HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Fritid og hobby/Sport i Trondheim

1. 6

Hell Treningsstudio

Sport (Treningsstudio)
Sandfærhus 24,7500 Stjørdal
Område:Stjørdal
Siste anmeldelse: "hell treningsstudio er ett kjæmpefint treningsstudio for alle.. masse god oppfølging og gratis treningsprogram for alle. Hell treningsstudio er det eneste studioet i dalføret som ikke har bindingstid og derfor gjør det til ett meget populert sted å bli medlem. Fra 11/11 - 15/11 2009 har stu..."

Les mer »


2. 6

Nidarø Treningssenter

Sport (Treningsstudio)
Klostergata 90,7030 Trondheim
Område:Midtbyen (Nidarø)
Siste anmeldelse: "Jeg har trent på Nidarø Treningssenter et halvår og kan varmt anbefale til det alle andre som ønsker å komme et sted med treningen sin. Senteret drives av folk som kan trening, og som kan veilede deg med en helt annen tyngde enn hva som er vanlig på andre treningssenter. Mitt mål var å øke krafti..."

Les mer »


3. 6

Danseriet

Sport (Dans)
Egganvegen 24,7081 Sjetnemarka
Område:Heimdal (Sjetnemarka)
Siste anmeldelse: "Lær og danse på en 1-2-3 :)"

Les mer »


4. 5

XXL - Lade

Sport, Hobby
Haakon Vii`s gate 13,7041 Trondheim
Siste anmeldelse: "En stor butikk som selger utstyr og klær innen flere grener til priser til og med bestemor syns er billig. :P Så lenge du selv vet hva du skal ha så er det greit og handle her. Noen av de som jobber her er ganske grønn på akkurat hva det er de selger og har ikke serlig innsikt i hvorfor ..."

Les mer »


5. 5

3T - Sluppen

Sport (Treningsstudio)
Sluppenvegen 12H,7037 Trondheim
Område:Lerkendal (Nidarvoll-Leira)
Siste anmeldelse: "Du trodde kanskje løkkefotball tilhørte barndomstiden, og at menn i 20-årene sluttet å spille fotball, og heller se på fotball, når de rundet ølmagealderen. Den gang ei. På 3T på Sluppen kan du se ivrige trenere herse med sine 8-åringer side om side med 20 og 40-åringer som spiller fotball som om..."

Les mer »


6. 5

Sportsfiskesenteret

Sport, Hobby
St Olavs gate 1,7012 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Byens beste sted for oss som driver med fisking.
Enormt godt utvalg av bokstavelig ALT du trenger for å lure en gjenstridig ørret som du har sverget ved dine ufødte barn skal få seg en omgang i steikepanna innen dagen er omme. Pluss litt til. Her har jeg funnet sluker og sener jeg kun trodde var..."

Les mer »


7. 5

Lerkendal stadion

Sport
Klæbuveien 125,7030 Trondheim
Område:Lerkendal (Lerkendal Syd)
Siste anmeldelse: "Lerkendal er stort og relativt flott. Banen er god, og man kan få relativt billige billetter dersom man f.eks står på borteseksjonen. Og nettopp der er det ofte best stemning. Fordi; RBK-fansen er på sitt beste stort set under Chanpions League-kamper, og kamper mot hatlag fra TL. Mot mer midde..."

Les mer »


8. 5

3T Pirbadet

Sport (Treningsstudio)
Havnegata 2,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "Jeg liker ikke å være på utstilling. Dette pga mitt grufulle utseende. Og i all fall ikke når jeg skal trene eller bade. Hva er vitsen med vinduene? Er anlegget konstruert av kikkere? Utenom det, så er unektelig apparater og basseng av klasse, og tåler du å bli glant på(liker å glane, så er de..."

Les mer »


9. 5

Army Butikken

Sport, Hobby
Fjordgata 36,7010 Trondheim
Område:Midtbyen
Stikkord:Parkas, Militær, Militærstøvler, Feltstøvel, Sovepose, Gerilja
Siste anmeldelse: "Armyshop skuler ikke hunden på hårene (?) men er enkelt og greit er mekka for problembarn og motevognens avhoppere. Stedet har det meste enn kunne ønske seg rundt militæreffekter, og en del snedige ting for friluftlivsentusiaster. Dra på deg kamobuser, sett på deg en tyskerhelm og løp tull..."

Les mer »


10. 5

3T - Midtby'n

Sport (Treningsstudio)
Dronningens gate 1A,7011 Trondheim
Område:Midtbyen
Siste anmeldelse: "En kjempe plass, midt i Trondheim sentrum. 3T Midtbyen leverer for pengene. Timene er underholdene og morsome. Det er da et lite must at du liker å trene da =) Så hvis du ikke er student å kan bruke student tilbudet om treningsenter er det absulutt verd å starte på 3T. De fineste e..."

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
amund  R

amund R

Lerkendal stadionLerkendal stadion

Sport
Lerkendal er den flotteste og beste stadionen og være på. Hadde Kjernen fortsatt stått der dem sto i 2002-2008, så hadde jeg gitt det et terningkast 4. Men nå som Kjernen har flyttet opp er det topp stemning hele tiden, og Kjernen ser utrolig mektige ute.

Lerkendal er en stor stadion, og d...

steinar t

steinar t

Hell TreningsstudioHell Treningsstudio

Sport (Treningsstudio)
hell treningsstudio er ett kjæmpefint treningsstudio for alle.. masse god oppfølging og gratis treningsprogram for alle.
Hell treningsstudio er det eneste studioet i dalføret som ikke har bindingstid og derfor gjør det til ett meget populert sted å bli medlem.
Fra 11/11 - 15/11 2009 har stu...

Jostein

Jostein

DanserietDanseriet

Sport (Dans)
Lær og danse på en 1-2-3 :)

Ingar

Ingar

Nidarø TreningssenterNidarø Treningssenter

Sport (Treningsstudio)
Jeg har trent på Nidarø Treningssenter et halvår og kan varmt anbefale til det alle andre som ønsker å komme et sted med treningen sin. Senteret drives av folk som kan trening, og som kan veilede deg med en helt annen tyngde enn hva som er vanlig på andre treningssenter. Mitt mål var å øke krafti...

Magnus B

Magnus B

3T Pirbadet3T Pirbadet

Sport (Treningsstudio)
Treningssenteret er supert! God plass, godt (normalt) utstyrt og bedre utsikt (mot havet!) skal man lete lenge etter! At det sjeldent er stappfult ser jeg på som pluss. Minus må være parkeringsavgift. God trening! :-)


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste