HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Shopping i Trondheim

1. 6

Stella Snella

Klær og sko (Dame)
Nedre Bakklandet 3,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Siste anmeldelse: "Første gangen jeg gikk på Stella Snella var sammen typen og en kompis. Vi gikk alle tre ut av døren med hver vår bærepose. Som vi snakket om i bilen på veien hjem: "Dette er den typen butikk som beriker en by, som gjør byen bedre å leve i." Hva så om denne livsgleden koster deg en tusen..."

Les mer »


2. 6

Outland - Trondheim

Gaver, ting og tang
Munkegata 58,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Intenst bra service, som klarer kunststykket å ikke bli slitsomme og "trenger du noe hjelp"-masete med kundene. Innimellom vil man jo ikke kjøpe noe på slike plasser, bare glo. Selv nerd-light-folk blir ikke sett ned på heller, og du kan spørre dumme spørsmål uten å bli latterlig..."

Les mer »


3. 6

INZANI AS

Klær og sko (Dame)
Carl Johans gate 3,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Jeg driter i studentlivet og går ut i arbeidslivet slik at jeg kan kjøpe klær her. Eller, nesten, men det er ikke langt unna. Byens beste utvalg i kule "classy" klær for oss gutta-boys (rai-rai, øl-øl). Dette er det motsatte av f.eks HM; alt virker så ekslusivt, og du vet at sjansen er ..."

Les mer »


4. 6

Sneaker

Klær og sko (Herre, Dame)
Dronningens gate 20,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sneakerfantast, her har du din trønderske himmel! Byens beste sneakerutvalg, med stor fokus på unikt design og god funksjonalitet. For en tusenlapp, og innimellom mindre, får du skopar du kommer til å bruke om og om igjen - uten at de slites ut med det første. Dette er kvalitetssko i en kvalitets..."

Les mer »


5. 6

Sykkelsenteret Trondheim

Sportsutstyr og klær (Sykkel)
Ilevollen 2,7018 Trondheim
Område:Heimdal (Skansen)
Siste anmeldelse: "Kan i grunn bare backe opp utsagnene til RS. Her finner du folk som har Doktorgrad i tohjulinger, samt har bestått kundebehandlingskurset med glans. Har fått fikset styret mitt her på ekspresstid, og fått tips om sykkelkjøp (som viste seg å være midt i blinken). Jeg liker egentlig ikke sykler..."

Les mer »


6. 6

Shine In

Klær og sko (Dame)
Olav Tryggvasons gate 33,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "At kvinnen bak Shine, Charlotte de Staël, har en ikke ukjent kunstner til bestefar, er relativt tydlig når man går inn den smale døren til lille Shine. Som et forfriskende alternativ til nærliggende Bikbok, blander Shine god smak, fransk design, stilfulle og feminine kvinneklær, med sjarmen fra k..."

Les mer »


7. 6

Jernia - Eggen

Interiør (Bad og kjøkken, Innramming, Lys & lamper), Byggevarer (Maling og jernvare), Interiør (Tekstil), Fagarbeid (Låser og nøkler)
Prinsens gate 51,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sted: Åj, her var det mye rart. Og det samme tenker jeg hver gang, ja for jeg synes jeg stadig er innom her! Alt fra skruer til vaffeljern til pepperkakeformer og matbokser. Som navnet tilsier er jo dette i utgangspunktet en jernvarehandel, og da finner man gjerne en del nyttige ting i både je..."

Les mer »


8. 6

Høyer - Solsiden

Klær og sko (Dame, Dame, Herre, Herre, Dame)
Beddingen 10,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Stikkord:By Malene Birger, Marc O´Polo, Diesel, Tiger of Sweden, Gant, Boomerang, Dameklær, Damesko, Herreklær, Herresko
Siste anmeldelse: "Stedet: 2.etg på Solsiden-senteret. En stor butikk hvor man finner herreavdelingenførst, og litt lenger inn klær for damer i alle aldre. (20+) Stor og lys, med et moderne og stiling utseende. Inntrykket er dyre, men fine klær. Utvalg: Bare de beste og dyreste merkene tas inn..."

Les mer »


9. 6

Sirkulus

Gaver, ting og tang
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Det eneste vettuge alternativet til Fretex sjappene i byen. Sirkulus (hva pokker er det for et navn forresten?) har langt mer småtterier og tull og tøys enn Fretex og langt mindre fokus på møllbefengte klær.

De som ekspederer deg i Sirkulus, er mennesker på arbeidstrening som av psykiske årsa..."

Les mer »


10. 6

Pentik

Interiør
Nordre gate 3,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sted: En koselig liten butikk som ligger rett før Merkur om du kommer fra Olav T.gt. Snakk om digg førsteinntrykk! Dunsten som møter deg i det du setter foten over terskelen er til å dø av! Det lukter så godt, at det nesten er verdt å gå inn bare på grunn av lukta;) Ellers er butikken kj..."

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
Kunde

Kunde

RetroRetro

Klær og sko (Dame)
Et skikkelig guffent besøk hos Retro i Carl Johansgate sist fredag. Fant et par sko på salg, fikk masse oppfølging og hjelp av en hyggelig medarbeider. da jeg skulle betale, kom sjefen og snappet skoene - "disse er desverre ikke på salg"

Heiki

Heiki

Modern Art GalleryModern Art Gallery

Interiør (Innramming)
Modern Art Gallery

Fin butikk i Trondheim-sentrum med et relativt godt utvalg av kunst fra Trøndelagsregionen.
Stedet minner mer om en butikk enn et galleri, og jeg legger merke til at prisene er stive. Men de selger også billige kopier/etterligninger fra Asia som er svært rimelige, me...

Adrian

Adrian

Sirkus ShoppingSirkus Shopping

Kjøpesenter/varehus (Kjøpesenter/varehus)
Veldig bra kjøpesenter. Man finner alt man trenger av butikker. Ikke en eneste butikk jeg savner. Det er også trivelig å gå rundt på senteret, med masse minikonserter, bjørner som går og underholder og mye mer. Også masse sitteplasser, som er et pluss. Liker også mannerommet godt.

Adrian

Adrian

Trondheim Torg kjøpesenterTrondheim Torg kjøpesenter

Kjøpesenter/varehus
Likte torget godt før, men nå har jeg begynt og tenke meg om. Torget er STYGT både utvendig og innvendig. Er så dystert og mørkt. Stappfullt er det også. Noen bra butikker, og liker når det er "I <3 SALG".

Ellers holder jeg meg til nyåpnede Sirkus Shopping.

Amanda

Amanda

Hennes & Mauritz - Trondheim TorgHennes & Mauritz - Trondheim Torg

Klær og sko (Dame, Herre)
Denne butikken har jeg handlet på hundrevis av ganger. Oversiktlig, bra utvalg, rimelig og bra service. Jeg har absolutt ingenting å utsette på hverken butikken eller de ansatte. Du kan spørre dem, og de vet, som det skal være!


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste