HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Shopping/Interiør i Bergen

1. 6

Mint

Interiør
Strandkaien 18,5013 Bergen
Område:Bergenhus (Strandkaien)
Siste anmeldelse: "Mint er løsningen på enhver venninnegaveproblematikk . En butikk uten stress, hvor halve morroa er å tusle rundt å lese produktbeskrivelsene skrevet på underfundig nynorsk til ting du ikke ante at du absolutt måtte ha. Her finner man lekene som var retro allerede da en selv var barn, og fine ting..."

Les mer »


2. 6

Malepaletten

Byggevarer (Maling og jernvare), Gaver, ting og tang (Hobbybutikk), Interiør (Innramming)
Kong Oscars gate 15,5017 Bergen
Område:Bergenhus (Torget)
Siste anmeldelse: "Her finner du alt! Jeg tegner og maler en god del og kjøper alltid utstyret mitt hos Malepaletten. Jeg finner alltid det jeg er på utkikk etter her. Servicen er også fantastisk. Er du student får du rabatter. Eneste minuset er at de stenger kl. 17, som kan bli litt knapt med tanke ..."

Les mer »


3. 6

Princess - Knarvik senter

Interiør (Soverom, Tekstil)
Kvernhusveien 33,5164 Laksevåg
Område:Laksevåg (Laksevåg)
Siste anmeldelse: "Super service fra et oppmerksomt personale! De syr gardiner for deg, om du, som jeg ikke aner hva som er opp og ned på en symaskin, og kommer med forslag til tilleggsvarer, uten å bli påtrengende. Daglig leder stiller med kjempegodt humør og lytter til kundene sine. Butikken er litt overfylt med ..."

Les mer »


4. 6

Autoroyal.no

Tjenester (Netthandel)
Siste anmeldelse: "Handel her sparte meg 36% på min Mercedes restaurering i forhold til annet tilbud jeg fikk på nye originale deler."

Les mer »


5. 6

Mester Grønn - Lagunen

Interiør (Blomster og planter)
Krohnåsvegen 12,5239 RÅDAL
Område:Fana (Rådal)
Siste anmeldelse: "Mester Grønn på Lagunen er den fineste butikken på senteret! De har alltid masse fine roser, planter og orkideér. De har også masse lekkert tilbehør, og servicen er stort sett kjempebra. Innimellom er det travelt, og litt kø, men det er jo forståelig med så masse fine blomster! Jeg kjøper alltid ..."

Les mer »


6. 5

Glass Thomsen (kjeden)

Interiør (Kjøkkenutstyr, Kjøkkenutstyr)
Siste anmeldelse: "Her har de mye fint for enhver smak og stil... Her kan du kjøpe tøffe glass og nye tallerkener. Dette er og et greit sted å kjøpe gaver til venner og familie. Prisene varierer etter hva du skal så det er noe her for de fleste lommebøker. Betjeningen er som oftest hyggelig og meget..."

Les mer »


7. 5

Ichiban

Restaurant (Japansk/Sushi)
Håkonsgaten 17,5015 Bergen
Område:Bergenhus (Rosenbergsgaten)
Siste anmeldelse: "menyen ligger på facebooksiden: http://www.facebook.com/pages/Ichiban-Sushi/117141201668563?ref=ts#!/pages/Ichiban-Sushi/117141201668563?sk=wall bra sushi til ok pris! Gratis kaffe mens du venter på maten. "

Les mer »


8. 5

Litt Mer Lys

Interiør (Lys & lamper)
Kringsjåveien 83,5163 Laksevåg
Område:Laksevåg (Laksevåg)
Siste anmeldelse: "Jeg var innom på lampebutikken som ligger på Laksevåg Senter og trengte noen utelamper. Møtte på en hyggelig, blid, ung dame som var meget behjelpelig. Jeg var usikker på hva jeg skulle ha, endte opp med å kikke litt i en katalog og bestilte til slutt to flotte utelamper . Fikk beskjed om at vare..."

Les mer »


9. 5

Virgo

Interiør
Veiten 4,5012 Bergen
Område:Bergenhus (Torgalmenningen)
Siste anmeldelse: "Dette er en skjult skatt i Bergen - bokstavelig talt. Her kan man finne flotte smykker av hel-/halvedelsteiner i sølv eller gulldublè, i tillegg til smykker med ferskvannsperler. De har organisert det lille lokalet etter farge på steinene, og hvilket metall det er. Det er generelt en 'ren..."

Les mer »


10. 4

Mique

Interiør (Kjøkkenutstyr, Kjøkkenutstyr)
Torgallmenningen 8,5014 Bergen
Område:Bergenhus (Torgalmenningen)
Siste anmeldelse: "Plastic fantastic...Er du heldig kan du finne en morsom liten venninnegave eller en søt liten vase, men det meste av varene på Mique er platsikk som kanskje er artig i fire sekunder før det havner langt bak i en skuff."

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
siren

siren

Living - LaguneparkenLiving - Laguneparken

Kjøpesenter/varehus, Interiør (Møbler)
Jeg har nå i flere uker prøvd å få kontakt med kundesenteret til Living for å reklamere på et bord jeg kjøpte i Mai. De tar aldri kontakt og bare videresender mailen min internt uten at noen tar ansvar. De sender linker og ber meg registrere feilen på varen, selv om dette har blitt gjort.
EL...

Monica M

Monica M

TiT Art & DesignTiT Art & Design

Interiør (Møbler)
Jeg er fascinert over hvor dårlig service (eller mangel på sådan), denne butikken gir. Ikke en eneste gang jeg har besøkt butikken har jeg fått et hei, et smil, eller i det hele tatt anerkjennelse på at jeg står i butikken deres, uavhengig om det har vært andre kunder der eller ei. Jeg elsker mye...

Kristine H

Kristine H

Herskap & TjenereHerskap & Tjenere

Gaver, ting og tang, Interiør
Må si meg enig med de to andre anmeldelsene denne butikken har et bredt utvalg av varer. Men kjolene er overpriset etter min mening du kan få samme kjoler på "Bombai Bazar" i marken for under halve prisen! Betjenningen er hyggelig og stort pluss for godt te-utvalg. Litt kjedelig at de s...

Marit V

Marit V

Tremo KjøkkenfornyelseTremo Kjøkkenfornyelse

Interiør (Bad og kjøkken, Møbler)
Jeg valgte Tremo Kjøkken (som nå også leverer hele kjøkken) fordi de kom hjem til meg og tegnet kjøkkenet, og tok hele jobben med demontering/bortkjøring av det gamle samt montering av det nye. Alt gikk greit til kontrakten var skrevet, men i ettertid ser jeg at selger gav flere feilaktige faglig...

Nils J

Nils J

Litt Mer Lys Litt Mer Lys

Interiør (Lys & lamper)
Jeg var innom på lampebutikken som ligger på Laksevåg Senter og trengte noen utelamper. Møtte på en hyggelig, blid, ung dame som var meget behjelpelig. Jeg var usikker på hva jeg skulle ha, endte opp med å kikke litt i en katalog og bestilte til slutt to flotte utelamper . Fikk beskjed om at vare...


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste