HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Shopping/Klær og sko i Trondheim

1. 6

Stella Snella

Klær og sko (Dame)
Nedre Bakklandet 3,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Siste anmeldelse: "Første gangen jeg gikk på Stella Snella var sammen typen og en kompis. Vi gikk alle tre ut av døren med hver vår bærepose. Som vi snakket om i bilen på veien hjem: "Dette er den typen butikk som beriker en by, som gjør byen bedre å leve i." Hva så om denne livsgleden koster deg en tusen..."

Les mer »


2. 6

INZANI AS

Klær og sko (Dame)
Carl Johans gate 3,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Jeg driter i studentlivet og går ut i arbeidslivet slik at jeg kan kjøpe klær her. Eller, nesten, men det er ikke langt unna. Byens beste utvalg i kule "classy" klær for oss gutta-boys (rai-rai, øl-øl). Dette er det motsatte av f.eks HM; alt virker så ekslusivt, og du vet at sjansen er ..."

Les mer »


3. 6

Sneaker

Klær og sko (Herre, Dame)
Dronningens gate 20,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Sneakerfantast, her har du din trønderske himmel! Byens beste sneakerutvalg, med stor fokus på unikt design og god funksjonalitet. For en tusenlapp, og innimellom mindre, får du skopar du kommer til å bruke om og om igjen - uten at de slites ut med det første. Dette er kvalitetssko i en kvalitets..."

Les mer »


4. 6

Shine In

Klær og sko (Dame)
Olav Tryggvasons gate 33,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "At kvinnen bak Shine, Charlotte de Staël, har en ikke ukjent kunstner til bestefar, er relativt tydlig når man går inn den smale døren til lille Shine. Som et forfriskende alternativ til nærliggende Bikbok, blander Shine god smak, fransk design, stilfulle og feminine kvinneklær, med sjarmen fra k..."

Les mer »


5. 6

Høyer - Solsiden

Klær og sko (Dame, Dame, Herre, Herre, Dame)
Beddingen 10,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Stikkord:By Malene Birger, Marc O´Polo, Diesel, Tiger of Sweden, Gant, Boomerang, Dameklær, Damesko, Herreklær, Herresko
Siste anmeldelse: "Stedet: 2.etg på Solsiden-senteret. En stor butikk hvor man finner herreavdelingenførst, og litt lenger inn klær for damer i alle aldre. (20+) Stor og lys, med et moderne og stiling utseende. Inntrykket er dyre, men fine klær. Utvalg: Bare de beste og dyreste merkene tas inn..."

Les mer »


6. 6

Briz

Klær og sko (Herre)
Kongens gate 8,7011 Trondheim
Område:Midtbyen (Midtbyen)
Siste anmeldelse: "For en butikk! Beste dressen til beste prisen. Kan det bli bedre? Nå i januar har de kongetilbud, så jeg investerte like godt i 2 stk dresser. Magisk! "

Les mer »


7. 6

Petersen Simon

Klær og sko (Dame, Herre)
Olav Tryggvasons gate 42,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Enormt utvalg. Dyktig og kunnskapsrik betjening. Kommer til å dra dit neste gang jeg trenger sko/støveletter!"

Les mer »


8. 6

UNO Trondheim

Klær og sko (Dame)
Søndre gate 25,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Fantastisk service, virkelig! Dette er en butikk hvor ekspeditøren virkelig vier seg til deg og dine ønsker, og er svært behjelpelig med alt fra størrelser til hvilke farver som passer til deg! Kom inn en kald vinterdag med et desperat ønske om å finne en passende gave til min mor, ..."

Les mer »


9. 6

Johnny Love

Klær og sko (Herre)
Innherredsveien 57,7043 Trondheim
Område:Midtbyen (Lademoen)
Stikkord:Fashion, Streetwear, Herreklær, Herresko
Siste anmeldelse: "Det er så utrolig bra at en ydmyk trondheimsgutt kan lykkes som klesdesigner! Og Johhny Love er et bra merke også. Kvalitetsklær, stilfulle og unike til en pris som, jah, kanskje med tilskudd utover Lånekassa iallfall, er mulig å svelge. I butikken i Innherredsveien kan du få en god oversikt over..."

Les mer »


10. 6

Vero Moda

Klær og sko (Dame)
Thomas Angells gate 19,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Denne Vero Moda butikken er den beste jeg noensinne har vært på. Den er ikke av de største, men det betyr ingenting. Hver gang jeg går inn her, går jeg aldri tomhendt ut igjen. Det er som en forbannelse, eller velsignelse? Alt ettersom. Betjeningen er kjempehyggelige og hjelpsomme. Ikke s..."

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
Kunde

Kunde

RetroRetro

Klær og sko (Dame)
Et skikkelig guffent besøk hos Retro i Carl Johansgate sist fredag. Fant et par sko på salg, fikk masse oppfølging og hjelp av en hyggelig medarbeider. da jeg skulle betale, kom sjefen og snappet skoene - "disse er desverre ikke på salg"

Amanda

Amanda

Hennes & Mauritz - Trondheim TorgHennes & Mauritz - Trondheim Torg

Klær og sko (Dame, Herre)
Denne butikken har jeg handlet på hundrevis av ganger. Oversiktlig, bra utvalg, rimelig og bra service. Jeg har absolutt ingenting å utsette på hverken butikken eller de ansatte. Du kan spørre dem, og de vet, som det skal være!

Eva C

Eva C

DianiDiani

Klær og sko (Dame)
Ny og modern butikk med veldig fargerike bluser og kvalitetsjeans som gir et løft på rumpe. Vennlig ansatte og mye å velge mellom. Alt er importert fra Colombia så du finner nok ikke like klær noen annet sted!

Tonje

Tonje

Fretex - FjordgataFretex - Fjordgata

Klær og sko (Dame, Herre, Herre, Dame)
En ganske liten Fretex-butikk med tre varegrupper.

Kjøkkenutstyr: Mest glass og kopper, og de selges sjelden som sett. Greit hvis du er ute etter noe billig.

Klær: Brukte klær til butikkpris. Er du heldig kan du selvfølgelig komme over noe fint, men du må regne med å betale rundt 2-...

Silje S

Silje S

BIK BOK - Thomas AngellsgateBIK BOK - Thomas Angellsgate

Klær og sko (Dame)
Bik Bok er en billigbutikk som passer de fleste, vil jeg si. Klærne er av så som så kvalitet, så man får med andre ord hva man betaler for.
Butikken selger til en stor grad kun plagg som brukes av halve byen, så noe eget med disse klærne er det så absolutt ikke.


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste