Var denne anmeldelsen...? (1) (7)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

C.J.

C.J.

5 anmeldelser
2 Vibb-venner
22.06.2011
Jeg har bodd i Italia over lengre tid, og kan garantere deg at du ikke vil finne noen bedre pizza der borte. Men du vil finne like dårlig service =)

På soldager vil køen være lang, men det vil være verdt å vente. Pizzaen er ikke bare god, den er også billig!

Jeg har også fått med meg at Villa Paradiso har fått sin egen pizzasaus i hyllene på Meny! Hurra =)

Karakter 5, da det på hektiske dager er dårlig service. Og det er som regel bare hektiske dager på Villa Paradiso :)
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Service

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Elvira

Elvira

22 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.02.2009
Silje G: Vinprisene er det ingenting i veien med, kalkylen ligger faktisk godt under 3.
:)

Jeg har vært på Villa Paradiso...tja, 4-5 ganger. Og skal tilbake igjen og igjen...:)
Pizzaen er alltid en fryd for øyne, gane og mage - og nese såklart! Har kun orket dessert én eneste gang, men også den kunne anbefales og var vél verdt pengene. Lillesøster (som var med) ble så betatt av servitøren at isen smeltet, men det kan man ikke skylde på Villa Paradiso for!

Servicen er smidig, hjemmekoselig og passe avslappet etter min smak, og det er ingen tvil om at kvaliteten på maten er upåklagelig. Her er det ferske råvarer og nyvaskede kokker som vet hva de driver med. Jeg passer på å spise en pizza jeg ikke har testet før hver gang, og alle så langt har fristet til gjentagelse.

Mangel på fantasi hos alle de nyinnflyttede vestkantkrekene på Løkka resulterer i at de mer enn gjerne inntar all fast føde her flere dager i strekk, så at det er fullt og travelt hver bidige kveld er heller ingenting man kan skylde på de ansatte for. Skrikerungene er heller ikke noe de inviterer inn, akkurat.

I mine øyne er Villa Paradiso et varmt, koselig sted med DEILIG pizza og rimelige viner (faktisk!!). Vinkartet er ikke for stort og ikke for lite, men inneholder flere godbiter.

Men det beste med Villa Paradiso er den harmoniske følelsen jeg har i hele kroppen når jeg går hjem. Den sprer seg fra magen og helt ut i fingertuppene...:)
Spesielt bra: Mat, stemning, og at jeg er trygg på at de kan sakene sine!
Spesielt dårlig: Sutreunger og høylytt vestkantsnobb.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Ulrik

Ulrik

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.08.2010
Vi bestilte pizza fra aftenkortet, men desværre blev hverken min 62 kilos kæreste eller jeg mætte - ikke engang tæt på. Råvarerne var helt ok, men pizzaerne var vældig sløset lavet og bunden var for tynd og blev slasket, kokken har helt sikkert ikke forstået at mad også spises med øjnene - og igen; det var ikke mad nok!

Betjeningen var ufaglært og helt gennemsnitlig for denne type spisesteder. Lokalet kunne godt trænge til hovedrengøring.

Jeg prøver hellere lykken et andet sted end komme tilbage.
Spesielt bra: hmmmm.......jeg tænker og tænker...........jo da, det må være råvarerne.
Spesielt dårlig: Det visuelle indtryk af maden og for små portioner.

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

xcritic

xcritic

53 anmeldelser
3 Vibb-venner
07.12.2007
This is a could be 6! Given that they could keep the families with children out and organize the waiters a little better. Yeah, tell them that they should raise their heads above ass level sometimes to look at their customers/clients, and perhaps offer them some water to the often over salted pizza.

Okay, that is a bit harsh. They really do offer the best and only authentic pizza north of Italy! And should do so since the "pizzaiolos" are real Italians. Very good! But if you're unlucky to get a typical Norwegian waiter or waitress you will also get that kind of service, NONE! I'm usually fortunate though as I have found the right ones...

Oh, stay away from this place during early dinner times (5-7pm)! You can just forget about eating for at least 40 minutes, if at all!
Spesielt bra: pizza & atmosphere
Spesielt dårlig: too popular

Var denne anmeldelsen...? (3) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Marius W

Marius W

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
25.09.2009
150 kroner er det minste du må ut med for en pizza som ikke er større enn en vanlig tallerken.

Her blir du ikke mett.

Det hjelper ikke at pizzaen er god - tre pølsebiter på en hel pizza er vitne om at Villa Paradiso har misforstått det aller viktigste med pizza - at den skal gjøre folk mette.

Pizzaen lages med bøffelmozarella og en god tomatsaus. Dette gir smaken en karakter ulikt noe annet i hele Oslo. Bunnen er bedre enn det meste man får i hovedstaden, men den har lang vei å gå før den smaker som i Italia.

Pizzaene lages i steinovn, noe som vanligvis holder ekstremt høy temperatur, og gjør at det går fort å lage mat i den. Da er det synd at servicen er irriterende treg, og til tross for mange ledige bord må du vente i en halvtime før du får sette deg.

Et så populært sted har vanligvis godt med penger. Penger som de kunne brukt på kundene sine i form av ventemat. Men her får du ikke annet enn et glass vann - uten isbiter. Mer en fornærmelse enn hyggelig.

Panacottaen de lager til desert er utrolig god, og jeg anbefaler alle sitter der i fella - og prøve denne deserten. Du vil sannsynligvis trenge den, og kanskje enda en desert til siden du ikke er mett.

Ikke la deg lure av flammer i steinovnen, mange kunder og lange pizzaspader. Villa Paradiso serverer pizza som ikke er annet enn veikro-kvalitet i Italia.
Spesielt bra: Smaken har karakter og Pizzaen er fersk fra bunn till topp.
Spesielt dårlig: Flaut små pizzaer forverret av lite topping. Lang ventetid og treg service. Når ikke opp til ekte italiensk kvalitet.

Var denne anmeldelsen...? (5) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Tabasco

Tabasco

74 anmeldelser
7 Vibb-venner
16.08.2007
Tabasco hadde lenge hatt lyst til å lære å lage mat på ordentlig, da han fikk lov til å begynne og jobbe på kjøkkenet under strengt oppsyn. Jeg skriver dette så leseren kan fortstå at jeg ikke kan være helt objektiv - hvem kan vel det? - og upartisk i denne anmeldelsen.
Nå er det år siden jeg sto og rev zest og kokte fløte til pannacotaen eller pisket mascarpone med eggeplommer til tiramisu. Men hva jeg kjenner til fra bak lukkede dører, er dette en restaurant du kan spise trygt på, og der selv melet er spesialimportert fra Italia - gjennom Vardøens eget importfirma - for å få de beste råvarene ned til miste lille byggestein for den retten som serveres deg ute i restauranten.

Villa Paradiso. Navnet - etter hva Tabasco kjenner til - stammer fra den italienske filmen Cinema Paradiso(kanskje med tanke på at den gamle kinoen "Parkteateret" ligger like ved siden av), men også fordi de faktisk også har en egen cinema paradiso, som av og til viser film. En vanlig spøk på slitne sene kvelder fikk restauranten også navnet Villa Inferno(altså Villa helvete) blant oss som jobbet der. Men det er virkelig en koselig restaurant.

Menyen består av en rekke klassiske italienske retter, som sist gang jeg var innom besto av feks. tagliaten med bønner, en salat med panchetta, salomi mistien som lar deg smake på en rekke spekemat og oster fra Italia, pannacottaen og selvfølgelig den berømte tiramisuen.
Også pizzaen da. Som fortjener et eget avsnitt. Parmaen er nok fortsatt den mest populære, serveres med rucola og revet fersk permesan. Men du har en rekke andre fantastiske valg-muligheter som jeg kan garantere smaksløkorgamser pga. råvarene, de italienke pizzakokkene og den vakre steinovnen etter italiensk konstruksjon.

Rett og slett et lite italia midt på løkka.
Spesielt bra: skikkelig italienske råvarer
Spesielt dårlig: kanskje litt ventetid.

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

bettyblue

bettyblue

48 anmeldelser
4 Vibb-venner
21.09.2008
Pizzaen her er kjempegod. Deilig italiensk pizza med tynn bunn. Vært her flere ganger og spiser for det meste "Parma" som har sendt meg ut i en alvorlig parmaskinke-ruccola-og-parmesanost-periode..
Spesielt bra: parma
Spesielt dårlig: ofte lang ventetid (hvis man er flere enn to)

Var denne anmeldelsen...? (1) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Rune R.

Rune R.

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.04.2010
Det aller nærmeste man kommer "ekte" italiensk pizza i Oslo! Ustyrtelig gode pizzaer, salater og desserter. Dessverre litt for høyt støynivå når det er fullt (og det er det ofte). Grei service, men ikke noe utover det man må forvente av et slikt sted.
Spesielt bra: pizza, pizza, pizza
Spesielt dårlig: stedet er for populært - ofte lang kø for å få bord.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Groh A

Groh A

8 anmeldelser
0 Vibb-venner
12.11.2009
Pizzaen er uten tvil en av oslos beste, som flere har bemerket før meg. Men Villa Paradiso er også så mye mer. Tar du turen innom vil jeg både anbefale indrefilet og andebryst på det sterkeste!! Bra service og godt italiensk øl trekker ytterligere opp. Litt dyrt for løkka å være.


Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Tiril

Tiril

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.11.2011
maten er fantastisk - virkelig. både pizzaen og kyllingsalaten. Det som ødlegger det hele er servicen. De enser deg ikke om du går inn, å selvom det kan være en stille mandagsmorgen så må du beregne deg på å vente på menyene i 15 min. Personalet kan være korte og småfrekke. Meg og kjæresten var der å spise lunsj for en stund siden. Det var nesten ikke folk der, å da vi kom inn satt hun ene servitøren å spiste lunsj på sia oss (forsovet helt greit) å den andre sto å snakket med en kunde han tydeligvis kjente. Vi satt der i 10 min før vi gikk bort å spurte om vi kunne få lov til å få menyer. Veldig synd, stedet kunne vært perfekt mtp den gode maten.
Spesielt bra: pizza
Spesielt dårlig: service

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Hilde

Hilde

9 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.01.2010
Italiaentusiaster som vi har blitt med årene setter vi pris på villa paradiso. God italiensk pizza (særlig indiavolataen) og en restaurant som er tilpasset barn.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Coraline

Coraline

14 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.05.2009
Hva er det snakket om hyggelige servitører og bra serice? Synes servicen på Villa Paradiso er elendig. Er imidlertid veldig god pizza da. Men vegrer meg for å gå dit på grunn av de elendige servitørene. Vil heller anbefale pizza de mimmo, det stedet står til en sekser. La såda er et annet veldig bra pizzasted.

Var denne anmeldelsen...? (4) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

rotta

rotta

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.09.2008
Har spist her to ganger, en for lenge siden, og i går. Begge gangene ble jeg skuffet. Pizzaen (Pizza Parma) var ikke god. Tykk, brent og vond bunn med totalt flat smak. Er du kresen, ikke dra hit.

Another restaurant that has the mythology of being fantastic but if you give the pizza a closer look with a slightly critical eye, it's actually very dull and non-authentic. Quite cheap, though.


Spesielt bra: Relativt billig og god kaffe
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (7) (2)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Sunniva

Sunniva

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
25.05.2010
Dette stedet har et flott utgangspunkt:
- gode pizzabunner og fin meny, et bra lokale med god atmosfære (som flere restauranter i oslo kunne ta lærdom av) og flott beliggenhet i løkkas sentrum.
Det kan imidlertid se ut til at deres popularitet har gått dem "noget til hovedet" for servitørene er stressede og uten sjarm -noe som gjør at du føler deg oversett som gjest. Pizzaene er ofte svært salte, noe som dreper mange av de gode råvarene. I og med at prisen er såpass høy for en tallerken flatt brød med topping (mulig jeg ergrer noen nå, men det er de harde fakta), bør de være topp kvalitet.
Likevel har jeg tatt meg selv i å vende tilbake til dette stedet, for god atmosfære er noe av det viktigste for et vellykket besøk. Så krysser jeg fingrene i håp om at de kan senke skuldrene, åpne øynene og ha litt mer kjærlighet til maten sin.
Spesielt bra: Stedet, atmosfæren, menyen
Spesielt dårlig: Service, priser i fht. kvalitet

Var denne anmeldelsen...? (0) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Jessica

Jessica

18 anmeldelser
0 Vibb-venner
05.09.2008
Personlig skjønner jeg ikke hva alt "hypet" handler om. Nesten alle jeg kjenner har anbefalt denne resturangen til meg og skrytt den opp i skyene. Og jeg har trodd dem. Hver gang jeg går forbi virker det som om det er kø rundt lokalet for å komme inn. Så jeg følte meg veldig heldig da jeg bare måtte vente 20 min for å få sitteplass ute i kveldssola.

Det som slo meg var at stedet manglet noe. Jeg er fristet til å si sjarm, imangel av et bedre ord.

Jeg tror vi ble betjent av 5 ulike serveringsdamer, og selv om pizzaen var veldig god, så skal det mye til for at jeg gidder å stille meg i kø der igjen.

Helt greit med andre ord.
Spesielt bra: pizza menyen
Spesielt dårlig: alt hypet folk lager

Var denne anmeldelsen...? (5) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

katrine

katrine

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
06.09.2010
Byens beste pizza! Jeg elsker italiensk pizza og her serveres den på sjarmerende vis - midt i Oslo. Utvalget av vin kunne kanskje vært bedre, men med så god pizza er det greit.
Spesielt bra: Pizzaen
Spesielt dårlig: vinutvalget

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Jonathan F

Jonathan F

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
02.06.2010
Villa Paradiso, En sjarmerende restaurant med godt italiensk preg.

Deilige pizzaer som nevnt i alle tidligere innlegg.

Jeg vil heller si hvorfor jeg øsker og gi den en 6er.

DESSERTENE er fantastiske. Usedvanlig god tiramisu, sjokolade kake med en smak og konsistens som gjør mitt andre hjem pascal flaue, og isen er fløyelsmyk og herlig smakfull.

Nydelig mat speilet mot pris fortjener dette stedet en sekser, derimot til tider hektisk betjening og lang venting på første rett og manglende oppfølging fra betjening senker dette til en god 5er.

Spesielt bra: Desserter, pizza, stemning. ekte italiensk
Spesielt dårlig: oppfølging av servitører etter bestiling, ventetid på mat.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Toni-oli

Toni-oli

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
30.10.2010
Flott restaurant-lokaliteter. Desverre et alt for populær sted. Må stå i lang kø før du får bordplass. På slike dager kan det ta tid (opp til 30min vil jeg si) før Pizza'en er klar. Men, etter mye venting og trøtte ben får du gjerne en himmelsk opplevelse. Jeg tok med ei fra Scicilia hit og hun brøt ut med "dette smaker jo som i Italia!".

Ergo, nydelig mat, flott sted men for mye folk til at jeg drar titt og ofte.
Spesielt bra: Pizza'en
Spesielt dårlig: Mye folk

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Andreas T

Andreas T

21 anmeldelser
4 Vibb-venner
16.04.2007
Bedre pizza enn dette får du ikke nord for Napoli. Det er i alle fall min dristige påstand.

Bunnen er meget god, sausen er øverste klasse og utvalget på menyen er rikt. Litt minus for et lokale som alltid er tettpakket og der det lett blir støy fra omgivelsene.

Men; hvem trenger å prate sammen? Man skal da bare spise pizza.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Støyen

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Meri

Meri

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
14.03.2010
Veldig bra stemning, bra service, god pizza!
Kommer tilbake!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

silje G

silje G

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
31.03.2008
helt grei pizza som likevel ikke kan måle seg med hverken Pizza DaMimmo på Frogner eller Hell's Kitchen ved Youngstorget. Dert som trekker mest ned er likevel den ekstremt dårlige servicen.. Kjipe folk som tror de er kule fordi de jobber på pizzeria på løkka.. egentlig er det bare trist. Siden jeg liker best å nyte mat i hyggelige omgivelser kommer jeg ikke til å gå hit igjen.
Spesielt bra: pizzaen i seg selv er helt grei
Spesielt dårlig: service + vinpriser

Var denne anmeldelsen...? (5) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Raquel

Raquel

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
21.10.2009
Villa Paradiso har utvilsomt god mat. Gode forretter, salater og ikke minst god pizza. Men likevel ikke så god at man glemmer akustikken i lokalet, som gjøre at selv om det ikke er så mange der (skjer sjelden), er det veldig "støyete". Dette kombinert med mye venting og tidvis dårlig service gjør at jeg ikke er så imponert som mange. Dette er nok ikke et av mine yndlingssteder, på tross av god mat.
Spesielt bra: God mat.
Spesielt dårlig: Service og akustikk.

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Knut H

Knut H

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
25.09.2009
Her har de fantastiske pizzaer, utrolige desserter og en koselig stemning som minner litt om Italia. Dette er en av barnas favorittsteder, selv om det er litt trangt om plassen.
Bestill Pippi-drinken og se reaksjonen til poden.
:)
Aberet er jo at det er populært, så det kan bli kø for å få bord.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig:

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Marie

Marie

3 anmeldelser
0 Vibb-venner
16.01.2010
Begynner kokkene å bli slappe? Hyggelig service, men pizzaen var lunken da den kom til bordet, svært salt og altfor overlesset av ost. Har forresten pizzaene krympet (men er fortsatt store nok til at jeg blir mett)?
Spesielt dårlig: Lunken og veldig salt pizza

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

L K

L K

10 anmeldelser
0 Vibb-venner
13.12.2007
Deilig pizza og hyggelig betjening! I motsetning til en del andre som har delt sine meninger her, har jeg kun spist her på kveldstid - og dermed vært så heldig å unngå barnefamiliene (som jeg har en tendens til å ikke verdsette i veldig stor grad når jeg spiser ute). Kokk og ovn fra Napoli, og stemningen virker ikke helt Ola Nordmann den heller. Najs! Vardøen kan vel sies å ha blitt et kvalitetsstempel.
Spesielt bra: pizzaen
Spesielt dårlig: eventuelle bråkebarn(?)

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Øystein

Øystein

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
12.09.2010
Vi fikk anbefalt Villa Paradiso på det varmeste (av noen italienere!?!), og hadde høye forventninger, da vi begge er glad i italiensk pizza.
De ble mildt sagt ikke innfridd. For å begynne med det viktigste, MATEN:
Vi bestilte to pizzaer, begge var lunkne og den ene var oversaltet.
Den andre kan beskrives som en kvalm orgie i ruccola (elsket ruccola på pizza før, men nå...)
med en stor kald mozzarellaklump i midten, som tilsynelatende hadde hoppet over turen i ovnen.
Juicen var lunken og smakte ikke særlig friskt.
Servicen var heller ikke noe å skryte av.
Greit at kokkene og kelnerne hadde en dårlig dag, men det hjelper ikke på helhetsinntrykket at lokalet er støyete (dårlig akkustikk) og har ukoselig atmosfære.

På pur ondskap kjøpte vi en pizza grandiosa når vi kom hjem, og JA.. den var himmelsk i forhold!
(basert på et besøk høsten 2009, som vi sent glemmer...)
Spesielt bra: Ryktet
Spesielt dårlig: Maten

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Øystein

Øystein

5 anmeldelser
0 Vibb-venner
08.03.2008
Villa paradiso har herlig pizza. Dette er helt klart noe av det bedre som er mulig å gafle i seg i vår lille hovedstad. Menyen er ikke alt for stor, men jeg mener det er noe for enhver. Stedet er heller ikke veldig koselig, men det er helt ok.

Paradiso er dessverre litt for populært. For om man er to glade pizzasultne mennesker må man ta sjansen på å sitte ved et bord til fire sammen med to ukjente. Heldigvis smaker maten like godt, med mindre fyren ved siden av lukter så vondt at lukta setter seg i Parmaskinka.

Det anbefales også å holde seg unna stedet på lørdagsformiddag. For som resten av Grünerløkka er stedet okkupert av småbarnsforeldre med barnevogn, men jeg regner med at det bedrer seg jo senere på dagen man kommer.

Spesielt bra: Pizza
Spesielt dårlig: Mye folk og til tider litt for kort avstand til nærmeste bord.

Var denne anmeldelsen...? (17) (5)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Nicolai M

Nicolai M

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
03.06.2010
Jeg skal gi dem terningkast to fordi atmosfæren og stedet er koselig å spise på. Jeg var her forleden og bestilte en Capriziosa. Dette var en mer eller mindre begredelig opplevelse. Pizzaen smakte ingenting. INGENTING! For det første betaler mann 150 kroner for en pizza. Dette er vel i det øvre priskjikt. En pizza på bølgen og moi, beste vestkant koster vel knapt det. Pizzaene er alt for små. Fyllet er jo omtrent sentret til 60% av pizzaen. Det er tragisk at det skal være så lett å åpne en resturant i denne lille potittbyen, bare den blir litt populær og er trendy. Mitt inntrykk er at folk egentlig kommer hit av den grunn. Slike faktorer trekker jo opp, men når maten faktisk smaker like mye som et kneipbrød med hvitost så er det faktisk ikke verdt å gå ut og spise for det. Kjøp pizzaen på Pizza Panchetta og ta den med hjem. De koster mindre, er dobbelt så store og smaker i det minste noe, og smaken er himmelsk god.
Spesielt bra: Stemingen
Spesielt dårlig: maten, pizzaen smaker ingenting

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Johnny

Johnny

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
10.06.2010
Pizzaen var god når vi endelig fikk den, den skal de ha, men jeg kommer aldri tilbake. Jeg har sjelden vært med på dårligere service eller sløvere betjening.

Når vi kom var det var kø ut døren og på gaten, samtidig som man kunne se at det var mange ledige bord inne. Men betjeningen luntet avgårde som om de hadde all verdens tid og ingenting å gjøre. Tok oss 15 minutter å komme til, selv om det egentlig var ledig bord med en gang.

Ikke noe spørsmål om vi ville ha noe å drikke, bare "dere kan sitte der" før hun forsvant. Like kontant og uhøflig etterpå.

Hadde de bare hatt utrolig mye å gjøre, og man skjønte at det ble sånn fordi de ville skynde seg å servere, hadde det vært en ting. Men servitørene tok det helt med ro, og stod gjerne og småpratet med hverandre selv om "halve" restauranten prøvde å få tak i dem.

Styr unna!
Spesielt bra: Pizzaen er god
Spesielt dårlig: Sløv betjening og dårlig service

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Tonje Anita S

Tonje Anita S

5 anmeldelser
1 Vibb-venner
25.08.2008
herlig stemning og god mat, noen ganger kan ting dessverre ta litt lang tid...
Spesielt bra: maten
Spesielt dårlig: at å få en cola til kan ta opptil 20 min

Var denne anmeldelsen...? (3) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Molly

Molly

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
07.03.2010
OK pizza, men elendig service. Fikk vondt i tennene pga stein i olivenen på pizzaen. Servitøren ga ansvaret over på meg fordi de pleide å gi beskjer (ikke til meg) og fordi det sto i menyen (ikke på lunchmenyen de ga meg). Ikke viste de prisen på barnepizza. Den var dyrere enn oppgitt. De mente de ikke kunne gjøre noe.
Drar aldri dit igjen selv om pizzaen er helt grei.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

nicolai l

nicolai l

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
20.06.2008
denne pizzaen er absolutt og annbefale! med en fantastisk bunn, og en kjempe stemning er dette en restaurant jeg absolutt vil komme til bake til. personalet er kjempe hyggelig, og med italienske bakere og ordentlig stein ovn, får man en ekstra spesiell følelese av og være på en italiensk restaurant. navnet passer perfekt!!
Spesielt bra: pizzaen og stemningen
Spesielt dårlig: at det bare er en villa paradiso!!

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

bianca

bianca

1 anmeldelse
1 Vibb-venner
21.01.2007
Etter en hyggelig dag på by'n bestemte vi oss for å spise lunsj på Villa Paradiso. Nydelig mat, nydelig atmosfære og hyggelig betjening, som behersket både norsk og italiensk.

Det som trakk den siste prikken på terningen var prisen, 150 kr for en pizza er vel kanskje litt i overkant?

Alt i alt et veldig hyggelig italiensk sted midt ï hjertet av Grünerløkka.
Spesielt bra: Pizza'n
Spesielt dårlig: Prisen

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Meg

Meg

25 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.01.2012
Fantastisk pizza!! Spesielt den hvite med fiken og valnøtter. Og hvis du i tillegg er heldig og får bord nede er kvelden perfekt :)

Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: Litt slitsomt at det alltid er fullt, spesielt oppe kan det fort bli mye bråk

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Ingar

Ingar

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
22.02.2012
Bra mat, de har litt mye å gjøre og glemmer å smile, men hyggelig sted som det er fint å ta med venner til.
Spesielt bra: Maten
Spesielt dårlig: ingen ting

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Morten S

Morten S

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
28.06.2012
Vel ... Oppskrytt pizza, må jeg si. Fint sted, koselig betjening, men spis heller pizza i toppetasjen i Byporten! Den går utenpå mye!

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

SiljeBob

SiljeBob

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
29.06.2012
Alltid mye folk og liv her - det skaper stemning, men gjør det også litt vanskelig å føre en normal samtale med ditt selskap. Men fy søøøøren så god pizza!! Kommer tilbake igjen og igjen og igjen.
Spesielt bra: Pizzaen
Spesielt dårlig: Høyt lydnivå

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Bjørn Y

Bjørn Y

34 anmeldelser
0 Vibb-venner
01.07.2012
har spist her noen få ganger, men etter siste opplevelse blir det siste gang.

bestilte en Parma etter 10 minutter så blir det servert en tykkbunnet og seig pizza.. trodde først det var en grandiosa jeg hadde fått server.
tror det er første gang jeg har sendt tilbake en pizza på resturant..

resultatet var at jeg gikk fra villa.. man betaler ikke 175 kr for pizza man kan hive i ovnen hjemme!!!
Spesielt bra: ok beliggenhet.
Spesielt dårlig: Grandispizza. dyrt. servitører som ikke forstår norske eller engelsk,,

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Markus

Markus

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
19.11.2012
Koselig sted med god pizza, særlig den med parmaskinke og pinnekjærner, pizzabunnene er tynne og sprø, salatene er også gode, god stemning. Anbefales å spise pizzaen på stedet, take away blir bunnen seig.
Spesielt bra: God pizza og god stemning
Spesielt dårlig: Irrierende å få en servitør som verken snakker norsk eller engelsk, forventer de vi skal kunne italiensk???

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Hege A

Hege A

4 anmeldelser
0 Vibb-venner
04.06.2013
En av oslos beste pizzarestauranter. Topp atmosfære, litt varierende mat, hyggelig betjening og bra priser.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Oystein K

Oystein K

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
28.08.2013
En dag jeg var veldig sulten og hadde ventet en drøy halvtime på pizzaen, ba jeg servitøren sjekke om bestllingen var i orden. Fikk beskjed om at det var ikke nødvendig, min type pizza tok bare litt lenger tid enn andre. Folk rundt meg kom,spise og gikk. Etter 45 minutter spurte jeg igjen om de kunne sjekke, men måtte slå meg til ro med samme svar. Etter en time ba jeg noe mer insisterende om de kunne sjekke status på bestillingen. Da stakk servitøren hodet inn på kjøkkenet og kom tilbake med beskjed om at det dessverre hadde skjedd en glipp, pizzaen var ikke påbegynt. På dette tidspunktet var en pølse på 7/11 mer fristende enn å vente gud vet hvor lenge på neste forsøk på å få servert en pizza, så jeg bestemte meg for å gå. Hvorpå jeg ble presentert for regningen for den ene Farrisen jeg hadde drukket mens jeg ventet på ingenting. Jeg betalte og tenkte at det nok bare var en hjerneblødning fra stedet side. I dag la jeg lunchen til samme sted og bestilte Cola Zero. Den smakte flatt vann med suketter. Servitøren forklarte at det var fordi den var fra dispenser, mens vanlig cola serveres på flaske. Jeg sa at da tar jeg en Farris istedet, og at hun kunne ta med "Cola Zeroen" tilbake. Italiensk boblevann kom sammen med en forklaring om at det ikke var noe galt med dispenseren. Både dispenser-cola til kr 39 og italiensk boblevann til kr 43 ble satt på regninga. Jeg betalte den også. Men det er nok det siste jeg betaler på dette stedet på en stund. Synd de har en så elendig service policy, for maten er ganske god.
Spesielt bra: maten
Spesielt dårlig: servicen

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Aitofill n

Aitofill n

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
13.02.2014
Var her på en avslutning med jobben. Fæl service, nedslitte lokaler, pizza med bløt bunn og ikke en følelse av at betjeningen tar deg på alvor. Men det er ikke det verste:
På pizzaen min var det en deilig larve som drev å vandret rundt. Hvor den kom fra aner jeg ikke, men ingen planer om å finne det ut, eller komme tilbake. Hvis lokalet er så skittent atdet tiltrekker seg larver så står jeg over. Herregud, så oppskrytt restaurant...
Spesielt bra: ingenting
Spesielt dårlig: Alt, utenom drikken, for den er vel standard over alt.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!

Kai

Kai

12 anmeldelser
0 Vibb-venner
27.12.2014
Før var det meget god pizza her. Nå var det bare en seig lefse. æsj.

focaccia brødet og oliven til forrett var bra.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Villa Paradiso!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Villa Paradiso finnes i følgende lister:
"Oslos beste italienske pizza", av Kojak


Kartvisning for Villa Paradiso:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Studio Strega

3.

-(2.7)Noodle Pie

4.

-(5.0)Apotek 1 Grünerløkka

5.

Galleri Markveien - Grünerløkka

6.

Tingeling FrisørSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste