HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

BIK BOK - Bergen Storsenter

Skriv din anmeldelse av BIK BOK - Bergen Storsenter!
(2.0) (basert på 1 anmeldelse (kjedeanmeldelse))
Kategori: Klær og sko (Dame), Shopping
Stikkord: UCLA, Hello Kitty, Jeans, Dameklær, Damesko
Adresse: Strømgaten 8,5015 Bergen
Område: Bergenhus (Jernbanen)
Telefon: 55301250
Kontakt: Hjemmeside
Se andre i kjeden BIK BOK
Se andre på kjøpesenteret Bergen Storsenter
  BIK BOK - Bergen Storsenter
Legg inn dine egne bilder
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
Ingen anmeldelser av BIK BOK - Bergen Storsenter
Ingen lagt inn enda. Vær den første!
Skriv din anmeldelse av BIK BOK - Bergen Storsenter!
-

Irene Marie R

16.12.2011
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Fy fader for en butikk!
Kort fortalt hva som skjedde her om dagen:

Jeg og noen venner var ute for å handle julegaver og var da innom denne unnskyldningen for en klesbutikk. Vi sto og kikket en stund før en jente kom ut av prøverommet med tårer i øynene, og damen som betjente spurte spørsmålet høyt: Passet buksen i L da?

Jenta kom opp med en unnskyldning på at den ikke satt riktig og man kunne se på ekseditrisen at hun gottet seg over at hun selv lett ville finne plass i denne buksen. Jenta gikk ut av butikken med hode lavt og fikk et høyt; Hadebraaaaa, du får prøve en annen butikk!!
Denne jenta var hverken feit eller spessielt lubben, normal + ville vel jeg definert.
Også til det som virkelig ikke passer inn i en butikk,, jeg gikk for å betlae en gave til en vennine, og her kom da en annen ut og spurte hva som hadde skjedd og når hun fikk forklaringen sa hun: Jaja, vi fører jo ikke klær for tjukke jenter da...
Her satt jeg ned hånden og ga henne dødsblikket, for slik kunne man da ikke holde på, selv var hun større enn jenta så når hun spurte meg om hun kunne hjelpe meg med noe så spratt detut av meg: Ja, veier ikke du for mye for å jobbe her?

Så nå er jeg bannlyst fra den nærmeset bikboken jeg vet om, men who cares, det finnes jo 100000 millioner andre bare nede i Oslo sentrum.

I tillegg til at denne butikken er overfladisk, L = en vanlig S og klærne er så jævla mainstream så irriterer denne butikken meg med at den er OVERALT! Det finnes ikke et sted i hele byen hvor det ikke er en bik bok på hjørnet.
Men men, nå er jeg bannlyst så da slipper jeg vel å bli dratt inn hit mer. WHatever da orker ikke jeg betale de små pengene for de klærne som bare går i stykker med en gang.
Spesielt bra: Har noen kule klær noen ganger, digge gensere
Spesielt dårlig: Hallo siden når ble anoreksia tynn en medium?!?!

Var denne anmeldelsen...? (19) (13)

-

Stine B

08.06.2008
Dette er en anmeldelse av hele kjeden, ikke den enkelte avdeling

Jeg syntes Bik Bok var den kuleste butikken i byen...da jeg var fjorten. Nå, noen år senere, synes jeg butikken er glimrende når det kommer til julegaveshopping til mine femten år gamle småsøstre, men ikke et sted hvor jeg handler selv.

Bik Bok har klær i små størrelser, som ofte krymper eller går i stykker i vask og ved normal bruk. Kvaliteten er altså ikke allverden, og trykk på t-skjorter blekes svært ofte i vask.

Servicen er ulik fra sted til sted, men fellesnevneren er at man ikke får hjelp før man ber om det. Helt greit, så lenge servicen er god når du trenger den.

Bik Bok tilbyr kopier av moteplagg og er ikke verst i klassen. Problemet er at alle jenter mellom 12 og 20 (det virker iallfall slik) går i de samme klærne. Det er jo så kjedelig å kjøpe noe nytt, når halve venninnejengen har det samme plagget.

Hello Kitty var kjempesøtt, før. Men nå har alt for mange butikker tatt i bruk denne japanske katten på sine produkter og hun har blitt utvannet, stakkar. Slike klær burde vært forbeholdt Wow. Denne underbutikken ble til for å tilby de yngre jentene kule klær i mindre størrelser, men trolig handler den egentlige målgruppen til Wow på Bik Bok, og enda yngre jenter på Wow. Ikke så rart kanskje når Bik Bok tilbyr Hello Kitty-trykk og supersmå størrelser (som bukser i xxxs!).

Men som den billige kjedebutikken som Bik Bok er, så kan de glimte til med noen enkle, fine plagg som er verdt å kjøpe. Men jeg holder meg unna de "hotteste" plaggene som "alle andre" har.


Var denne anmeldelsen...? (36) (8)


Siste 5 anmeldelser samme kategori
Julian G

Julian G

Blomqvist AuksjonBlomqvist Auksjon

Brukt Blomqvist et par ganger.Servicen er forferdelig dårlig. Dårlig resultater av ting som jeg prøvde å selge og veldig treg utbetaling fra blomqvist sin side tross kjøper betalte samme dag som auksjon var avsluttet. Kommer ALDRI til å bruke dette stedet igjen.

Anders

Anders

Agnar HagenAgnar Hagen

Handlet hos Agnar Hagen i oktober 2014. Fagkunnskap og kvalitet trekker opp. Uoversiktlig butikk/vareplassering, gubbete skoutvalg og en påfallende sur/nebbete ansatt trekker ned. Tilfreds med varen, men kommer neppe til å kjøpe neste skopar der.

Agnar Hagen får terningkast 3 fra meg. Da h...

Anders

Anders

Ferner JacobsenFerner Jacobsen

Har handlet litt hos FJ, i hovedsak dresser og slips. Er lite å utsette på utvalget og den faglige kvaliteten. Interiøret er behagelig. En gang ble FJ redningen da jeg måtte ha en bestemt slipsfarge og -fasong jeg bare kunne glemme å finne hos de mer moderne konkurrentene, fra Follestad til litt ...

M.J.

M.J.

Nina InteriørNina Interiør

Turned up to first appointment late, didn't come back to us on points discussed, curtains were delivered after agreed deadline and only after chasing them. After delivery something needed fixing and someone was supposed to come back but after chasing again they ignored us and we never heard f...

Thomas

Thomas

Artifix - Arts & DesignArtifix - Arts & Design

Jeg har hatt flere fotoutstillinger og stiller store krav til hvordan bildene mine blir presentert. De gangene jeg har brukt Artifix har de alltid vært meget grundige og nøyaktige med innrammingsjobben de har gjort for meg og resultatet blir meget bra!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for BIK BOK - Bergen Storsenter:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Panorama Frisør

3.

Peppes Pizza

4.

Dynamic Events

5.

-(1.0)Rimi - Vardåsen

6.

ULTRA - AskerDAMEMOTE I OSLO
   Filippa K - Skovvn.
Svensk toppmote med rene farver og snitt

   Enzo Poli - Bogstadveien
Vidunderlige italienske designersko

   Romeo & Julie
Her finner du lekre brudekjoler og selskapskjoler i Asker

   Jacqueline - Frogner
Selskapskjoler og festantrekk for kvinner over 25 i Bygdøy allé


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste