HVA (pizza, frisør)     HVOR (adresse, område)    
 

Rick's Cafe

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!
(3.6) (basert på 14 anmeldelser)
Kategori: Restauranter (Spansk/Tapas), Natteliv (Nattklubb/diskotek), Mat, drikke og events
Adresse: Nordre gate 11,7011 Trondheim
Område: Midtbyen
Telefon: 73546500
Kontakt: Hjemmeside | Epost
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Rick's Cafe
Legg inn dine egne bilder
Kontakt Rick's Cafe
Del på Facebook Del på MySpace Del på Twitter Del på Nettby
14 anmeldelser av Rick's Cafe:
Sorter etter: Relevans | Karakter | Dato

Pål B

Pål B

125 anmeldelser
9 Vibb-venner
04.12.2009
For første gang i Trondheim var dette en fin start. Et trendig sted som passet for meg, ihvertfall overetasjen, med digge stoler og klokken var ikke slagen så mye at det var fyllt opp enda. Dessverre var ikke bartenderene kompatible nok iforhold til utestedet å være. følget jeg var med var trivelig og det gjorde den delen av kvelden vi tilbrakte på Rick's til en helt OK sted. Hopper opp fra 3 til fire pga. fin plass oppe

Var denne anmeldelsen...? (1) (0)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Anne

Anne

150 anmeldelser
5 Vibb-venner
14.11.2008
Rick's er omtrent like trivelig og intimt som en forlatt industrihall. All den gamle sjarmen som engang satt i trepanelveggene på både Rick's og News, er nå gammelt nytt. Maten er god nok den, og er du ute etter en ettermiddagskaffe, er det mulig å finne en god sofa, men styr unna i helgene. Køen i seg selv burde være avskrekkende nok, men noen lærer tydeligvis aldri. Nei, nei, nei.

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Geir H

Geir H

205 anmeldelser
3 Vibb-venner
29.03.2008
Cover. Laaaaaaaaaaange køer i helgene. I overkant stive priser. Mye ekle folk. Kult og stort/enormt lokale. Gode drinker (jeg er en barsk mann og rører seff ikke annet enn øl, men en av mine mange kvinner fortalte meg dette...ja).
Skjønner du tegninga nå?

Hva Rick`s som spisested angår aner jeg ikke, men det tviler jeg på at du er nevneverdig interessert i heller dersom du leser dette. Og det gjør du vel?

Var denne anmeldelsen...? (3) (3)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Preben S

Preben S

236 anmeldelser
150 Vibb-venner
09.10.2007
Som den intetanende Oslo-borger jeg er, raste jeg inn hit for å få meg en kjapp matbit. Første og beste. Dette til tross for de mørke, høye vinduene som er blitt montert for å gjemme stedet mest mulig unna for folk.

Stedet ser helt greit ut. Høyt under taket. 2 etasjer. Uteservering/røykeplass. Sikkert først og fremst et sted for natten, dette. Så ut som man lett kunne rydde bort alle bord og spyle spy og dritt rett ut på gaten.

Menyen besto av hamburgere, "italiensk" pizza til 99 kr og diverse tapas. Jeg ble nektet en vanlig tapastallerken ettersom klokken bare var fire. Men kunne få en tallerken med mindre tapas på. Dette mysteriet klarte ikke hjernen min å prosessere og da ble det burger i stedet. Burgeren kostet under hundrelappen, men var da også på størrelse med en hockeypuck. 3 potetbåter med masse sesamfrø på. Mellom den mikroskopiske kjøttburgeren og brødet var det blitt plassert litt dressing. Type? God gammeldags Idun Partydressing. Det trekker ned fra en firer til en treer i min bok. Pokker heller.

Jeg kunne ikke identifisere noen umiddelbar kobling til stedets navneopprinnelse (Rick´s café er sjappa til Bogart i Casablanca), men kanskje det er meg som er slow.

Here´s looking at you, kid.


Var denne anmeldelsen...? (10) (13)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Jon Helge

Jon Helge

96 anmeldelser
2 Vibb-venner
27.11.2008
Nye rick's har fått etablert seg, og selv om de sliter med støyvernet og endel rusk i maskineriet ser det foreløpig ut til å gå greit. Ok lunsjsted på dagen med bra størrelse på porsjonene, anbefaler tapasen fremfor burgerlignende ting. Torsdag er studentfrierikvelden med live musikk, mye håpløse cover-acts som, hvis du roper høyt nok og mange nok ganger, VIL spille noe creedence. Diverse arrangementer ellers også, kultur og slikt, kjelleren er et fint lokale som burde bli benyttet av flere band, men det er vel ikke cred å spille på en så glætt plass (har spilt der selv det var helt konge det, spilte på Hausmania i Oslo samme uke, penger er penger om de kommer fra hippieavskum eller folk som faktisk blir deppa av finanskrisa, f.u. wannabes). Lav terskel for å få prøve seg, bare gå og spør i baren så får du snakke med noen. I helga er det mange lag med sminke på damene og solariumsgutter som er her for å få gnidd seg mot hverandre og ta brodden av hormonopphopningens ulemper. Mye hissige unggutter. Men dørvaktene er etter min erfaring proffe og bra, de ordner opp i slikt. Deilig-dame-i-baren-policy passer bra her, og det er det flust av også. Litt høy bar så man får ikke sett på stumpene så nøye. Drikk nok øl i små glass med storglasspris så de må komme og rydde bordet ditt. Duvende bryster mot deg og tight vralting fra deg. Trekker opp. Kan være greit å ta seg en ekstra spasertur til en roligere taxiholdeplass enn nærmeste, for å slippe mye aggresjon og generøst delt mageinnhold. Full fart hele tiden i helga her med andre ord. Det er som forventa. Liker du ricks-type plasser så liker du deg garantert dritgodt her.
Spesielt bra: Mat.
Spesielt dårlig: Litt dyrt?

Var denne anmeldelsen...? (1) (1)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Lotte-M

Lotte-M

84 anmeldelser
1 Vibb-venner
16.12.2007
Som spisested.

Stedet:
På dagtid er det først og fremst 1. etasjen som er i bruk. Noen ganger også andre.
Synes det ofte er litt guffent å sitte her og spise, men det er mye mulig fordi jeg er vant til 1000-vis av klamme og svette folk som gjør sitt for inneklimaet en helgenatt!
Stor plass, men ikke utnyttet til det fulle som spisested. Men for all del, det er godt med litt armplass!
Veldig hyggelig er det jo når været og gradene er på vår side, for da har man to eller tre uteplasser å velge mellom. En foran og en bak, i allefall. Foran kan man sitte å glo på alle som vandrer rundt i Nordre gt og bak kan man bare slappe av og nyte livet over en hyggelig samtale.

Meny:
Lunsjen er nydelig, særlig tapasen og smørbrødet. Den italienske pizzaen er heller ikke å forakte, spesielt god er den med kylling og peanøtter!
Prisen er som forventet, litt dyrere enn gjennomsnittet.
Kommer helt ann på hvem som jobber, men is-kaffen her er også veldig god om man treffer på rett menneske bak disken. Dessuten har de varme kaffer, masse utvalg, samt øl og et bra utvalg i drinker.

Betjening:
Er sikkert absolutt å anbefale for gutta i byen, med tanke på alle de blonde snuppene som boltrer seg bak kassa. Ellers er det både hyggelige og raske på foten om man skal bestille noe mer.Spesielt bra: God mat
Spesielt dårlig: Kaldt!

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

André

André

85 anmeldelser
4 Vibb-venner
12.12.2007
På Ricks får du virkllig følelesen av å være på et skikkelig utested. Det relativt nye og store bygget er lekkert innredet i forskjellige stiler. Flere muligheter i sittegrupper, og et digert dansegulv nede, reflekterer et stort og levende utested.
Spesielt bra: Stort, med flere muligheter.
Spesielt dårlig: Trangt, overfylt, lange køer.

Var denne anmeldelsen...? (4) (1)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Jan Fredrik R

Jan Fredrik R

31 anmeldelser
5 Vibb-venner
26.02.2008
Rick's er for mange først og fremst et trendy utested som de sjelden gidder å ta turen til, og jeg må innrømme at jeg ofte faller i den kategorien.

Som spisested er det derimot ganske greit.
Det bærer litt preg av å være klubb på nattestid, og jeg skulle gjerne sett at en ikke måtte bestille all mat i kassa. Mulig jeg bare er litt snobbete, men jeg liker å få servert maten når jeg først skal "spise ute".

Lunsj-tapasen imponerte ikke, og det var i det heletatt meget lite mat for pengene i den.

Foccacia-smørbrødet på den annen side var utrolig godt, og jeg tar gledelig å lunsjer der igjen. Mulig at store sultne mannfolk ikke alltid blir like mette av et sånt smørbrød, men det er ikke noe som en frozen cappuchino eller mango smoothie ikke kan fikse.

Om du liker smoothies, smørbrød og frozen cappuchino så vil jeg absolutt anbefale stedet.

Spesielt bra: Steingode Foccacia-smørbdød
Spesielt dårlig: Litt dyrt.

Var denne anmeldelsen...? (4) (0)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

B-52

B-52

2 anmeldelser
0 Vibb-venner
10.10.2010
Ricks har så langt vært en av mine positive uteopplevelser i Trondheim.

Det som eventuelt trekker ned er som flere her har påpekt; ikke helt kapable bartendere i forhold til mengden folk. Noen som ikke kunne lage en vanlig gin and tonic (?!?) + en som prøvde å lure meg til å kjøpe en B-52-shot. Shotten var ikke helt bra heller.

Kan bli relativt fullt, da den med sine 4 etasjer (jeg ville sagt 3, da en etasje kun er for jakker, og toaletter) kan slippe inn 1500 mennesker.

Var denne anmeldelsen...? (0) (0)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Anders

Anders

12 anmeldelser
1 Vibb-venner
02.05.2008
Hva faen er dette? Rick er så kult at det blir litt dumt. Dansegulv og fett interiør, men ja jeg føler meg liksom ikke hjemme i dette hollywood pregede horsehound steder. Jaja, det er vel bare meg.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Lotte

Lotte

6 anmeldelser
3 Vibb-venner
29.11.2007
Folk flest oppfatter Ricks som en "hip og trendy" plass, men hvis du på tross av dette oppsøker plassen vil du nok bli positivt overrasket.

For oss røykere er den ingen bedre cafe enn Ricks fordi de har sofa med pledd og mange varmelamper i bakgården, her kan man trosse høstkulda og kose seg med en røyk og kaffe i fine omgivelser. Sitteplassene ute er mange så du kan ta med alle vennene dine også.

Maten på Ricks liker jeg veldig godt, og mye koster under hundrelappen. De har selvfølgelig også et rikt utvalg av all slags kaffe og leskedrikker, ikke så værst pris på det heller.

Om kvelden blir Ricks forvandlet til et digert disco som rommer noen tusen stykker, og partyfaktoren er høy. I helgene spiller de forskjellig musikk i alle etasjene, så vidt jeg vet er det tre av dem. I kjelleren er det house/trance og her kommer de som virkelig liker å danse! I første etasje er det derimot litt mer avslappet og de spiller all mulig slags forskjellg musikk. Hvis du virkelig liker å vise deg frem har de en liten scene hvor man kan danse. Prisene i helgene er ganske høy, men de serverer det meste av drinker, sprit og øl. Altså noe for enhver. Hvis du vil ha billig øl og slippe trengsel er det best å komme på en hverdag. Glem at Ricks skal være så trendy, vær den du er og kos deg, du finner alle slags folk her hvis du leter godt nok.
Spesielt bra: Uteserveringen, hyggelig personale, masse sitteplasser og god mat og drikke.
Spesielt dårlig: Få toaletter, blir fort kø i helgene. Litt høyt prisnivå.

Var denne anmeldelsen...? (5) (3)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Alexander  L

Alexander L

6 anmeldelser
1 Vibb-venner
16.01.2008
Ricks er som poteten, plassen kan brukes til alt, jeg var på konsert med Stage Dolls på ricks og det viser seg og være et fantastisk lydlokale i tilegg til at det er en fantastisk nattklubb med ikke så alt for høye priser. her får du øl til under 50 lappen og dette er vel en av få plasser man kan prate på. ricks er scandinavias største uteplass og må så absolutt oppleves.
Spesielt bra: Billig øl
Spesielt dårlig: Lang kø i garderobe

Var denne anmeldelsen...? (2) (3)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

heksa S

heksa S

6 anmeldelser
0 Vibb-venner
26.02.2008
Rick har ordnet seg en røveraktig bra ordning. Åpne restauranter i alle de store byene i norge for så å pose dem som super duper fine og eksklusive. Det er de langt i fra. Til tross for teite afterpartes og dyre drinker er det likvell samme rølpd og fjortisfll med studenter som overalt.

Var denne anmeldelsen...? (2) (0)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!

Butkus

Butkus

1 anmeldelse
0 Vibb-venner
23.06.2008
Som bar

Elendige bartendere, jeg har møtt noen der som virkelig er helt ute å kjøre bak baren. Gidder ikke lange ut mine erfaringer, men tro meg. Jeg var heller ikke spesielt vanskelig, og en av de dårligste erfaringene var på en svært rolig fredag i ellevetida.

Har møtt én bartender der som var ganske god derimot, det trekker opp til en toer.

(Og når jeg snakker om gode bartendere vil ikke det si at man kan mange oppskrifter på rams, men at man er velvillig og dyktig nok til å utvikle sitt fag.)

Spesielt dårlig: Bartenderene og drinkene

Var denne anmeldelsen...? (2) (1)

Skriv din anmeldelse av Rick's Cafe!
   
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.


Kartvisning for Rick's Cafe:
Se stort kart

Sorter etter: 5 nærmeste | Restauranter | Klær og sko | Skjønnhet | Interiør | Overnatting | Bar/pub, klubber

2.

Baker Martin Nordby - Jessheim

3.

dna - Jessheim

4.

Elite Foto - Jessheim

5.

-(4.0)Ark - Jessheim

6.

BadeglæderSiste 5 anmeldelser samme kategori
boss b

Sir WinstonSir Winston

Koselig pub med stort potensiale når det gjelder kundebehandling.

Les mer »


Marianne

Kaktus Mat & VinhusKaktus Mat & Vinhus

Kyllingbryst med mozarella, parmaskinke, wok-grønnsaker og pasta viste seg å være ihjelstekt kylling i en trist smørje av klissvåt pasta. Ikke spør hvor parmaskinken og de wokkede grønnsakene var. Jeg fant dem i hvert fall ikke. Trist kveld, tilnærmet uspiselig mat. Mitt beste råd: ligg unna, bli...

Les mer »


Trine H

Haveli Tandoori - KalbakkenHaveli Tandoori - Kalbakken

Etter min erfaring er dette helt klart den beste restauranten in Oslo og maten er kjempe god. Liker best Roghan Josh, pepper kylling og Prawn masala.

Maten er veldig tilpasset norske ganer, og jeg savner ekte indisk mat som er uten alle formildende ingredienser som fløte, youghurt og mel...

Les mer »


Bernt S

SmalhansSmalhans

Jeg har gledet meg lenge til å spise på Smalhans, etter å ha hatt store forventninger til hva kjøkkensjef Karla Siverts kan komme opp med. Man ble først "kjent med" henne - og en annen morsom fyr, Karl Erik Pallesen - på et kokkeprogram på TV. Siden har det vært personligheter man har b...

Les mer »


Habanero

Bar & CigarBar & Cigar

Useriøs plass med useriøse folk. Jyplinger som leiker overklassedrittsekker, dyr øl, lugubert klientell.

Les mer »


HVA MED EN SUSHI ?
   Sakura - Frogner Sushi
God og rimelig sushi i Frognerveien

   Sakana Sushi
God og rimelig sushi i Prinsens gate

   Four seasons
Ny restaurant i Vikaterrassen med ypperlig Sushi. I tillegg Thai og Vietnamesisk meny


   Slottsparken Café & Lunch
Ypperlig Sushi ved Ibsenmuseet

Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste