HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Helse og skjønnhet i Trondheim

1. 6

Athina Frisør & Velvære

Skjønnhet (Hud- og fotklinikker, Frisører, Massasje og spa)
Fjordgata 39,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Stikkord:Brudeoppsett, makeup, Extension, farging av vipper og bryn, Kinesiologi, Monodrama, Psykodrama, Akupunktur, Ørelys, Aromaterapi, Fysioterapi, Massasje, Thaimassasje, Negledesign, Voksing, Neglepleie, Fotpleie, Gavekort
Siste anmeldelse: "Kjempekoslige frisører! Yter max service, og kan faget sitt svært godt! Anbefales på det sterkeste! :)"

Les mer »


2. 6

Lucky Diamond Tattoo

Skjønnhet (Piercing/tatovering)
Kongens gate 53,7012 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Jeg var på Lucky Diamond igår, for å ta min aller første tattoo. Dan er en utrolig hyggelig fyr, som var lett å prate med. Det var et rent og fint lokale, jeg fikk time utrolig kjapt og det er veldig rimelige priser der! Sist men ikke minst, jeg ble superfornøyd med tattoveringen, den ble akkurat..."

Les mer »


3. 6

Apoteket St. Olav

Helseartikler (Apotek)
Beddingen 10,7014 Trondheim
Område:Midtbyen (Rosenborg)
Stikkord:Medisin, Kosttilskudd, Resept, Babypleie, Munnpleie, Inkontinens, Feber, Allergi, Plaster, Bandasje, Resepter, Smertestillende, Bandasjer, Plaster, Kroppspleie
Siste anmeldelse: "sentral beliggenhet på Solsiden OG døgnåpent. Apotek er som kjent mest utilgjengelige når man trenger dem mest. Derfor er det herlig at det finnes et alternativ når forkjølelsen herjer som værst og søvnen lider. Betjeningen er god, både dag og natt, og det er et godt utvalg. Ofte har jeg ..."

Les mer »


4. 6

Blow

Skjønnhet (Frisører)
Nordre gate 11,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Jeg er veldig skeptisk til frisør-salonger, grunnen for dette er pga Nikita på CitySyd sin dårlige jobb. Men ble møtt av ei kjempe hyggelig jente og hun foreslo at jeg skulle klippe meg hos en lærling. Jeg tok mote til meg og bestilt time. Møtte opp på Blow og ble møtt av kjempe hyggelige..."

Les mer »


5. 6

CCC Frisør

Skjønnhet (Frisører)
Øvre Bakklandet 64,7013 Trondheim
Område:Midtbyen (Øya-Singsaker)
Siste anmeldelse: "Dette er den beste firsøren jeg har vært til ever. Jeg har litt vanskelig hår så blir liksom aldri noe bra hårklipp. Frisøren kjente litt på håret liksom og spurte hvordan jeg ville ha det.. Så sa jeg; Kort ikke så nøye. Joda.. Plutselig setter ho i gang uten frykt for at jeg skal ..."

Les mer »


6. 6

Colon-Klinikken

Skjønnhet
Kjøpmannsgata 34,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "En skikkelig tarmskylling kan være tingen i blandt. Det man ikke tenker så ofte på, verken rundt middagsbordet eller ellers, er at der tykktarmen går over til endetarmen, får man en ganske krass vinkel, det kan være rundt 90 grader kanskje, sikkert individuelt. Tenk seg en elv som svinger slik, d..."

Les mer »


7. 6

Tannlege Weie

Helsetjenester (Tannleger og tannhelse)
Mellomveien 1,7042 Trondheim
Område:Midtbyen (Lademoen)
Siste anmeldelse: "Har gått her i 6 år (Thorleif Weie) og er veldig fornøyd. Veldig hyggelig tannlege, trivelig kontor og god service."

Les mer »


8. 6

Viktorias beauty

Skjønnhet (Skjønnhetssalonger)
Olav Tryggvasons gate 13,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Var nettopp å satte på vippe extensions, og jeg skal tilbake så snart som mulig å gjøre flere behandlinger! Viktoija er en hyggelig og dyktig kvinne, hun ga fantastisk service, og var grundig i sitt arbeid!klinikken var liten, men ren og pen. Og sist men ikke minst, prisene er MEGET konkurransedy..."

Les mer »


9. 6

Nikita Hair

Skjønnhet (Frisører)
Jomfrugata 5,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Stikkord:Frisør, Klipp, Hårklipp, Herreklipp, Dameklipp, Hårklipp, Hårvask, Hårfarging, Hårstriping, Barneklipp
Siste anmeldelse: "Dette er stedet jeg normalt går til for å klippe meg. Jeg velger som regel å klippe meg hos en lærling da dette er billigere. De såkalte lærlingene er allikevel på ingen måte uerfarne. Frisørene spør meg om hvordan jeg vil ha sveisen, klipper det sånn jeg vil ha det og leverer hver gang. Jeg har ..."

Les mer »


10. 6

Drømmehagen Hudpleie

Skjønnhet (Hud- og fotklinikker, Massasje og spa, Skjønnhetssalonger)
Olav Tryggvasons gate 40,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Dette var første tur på "skjønnhetssalong", og alle forventningene ble innfridd. God atmosfære, med flott behandling. For førstegangsbesøkende var dette virkelig en god opplevelse. Har allerede bestilt ny time, og det kommer nok ikke til å bli den siste.

Vil anbefale alle en tur hit!"

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
Anita

Anita

Betty Boop FrisørerBetty Boop Frisører

Skjønnhet (Frisører, Hud- og fotklinikker)
Utrolig flinke frisører ! Har gått der flere ganger og klipt meg og farget håret og vært fornøyd hver gang. Har fler venner og bekjente som også går dit fordi de er utrolig fornøyde. I pris er de billigere enn alle salongene nedi sentrum. De har nylig pusset opp og salongen er helt ny og kjempef...

Rikard F

Rikard F

Aran FrisørAran Frisør

Skjønnhet (Frisører)
SAN Frisør er et fullgodt alternativ for "kort herreklipp", som jo er den eneste klippen jeg har erfaring med....
Jeg synes, som de fleste andre at 450 kronasjer for 10 minutter med klippemaskin er surrealistisk dyrt. Derfor er SAN et svært godt alternativ. Var innom der med 3 unger,...

Sunniva

Sunniva

RagnaråkkRagnaråkk

Skjønnhet (Piercing/tatovering)
Styr unna Ragnaråkk om du vil ha en profesjonell piercingopplevelse.

Jeg hadde lenge gått og grublet på om jeg skulle tørre å ta en intimpiercing. Jeg snakket med personalet på Ragnaråkk opptil flere ganger før jeg bestemte meg for å la dem få stikke meg nærmest det aller helligste. Jeg t...

Cecilie S

Cecilie S

Solsiden SpaSolsiden Spa

Skjønnhet (Massasje og spa)
Har ALDRI i mitt liv opplevd så vanvittig dårlig kundebegandling før!
Jeg hadde time til voksing, men hårene mine var desverre for kort. Fikk god behandling fra min behandler, men damen i resepsjonen var så ekkel og frekk at det var helt forferdelig. Endte opp med at jeg måtte betale 700kr fo...

Katja T

Katja T

Ara FrisørAra Frisør

Skjønnhet (Frisører)
Jeg må si at jeg har opplevd det motsatte. Har en gutt som ufrivillig ville klippe seg. Og da hadde jeg vært der ved en tidligere anledning med en venn. Mens han ble klippet bladde jeg i de ulike frisyrbøkene, og fant en sveis som kunne passe min sønn. Tok bilde av den med mobilen og dro med meg ...


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste