HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Shopping/Interiør i Trondheim

1. 6

Jernia - Eggen

Interiør (Bad og kjøkken, Innramming, Lys & lamper), Byggevarer (Maling og jernvare), Interiør (Tekstil), Fagarbeid (Låser og nøkler)
Prinsens gate 51,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sted: Åj, her var det mye rart. Og det samme tenker jeg hver gang, ja for jeg synes jeg stadig er innom her! Alt fra skruer til vaffeljern til pepperkakeformer og matbokser. Som navnet tilsier er jo dette i utgangspunktet en jernvarehandel, og da finner man gjerne en del nyttige ting i både je..."

Les mer »


2. 6

Pentik

Interiør
Nordre gate 3,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sted: En koselig liten butikk som ligger rett før Merkur om du kommer fra Olav T.gt. Snakk om digg førsteinntrykk! Dunsten som møter deg i det du setter foten over terskelen er til å dø av! Det lukter så godt, at det nesten er verdt å gå inn bare på grunn av lukta;) Ellers er butikken kj..."

Les mer »


3. 6

Interiørkroken

Interiør
Vikåsen 7,7054 Ranheim
Område:Østbyen (Ranheim)
Siste anmeldelse: "Jeg havnet her sammen med en kollega - var i Tr.heim med jobben... Her klarte jeg ikke å stoppe å se rundt meg - det er masse forskjellig fra dill til større møbler... Jeg kjøpte noen lysestaker som passer perfekt på min peis hjemme... Nydelig ansatt som var mer enn glad for å vise frem ..."

Les mer »


4. 6

Autoroyal.no

Tjenester (Netthandel)
Siste anmeldelse: "Handel her sparte meg 36% på min Mercedes restaurering i forhold til annet tilbud jeg fikk på nye originale deler."

Les mer »


5. 5

Søstrene Grene

Helseartikler (Naturmedisin), Gaver, ting og tang (Gavebutikk, Hobbybutikk), Interiør (Bad og kjøkken, Blomster og planter, Innramming, Lys & lamper, Møbler, Soverom, Tekstil)
Olav Tryggvasons gate 14,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Det som ved første øyeblikk kan se ut som en temmelig kjedelig interiørbutikk viser seg å være en hærlig blandig av nostalgisk handelsidyll og snedige produkter du du ikke visste du hadde bruk for (som det senere viser seg du heller ikke har). Butikken er innredet med trekasser, fulle av v..."

Les mer »


6. 5

Åhléns - Trondheim

Interiør (Tekstil)
Olav Tryggvasons gate 30,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sted og utvalg: 1. Etasje: Denne store butikken kan man bruke lang tid i. Og det med god samvittighet, for man vil nødig overse noe her inne. Alt er så fint.. Med sine to innganger kan man på en måte velge hvilket førsteinntrykk man vil danne seg. Den som ligger på hjørnet, i enden a..."

Les mer »


7. 5

Kitch'n - Solsiden

Interiør (Kjøkkenutstyr, Kjøkkenutstyr)
Beddingen 10,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Siste anmeldelse: "Designerkjøkkenutstyr i en liten, trivelig butikk. Det er ikke her du går for å finne IKEA-varer, men smykken til kjøkkenet, brødristere som kommer til å skinne i flere år, og kopper du kommer til å smile over når du ser dem, mang en frokost frem i framtiden. Her kan man finne små kupp og store j..."

Les mer »


8. 5

Blomstertorget - Trondheim Torg

Interiør (Blomster og planter)
Kongens gate 11,7013 Trondheim
Område:Midtbyen
Stikkord:Blomst, Buketter, Oppsats, Dekorasjon, Brudebukett, Begravelse, Roser, Nellik, Kornell, Lilje, Rhododendron, orkidee, Blomster, Planter, Blomsterbukett, Roser
Siste anmeldelse: "Blomster er vel kanskje ikke helt min ting. Blomsterforhandlere blir derfor automatisk min beste venn på et sted som dette. Røde liljer til tante med leverhoste, grønne spraketter til kompisen med ny volvo og nye snittede lauaner om naboen har skiftet tapet. Blomsterforhandlere gu..."

Les mer »


9. 5

Bolia Trondheim

Interiør
Beddingen 3,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Siste anmeldelse: "Lekkert design, levering på døra. Det er mange fordeler ved å handle på Bolia. Sentralt beliggende på Solsiden, i delikate, lyse lokaler med stilfull innredning på begge sider av handlegata i mini-Solsiden, ligger Bolia. Men lekre designmøbler koster. Bolia er ikke den dyreste i sin klass..."

Les mer »


10. 5

Plantasjen - Tiller Torget

Interiør (Blomster og planter)
Ivar Lykkes veg 3,7075 Tiller
Område:Heimdal (Tiller)
Siste anmeldelse: "Det er ikke alle som er født med grønne fingre, men på Plantasjen hjelper de deg langt på vei. Her finner du planter til verandaen, den store hagen eller den lille hybelen din. Spør du, så får du kynig hjelp, men aller triveligst er det noen ganger å gå igjennom den grønne oasen og puste i..."

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
Heiki

Heiki

Modern Art GalleryModern Art Gallery

Interiør (Innramming)
Modern Art Gallery

Fin butikk i Trondheim-sentrum med et relativt godt utvalg av kunst fra Trøndelagsregionen.
Stedet minner mer om en butikk enn et galleri, og jeg legger merke til at prisene er stive. Men de selger også billige kopier/etterligninger fra Asia som er svært rimelige, me...

Amanda

Amanda

Søstrene GreneSøstrene Grene

Helseartikler (Naturmedisin), Gaver, ting og tang (Gavebutikk, Hobbybutikk), Interiør (Bad og kjøkken, Blomster og planter, Innramming, Lys & lamper, Møbler, Soverom, Tekstil)
Den koseligste butikken i Trondheim! Billige, praktiske produkter. Masse ting for lite penger.

laura  d

laura d

Fretex NardoFretex Nardo

Kultur (Antikvariat), Film, musikk, teater, mm (Bøker), Interiør (Møbler, Soverom)
veldig dårlig service......har kjøpt en ting tidlig i år som jeg kunne ikke bære selv ,har betalt og neste dag når jeg kom for å hente mine ting alt var solgt....har kjøpt igjen i september store ting -møbler-som jeg kunne ikke bære selv...har bestilt transport...dem glemte å sende meg en ting so...

Tonje

Tonje

Tante IsabelTante Isabel

Interiør
Veldig blandete følelser etter et besøk hos Tante Isabel. Dette er en liten, trang og rotete bruktbutikk som er så overfyllt av varer at du ikke vet hvor du skal begynne. Den fremste halvparten av butikken (og området utafor døra) er overfylt med superbillige kjøkkenting. Den innerste halvdelen e...

Smilla V

Smilla V

Cornelias HusCornelias Hus

Interiør
Dårlig service. Det er også ganske overpriset der. Prisene kan jeg leve med, men jeg gidder ikke kjøpe dyre ting av sure damer.


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste