HVA (pizza, frisør): HVOR (adresse, område):    
Hurtigvalg
 
Bil, båt og motor i Bergen
Nøkkelord Bil, båt og motor :

1. 6

Auto 23

Bil (Bilsalg, Bilutleie)
Krokatjønnveien 11,5147 Fyllingsdalen
Område:Fyllingsdalen (Fyllingsdalen)
Siste anmeldelse: "Utrolig god og rask service. Har hatt min Hyundai på verktedet to ganger, meget fornøyd. Sist ordnet de bilen på dagen uten timebestilling:) "

Les mer »


2. 6

Eliassen Stein Aut Trafikkskole AS

Motor (Trafikkskoler)
Damsgårdsveien 16,5058 BERGEN
Område:Årstad (Bøhmergaten)
Siste anmeldelse: "Endelig lappen! Tok hele greia på hos Stein Eliassen Trafikkskole på anbefaling fra en kompis. De holder til på Vestre Strømkai ikke så langt fra der jeg bor så det var en bonus. Veldig hyggelig lærer! Følte meg safe og i gode hender fra dag en til oppkjøring! Det ble mye skryt så jeg får vel nev..."

Les mer »


3. 6

Bertel O. Steen - Algaard Fjøsangerveien

Bil (Bilsalg, Bilverksteder, Bildeler og bilrekvisita)
Fabrikkgaten 6,5059 Bergen
Område:Årstad (Bjørnsons Gate)
Siste anmeldelse: "Kjøpte ny Peugeot 107 hos dem i våres. Meget fornøyd med både service, personale og bil. PS: Vurderer du Toyota Aygo eller Citroen C1, er Peugeot 107 et meget godt alternativ. Det er nemlig samme bilen. Alle produseres i Tjekkia på samme fabrikk. Kun pris, mindre detaljer og emblem er forskjellen."

Les mer »


4. 5

SLINE AUTO AS

Bil (Bilsalg)
Sælenveien 12,5151 STRAUMSGREND
Område:Fyllingsdalen (Straumsgrend)
Siste anmeldelse: "Bra info om bilen, kanon service, ordnet opp da noe måtte taes på garantien. Hentet på flyplassen og la til rette for oss imens papirer og reg ble ordnet. Ingen problemer."

Les mer »


5. 5

Kårbø Sport & Motor

Hobby (Annet), Motorsykkel og ATV (MC Salg)
Lyder Sagens gate 21,5008 Bergen
Område:Bergenhus (Jonas Reins Gate)
Siste anmeldelse: "Hadde en hyggelig opplevelse med kjøp av sykkel fra denne Suzuki forhandeleren. Kontakten startet via e-mail..Jeg hadde prøvekjørt 2stk V-Strom dl1000, og bestemte meg for å sjekke priser på helt nye sykkler i stede (ble forelsekt i V-Strom). Etter noe kontakt på e-mail fikk jeg et kanontilbud so..."

Les mer »


6. 4

Hertz Bilutleie - Bergen

Bil (Bilutleie)
Nygårdsgaten 59,5008 Bergen
Område:Bergenhus (Jonas Reins Gate)
Siste anmeldelse: "Leverte bilen jeg leide her når jeg flyttet. Veldig sentralt, men parkeringen er litt vrien med stor varebil, nøkkelboksen var dårlig merket og begrensede åpningstidene. "

Les mer »


7. 1

MB Auto Import

Bil (Bilsalg)
Kanalveien 119,5068 Bergen
Område:Årstad (Kristianborg)
Siste anmeldelse: "MB-AUTO er meget useriøse. De holder ikke det de lover, og jeg har selv opplevd å få krav i etterkant på mangler på innbyttebiler. Det er de som er proffesjonel part, og de har ansvar for å gå over bilene. Fikk kravet 6 uker etter handelen, og sjefen der sendte meg en mail der han påsto at det ha..."

Les mer »


8. 1

S Line Auto

Bil (Bilsalg)
Liamyrane 14A,5132 Nyborg
Område:Åsane (Nyborg)
Siste anmeldelse: "S Line Auto har gitt oss svært mange søvnløse netter. De startet bra, og hentet min frue på flyplassen. Prisen på bilen var tilsynelatende god, men annonsen hadde flere alvorlige feil og mangler som de ikke har tatt på seg ansvaret for. De forsøkte å sno seg unna sin egen garanti på div. ..."

Les mer »


9. 1

LANDÅS BILVERKSTED AS

Bil (Bilverksteder)
Nattlandsveien 84,5094 BERGEN
Område:Årstad (Rugdeveien)
Siste anmeldelse: "Et tidligere veldig bra verksted har blitt et dårlig verksted. Min bror og jeg har brukt dette i flere år, men ved de sist reparasjoner ble det gjort flere feil som måtte rettes opp i ettertid. I tillegg er kundeservicen blitt betydelig dårligere. I følge andre jeg har snakket med har verkstedet ..."

Les mer »


10. 1

Sande Auto AS

Bil (Bilsalg)
Liamyrane 6,5132 NYBORG
Område:Åsane (Nyborg)
Siste anmeldelse: "Kom med min Hyundai til kundeservice for å få svar på et enkelt spørsmål som handlet om varsellampe som lyste (dieselfilterproblemer) Fikk beskjed om at "Hyundai" mannen var syk, ingen andre kunne eller ville hjelpe meg. Siste gang jeg besøker dette verkstedet. "

Les mer »Fant du ikke hva du lette etter? Fortell oss hva som mangler!
Du kan endre eller legge inn nye steder og dermed gjøre tjenesten bedre for alle.
-
Vibb.no er forbrukernes egen nettguide, med gode og dårlige vibber om restauranter, butikker, håndverkere, fysioterapauter, og mye, mye mer.

Registrer deg nå! Det er raskt, enkelt og gratis.

Tips: Du kan klikke og dra i kartet
vis stor kart
Siste anmeldelser
aaaaaa

aaaaaa

Valle BilValle Bil

Bil (Bilsalg)
Hei folkens ! jeg har et godt råd anngående Valle bil i Bergen. Personen som selger biler der svindler dere, med biler som har fake km stand på bilene .

Mons

Mons

Eliassen Stein Aut Trafikkskole ASEliassen Stein Aut Trafikkskole AS

Motor (Trafikkskoler)
Endelig lappen! Tok hele greia på hos Stein Eliassen Trafikkskole på anbefaling fra en kompis. De holder til på Vestre Strømkai ikke så langt fra der jeg bor så det var en bonus. Veldig hyggelig lærer! Følte meg safe og i gode hender fra dag en til oppkjøring! Det ble mye skryt så jeg får vel nev...

Terje S

Terje S

Sande Auto ASSande Auto AS

Bil (Bilsalg)
Kom med min Hyundai til kundeservice for å få svar på et enkelt spørsmål som handlet om varsellampe som lyste (dieselfilterproblemer) Fikk beskjed om at "Hyundai" mannen var syk, ingen andre kunne eller ville hjelpe meg. Siste gang jeg besøker dette verkstedet.

Terje S

Terje S

Auto 23Auto 23

Bil (Bilsalg, Bilutleie)
Utrolig god og rask service. Har hatt min Hyundai på verktedet to ganger, meget fornøyd. Sist ordnet de bilen på dagen uten timebestilling:)

stig

stig

MB Auto ImportMB Auto Import

Bil (Bilsalg)
MB-AUTO er meget useriøse. De holder ikke det de lover, og jeg har selv opplevd å få krav i etterkant på mangler på innbyttebiler. Det er de som er proffesjonel part, og de har ansvar for å gå over bilene. Fikk kravet 6 uker etter handelen, og sjefen der sendte meg en mail der han påsto at det ha...


Alfabetisk oversikt bedrifter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt kategorier: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Alfabetisk oversikt tags/nøkkelord: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Informasjon for bedriftseiere | Om Vibb | Spørsmål og Svar | Kontakt Vibb.no | Karriere
Copyright © 2009 Metamedia AS
Personvern | Legg til Vibb som favoritt | Sett Vibb som startside
Tips en venn om Vibb | Områder | Alfabetisk liste